Väldigt lyckad dag igår!

Igår åkte jag in till stan vid 9, Sabine fick sitt hår och sminkning fixad, hon var så vacker! Vi tärnor var med och vi fixade oss också. Bröllopet var jätte fint och allt gick fint. God mat, trevligt umgänge, bra musik. Sen sjöng vi ju lite kareoke också, de var skoj. Grattis Sabine och Stephen, önskar er all lycka! <3







Här får ni se 2 bilder iaf, orkar inte lägga upp fler. Blev ingen flytt idag, jag har varit lite bakis och Chrille skulle se match nu kl 16. Men imorrn då MÅSTE vi flytta alla saker. Snart ska jag iväg till jobbet... 


Nervööööös

Nu sitter jag här i min ensamhet, nervös som fan. Jag har lagt ihop de som jag ska ha med mig i morgon. Hoppas jag inte glömt något bara. Jag har rakat benen och satt på mig lösnaglar, känner mig helt handikappad med tanke på att jag varit nagelbitare hela livet. Jag var även och solade idag, och det tog ganska hårt på mitt ansikte. Ser ut som en jävla julegris. haha, hoppas att de lägger sig lite tills i morgon iaf. Läste precis igenom talet, jag vet inte vad jag gett mig in på. Har inte övat en enda gång, men får väl se till att göra det. Tur att jag bara ska säga några korta meningar, jag med min rädsla att stå inför folk. Jag kommer förhoppningsvis svimma...

Ska upp straxt efter 7 imorgon, fyy... Känner att jag inte kommer kunna somna.. Men ett försök, måste ju stå på benen imorgon.

Stress stress stress....

Den där besiktningsgubben har inte ringt ännu, jag blir tokig! Hoppas han ringer på måndag iaf. Flytten har det inte blivit något av, eftersom Chrille är så jävla lat och sitter hemma hos sin bror och pillar naveln just nu. Jag har varit med Sabine och massa folk och fixat festlokalen och dukat och allt sånt inför imorgon. Jag har stressat som en galning för att hinna hem och hjälpa till att ställa iordning saker i nya lägenheten. Men som sagt, allt står kvar här..... (Trodde Chrille skulle flytta saker idag för det sa han när jag pratade med honom kl 16).. Hade ju varit klart nu. Aja, så är det att ha en slapp karl där man måste göra precis allt själv. Latmask!

Imorgon så ska min bästa vän gifta sig, och jag ska vara tärna.. Jag är grymt nervös för det kommer typ 100 pers dit. Menmen, det går nog bra tillslut. Jag hoppas att det blir en bra dag/kväll/natt. Imorgon så måste jag gå upp sjukt tidigt, vi ska iväg med Sabine till frisören och så. Ska ungefär upp runt 7, så jag hoppas iaf att jag får sova lite inatt. Grymt nervös så kommer förmodligen ligga vaken hela natten..

Finns inte så mycket mer att säga, på söndag bär flyttlasset förmodligen av. Så då blir man SKöndalsbo :) Great!

Ses och höres, PUSS&KRAM

Tjenixen

Imorse åkte jag och Madde och hämtade hennes pass, sen tog vi en tripp till farsta där vi växlade lite pengar och åt lunch. Sen tog vi en liten shoppingrunda, jag köpte 1 bh och 3 par trosor, ett linne och 2 par leggings sen en stor necessär och lite smink. :) 

Idag ringde jag och anmälde att vi ville ha en ombesiktning, får se när dom ringer. Killen som skulle komma till oss har jag hört är grinig. Men vi får väl hoppas han går med på något iaf :)

Nu äre inte så jätte mycket kvar som ska packas, men det är en del. Får se när vi bestämmer oss för att ta ett lass och flytta från denna minilägenhet för gott.

Nu ska vi äta pastaröra med kassler :) Sen ska jag ta en dusch och sen äre jobbet som kallar..

Jag lever och mår bra

Har inte skrivit på ett tag, haft mycket att göra och tänka på. Idag fick vi nycklar till nya lägenheten 1 vecka innan vi skulle fått dom egentligen. Det var ju skit bra att vi fick det. Jag blev lite besviken när jag såg lägenheten igen, det var så slitna tapeter med hål överallt och vissa av golven skulle behövas byta. Detta är ju något som man inte ser när det är massa möbler och saker på väggarna.  Men ska besiktiga om lägenheten och se ifall de är något som dom kan göra, annars får vi göra det själva. Det kommer ju inte bli nu, utan det får se ut såhär ett tag tills vi har tid eller om gubbarna fixar det. Hoppas på att dom gör något iaf! Flyttade alla saker från pappa som vi hade där, vi monterade en hylla och tv-bänk och sen bord och stolar till köket. Tack till Pappa, Mamma, Håkan, Patte, Adde och Syster för att ni hjälpte oss. Ska försöka hinna med och flytta det mesta nu i veckan. Måste packa lite mera....

Äh, finns inte så mycket att säga. Allt är mycket stressigt just nu. Ses och höres!

Det var ett tag sen...

Nu var det ett tag sen jag skrev, det har hänt en massa saker som har tyngt mitt hjärta rejält. Ärlighet varar längst, det enda jag kan säga.

Nu är det mycket som händer i livet.

29Augusti - Då gifter sig min bästa vän, och jag ska vara tärna.

1september - Då flyttar vi till Sköndal, och vi har typ alla möbler i kartonger som ska skruvas ihop och massa saker som eventuellt tapetsering ska fixas.

7september - Då drar jag och Madde till Spanien i 11 dagar. Ska bli så skönt att komma bort från allt som hänt och försöka tänka på annat. (Bokade precis resan) Impuls, jovisst.

Jo, så ser det ut just nu. STRESS STRESS STRESS! Måste ringa jobbet imorgon också och berätta att jag drar iväg, så dom inte planerar in mig på en massa jobb.


Finns inte så mycket mer att säga, vi ses och höres!

Söndag

Jag känner mig helt helt tom
Jag vet inte vad jag ska göra





Varför ska livet vara så jobbigt ibland?  Jag orkar inte...

Snart ska jag röra mig till jobbet, och jag har egentligen absolut ingen lust.

Tröööött

Igår drog vi på race, det var dock snutar överallt. Så när klockan var 2 hade det inte hänt mycket och vi bestämde oss för att dra hem. Vi drog förbi donken, och jag käkade en fet meny.

Imorse var jag såå trött, sovit runt 6 timmar och sovit dåligt hela veckan i princip. Vi drog och handlade present till William, sen handlade Chrille massa saker till sig själv. 2 par kalsonger, en kostym och sen en bajentröja. Sen handlade vi ett rallyspel till Playstation 3 som jag ska pröva sen, vi har 2 spel och det är bara fotbollsspel och det vägrar jag spela. Får se om jag tycker detta är lite roligare :D

Sen blev det kalas hos Mimmi och Robban, William fyllde 6år för ett tag sen. Var där ett tag och sen drog jag hem, och har inte gjort ett skit. Nu sitter jag och dricker en redbull vodka, inte ofta jag dricker :) För ikväll så är det STOCKHOLM CRUISING...

Jag hoppas att kvällen blir lyckad, vi hörs!

Fredag

Jobbet var stressigt som fan på morgonen, sen lugnade det ner sig rejält. Vi hade fika med tårta på jobbet, och jag tryckte i mig 2 stora bitar. Mums! Sen blev jag ifrån tagen 2 pass, 20 timmar. Så är det att vara timanställd, inget är säkert. Så nu jobbar jag natt på söndag och sen jobbar jag inte förs fredagen natt veckan efter det, ifall de inte dyker upp något det vill säga. Jag känner mig ändå ganska säker på jobb, eftersom nu försvinner det 2 stycken som jobbar natt. Så de kommer nog ändå bli massa jobb för mig. Inte så många som jobbar natt, så det funkar ju great för mig :D

Efter jobbet drog jag hem, så hjälptes jag och Chrille åt att storstäda och bädda rent i sängen. Sen blev det gymmet, körde 30 min cykel och sen körde jag lite styrka :) När vi kom hem så hjälptes vi åt med maten, fläskkotlett och potatisklyftor :) Nu har jag duschat och sitter och gör ingenting, får se om man hittar på något eller tar det lungt.

Imorgon är dagen fullbokad, skriver kanske lite grann imorgon :)


En ganska så vanlig dag...

Började med att jobba, hem och duscha och sen kom Madde, Mimmi och James. Så åkte vi till Elgiganten, och jag och Madde köpte oss en varsin telefon, jag en röd/svart och Madde en rosa. :) Behövde verkligen en ny, den jag har nu är från stenåldern och jag har ingen mottagning någonstans nästan. Nu köpte jag mig en enkel mobil, behöver inte massa finesser. Bara det går att skicka mess och ringa så är jag glad! Så här ser min nya ut :



Sen drog jag hem och jag och Chrille lagade köttfärssås och pasta. Efter maten så blev det gymmet med Madde, en timme på crosstrainern idag också :) Imorgon jobbar jag 7-15.30, och jag tror att det kommer bli en stressig dag på jobbet !

Vi höres och synes, Puss&Kram

Tjingelingan!

Idag ställde jag klockan, och drog och tränade. Jag stod i en timma på crosstrainern, vilket jag aldrig gjort. Jag är stolt :) När jag tränar så känner jag mig snygg, jag trivs där när svetten rinner och man känner att man gjort något vettigt.

Sen drog jag och jobbade, och efter det så blev det en sväng förbi solakuten och fuska lite :)

Det händer mycket på jobbet nu, med både personal och brukare. Fick veta massa saker idag som jag går och grubblar lite över. Jag hoppas iaf att jag snart kommer att få ett vikariat på natten, jag är next på listan över att ha jobbat mest av timmisarna :) Yeah, får hoppas det sker snart. Nu ska vi flytta och kommer ha mycket mera utgifter. Men det löser sig alltid :)

Idag är det bara 20 dagar kvar, jag känner mig såå stressad över allt. Men har nog en del som hjälper till sen, så det känns ju ganska säkert :)

Imorrn kallar jobbet, då jobbar jag 7.30-16.  Ha det bra, tjing!

Onsdag

Igår blev det jobbet, sen hem och lagade ungsbakad falukorv med potatismos. Sen diska och plocka iordning. Försökte få med mig någon att träna, men utan resultat Så blev ingen träning i går heller. Jag var SÅÅ rastlös igår. Känns som jag måste hitta en hobby (kickboxning eller dans) är något jag skulle vilja prova, och sen vill jag börja plugga undersköterska på distans. Ska kolla upp det där!


Nu äre dags för gymmet, sen kallar jobbet 12-20.30. Vi höres!

Tjenixen allihopa!

Har inget skoj att berätta, har jobbat idag. När jag slutade åkte jag hem till pappsen och hälsade på och sen gick vi och åt pizza. Sen har jag och Chrille varit på Willys en snabbis och handlat. Och nu sitter vi och äter godis och dricker saft. Ingen träning nu på 4 dagar, bara massa skit mat och godis istället. Jag får ångest. Imorgon måste jag försöka gå iväg och träna.. Vi får hoppas min tandvärk försvinner snart! Jag känner mig helt slut..


Imorrn jobbar jag 7-15.30 igen! 


Söndag

I dag har det inte hänt så mycket, på eftermiddan tog jag och Chrille en shoppingtur. Vi handlade en tv-bänk och en bokhylla till vår nya lägenhet :) Sen handlade Chrille 2 par gympaskor, jätte snygga :) Sen massa strumpor! Jag handlade ingenting! Sen drog vi till stranden, Chrille åkte hem efter 30 min(skulle se Bajen-matchen) men jag stannade där i 2 timmar med Jessica. Jag somnade på stranden, och sen när jag kom hem så stendäckade jag 2 timmar i sängen. Min kropp mår inte bra, jag har SÅÅ jävla ont och är så jävla trött. Tandvärken har spridit sig, upp i örat och ner i halsen. Är detta normalt?


Imorgon ska jag jobba 7-15.30, denna veckan blire ganska mycket jobb. Äh, nu ska jag kolla lite tv innan jag ska sussa. Sov gott!


23 dagar kvar, sen flyttar vi :)

Tröööött

Nu är man hemma igen, har spenderat hela dagen på Grönan. Åkt massor av karuseller, gått spökhuset, tagit lotter och ätit en massa mat!(Min efterlängtade Langos fick jag) Sen käkade jag massa annat gott! Jag och Madde åkte Insane (den nya på Grönan) 3 grr,  AS SKOJ men lite läbbigt. Jag känner att jag börjar bli lite gammal, började bli lite illamående på vissa saker som jag åkte. Men åkte allt typ, förutom uppskjutet. Vi hade typ 3meter kvar i kön, sen flyyger det 2 metallbitar typ 30 centimeter ifrån oss (de kom från karusellen i luften). Nej, herregud. Dom stängde av den för service, och vi vågade inte åka den efter det... Sen var det ju sommarkrysset där också, kollade en liten stund i början bara.

Det var typ Chrilles familj, min familj, och vänner som var där. Vi var väl typ 15 pers, och det blev ju precis som jag tänkt mig. Alla satt och söp, men jag sprang runt och karusellade hela tiden :) Helt nyktert för min del iaf. Ibland blir jag så trött på människor som bara tänker på SUPA SUPA SUPA!

Jag har GRYM tandvärk, inflammation vid visdonstanden. Det gör så jävla ont hela tiden, och äta ska vi ju inte tala om. Det är ju inte en dans på rosor. Det gör så ont att man nästan vill gråta, men äta bör man annars dör man!

Det känns som saker och ting bara blir värre och värre, puh. Va ska man göra?



Idag äre fredag

Imorse när jag kom hem från jobbet så åt jag en dunderfrulle, klädde på mig träningskläder och åkte till Gymmet med Mimmi. Trots grym tandvärk och SKIT ont i vaden så gav jag mig iväg, och gymmet öppnade inte förs 13. FAN, jag som verkligen sett fram emot att träna lite. Jävla sommartider alltså!


Då drog jag till stranden med Syster och Tina, skönt som fan att sola och bada lite. Var dock inte där så jätte länge. Sen åkte jag hem och tog mig en dusch, och sen blev det bio med Chrille och Madde. Vi såg sommaren med Göran, den var sådär. Så idag blev det popcorn, läsk och godis till middag. Haha..  Usch

Imorgon så ska vi till Gröna Lund!

Ursäkta

Ursäkta röran! Jag gör om designen på systers blogg här, har inte fått kläm på allt hel ännu. Men det är på gång, ha tålamod. Sen blir det fint! :)
/Systeryster Jessica

Tjenixen

Imorse ställde jag klockan för att åka till gymmet, idag var det inte bara Madde utan Mimmi och Patricia hängde med också. Idag körde jag 1 timmes kondition, sen blev det lunch på pizzerian idag igen med Madde, Mimmi och Christian. Sallad blev det idag också :) Sen gick jag och la mig och sov en timme, nu håller jag på för fullt i tvättstugan. Nu är jag inne på den 5e maskinen. Mycket tvätt var det, känns skönt att få det gjort. Skulle verkligen behöva städa också, men de får jag göra en annan dag när jag hinner. Jag håller på med maten också, kyckling och ris med sallad och sötsursås. :) Gott. Sen blire en dusch och sen ska jag iväg och jobba natt! Puss&Kram


ÅÅH, VAD JAG LÄNGTAR TILLBAKA!


Onsdag

Imorse körde jag pappa till Bromma, sen åkte jag och tränade med Madde och sen blev det lunch på pizzerian. En sallad :) Eftersom min älskling och mammas kille fyllde år idag så var vi först hos mamma och åt smörgåstårta och sånt. Av mig fick Chrille ett presentkort på en tatuering för 3000:-, en parfym och raklödder. Sen fick han pengar, rakapparat till huvudet, presentkort och lite grejer av andra. Pappa kom och visade upp sin nya bil, så jag fick provköra den till Örby. Pappa tjatade hela tiden : Gasa, gasa, gasa. Och jag gasade rejält mycket, haha. Min prövotid går ut om 19 dagar. Taré lilla lugna :) Den var fin och gick grymt bra iaf :) Sen var vi och åt på resturang med Chrilles familj/vänner efter besöket hos mamma. Nu sitter jag och kollar på sex eduction. Har inget roligt att berätta. Skulle egentligen ha jobbat natt idag, nu ångrar jag att jag inte gjorde det. Menmen.

Om 27 dagar flyttar vi =)

Tisdag

Idag har jag hunnit med ganska mycket, först träning med Madde. Sen åkte jag och handlade med Mamma och Håkan, sen drog vi ner på stranden 1 timme och solade lite. Sen hämtade vi Chrille och åkte och beställde Thai-take-away, super gott! Sen så har vi varit hos Mimmi och Robban och hälsat på lite grann, snodde även med oss James 2 timmar och åkte hem till mamsen och lekte lite. :) Och nej, jag är inte redo för barn.

Ibland så vill jag skriva sååå mycket om mina känslor och tankar här, men det går inte. Jag känner mig helt tom..

Imorgon så ska jag upp runt 6, ska köra pappa till Bromma Flygplats. Han ska ta flyget till Helsingborg och köpa en bil. En BMW. :) ÅÅh, vad jag saknar min gamla bil..


Tjingeling!

Imorse när jag kom hem så drog jag Chrille och Madde till gymmet, jag körde cykeln 30 minuter och sen gåbandet 30 minuter. Svettades utav bara helvete, skönt som fan. Sen hem och fixade lunch, ost och skink sallad :) Sen drog jag iväg med syrran på en shoppingsväng. Handlade några småsaker till mig själv och sen handlade jag present till Chrille och Håkan (mammas pojkvän), dom fyller båda år på onsdag. Chrille fyller 25 och Håkan 50. Så detta blev en väldigt dyr historia. Får hoppas att dom blir glada iaf. :) Ni får veta sen vad dom fick, eftersom båda  läser min blogg så kanske det inte är en så smart idé att skriva det här.

Nu ska jag ta mig en dusch, käka lite sallad och sen iväg till jobbet igen. Ikväll äre Lotta på liseberg och Beck, så det finns iaf lite skoj att se :)

Pussochhej

Söndag

Imorse när jag åkte hem från jobbet så stannade jag upp i affären och handlade färsk bröd och skagenröra. Så de blev en dunder god frukost imorse :) Sov ett tag när jag kom hem, sen har jag träffat Catta en sväng. Och så var jag över och hälsade på pappa och sen var vi hos Christians mamma och hälsade på. Sen kallade jobbet igen, så nu sitter jag här. Jag har köpt med mig ostbågar och choklad, så de blir nog en bra kväll/natt. Lite söndagsmys! :) 
 
10 timmar och 50 minuter kvar tills man slutar... Tiden går ganska sakta. Nu ska jag hänga lite tvätt! Hejdå! :)

Sitter på jobbet

Nu sitter jag på jobbet, snart 9 timmar kvar tills man slutar.

Jag ser att det är ganska många som läser min blogg, skulle vara jätte kul om jag kunde få veta vilka alla är. Så släng in en kommentar :)


Idag är det lördag

Igår ville jag gå på bio eller bowla, men de ville inte Chrille. Så vi drog på race, och vi var väl hemma runt halv 3 inatt. I dag har jag inte gjort ett skit, bara varit hemma. Snart ska jag laga mat, det blir snabbmat idag. Köttbullar och makkisar. :)

Sen blire jobbet som kallar..
Idag jobbar jag 18-08
Imorgon jobbar jag 19-08 
Måndag 19-08

Puh, så tråkigt! Men sånt är livet, vi höres och synes!



RSS 2.0