Tjenixen

Igår fick jag för mig att träffa lite vänner, så syrran körde mig till hägern vid typ 24 där vi hämtade upp Nicklas, Alexandra och Robban. Vi åkte till ett ställe och festade järnet, och som vanligt ska jag börja tjaffsa och skit på fyllan. Denna gången med nån jävla dj. Haha, sen blev det kebabtallrik innan jag tog en taxi hem. Idag har jag legat i sängen i princip hela dagen, jag har mått som jag förtjänat. Har dock lagat mat och haft tvättstugan, så lite nytta har man gjort iaf. Nä fy vad alkohol ger ångest, kanske tur att man dricker väldigt sällan.

Dags att sooova, godnatt!


Julaftons kväll

Vaknade imorse av grannarna som sprang och hoppa järnet nedanför, hörde från en annan granne att dom tydligen leker hästar. Haha, så trött på att höra dom hela tiden. Snart måste jag fan gå ner och säga till. Sen gick jag över till Sabine och Stephen, så fick Vincent och Haylie lite julklappar. :)

Sen åkte jag över till pappa, så fick han sin julklapp och jag fick min. Sen åkte jag till mamsen och vi åt massa god jul mat :) Sen blev det julklappsutdelning. Fick lite smått och gott. :) De var trevligt.

Nu sitter jag på jobbet, och jag klagar inte. Vi kollar på Göta Kanal :) En lugn och skön julafton.

Ha en trevlig fortsatt julafton. :)







Syster, Mamma och jag <3


Julafton

Har inte hänt så mycket på sista tiden, därav dålig uppdatering. Jobbat ganska mycket senaste dagarna :) Idag var jag med Sabine i farsta och hon skulle kolla efter lite julklappar. Mycket folk, tog väl en halvtimma att hitta parkering. Men de gick bra iaf, och sen käkade vi sushi till lunch. Grymt gott, sen blev det en chailatte :) Sen åkte jag med syrran ut för hon ville handla lite julklappar. Jag ställer alltid upp :) Kanske lite för mycket ibland. Menmen, vad gör man inte för sina nära och kära?

Sen blev det en pizza, jag orkade inte laga mat. Hem och storstäda, tvätta och bädda rent. :) Sen var jag över hos Sabine nu på kvällen och hälsade på lite. :)

Och jag har kommit in på lärgården, så i januari så börjar jag plugga på distans till undersköterska. :) Kommer kännas konstigt att börja plugga igen, men skönt att både kunna jobba och plugga. Det ser jag fram emot.

Svullat en massa skit idag, och inte tränat sen i måndags. Men vafan, nu äre jul och man äter en hel del. Gymmet stängt idag och imorrn, blir att gå dit och köra stenhårt på lördag igen :) Ska väl snart gå och sova, imorrn ska jag till mamma och fira jul med hennes pojkvän Håkan, hans mamma och syrran. Sen så ska jag jobba på kvällen 18-08. Julen är liksom ganska överskattad så man kan lika gärna jobba :) Bra lön sen förhoppningsvis. :)


GOD JUL!


Lördaaag

Igår var jag jätte trött och seg, så hände inte så mycket. Förutom att jag var och handlade lite mat och så med Sabine, sen blev det jobbet. Det gick bra som vanligt, lite mer att göra än vanligt. Jag var sjukt trött i morse, men jag åkte ändå med Sabine och tränade. Jag körde en timma kondition :)

La mig och sov 3 timmar, sen vaknar som vanligt av grannarna som hoppar och dunsar där nere så hela huset skakar. Undrar vafan dom gör liksoM? Aja, sen tänkte jag för ett tag sen att jag skulle lägga mig igen och sova nån timma eftersom jag inte kan hålla ögonen öppna, men jovisst Good luck liksom. Ett jävla liv, jag är så förbannad!!!!

Nu blire MASSA kaffe och lite naturgodis. :) Sen äre dags för jobbet, fast vädret gör ju att man vill sitta inne nerbäddad i soffan, men men på med mycket kläder och ut i snöovädret.


Puss&kram





Torsdag

Natten på jobbet var ganska rolig, trots snöovädret som vi fick pulsa oss fram igenom med snö upp till knäna på vissa ställen. Det blåste så mycket, så man fick knappt nån luft. Men vi garvade oss i genom natten :) Och den var ganska lugn. Så skönt! Efter jobbet åkte jag till gymmet, körde en timmas kondition. Sen träning igen på kvällen, körde en timmas kondition då också. Det är väl inte så mycket mer som hänt.

Nu ska jag fortsätta kolla på tv ett tag, sen sooova. Sjukt trött. Godnatt!

Onsdag

I dag har jag varit med mamma några timmar, jag var och vaxade mig och sen åt vi lunch. Thaimat, så gott. Sen blev det en shoppingtur i farsta. Jag handlade en tröja och örhängen till mig själv, sen julklappar. Så nu har jag bara 1 julklapp kvar att köpa. Sen är precis allt klart, jätte skönt!

Och ingen ville träna, så jävla värdelöööst. Jag måste börja gå själv, jag klarar av det. Men just denna tid vägrar jag eftersom det är ganska mycket folk på gymmet. Aja, skit samma. Träningen sket sig idag, får bli träning imorrn istället :) Jag orkar fan inte laga mat, såå tråkigt. Och sen att äta själv är ännu roligare liksom, äh det får bli risgrynsgröt och nån macka till middag. Humöret är inte på topp nu. Ibland kan man bara bli så irriterad på allt. Positiv jag är, eller hur? hahah ;)

Sen kallar jobbet 20.15-7.30 :)

 

 


Onsdag

I dag har jag varit med mamma några timmar, jag var och vaxade mig och sen åt vi lunch. Thaimat, så gott. Sen blev det en shoppingtur i farsta. Jag handlade en tröja och örhängen till mig själv, sen julklappar. Så nu har jag bara 1 julklapp kvar att köpa. Sen är precis allt klart, jätte skönt!

Och ingen ville träna, så jävla värdelöööst. Jag måste börja gå själv, jag klarar av det. Men just denna tid vägrar jag eftersom det är ganska mycket folk på gymmet. Aja, skit samma. Träningen sket sig idag, får bli träning imorrn istället :) Jag orkar fan inte laga mat, såå tråkigt. Och sen att äta själv är ännu roligare liksom, äh det får bli risgrynsgröt och nån macka till middag. Humöret är inte på topp nu. Ibland kan man bara bli så irriterad på allt. Positiv jag är, eller hur? hahah ;)

Sen kallar jobbet 20.15-7.30 :)

 

 


Tisdag

Det har snöat hela jävla dagen, och det är pest och pina att varje gång man ska iväg med bilen ta bort all dess snö som kommit på den. Och att köra är inte heller så roligt, bakhjulsdrift hade varit lite roligare och mycket lättare tycker jag. Aja, fram kommer man iaf och det gäller att ta det lungt.

Idag har jag tränat 2 grr, imorse blev det 1 timma på crosstrainern. Sen nu på kvällen 30 minuter på crossen, 10 min cykel och sen armar. Idag känner jag mig duktig. =)

Nu är det dags för en dusch, sen kl 22 är det Hells Kitchen på tvn :)



Måndag

Idag har varit en tråkig och jobbig dag. Vaknade av världens hugg i huvudet, tog en ipren och åt frukost och sen la jag mig i sängen och sov lite mera. Vaknade och kände att de inte var så mycket bättre, och de gjorde ont bakom ögonen. Sen kom svettningarna/frysa hela tiden. NEJ tänkte jag. Inte bli sjuk med feber och sånt! Fortfarande lite ont i huvudet och ögonen, men de känns inte just nu som det kommer förvärras iaf. Imorrn vill jag måå bra, då äre gymmet som gäller :) Fuskat en hel del dom sista dagarna. :/

Mysigt med snö men fan av kallt. Jag drömmer mig bort till varmare breddgrader :)




Söndag

I fredags var Igge och Kim och lilla Benji över på middag, sen kollade vi på idol-finalen och åt massa onyttigt. En lugn och trevlig kväll. Igår var jag och tränade med Catta, sen på kvällen träffade jag Sabine och vi åkte på Lucia-crusing i stan. Också en lugn och trevlig kväll :)

Har storstädat, bäddat rent och tvättat lite! Skönt att ha det gjort!

Jag är rastlöös, kanske börja laga lite käk. Sen ska jag över till Sabine en sväng :)





Torsdag

Träningen går great :) Tränat varje dag denna vecka, och hoppas de blir flera gånger. Inne på tredje veckan nu, och det känns skit bra. Jobbet går bra och rullar på, jobbade natt igår och de ska jag även göra idag.  Var på italienskt julbord med jobbet igår, det var trevligt! Sen så är min skolansökan färdigbehandlad så jag hoppas att det dyker ner nått brev i brevlådan snart! :)

14 dagar kvar tills julafton, inget jag direkt ser fram emot. Det var roligare när man var liten. De är väl trevligt med lite gemenskap och lite god mat. Jaja, jag ska iaf jobba 18-08 på julafton. :)

Nu är det dags för en dusch, sen jobbet! Tjingeling!


Måndag

Natten var väl helt okej, lite konstiga grejjer som hände bara. Menmen, något måste ju hända. :) Åkte hem och sov lite, sen drog jag och tränade. Gick ganska seegt på gymmet, men jag var där iaf. Sen var jag och hälsade på mammsen ett tag, och nu sitter jag hemma och äter. Har gjort pasta gratäng, gott. :)

Jag är så JÄVLA trött på våra grannar under oss, dom springer typ runt i lägenheten hela tiden så det typ skakar och dunkar här uppe. Man undrar om de är några jävla elefanter som bor där. Usch, jag måste fan ner och fråga vad dom håller på med (när jag vågar) haha. För några dagar sen så spikade dom till kl 23.30 på kvällen en vardag! Helt sjukt. Det brinner liksom i skallen hela tiden! Och att dom under inte klagar? Jävligt skumt.

Dags för en dusch, sen dags att röra sig mot jobbet 19-08. :)


Söndag

Idag vaknade man ganska sent, ut och handlade lite julklappar och sånt. Nu har jag bara några små grejjer kvar att handla. :) SKönt. Blev en pizza till frukost/lunch och nu ska jag äta lite gulashsoppa och smörgås med makrill innan jag rör mig iväg mot jobbet. Snabbmats-söndag! Ska bli jätte spännande att jobba i nattpatrullen nu, eftersom det var säkert 3 månader sen jag gjorde det :) Jobbar 20.15-7.30, så vi hörs säkert något imorrn!


I gotta feeling



.....

Inte skrivit på ett tag, haft ganska mycket. Dagarna har typ bestått av jobb och sen träning. Så har inte hunnit med så mycket annat. Idag blev det storstädning och tvättstugan. Renbäddat är det också :) Sabine var här och tog en drink och prata lite förut, sen hänkade jag på henne hem. Så kom hem för nån timme sen , och ska väl snart gå och lägga mig!

Sov gott! Pussochkram


Hold on little girl

I brist på annat

Imorse var jag och tränade med Catta, körde 40 min kondition och sen styrka :) Sen på eftermiddagen strosade vi runt i länna och kollade lite. Nu är jag på jobbet, de första jag gjorde när jag kom hit var att dammsuga och skura, som vanligt! Varför vill folk inte ha rent omkring sig?

Sen har jag haft så tråkigt så jag har suttit och läst alla mina inlägg sen jag startade bloggen i januari. Haha, fyyyffan va tråkig jag är! I 11 månader har jag skrivit om träning fram och tillbaka, mat hit och dit. Ja, mitt försök till att gå ner i vikt. Och jag som trodde jag hade jojjobantat typ 3-4 gånger. Haha, de är många fler gånger än så. Usch, känner mig lite värdelöös. Trodde inte det var så illa. Aja, skit samma!

Kram & Hej

RSS 2.0