tisdag

Nu har vi varit och skrivit på lägenhetskontraktet, så nu är det klart. :) Underbart. Sen drog jag och tränade med Madde, jag stod en timma på crosstrainern! Kom precis hem och sitter och käkar frulle. Sen blire en dusch, sen jobbar jag 12-20.30. Ha en bra dag alla som får vara ute och njuta av det vackra vädret!


måndag

Vädret är underbart, idag har jag varit med Sabine och barnen och solat lite i Hökarängsbadet. :) Skönt. Sen har jag varit på hundsim med Daisy.

Idag fick jag mail, nu är vi helt godkända för lägenheten och vi ska vara i Haninge i morrn kl. 8.00 och skriva kontrakt. Ska även se om vi får flytta tidigare. :)

Idag blev det pizza till middag, jag vägrar laga mat när det redan är 35 grader här inne. Fyfan, så jävla svårt att sova när det är så varmt.

Ingen träning på länge, ska se om jag hinner med det efter vi varit i Haninge imorrn. Börjar jobbet kl 12 imorrn och jobbar till 20.30.. puuuh, har ingen lust.

Sabines möhippa + söndag

I går så var det dags för Sabines möhippa, det vart en lång dag. Först tipsrunda, champangefrukost, sen målade hon av en naken karl. Haha, hon hade ögonbindel och hon blev ganska chockad. Sen in till stan och käkade lunch och tog en öl på Anchor, sen spelade vi in en låt som faktiskt blev bra :) Efter det så åkte vi till gamla stan, och där blev det tapas och lite öl och sånt. :) Sen drog hälften av gänget hem, så vi var 5 kvar. Då drog vi och satte oss på en uteservering i medis och där blev det även en del dricka. Sen drog vi vidare till Patrica, var där typ 1 timme sen åkte vi alla hem. Det var en lång dag med mycket planering och fix, så man var rejält trött. Kom hem runt 3, och inte var jag full! Det var en trevlig dag, och Sabine tyckte att det blev en toppen dag! :) skönt.

Imorse vaknade jag helt svettig, det är väl runt 35 grader här inne. Men inte alls bakis, såå jävla skönt alltså!  Så vi åkte och badade och solade lite grann, och sen blev det middag med Chrilles familj och lite vänner här i Örby på resturang, Vi käkade plankstek, gott! Annars har det inte hänt så mycket mer.

Imorgon är jag ledig, skönt! :)

tjenixen.

Vaxning på morgonen, sen faxa massa papper och gått i farsta en sväng. Sen blev det stranden med Mamsen ett tag. Och nu kom jag hem för ett tag sen, har varit och ridit häst med 5 arbetskompisar. Det var underbart mysigt! Lite klättring i berg och sen lite galopp och sånt. Underbart väder, vi får väl se om man har någon träningsvärk imorrn..

Äh, finns inte mycket mer att säga. Nu ska jag pysa.. :)

so fucking tired

Imorse när jag slutade åkte jag och hämtade pappas bil, åkte hem till Sabine och barnen och så åt vi frukost tillsammans. :) Lämnade barnen och åkte till en outlet i Sollentuna, blev dock bara ett linne för mig. Skyddsplasten under motorn ramla av och allt kändes bara åt helvete. Haha, sjuuukt trött! Sen åkte jag med Mamma och solade lite grann, sen hem till pappsen och käkade lite mat och jordgubbar och glass. Sen åkte vi och köpte lite delar till hans bil. Måste ju hjälpa till annars skiter han isånt.. Sen åkte jag hem till mamsen och hängde lite, fick glass och jordgubbar där också. Haha, muuuums! :)

Kom hem för en timma sen, inte varit hemma alls idag. Jag är såå jävla trött, har väl varit vaken 40 timmar typ. Imorgon ska jag fara upp runt halv 8 och då ska jag iväg och vaxas.. AJ AJ AJ! Men nu ser jag ut som en jävla karl på benen..

Nu blire duscha och såå, sen sussa. :)

fullt upp hela dagen

Idag har jag varit och simmat med Daisy, sen åkte jag och Farmor till en strand där Daisy fick bada. Vi hade köpt en badleksak till henne och hon bara älskade det! Sen åkte jag till Chrilles mor, där var det massa folk som satt och softa. Sen drog jag, Madde och Patricia en vända in till stan, vi skulle kolla i en sportaffär efter träningskläder. Jag köpte ett par träningsbyxor och ett träningslinne (vilket verkligen behövdes). Sen åkte jag iväg till min frisör, klippte av typ 15 centimeter. Så jävla trött på mitt hår, så jobbigt att borsta ut. Jag vill ju ha långt hår men det går inte. Sen kom pappa och hämtade mig i hans polares Merzedes SL600 CAB som han har lånat i sommar, så vi gled runt lite sen åkte vi och åt på en sushiresturang i Skogås. Jätte gott! Nu kom jag precis hem, ska hoppa in i en dusch. Sen ska jag iväg och jobba natt. PUH, har ingen lust menmen.

Måste skicka in papperna snart, blir tokig att det ska vara så svårt att skriva ut Chrilles arbetsintyg. Vi måste skicka det senast på fredag. Så de får vi väl hoppas att vi hinner..

Äh, nu måste jag dra. Vi höres, Tjao!

UNDERBART!

Till en början, toppenväder idag. Åkte till Jannika och hälsade på ett tag, sen begav jag mig till Älvsjöbadet med Mimmi, Robban och barnen. Badade och solade lite grann. Var där i en och en halv timma bara, sen åkte vi och käkade sallad här på uteserveringen i Örby. Sen har jag hunnit hälsat på farmor och min familj.

OCH VET NI VAD? VI HAR FÅTT LÄGENHETEN!

UNDERBART! Nu ska vi faxa in arbetsintyg och sånt. Inflyttning 1/9 men dom flyttar i mitten av Juli. Så vi kanske får flytta in tidigare. Vi kommer ta med oss soffan, tvn och soffbordet härifrån. Så ni kan ju tänka er hur mycket saker som vi måste köpa. Nu är det liksom ingen etta på 34 kvadrat som vi ska bo i, nu flyttar vi till en trea på 84. Kommer ju kännas grymt stort med tanke på att jag bott här nu i 2 år.

Äh, nu ska jag byta om. Ska straxt iväg och träna med Sabine och Madde!  :)

lite sådär småå trött

Åkte hem till mamsen för hon skulle iväg, så jag passa hunden. Sen tog vi en promenix :) Mamma bjöd på thaimat också. gott! Sen kom pappa och hämtade oss, och vi åkte och lämnade vovven. Sen ut och övningsköra med syster, det var andra gången som hon körde nu. Men hon var grymt duktig! Efter de så följde jag med och kolla på en lägenhet som mamma stod som 2a spekulant på. Den var riktigt vidrig, så jävla inrökt och allt var gult. Usch, nej den ville mamma verkligen inte ha. Fyfan! Sen åkte jag hem, och sen iväg med Madde och träna. Cyklade en timma idag, alltid något. Min älskling kom hem vid 10. Såå tråkigt att han alltid är hemma så sent. Jobba 12-16 timmar om dagen, man har ju inget privatliv. Sen bara få betalt för 8.. Det skulle jag aldrig göra! Fyyyyfan säger jag bara!


Har precis duschat, och ska straxt lägga mig i den renbäddade sängen! Det är såå mysigt!


Måndag

Nu är mina 2 långpass-nätter slut. Skönt!

Kände för att göra lite nytta idag, så jag slipper tänka på det resten av veckan. I veckan jobbar jag bara onsdag natt. Så jävla skönt!! Passet efter det börjar jag nästa tisdag kl 12. Så skönt att vara ledig lite.

Nu håller jag på att tvätta, tvättat 6 maskiner. Haha, man skulle kunna tro att vi hade en stor barnfamilj. Har dammat och diskat också. Nu ska jag bara dammsuga och skura och sen rengöra på toaletten. Sen är jag klar, och tänkte kanske åka hem till mamsen ett tag. Hon har ju Daisy där nu eftersom farmor inte mår bra. Ska försöka hinna med och träna sen också. Det var ju över en vecka sen, så det skulle kännas skönt. Jag är fortfarande hostig och har svårt att andas när jag anstränger mig. Men jag får ta det lungt, så äre med den saken.

På fredag vid 18 ska jag och några från jobbet åka ut till Dalarö. Där ska vi rida på Basjkirhästar tillsammans i 3 timmar. Det kommer nog bli grymt mysigt. ;D

Äh, nu ska jag fortsätta med städningen! Ha en bra dag :)


tjenixen

Vädret igår var bra, inget regn. Men dock blev inte midsommaren som jag tänkt. Satt ute och frös och hade tråkigt mesta delen av tiden. La oss runt 12 tiden. Imorse käkade vi frulle och sen åkte vi och åt glass. Mysigt omkring deras landställe iaf. Skönt som fan att inte vara bakis idag iaf, blev bara ett par cider.

Kom hem för ett tag sen, åkte hem själv för jag ska ju jobba nu i natt. Jag börjar klockan 18 och slutar 8 i morgon bitti. Jobbar likadant i morgon natt. Men de är storhelg, så de gör mig absolut ingenting. Skit mycket pengar, plus att det är så lugnt. Och nu ska jag ta med mig bärbara datan så jag kan sitta och surfa lite.. :)


Finns inte så mycket mer att säga, jag ska göra lite nytta nu! :) Pussochkram!

trååkigt

Hela Sveriges befolkning verkar göka till sig barn, det verkar ha blivit en trend för personer runt 20. Jag kommer fan vara ensam att skaffa barn om några år! Är man för gammal för att skaffa barn när man är runt 25-30? Det verkar som det, BABYBOOM nu alltså. Jag håller mig ett tag till iaf, jag ska ut och resa först! Så är det med den saken..

Mina ögon går i kors, och ändå vill jag göra något. Jag är rastlös, men snart ska jag väl sova. Alla som ska ut till landet åker förmodligen tidigt, så man kan ju inte sova hela dagen.. Blir väl säkert väckt på Chrilles telefon runt 8 som vanligt..


torsdag kväll

Jag är förkyld och hängig, men jag har jobbat ändå. Nu är jag ledig tills på lördag då jag ska jobba natt. Natt lördag och söndag. Storhelg och 14 timmars pass. Så fett med pengar, det skadar aldrig. Har fortfarande inte blivit någon träning alls, det suger. Men jag hoppas att jag är bättre på måndag så kör jag igång då :)

Just nu sitter jag och skriver på våran nya laptop, fett soft. Den ska jag sno med mig när jag ska jobba på lördag och söndag. Det har jag längtat efter, eftersom när jag är personlig assistent på natten så finns det inte ett skit att göra. Men nu kan jag ju sitta och surfa. Det går bra nu :)

Jag vaxade ju mig för 3 veckor sen, man märker verkligen att det tar längre till för håret att växa ut. Det är ju positivt, men nu är det så långt på benen så om det blir fint väder så får jag maskera mig i långbyxor. haha. Jag ska inte vaxa mig förs 6 Juli och får inte raka mig. Det förstör effekten, så haha. Får leva såhär ett tag till.

Imorgon så ska vi förmodligen till Gräddö till Christians mormor och morfars landställe och blir nog kvar där över natten. Sen åker jag hem själv och Christian stannar nog där en natt till, jag måste ju jobba.

Ha en trevlig midsommar allesammans!  :D

Tisdag

Idag har jag varit i farsta med mamsen och shoppat lite grejer, sen var det fika hos mamsen och där blev det massa bullar och sånt onyttigt. Av mig och Christian fick mamma 10röda rosor, ett par nike walking/running skor, ett cykellås och sen presentkort på massage hos en jobbarkompis som har en salong i Mariatorget. Så vi ska dit nästa vecka och vi båda ska köra helkroppsmassage i en timma.. Sen så ska vi fika efteråt allihopa. Det blir mysigt!

När håkan sen kom hem så åkte vi och åt på resturang, satt ute i solen som äntligen hade tittat fram. Sen blev det jordgubbar här hemma för ett tag sen :)

Ingen träning idag heller, nu var det ett tag sen. Jag mår såå dåligt när jag inte får träna, men inte bra att träna när man inte känner sig bra. Så är det med den saken. 

Jag känner mig bara dåligare och dåligare. Får hoppas jag orkar jobbet imorrn, börjar 12 och då ska jag på ledsagning i 3 timmar och sen ska jag jobba vidare till halv 9. Får se hur jag känner mig imorrn.

Haha, jag låter som en jävla gnällkärring men jag hatar att inte må toppen bra som jag för det mesta annars gör!

måndag

Jobbet gick bra som vanligt idag, känt mig hängig hela dagen och det bara rinner ur näsan. Börjar nog bli sjuk, men det har jag inte tid med.. haha, så får hoppas det bara är något tillfälligt. När jag kom hem från jobbet så lagade jag lammfärs med cremefraische med svampgrejs och fullkornspasta. Jag har liksom ingen lust att stå och laga någon gourmetmat när jag ändå äter själv varje dag. Det är ju så att min kära pojkvän inte kommer hem förs 9-10 på kvällarna. Det är ganska ensamt, men då får man se till att göra något för att fördröja tiden. Idag åkte jag till farmor och mina kusiner, lämnade massa kläder och sen tog jag ut hunden på en skogspromenad 50 min. Den vardagsmotionen räckte för mig idag, uuh. Känner mig inge bra. Hoppas det går över. Min älskling har fortfarande inte kommit hem, som varje jävla dag. Så jävla trött på det här, menmen. Livet är hårt! Äh, nu ska jag ta något gott och smaska på. Och imorgon så fyller min mamma 42 år.. <3

Skriver en rad

Sov 2 timmar efter jag kom hem från jobbet imorse, uuh det behövdes. Sen åkte jag och älskling till Farsta och strosade runt lite, var inne och hälsa på Jannkie också :D Sen åkte vi och käkade middag på en resturang här i Örby, det blev plankstek. Det var gott och jävligt mätt blev man. Sen åkte vi på bio med Adde, Patricia och Madde, Vi såg Baksmällan, den var faktiskt jätte bra! Man skrattade en hel del. Gå och se den vettja! Imorrn kallar jobbet igen, jobbar 7-15.30. Nu ska jag se på lite tv, så ska jag försöka att lägga mig hyffsat i tid. Ska ju upp kl 6, så några timmars sömn behövs!

Pussochkram och Godnatt allesammans!

trött som fan

Igår bestämde jag och Catta oss för att pröva på latindans. Efter 20 minuter gick jag därifrån, det var inte riktigt min grej. Så det blev gymmet, 30 min cykel och 30 min på crosstrainern. Åkte hem och sen så storstädade jag och älskling tillsammans, sen blev det matlagning tillsammans. Blev spagetti och köttfärssås, det var grymt länge sen. Gott!

Sen åkte jag och jobbade natt och kom hem för en halvtimma sen. Natten var lugn, men usch vad trött jag är. Var 2 veckor sen sist som jag jobbade natt, så grymt skönt. Nästa natt är inte förs nästa söndag! Då är det storhelg! Och då får man stå ut! :)

Igår ringde vi till killen som har lägenheten nu som vi kollade på i tisdags. Det hade varit ett par till på visning och sen ett par som skulle komma på onsdag. Några andra hade han inte hört av, så som det ser ut nu så är vi bara 3 som ska fajta om lägenheten. Det känns sååå nära, kommer bli såå besviken om vi inte får den. Jag har hoppats för mycket nu vilket jag kanske inte skulle ha gjort. Det återstår helt enkelt att se..

Det regnade hela dagen igår, och hela jävla natten och det regnar fortfarande! Vad är det som händer? Vart tog sommaren vägen? :/

röd som en julegris

Ledsagningen gick bra, det var trevligt. Käkade lunch och drack kaffe vid vattnet. Var dock dygnsur när jag kom hem, började ju regna på vägen hem. Men tur att det inte regnade när vi var på g dit iaf. Hade inte varit så skoj.

Åkte hem och böt kläder, ner i tvättstugan och jag tvättade hela 6 maskiner. PUH. Men skönt att få det gjort iaf. Sen städade jag våra garderober. Plockade undan och diskade och sånt också. Nu fattas bara städningen. Sen tänkte jag åka och träna, men det hann jag ju inte. Dom stänger ju skit tidigt. Typiskt! Så jag åkte och träffade Catta och vi solade. Och det var typ ett halvår sen jag gjorde det, och nu ser min röv ut som en riktig julegris, polkagris.. Haha, kalla det vafan du vill. Är iaf ganska röd. När jag kom hem så stod Christian och lagade mat, entrecote, klyftpotatis och bea. Kors i taket säger jag bara. Det händer ALDRIG på denna världskarta. Det var gott iaf. :)

Jag är så trött på allt. Tankarna går fram och tillbaka. Jag vill vara lycklig! Det är en underbar känsla, kommer inte ens ihåg när jag kände den sist. Jag behöver kärlek, känna mig älskad. Jag går alltid i andra hand.

Egentligen vill jag bara be alla dra åt helvete, för vad ska jag med er till?

trött och mätt

När jag kom hem från jobbet pallade jag inte göra någon avancerad mat. Så det blev köttbullar och makkisar idag. :) Blev ingen träning i dag, tråkigt! Åkte och handlade på Willys istället. Och nu håller vi på att kolla en film, och det blev lite godis, chips och läsk till det. Nu är jag proppmätt av dom tusentals kalorier som jag ätit precis. Usch. När man äter är det grymt gott, och man trycker i sig en jävla massa. Sen blir man grymt trött och spyfärdig. Aja, skit samma. Nog om mat snack nu,

Imorgon har jag lite sovmorgon, jag börjar kl 10 och då ska jag ha ledsagning till Aqvaria. Det blir väl säkert skoj! Så slutar jag kl 14. Skönt!

Jag har bestämt mig, att om vi inte får lägenheten så måste jag fly från landet och tänka på annat. SÅ då blire nog en resa i Juli! Jag måste iväg... SÅ enkelt är det, rensa tankarna. Sola, bada och bara tänka på ingenting.....


Herre min skapare!

Idag har jag ringt uthyraren en gång och sen skickat ett till mail. Terra som fan, det har jag fått order om ;P haha. får inte veta hur det blir med lägenheten förs någon gång efter den 21/6. Jag hoppas, hoppas! Men ska inte hoppas för mycket nu. Kan ju bara inte sluta tänka på det. Det var lugnt idag på jobbet, efter jobbet åkte jag hem och lagade lite mat. Idag blev det panerad fisk, färskpotatis och dillsås. Sen har jag varit och tränat, först crosstrainern 30 minuter och sen blev det bodypump en timma. Så jag känner mig ganska duktig :) Nu blire en dusch, sen lite tv och sen nanna kudde. Börjar  jobba kl 7 imorgon! 

En del verkar inte ha något annat att göra än att snacka en JÄVLA massa skit.

LIVET ÄR HÅRT

Men jag har iaf :
En underbar familj
Tak över huvudet
Jobb
Pengar
Mat för dagen
Min pojkvän
Vänner

Jag är tacksam

Sen finns det andra saker som man är mindre tacksam över. Så är ju livet, RIGHT? Vore det inte bättre om folk skötte sitt eget?


Fattar ingenting.

Såg att det hade satts in 700 kronor på mitt konto idag, fattade inte först vad det var. Sen kom jag på det, skatten. Men vilket belopp? Jag skulle ha 1500 och jag fattar ingenting. Ibland blir man ju förbannad. Pengarna försvann på vägen till mitt konto, eller vadå? Haha Orkar inte hålla på och ringa och giddra. Det får helt enkelt vara så, jävla skit skattgrej!


Jag hoppas verkligen att vi får den.

Idag var det stressigt på jobbet, skönt när jag slutade. Åkte hem och lagade mat, idag blev det kyckling, ris och peppar sås! Jag hade tänkt att åka och träna efter jag ätit, satte mig en snabbis vid datan och kolla min mail. Och vad hade jag fått där?

Runt 14 tiden tror jag det var, så hade jag fått in ett mail från en uthyrare från stenafastigheter. Jag sökte en lägenhet i Sköndal för typ en vecka sen. Det var en 3a på 84 kvadrat. Det var angående visning, och om vi ville ha den så kunde vi maila henne. Ringde killen som bodde där, och vi fick komma dit och kolla på en gång! Lägenheten var fin, och jag vill så gärna ha den! Vi var först på visning, och jag mailade henne direkt när jag kom hem! Det var tydligen 5 andra som också hade anmält intresse, som förmodligen ska på visning.  Men nu sitter jag bara och håller tummarna! JAG HOPPAS VERKLIGEN! Men ska inte ha så stora förhoppningar iaf, då blir man bara så besviken. SKa ringa och terra henne imorgon iaf. haha

Sen gick vi förbi Sabine eftersom hon bor typ 50 meter från den lägenheten. Vi pratade lite skit och kollade lite gamla kort :) ÅÅh, det skulle vara såå skoj att bo typ granne med henne. Men vi får helt enkelt se vad som händer..

Så, idag hann jag inte att träna. Man måste prioritera saker och ting. Jag prioriterar oftast inte bort träningen, men nu när det gäller en lägenhet så måste jag göra det såklart.

Imorgon börjar jag 7.30 och jobbar till 16. Äh, nu blire lite tv! Sen duscha och sen sova!


full rulle

Idag vaknade jag och åkte och hämtade upp Madde, vi åkte först på ett ärende i Högdalen sen åkte vi till Forum Nacka och åt frulle och shoppade lite grann. Ååh, va roligt det är :D haha. Sen åkte jag hem och softade ett tag, sen åkte jag iväg och trääna! Först spinning 60minuter och sen blev det vattengympa! :) Har bäddat rent och duschat precis. Skönt! Imorgon ska jag jobba 7-15.30! Finns inte så mycket mer att säga, ha det bra! =)

Äcklig

Jag känner mig äcklig, bara tryckt i mig massa skit mat dessa 3 dagar. USCH, varför förstör jag min kropp? Jag som är så duktig och tränar och allt. Magen är uppsvullen, Pizza, läsk, godis, Donken glass. guuud! Jag känner mig äcklig, äcklig, äcklig! SPYYYFÄRDIG efter all den här skiten.

Hur kunde jag leva ett sånt här liv förut? Man mår skiiiit! Imorrn är jag LEDIG. Då har jag en del saker att göra!


Sveriges nationaldag

Igår var jag hos Maria som hade tagit studenten. Vi hade det jätte trevligt, och det blev en hel del dricka. Jag var ganska rund om fötterna, som tur är kom pappa och körde hem mig och Chrille. :) Imorse var jag lite bakis, men inte så farligt. Så jag och älskling åkte in med hans familj och lite vänner till smaka på stockholm. Var där typ 4 timmar, kom hem runt 7. Så åkte vi och handlade massa chips, dipp, läsk, choklad, ost och kex. Mums! Nu kollar vi på Sverige matchen som inte går så värst bra.  Idag blire nog sova ganska tidigt, ska göra massa saker imorrn. Pussochkram!

Stress stress stress.

Blev väckt idag av min chef som ringde, kris på jobbet. Så jag hoppade in 9-14, stressigt på jobbet. Men det har gått bra iaf. Jag är alldeles för snäll och tackar fan alltid ja! Haha, jag hade inte ens tid med att jobba egentligen. Kom hem för ett tag sen, slängde precis i 2 tvättmaskiner. Annars hade jag inte haft något att ha på mig! Har massa tvätt kvar, men tvätt och städ får bli en annan dag. Träning hann jag inte med heller, fan då! Och inte heller handla en present till Maria. Men de får hon nästa vecka iställe . :) Äh, nu har jag inte tid med detta, ska hänga tvätt och duscha och sen iväg!

Ha en trevlig fredag allihopa, det ska jag försöka ha! :D Pussochkram!

TJINGELING!

Jobb, sen åkte jag hem och lagade thaimat. Sen åkte jag till Högdalen och tränade spinning i en timma. Svettades en del, men hade nog kunnat cykla en timma till. Hahah. Men hade en del att göra, så jag åkte hem och diskade och dammade överallt (det blir skit dammigt fort när man har så litet), och plockat iordning lite grann. Imorrn skulle jag ha jobbat, men har bytt bort mitt pass. Så jag jobbar inte förs på tisdag nu. :) Skönt. Så imorrn ska jag försöka hinna med och tvätta, städa och träna förhoppningsvis. Sen ska jag till Maria, hon tar studenten så ska dit och fira henne lite, så där blire mat och dricka. Sen blir det förmodligen utgång! Vi ses och höres!


onsdag

Efter jobbet åkte jag och hämtade syster i stallet. Åkte in till stan till en sportaffär och skulle kolla lite. Jag handlade ett par walking/running skor och ett par vardagsskor. Sen blev det ett par mjukisbrallor, en jacka (som jag kan ha om jag ska cykla till jobbet, och det kanske regnar?) Den var turkos och vit! Måste köpa annat än svart! Så det var vågat! Så roligt att handla saker! Men platsen finns ju inte, får liksom slänga något så fort jag köper något nytt. Blir tokig på denna trånga yta! Sen var det stress hem, åkte till gymmet. Cyklade 30minuter, sen kom Catta dit och så körde vi Bodypump 55 min. Jobbigt! Men det känns bra, har blivit alldeles för mycket kakor och choklad på jobbet idag! Usch, haha typiskt liksom. Alla där är ju typ sockerberoende. Ibland slinker det ner nått gott i min mage också ;P Imorgon börjar jag 7.30 och jobbar tills 16. ÅÅh, det är såå skönt att jobba dag. Komma bort från natten lite, kroppen mår ju mycket bättre och det känns som att man lever och har ett liv!

Nu sitter jag och pratar med mamma, min syrra hade sagt att jag förmodligen är en shoppaholic. Och mamma skriver att hon tycker jag handlar mycket också. Jo, det gör jag kanske. Men jag jobbar, och har råd med det. Det är ju ganska skoj :)

Finns inte så mycket att säga. Jag är trött

hej och håå

Imorse försov jag mig, vaknade 20 i 8. Slängde på mig kläderna och var på jobbet prick klockan 8. 30 min försent, jag får verkligen panik när jag försover mig. Gör aldrig det typ, men någon gång har det hänt. ÅNGEST OCH PANIK. Ingen bra känsla. Men det gick bra på jobbet iaf. Sen har jag varit ute på äventyr och kom precis hem! Så idag hann jag inte med någon träning heller. USCH, vad dåligt samvete jag får!

Jag skulle behöva städa och tvätta också, mycket som behövs göras. Men tiden räcker inte till.. Så de får vänta!

Äh, nu ska jag äta lite kyckling. :) Sen äre dusch och sova som gäller! Jobbet 7-15.30 imorgon. Pussochkram!

snart är det läggdags!

Dagen började jätte bra, haha! Kom till jobbet vid 7, böt kläder och började jobba. Runt 9 åkte jag och handlade bröd på ICA, sen tillbaka till kontoret. Så står jag och brer mina mackor vid diskbänken. Och Catta säger - "Shit vilket hål du har i brallan". Haha, skojjarU? Fyyfan va stort det var, och jag hade ju liksom spetstrosor på mig. Så halva dalen har sett mig med ett stort hål i baken! Haha, snacka om att folk måste ha garvat!

Jobbet gick bra iaf, hann sitta ute en del i solen. Jävligt varmt och skönt! Efter jobbet åkte jag hem en snabbis, packade träningskläder och så. Sen åkte jag till Haninge, hundsim idag med Daisy. Hon är jätte duktig! Nu simmar hon 30 min utan problem! Sen skulle jag träna, men nej. Ingen ville träna med mig, och i dag kände jag inte för att träna själv! Så jag åkte hem till mamsen istället, åt middag och sen tog vi en promenad på 30 min. Sen gick jag och syster och handlade jordgubbar och glass och nötter. Ibland ska man få unna sig sånt!

Har inte tränat på massa dagar nu, usch. Det känns hemskt! Måste köra igång så jag inte tappar det. Tråkigt bara att träna själv! Maria har börjat banga ut nu för tiden. Och de är ju lite trist. Men det ska inte hindra mig inte!

Har precis diskat, känns som man bara städar och städar hela tiden. Och de blir lika stökigt på en gång, jag blir galen! Därför är det så skönt att inte vara hemma, så slipper man tänka på sånt. Sen blir de ju inte bättre för att det är 30 grader plus i lägenheten. Nu ska jag ta mig en dusch, sen är det läggdags! Jobbar 7.30-16 i morgon. Och det ska inte bli bra väder nu på resten av veckan. Så det tar ju inte emot att man behöver jobba. De känns helt okej faktiskt!

Nattinatti


vilken jävla natt!

Usch, natten som jag jobbade var skit jobbig. Jag ville bara gråta i morse för jag var så jävla trött. Sov 2 timmar när jag kom hem, alldeles för lite. Men sova bort det fina vädret som var gick ju inte. Vid 12 åkte jag och älskling, mamsen och syster till stranden. Jag tog även mitt första dopp idag! Det var lite kallt, men ganska skönt att svalka sig. Var där typ 3 timmar, sen åkte jag och Christian och köpte blommor och sånt åt våra mammor. Var hemma runt 18, lagade lite mat. Kött, pommes och rödvinssås! Efter maten så stendäckade jag! Fyfan vad trött jag var. Vaknade för typ en och en halv timme sen  Har precis duschat, och nu är det läggdags igen! Ska upp kvart i sex imorgon! Jobbet kallar... PuuH, tråkigt som fan att jobba när det kommer vara toppenväder. Menmen!

Godnatt

RSS 2.0