Söndag

Igår var jag och Chrille och käkade på lokalkrogen, sen åkte vi till Hovet där vi gick på konsert, Takida. Det var grymt mycket folk, och bra jävla drag :) Efter de mötte vi upp syrran utanför och drog in till Hirchenkeller och träffade en massa folk, sen drog vi vidare till Chaplins. Första stället bara massa fjortisar, och andra stället var det väldigt mörkt ifall vi säger så. Nej, inga ställen för mig. Sen vid stängning blev det en taxi hem, en ganska lyckad kväll förutom allt bråk och tjaffs!

Idag har jag varit hos min faster och farbror och firat min kusin och syrran som fyllde båda år i tisdags. Nu är jag hemma och gör inte ett skit, julpyntade lite igår. Men jag måste köpa 3 stjärnor till! För mycket jävla prylar behövs inte, bara man har en stjärna i varje fönster :)

Har precis ätit, idag blev det oxfilé, potatisklyftor och sås. Och till de tsatsikibaguette. Jätte mumsigt, men dock fick jag äta själv. Tänkte att jag skulle bjuda någon på mat, ringde pappa men han satt och åt. Sen Madde, men hon kunde inte och sen mamma och Håkan men dom hade också ätit. Typiskt!

Nu ska jag diska upp lite och hänga lite tvätt. Tyvärr kan jag inte bjuda på några bilder från igår, eftersom jag inte hittar sladden till kameran.

Tjingelingan!

 


Torsdag

God kväll folket.

Sitter på jobbet, har julpyntat och hållt i gång här. Så nu är det fint. :) Jag måste också julpynta, men jag måste dock köpa en del. Har inte så himla mycket faktiskt, med  tanke på att man bodde i en etta förut.

Idag har jag varit jätte trött, men efter jobbet åkte jag, Catta och Jannika och storhandlade. Känns som jag bor i den dära mataffären. Haha. Sen sov jag ett tag innan jag drog till jobbet igen! Så idag hade jag verkligen ingen ork att träna! Men får se om jag pallrar mitt feta ärsle till gymmet imorgon!

Betalat räkningar och sånt skoj har jag gjort också. Ett måste liksom. Jusste, idag ringde hon från Stora Sköndal! Nästa vecka ska jag gå intro 2 dagar på dagen, ska bli spännande! Och på måndag ska jag dit och träffa chefen! Får hoppas allt går bra och att jag gillar de jobbet! Blir lite flera timmar då förhoppningsvis då de ser ganska lite ut med jobb framöver där jag jobbar nu. Än så länge har jag ju klarat mig galant i dom 2,5 åren som jag jobbat här. Känner att man behöver utvecklas lite också, träffa nya personer osv. Sen hoppas jag ju verkligen att jag kommer in på utbildningen till undersköterska som jag sökt. De får jag veta innan jul :)

I övrigt står allt still. De var allt för idag, tack och hej!

Onsdag

Sitter på jobbet och gör ingenting. Idag har inte hänt så mycket, tränat med Catta. Körde 40 minuter kondition och lite lite styrka. Helt slut i kroppen, men samtidigt känns de skönt att göra något iaf! Nästa vecka ska jag börja köra lite hårdare, kroppen måste bara mjukas upp först. Helt hemskt när man upptäcker att man har fått celluliter på sidan av låren. Fatta det är helt sjukt! Jag trivs inte i denna kropp det är inte jag! En jävla tjockis är vad jag blivit, hemskt! Jag hoppas att kunna visa mig i bikini år 2010 iaf. :)

Bara massa trååkigt jag skriver, men finns liksom inget vettigt att skriva!

Mitt liv är ganska trist för tillfället! Vädret gör ju att man deppar ner sig, jag vill ju utomlands! Så fort som möjligt!

Tisdag

Som sagt var uppe halva natten, och skulle inte sova bort dagen idag. Men det gjorde jag ju, vaknade först vid 10 sen somnade jag om till 20 i 12 och då insåg jag att jag inte skulle hinna med spinningpasset jag tänkte gå på. Så sen somnade jag om och vaknade 13.20. Det kallar jag riktig sovmorgon! :)

Sen fyllde min syster år idag, så var där och firade henne ett tag innan jag drog till gymmet med Maria. Körde 45 minuter cykel och sen 3 styrkeövningar bara. Har sån träningsvärk, så de gick inte så bra. Vi kör fan så bra tillsammans, hoppas vi inte tappar det nu. Måste ju komma i lika bra form som vi var på väg till förut!

Nu har jag duschat och sitter och väntar på att Hells Kitchen ska börja! Jag har fuskat idag, åt en tårtbit och en kokosboll. Men det har jag nog tränat bort som tur är! 4 kilo innan jul är mitt mål! :) Det ska jag lyckas med!

Ska ta mig en frukt och ett ägg eftersom jag är lite hungrig. Sen tända lite ljus i min ensamhet! Jag älskar ljus, därför har jag ett helt lager hemma! Sååå mysigt när det är mörkt och grått ute. Och speciellt under vintern!

Pussochkram

Hej gott folk

Idag har de inte hänt så mycket, varit i Farsta en sväng med mammsen och sen tränat med Catta och Maria :) Blev 40 minuter kondition och sen körde vi armar. Skakade bra länge efter det, och svettig var man. Imorrn kommer nog träningsvärken. Och det gillar jag starkt ;)

Idag fyller min kära syster Jessica 18 år, GRATTIS SYSTER! <3



Jag är inte ett dugg trött, lite jobbigt. Menmen, snart ska jag väl sova iaf. Så man inte sover bort hela dagen imorgon :)

Godnatt

Söndag

Sitter på jobbet, snart är det bara 8 timmar kvar och sen slutar jag :) Idag har det inte hänt ett skit, bara tagit det lungt. Hjärnan går på högvarv hela tiden. Ingenting känns så bra just nu. Imorrn ska jag försöka ta tag i träningen igen! Jag måste verkligen det, man blir så mycket piggare och mår så mycket bättre!

Annars rullar väl allt som det ska, jag gillar mitt jobb och imorgon ska en tjej ringa mig angående ett annat timjobb inom nattpatrullen i Sköndal. Hoppas jag får komma på intervju redan imorrn! Men det bästa skulle ju vara ifall jag fick fast tjänst, men de verkar vara svårt i dagens läge för alla jävlar snålar in med personal eftersom de är billigare att ha massa timanställda istället. Menmen, sånt är livet! Man får vara glad att man har ett jobb och får ut en bra lön varje månad. Jag vet inte vad jag skulle göra ifall jag inte hade ett jobb, blir rastlös av att bara vara hemma ett par dagar. Då skulle jag fan dööö, jag älskar att jobba eller ska jag säga att jag älskar att ha pengar? :) Fast det vet ju säkert alla redan, haha!

Nu finns de inte så mycket mer att säga, pussochkram

Tråååkigt

Idag blev det Ikea en snabbis, köpte lampor och lite små skit. Jag var sugen på att festa idag, sen kom mamma, Håkan och syrran hit. Och det blev världens diskussion/tjaffs mellan mig och Chrille. Dom kan inte tyckt det var roligt, det drog ner stämningen totalt. Nu är jag inte på bra humör längre, har kollat på Robinson och nu sitter jag bara och lodar. Medans Chrille ligger här brevid och sover.. Roligt...

Jag vet faktiskt ärligt inte vad jag vill.. De är jobbigt, men allt löser sig väl till de bästa till slut.

Jag och Sabine, fredag den 13e. <3


Fredag

Idag tog jag sovmorgon och vaknade straxt efter 10, första gången på flera veckor som jag har sovit ut. Så skönt! Sen var jag och hämtade mina högtalare hos pappa, och han hjälpte mig att koppla in dom. Och mamsen hjälpte mig att sätta upp lite tavlor. :) Nu har jag nog ångrat mig, och tror jag vill ha nya högtalare. Dom är träfärgade och passar liksom inte riktigt in i vårt vardagsrum. Men det blir nog en senare investering. Ikväll har Kim och Igge och lilla Benji varit här, kollat på idol och svullat och snackat skit. Trevligt. :)

Vi hörs en annan dag ;)

Regn regn regn

Har inte hänt så mycket sen jag skrev sist, har flyttat omkring möbler och fixat här hemma. Storstädat och bäddat rent i sängen. Var och handlade med Madde idag, och då hittade jag Julvört, jag tycker att det är såå gott. Ska käka några skivor med ost nu medans jag kollar på Mammas pojkar, sen ska jag kolla på Paradise Hotel. Sen blire en dusch och ner i nybäddade sängen :)

Jag har inte tränat alls denna vecka, förutom i måndags då. Jag kommer fan aldrig igång! Att de ska vara så himla svårt! Jag blir besviken på mig själv, men allt är inte på topp nu. Kanske därför jag inte har någon motivation.

Tisdag

Imorse när jag slutade jobbet åkte jag först till jobbet (kontoret) och drack kaffe och snackade lite grann sen vidare hem till pappa. Vi hämtade syrran senare på Gillingebanan, och hon övningskörde hem. På essingeleden gjorde hon ett litet fel vilket gjorde att vi var nära att åka av. Då fick jag en nära döden upplevelse, hemskt läskigt! Jag skakade nog i 1 timme efter det! Fast annars kör hon grymt bra, och jag hoppas att hon tar kortet snart :D Hoppas hon inte blir sur nu för att jag skriver detta!

Köpt lite skruv och spik och sånt som vi behöver för att sätta upp tvn och tavlor och sånt. Köpt lite pärmar så att vi kan få iordning på våra viktiga papper som ligger överallt. Vi beställde ju en svartaktig fondvägg, vi pratade med honom och hade skrivit en lapp. Men vet inte om han är färgblind eller vad det är, för nu har vi en brunaktig fondvägg. Helt okej, men när man beställer en viss sak så blir man ju förbannad när det sitter en annan tapet uppe sen. Ska prata med honom imorgon, men jobbigt att göra om så får väl vara så. TYPISKT att allt ska gå åt helvete! Han är fortfarande inte klar, men imorgon blir han det. SKa bli så skönt att fixa iordning här hemma då. Har dock en massa grejjer som jag måste inhandla, möbler och annat skit som vi fortfarande inte köpt. Känns som man bara handlar och handlar men ändå finns det mer som man ska ha.

Sen åkte jag till Willys och storhandlade med Sabine. Vi hade hela bilen full med matkassar, mest hennes. Men jag hade en del jag också :D Man kunde tro att hon handlade åt ett helt dagis, fast dom bara är 2 vuxna och 2 barn :)

Jag är dödstrött, snart blire en dusch och sen soooova. Upp tidigt imorgon, för då kommer målaren. Puh

Måndag

Idag var jag med Catta och tränade, körde lungt tempo på cykeln en timma. Så jävla trött så jag höll på att somna på cykeln, haha. Sen åkte jag till mamma, och så åkte vi hem till farmor och hälsade på lite. Jag var ju hundvakt åt en amstaff/pitbulll i fredags, som drog något enormt. Så ägaren lärde mig en sak med kopplet, som gör att hunden inte drog alls! Tänkte att jag måste testa det på Daisy, och hon drog ingenting! Det känns obehagligt för dom på något sätt.

Tvättat lite och lagat mat, chiliconcarne med ris och vitlöksbröd. Nu är jag PROPPmätt! Kom hit en comhem snubbe och knackade på dörren för ett tag sen "är någon av dina föräldrar hemma"? eller du kanske bor här? Han lät tveksam, jag bor här sa jag. Jaha, så garvade han lite. Ta det som en komplimang. Hahah! Ser jag så liten ut?

Just nu sitter jag i köket med bärbara, det ser ut som ett bomnedslag här. Varken datan eller tvn är inkopplad och vardagsrummet ser ut som en jävla mess. Men målaren är klar senast på onsdag iaf. Ska bli så skönt att få iordning alla saker och sen kanske kunna vara i sitt egna hem. :) Han berättade att jag hade tur som fick alla rum omgjorda, och det visste jag. För jag fick inte den griniga ombesiktningsgubben som jag hört talas om. Utan jag fick nån fastighetsskötare från Söder. SÅ han var snäll :) Det är bara Sköndal som brukar vara någorlunda generösa att göra om, tydligen så gör dom knappt det någon annanstans. Målaren hade varit i en lägenhet som inte var omgjord sen det byggdes typ 66, haha fyyyfan. Fatta hur det såg ut där. Han hade själv varit i våran lägenhet för några år sedan och gjort om vardagsrummet till den fuuuuula gula färgen. SNart är den borta iaf :)

Om någon timme ska jag dra till jobbet, 19-08. :) Vi hörs och synes.


Söndag

Idag har det inte hänt så mycket, flyttat ut alla saker från vardagsrummet för imorgon ska dom tapetsera där. Och jag har hittat luftbubblor och sånt som inte går bort, nu har det ju ändå gått 2 dagar sen dom var klara. Sen när dom satt fast tapeten har dom satt den på den andra typ 1 cm. Och spacklet lyser igenom på tapeten. Inte snyggt alls! Det är inte proffsigt gjort, och jävligt slarvigt. Menmen, bättre än förut iaf.

Just nu jobbar jag, 19-08. Nu sitter vi och kollar på Heartbreak hotel, den filmen är så jävla skön. Har sett den massa gånger. Imorrn kan jag ju inte vara hemma, möbler överallt och målarna ska vara där. Funderar på att börja mitt nyttiga liv imorgon, med träning och bra mat. Måste ju bli av med min jävla övervikt! Så jag kanske kan se mig i spegeln någongång och känna mig snygg och ha på mig något annat än mjukisbrallor hela tiden! Yes, de kör vi på! :)

Pussochkram


Hejsan

Igår så åkte jag hem till farmor när målaren kom hit, åt frukost där och gick en långpromenix i skogen med Daisy. Och så hittade jag 100 kronor :) Sen var jag hundvakt åt en kompis hund amstaff/pitbull eller nått sånt, 7årig liten tjej, supersöt! Sen körde jag Chrille och massa arbetskollegor till Slussen, för dom skulle på en kryssning. Madde kom hit lite senare på kvällen, och vi tänkte festa. Vi drar in till GK där vi möter upp Sabine och lite folk. Efter nån halvtimma, så får vi åka in till akuten och där tillbringade jag 5 timmar, innan jag tog en taxi hem. Men jag hoppas att allt löser sig till slut iaf :)

Pratade med Chrille runt 6, och då skulle han gå och lägga sig. Sen ringer han kl 7 och det har varit värsta tjaffset och skit. Alkohol och människor går ju liksom inte ihop.

Rummen är färdigtapetserade och det blev väl bra, jag måste försöka få tag i någon som kan hjälpa mig att flytta tillbaka alla möbler. Och på måndag ska vardagsrummet vara så gott som tomt. Puh, hur ska man hinna? Idag jobbar jag natt, 18-08. Det känns bra, det var en vecka sen man jobbade nu :)

Vi höres, pussochkram




Det var ett tag sen

I tisdags natt kl 3 åkte vi mot Ullared, när vi kom fram så gick vi i varuhuset typ 5 timmar. Det var såå mycket folk, och Chrille var trött och grinig. Jag var också skit trött, eftersom man inte sovit nått sen suttit i en bil i 5 timmar. Men jag höll humöret uppe och plockade på saker. Hade väl inte ätit på 10 timmar när jag kom på att man kanske måste äta och dricka något? Haha.. Så efter det åkte vi och käkade, sen checkade vi in i stugan och lämnade alla kassar. Vi var 6 pers, så ni kan ju fatta hur mycket det var! Chrille och pappas tjej stannade i stugan, medans jag, pappa, syrran och Tina fortsatte shoppingen i affärerna utanför Gekås. Sen körde vi dom till tåget i Falkenberg. Sen drog jag och pappa till Gekås igen! Då var klockan straxt efter 6 och det var typ inga folk, så himla skönt. Då såg man ju lite iaf. Sen drog vi hem och väckte dom som somnat! Staden dog och vi var hungriga, så vi fick köpa hem kebab. Jag har aldrig varit med om sån jävla värk jag hade den kvällen! Fötterna och benen värkte något fruktansvärt! Vilket gjorde att jag inte kunde sova medans alla andra låg och snarkade. Pappa vaknade kl 7 och gick upp, mina ögon var hela svullna! Jo, typ inte någon sömn på 2 dagar. Det kändes. Men då lät vi Chrille sova så drog vi andra en sista sväng in på Gekås, haha! Jag hade velat handla massa gardiner och sängkläder, men allt snyggt var slut! Typiskt! Så det får jag göra här hemma.. Jag tyckte väl att vissa saker var billigt, men vissa var typ som här. Men det var roligt iaf :) Och jag kan ju säga att båda våra bilar var fullproppade!


I onsdags började målargubbarna här, imorgon hoppas jag att båda rummen är klara så man kan börja flytta in lite möbler och sånt. Står saker överallt här! Jag och Chrille har tjaffsat om vad vi ska ha för fondvägg, och han fick till slut välja. Efter en jävla massa tjaffs. Så vi kommer ha en svart-aktig fondvägg i vardagsrummet. Och jag tycker att det kommer bli för mörkt eftersom alla våra möbler är svarta. Menmen, vi får se hur det blir. På måndag så börjar dom med vardagsrummet förhoppningsvis. SÅ i slutet av nästa vecka så ska man nog fått lite ordning här hemma. :)


Chrille är och tränar, och i morrn ska han på kryssning. Då får man se vad man hittar på. Kan ju inte heller vara hemma på dagarna nu när dom håller på och de suger. Då måste jag gå upp tidigt, och jag som verkligen skulle behöva en sovmorgon nu. Men jag klarar mig :)


Nu blev det en hel del att skriva! Nu ska jag fortsätta kolla på mammas pojkar, sen blire lyxfällan.

 


Stress

Idag kom målaren och lämna en bok med tapeter, dom ska börja tapetsera här på onsdag. Så pappa kom över och hjälpte mig att tömma båda sovrummen som dom ska börja med. Så nu står det möbler överallt. Och tapeterna var inte dom finaste, men några okej fanns det. Chrille kom hem en snabbis och vi kunde inte enas om några tapeter, vi får se sen när han kommer hem.

Känner mig lite stressad över att vi ska upp halv 3 i natt senast, och att man ska köra bil när man inte har sovit så många timmar. Undra om man ens kommer kunna somna? Sängen står liksom i vardagsrummet nu, det kommer kännas konstigt. Men hoppas man kan sova nån timme iaf, en lång resa väntar och sen förmodligen en rolig shopping. Nu ska jag se på Ullared! Sen blire duscha och packa och lite sånt. :)

Vi hörs! Pussochkram

Lördag

Imorse när jag kom hem så somnade jag och sov till straxt innan 1, super skönt! Har varit på middag hos mamsen idag, där det blev thaimat. Trevligt, trevligt! Sen var jag och Chrille med Patte och Adde och spelade bowling, jag kom på delad andra plats med Adde! Det var skoj att göra något som man inte brukar göra. Dom ringde mig från jobbet innan vi drog dit och frågade ifall jag kunde jobba natt, jag var bra sugen. Menmen, jag skulle ju göra annat.

Jag och Chrille har bokat biljetter till Takida den 28 november :) SUPERSKOJ!


Tjo och hej

Idag har inte hänt ett skit, sov lite när jag kom hem. Gjorde tacopaj till middag, och nu sitter jag åter igen på jobbet. Efter jag slutat imorgon bitti, så är jag ledig i en hel vecka. SKulle egentligen jobbat måndag, men då hade jag slutat 8 på tisdagen och eftersom vi ska vara i Ullared kl 8 på tisdag morgon så tog jag bort det passet. Händer inte så mycket, är lite svullen och har ont där sprutan togs igår, men ingen feber och det är jag tacksam för. Jag är typ aldrig sjuk, jag har ett bra immunförsvar. :)  Pussochkram!

Torsdag

Idag har jag varit med Madde, först blev det vaxning sen så åt vi lunch och till sist så blev det vaccinering. :) Vilket ruttet jädrans väder det har varit idag! Sitter på jobbet och kollar på lyxfällan. Jag fattar inte hur folk kan sätta sig själva i den sitsen. Hemskt! Har städat här idag med, dammsugit och skurat. Blir så trött att det aldrig görs på dagen då man ser att de är skitigt och man är 2 pers och har ingenting att göra. Gah! Känns som de bara är jag som tänker på sånt?

Hemma kallas jag städhitler, haha. Jag är jävligt pedandisk. Men jag gillar att ha fräsch omkring mig :)

Vi hörs och synes, 5 dagar kvar till Ullared! Längtar som fan ;D


Gottegris

Jag var ju så rastlös förut, så jag och Chrille passade på att baka lite. Vi gjorde kladdkaka och negerbollar. Jätte mumsigt. :) Men nu är man ju lite spyfärdig efter allt gott. Jag är inte det minsta trött, så vad ska man nu hitta på?

Vi hörs imorgon allihopa, och roligt alla som kommenterar. Det gillar jag starkt! Fortsätt gärna med det.

Onsdag

Idag har jag varit och handlat lite med Sabine på Willys, sen åt vi lunch i Farsta. Jag åt köttfärslimpa, jätte gott! Sen lämnade vi in våra jackor på kemtvätt, nu är det riktigt jävla kallt ute och snöat har det gjort också. Jag har bestämt mig för att börja laga lite recept istället för de gamla vanliga som man käkar. SÅ idag gjorde jag torsk i ugn. Lagar aldrig fisk hemma, eftersom Chrille inte gillar fisk säger han. Han kan äta fiskbullar och panerat men inge annat. Men idag var han tvungen att smaka och tyckte att det var helt okej :) Och jag tyckte att det var jätte gott. =)



Här är receptet ifall någon vill prova!

http://www.tasteline.com/Recept/Torsk_i_ugn_2

Jag känner mig lite rastlös, vill göra nått! Men ikväll äre massa bra på tvn, jag älskar sånna dagar!

Tjenixen

Har inte gjort mycket idag, inte ens gymmet. Jag vill ha en träningsvän som kör stenhårt och vill gå på lite olika saker nästan varje dag. Kilona kommer aldrig försvinna annars, dom sitter där dom sitter. 10 kilo vill jag minst bort med, känner mig så tjock och ful. Annars får jag väl helt enkelt börja köra själv, och de är tråkigt. Men men det löser sig nog.. Städade precis ur lite i badrummet, fan va mycket man samlar på sig. Hade typ 10 olika hudlotions. Jag använder ju bara sånt ibland. Så slängde en massa saker! Förre veckan gav jag bort typ 10-15 parfymer som jag knappt användt till min kusin. Fattar inte varför man köper så mycket och aldrig använder skiten. Snacka om att slösa pengar, jag får börja skärpa mig! Chrille är och spelar innebandy, och jag sitter här med tända ljus, te och frukt. Kl 22 börjar Hells Kitchen, sen blire dusch och sova.

Ledig imorrn, får se vad man ska hitta på..

Jag vill vinna pengar, jag vill utomlands!!!



God kväll!

Sitter på jobbet, har damsugat och hängt tvätt och lite sånt småpyssel. Måste liksom göra något, spring i benen. Sen ringde min syrra, och hon ska följa med till Ullared. :) Skit skoj! Fast hon tar buss hem på kvällen, hon ska iväg på nån hästgrej med skolan i SKåne eller nått sånt dagen efter. Jag blev liksom ännu mer taggad när programmet gick, och jag vet att notan inte kommer vara lika rolig. Haha ;D Men jag kommer slippa julruschen senare, eftersom julklappar ska inhandlas till alla. :) Jag läääängtar!

Nu är det snart 7 och en halv timme tills man slutar jobbet.. Men softare jobb kan man ju drömma om, så jag klagar inte ;) Imorrn måste jag fan pallra min feta röv till gymmet!

Måndag

Imorse skulle jag träna med Madde, precis när jag ska gå så får jag ett mess. Hon mådde inte så bra, så träningen sket sig idag. Jag gillar inte att gå själv, ialla fall inte ibörjan när man inte kommit igång. Så jag la mig och sov 2 timmar istället.

Och vet ni vad? Idag har jag sökt till att plugga till undersköterska på distans! Så jag hoppas verkligen att jag kommer in, då börjar jag plugga i Januari. Och Sabine har sökt precis samma skola och utbildning! Skit roligt om vi båda kommer in, då blire plugg plugg plugg. Får veta ifall jag kommer in innan jul någongång, så bara att hålla tummarna! :)

Har precis ätit, fläskkotlett med klyftpotatis, pepparsås och sallad. :) Gottigott. Straxt kommer Mamma och Håkan över, vi ska få nån inflyttningspresent tydligen. Sånt är alltid skoj!

Klockan 19 ska jag jobba, och ikväll går premiären av Ullared. Det måste jag se, ska ju dit om en vecka imorgon! Åh så skoj det ska bli. ;) Finns inget mer att säga, vi hörs!


Söndag

Filmen i fredags var sådär, kanske inte värd att se på bio tycker jag. Igår så skulle jag och Madde ha en party kväll, men det slutade hemma runt 11. Det var en tråkig kväll, men men det tar vi nog igen. Så det var skönt att inte vara bakis idag iaf, så idag åkte jag Sabine och Chrille till Ikea och kolla lite. Vi köpte en stor grön växt :) Sen har vi varit hos Sabine och Stephen och hälsat på, nu har vi precis ätit. Idag blev det pasta och köttfärssås :) Har köpt lite gottigott som jag kan ha på jobbet, jobbar 18-08 idag. Och ikväll äre ensam mamma söker på tvn, sen går djävulen bär prada på tvn. Tror faktiskt inte jag har sett den, så det kanske man borde göra. Äh, nu måste jag städa iordning här lite innan jag ska dra...

AIK, svenska mästare :) Underbart!



Puss och hej!

RSS 2.0