Lördag

Jobbat, och sen var jag i högdalen och tränade en timma. Blev så grymt yr och fick ont i halsen efter ett tag på motionsbandet. Så det gick lungt till idag. Menmen alltid något iaf :) Måste börja planera träning och mat lite bättre faktiskt. Jag vill se resultat nånjävlagång!

Sen är jag sugen på nån resa, förhoppingsvis kanske det blir nån resa i december :) Imorrn äre dags för jobb igen, och jag har precis ställt om min klocka. Får sova en extra timma, gud så skönt! Hade helt glömt bort det om inte min arbetskamrat påminde mig idag...



Jag och Jannika påväg till Arlanda för att flyga vidare till Sunnybeach för många år sen. På den tiden var man iaf snygg, vad hände? :)


Friday

Idag blev det ju shopping på stan, handlade sjukt mycket! Det är alltid lika skoj. Sen ville jag visa mina fina inköp för Chrille, och han tyckte ingenting var fint. Det var fel färg på saker (allt ska vara svart tydligen) och det var inge modekläder tydligen. Han frågade varför jag inte köpte märkeskläder istället för på hm osv, men allvarligt? Jag köper hellre sjukt mycket saker i stället för kanske 3 plagg som jag skulle få om jag handlade på tiger. Jag har kommit ifrån den dära märkesnojjan. Så jag har bara fula kläder. Så enkelt är det. Man hade ju önskat att man fick höra att man var fin någon gång, men icke sa nicke. När jag träffade Chrille hade han inga kläder som inte var märkeskläder. Nu har han inte köpt kläder på jätte länge utan jag har köpt till honom och det har kommit från typ jack&jones och sen har jag handlat på Ullared. Och han tycker om allt han fått och använder det. Ändå klagar han på mig.. Där fick duuuu! Sen tvättade och tankade jag bilen och handlade lite smågott till ikväll. Idag har det gått många tusen, så ingen mer shopping nu. Man måste ju klara sig tills nästa lön. Jo, jag ska till adidaslagret och köpa ett par nya mjukisbrallor. Mjukisar is the shiet! Jag saknar min lilla kisse, jag vill ha den! Så underbart sööt! Men jag är osäker på hur jag ska göra med Baileys. Jag måste bestämma mig fort. Några förslag? :)



Träning hann jag inte med idag heller, men imorrn och på söndag ska jag pallra mig iväg. Även jobb hela helgen, men jag klagar inte det är ganska soft. Shopping & idolmys med massa gott, en bra fredag det!


Min shopping idag :) Nöjd och glad!

Ha en trevlig helg!


Great!

Imåndags blev det träning efter jobbet, tisdags och onsdags pallade jag inte. Börjar 8 och slutar 19 så det är ganska långa pass och man vill hem och äta typ. Menmen, idag gick jag upp 6.30 på min lediga dag. Det var dags för träning med min PT i Ågesta. Det gick superbra och jag känner redan träningsvärken. Jag pratade lite med honom om att jag tränar och äter bra men det händer ingenting känns det som. Vi tog nytt midjemått plus att vi ska göra en ny vägning på måndag för att sätta nya mål. Han sa att jag skulle fortsätta att köra på och inte ge upp, men ibland känns det som man inte pallar kämpa för ingenting. Okejdå, bättre livsglädje och hälsa men fortfarande lika fet. Hah, men sånt är livet. Bara köra vidare!

Sen drog jag, mamma, Håkan och Daisy till syrran i Enköping. Vi har haft en toppen dag! Det var massor med hundar där, och hästar såklart och sen massa katter och alla söta kattungar! Jag dör! Blev en massa gos och kel! Och sen såg vi en stor älg och dennes 2 kalvar, häftigt att se i verkligheten och rådjur såklart! Och sen äre kul att se Daisy med alla hundar och katter och hästar. Hon trivs verkligen där! Och så sött när kattungarna börjar springa efter hennes boll och hon bara står där och kollar. Sen springer hon fram och tar den, haha dom kan ju inte leka med den. Det är ju hennes boll! Gullhund! Fast idag gjorde hon ett misstag, hon gick med nosen på det elektriska stängslet, och fick en REJÄL stöt. Hon skrek och hoppade till. Och sen fick hon värsta chocken så hon sprang till huset och visste inte vad hon skulle ta vägen. Men det gick över sen, tyckte så synd om henne bara! Men det är andra gången det händer, så så många fler gånger lär hon väl inte göra om samma misstag. Sen drog vi in till stan och käkade thaibuffé :) Och sen tände vi marchaller utanför resturangen för att stödja rosa bandet. Drog till Enköping vid 2 och kom hem nu vid 21. Jag gillar att vara där bland alla djur och i den omgivningen, grymt lugnande och skönt för ën stressad själ :)


Daisy och nya kompisen Stina sen träffade hon även kompisen Bettan

Och sen kompisarna Moppi och Koppi som ej finns med på bild..


Superfin bild när vi gick nere vid vattnet :)

Jag är kär i den till vänster :)

Och här är mammas ögonsten, den är suuuupersöööt!

Den är ju baaara fööör sööt!

Underbart!

Sen middag!

Massa tända ljus för rosa bandet.

Och det gjorde vi också!


Jag har verkligen haft en tooooopppen dag! Snart dags för sängen, supertrött! Imorrn blire shopping på stan med Sabine ♥


...

It´s too much...

HELGEN

har bestått av enbart jobb. Igår efter jobbet åkte jag och åt pizza med Mimmi & James och sen blev det en Wallanderfilm hemma i soffan. Idag jobb också, handling, matlagning (provade att göra rostbiff idag) med potatisgratäng & bea sås! Gott! Sen hann jag med en storstädning också! Skönt att ha det gjort! Nu blire en dusch, sen tv och lite chokladsnäckgodis! Min absoluta favorit! Inte blivit nån träning alls i helgen, tiden har inte räckt till. Men imorrn efter jobbet äre dags igen! Det ser jag fram emot! :)


Fredag

Igår hände typ ingenting spännande alls, var och tränade spinning på kvällen iaf. Det var väl det enda roliga :) Idag var jag och tränade, 30 minuter kondition sen körde jag lite ben och armar :) Sen var jag med Sabine en sväng på stadium i farsta, hon skulle köpa vinterskor till lilla Vincent. Och då hittade jag ett träningslinne, för 24.50. Kan det bli billigare? Tog dom 2 som fanns kvar. Isamma färg, men skit samma. Ett riktigt reafynd! Sen drog jag med pappa till Bromma, jag hade hört talas om XXL. Någon ny sportaffär, den var skit stor. Där hittade jag ett par skridskor :) Får se om man kommer använda dom, mina inlines ligger fortfarande oanvända i garderoben. Haha! Var säkert 10 år sen jag åkte, så jag kommer väl säkert slå ihjäl mig. Men vafan lite blåmärken har väl ingen dött av! Sen köpte jag en träningsbh, massa träningsstrumpor och lite små skit :) Avslutade med en kebab med pappa, och tillsist mataffären för att handla mitt efterlängtade fredagsmys! Så nu äre idol och svull som gäller. Imorrn ska jag jobba, hos en av mina gamla brukare. Det ska bli skojj! Och då hinner jag inte träna eftersom jag slutar kl 18 och inte söndag heller för den delen. Så får se vad man ska hitta på för annat skoj i helgen.

Nu har jag bestämt mig för vad för kurser jag ska välja till sista terminen, jag ska välja sjukvård och barn och ungdomssjukvård. Det blir då alltså 2 praktiker för mig! 4 veckor vardera. Och jag är färdigutbildad den 27 maj! Inte så långt kvar faktiskt, jag känner mig stolt över mig själv. Jag har klarat heltidsjobb & heltidsplugg och fått bra betyg! Kan inte bli bättre :) Ledig från skolan mellan 22 december till 10 januari, fett sugen på en resa eftersom jag inte kommer att kunna ta semester förs i juni nästa år. Men Chrille verkar inte tycka att det är lockande, så jag får åka själv. Någon som vill hänka till värmen? :)




Onsdag

Idag drog jag och Sabine till solakuten, nu börjar man fan bli sjukligt blek! Dags för en resa kanske? :) Sen drog vi till gymmet, körde gångbandet i 20 minuter och sen spinning 45 minuter! Jag var sjuukt svettig efter det och det kändes som jag hade badat med kläderna på. Det är så det ska vara :) Sen drog vi och käkade sushi i Farsta innan det blev hemfärd. Känns som dagarna bara springer iväg och man inte hinner något alls. Men skönt att vara lite ledig iaf :)

Jag har ju en katt, som bor hos pappa eftersom jag bor i lägenhet och han är utekatt. Han har varit utekatt sen han varit liten, han har blivit lite osocial och rädd och jag tycker så synd om honom. Jag vet att han har det bra hos pappa, han får mat och gå ut och så. Men kärlek finns det väl inte så mycket av. Jag vill verkligen ha honom! Men då kommer han inte få gå ut förs man har skaffat en ny lägenhet/hus. Jag har verkligen varit emot detta hela tiden! Men nu tänker jag på min lilla Baileys varje dag. Jag har suttit och läst nu överallt om hur det brukar gå att vänja en utekatt till en innekatt. Säkert 80% skriver att det går toppenbra. Jag undrar verkligen om jag ska prova, även fast jag inte gillar iden. Och kanske fixa en liten kissekattunge så han får lite sällskap? Ska ringa till en vetrinär imorrn och fråga om tips och råd, så får jag se hur jag gör.


När han var liten ♥

Efterlyst sen Hellskitchen och sen sova. Träning tidigt imorrn! =)))


Nu kör vi!

Idag var jag och Sabine på gymmet, vi körde 45 minuter på gångbandet och sen lite styrka :) Vi körde på riktigt bra faktiskt! Försöker stärka upp mina benhinnor som är extremt kassa, och det känns när jag ska springa. Men jag hoppas dom stärker upp sig snart så jag kan springa ännu mer. Förut hatade jag att springa, nu tycker jag faktiskt att det är roligt!

Idag gjorde jag hemmagjorda köttbullar och hemmagjort potatismos, det var helt okej! Kul att testa på något annorlunda än det man gör dagligen. Fast det skönaste skulle ju vara att ha en egen kock och en städerska hemma. Någon gång i livet kanske när man vinner pengar :) 

Förra veckans träning uppgick till 7 träningspass, dock några korta. Så totala tiden var 5 timmar och 10 minuter. Känner mig inte sådär jätte nöjd, bättre kan jag! =))

Har precis kollat på i form med Anna Anka, jag tycker att det är tråkigt att dom inte visar mera hur ofta dom tränar och mer matvanor. Ja, så man kan få ännu mer inspiration :) Det hade varit roligare då. Men skit samma, jag är ialla fall taggad inför morgondagens träning! NU KÖÖÖR VI!


Skriva av sig lite....

Mina grannar är dårar! Jag hatar dom verkligen! Dom gör ens liv till ett helvete! Idag hoppade och sprang dom som dårar där nere, för er som inte vet hur det är så vibrerar och ekar det! Man får inte en lugn stund, så idag gick vi ner. Men dom öppnade inte! Man hörde prat där inne, så jag är lagom arg! Dom håller på dagligen i flera timmar! Nu får det fan vara slut på detta! Tänker ringa till stena om dom inte öppnar nästa gång jag plingar!

Jag har verkligen fuskat i 4 dagar nu, massa onyttigt och dåligt med träning! Men jag har ändå inte lika mycket ångest som jag hade förut när jag tränade. Så det känns skönt, viktnedgången stannar ju upp men man kommer igen! Inte ge upp för att man har sina svackor, som jag tidigare har gjort.

Idag var jag och tränade med min tränare, det gick superbra! Och sen har jag varit och storhandlat med Sabine på Ica Maxi. Vi ville pröva nått annat än tråkiga Willys, så nu blire handling på maxi som gäller. Jag skaffade även ett ica kort. Vuxenpoäng? :)

Nu ska vi välja inriktning till sista terminen i skolan, jag har lite beslutsångest och vet inte riktigt hur jag ska välja. Hmm.. Någon som har några tips?? :) Inte klar med kommentarerna heller iskolan, jag är såå seeeeeeeg! Men men, det är inte så mycket. Och jag jobbar inte förs på lördag, så tiden finns till allt!

Igår hyrde vi 3 filmer, så nu blire till att kolla på en innan det är dags att sussa! En ny dag imorgon :)

Tråkiga inlägg, jag vet! Men det finns inte så mycket skoj att skriva, bara skönt att skriva av sig ibland!


Lördag

Igår blev det 50 minuters träning med Sabine, sen svull framför idol. Stendäckade i soffan när det hade slutat, helt jävla död. Idag var det jobb som gällde, sen tänkte jag träna. Men det sket sig också, så det blev en liten svulldag idag också med godis och donkenbesök. Umgåtts med lite vänner idag nu på kvällen. Trevligt! Ska försöka sova snart, upp tidigt och jobba. Men mina grannar håller på att hoppa runt där nere, som vanligt. Fått ett mail idag om ett intressant byte! Hoppas lägenheten är i något befintligt skick, då blire nog byte rakt av! Imorrn efter jobbet måste jag träna, om någon vill hänka är det bara att slå en plingeling!

Godnatt

Torsdag..

Träningen med min PT gick bra :) Sen drog jag och Maria och körde ett spinnpass + i 45 minuter! Superskönt och grym bra instruktör!

Imorse gick jag upp tidigt, Madde var här och vi tog en kaffe, sen drog jag och Sabine och körde kondition på motionsbandet i 45 minuter! :) Sen drog jag och handlade massa sushi till mig, mamma och syrran och annan lunch till farmor! Sen började vår tur till Enköping. Åt först när vi kom dit, sushin var extremt salt. Dom brukar alltid göra grymt bra sushi, men det kändes som att dom hade tappat ett helt saltkar i riset. Man ville ju njuta av maten, den gick ju ändå på 350 spänn. Jag kan garantera att fler klagade på den idag, så nästa gång jag går dit ska jag klaga! Så får dom fan bjuda på sushi, jag är ju fan där hela tiden. Man måste ta hand om sina stammisar :) haha. Myste extremt mycket med kissemissarna. Jag är KÄR! Jag vill ha hem en, och jag har en favorit. Men det är inte så poppis här hemma, menmen. Såg syrran rida och vi fikade. Men mesta av tiden gick ändå åt till att mysa med dom små liven! Jag ska dit nästa vecka igen och hälsa på!

Tänkte åka och träna när jag kom hem, men det blev lite för sent. Så det sket sig, menmen. Jag har iaf kört ett pass idag, och är nöjd! Kollar på robinson, så sugen på att åka utomlands! Men han här hemma tycker att man slösar pengar på det, han tycker vi ska spara en budget, och ändå åker han och kollar på bilar på 200lax. Haha, och han snackar om ekonomiskt? Nej, resa och djur är min grej i livet! Vill dra på minst 2 resor nästa år. En liten längre, typ 2 veckor i vinter. Karibienkryssning eller nått sånt. Och sen en senare på hösten till Kroatien eller Grekland typ. Man får ju passa på tycker jag!

Imorrn äre jobb med Catta som gäller, trevligt! Tiden går lite fortare när man har någon att prata med :) Nu ska jag se på lyxfällan, pinsamt att dom sätter sig i den situationen. Man har det ju ganska bra iaf i jämfört med många  :)






Tisdag

Jobbat idag, sen direkt till skolan för att göra prov. Jag får hoppas det gick bra, det kändes väl sådär. Tveksamt! Men som tur är kan man komplettera om man inte får godkänt. Nu är allt i denna kursen klart, bara lite kommentarer som jag ska slänga in på fronter imorgon :) Extremt skönt! Så nu börjar inte nästa kurs förs 9 november. Så skönt att praktiken är validerad, så att man får lite ledigt! Det känns lyx faktiskt! Jag som har så mycket nu med jobb, skolan och träning uppskattar det något enormt!

Var på visning i högdalen på en lägenhet, vet inte om jag vill bo där ens. Men skoj att kolla runt lite :) Och sen blev det träning med Sabine, körde 40 minuter kondition. Alltid nått, var där tills dom skulle stänga så kunde inte göra så mycket mer. Idag gick det inte lika bra, för min mp3 dog efter 2 minuter! Då blir man omotiverad! Och jag har såå ont i smalbenen och höfterna för vi har sprungit en del på sista tiden, och det känns! Men jag hoppas att det kommer ge resultat! För denna gången ska jag fan inte ge upp!

Imorrn kl 10.00 äre dags för träning med min PT, vi får se vad han hittar på för skoj. Utomhusträning blir det, så gäller att klä på sig! Ledig nu onsdag och torsdag :) Har ändrat schema nu i 2 veckor, vilket betyder att jag kommer att jobba 3 helger i sträck/egentligen varannan. Och sen är jag ledig måndag-fredag nästa vecka! Jag klagar inte :)


Fina Daisy!

På torsdag ska jag, mamma, farmor och hunden åka och hälsa på syrran i Enköping. Jag vet någon som kommer bli överlycklig iaf. Hennes namn kan man ju inte nämna iaf, då blire ett jävla liv :) haha.. Så söt! Och Daisy får träffa lite vänner som hon kom jätte bra överens med förra gången.



Och sen vet jag att jag kommer bli kär också, dom har ju kattungar som är 7 veckor! Förvånar mig inte om jag kommer hem med en innanför tröjan ;)


Söndag

I lördags var jag och tränade ett spinn/core pass på 75 minuter! Sen blev det en rejäl storstädning, renbäddning och storhandling. Var och åt middag på resturang med Chrille, Syster, Tina och pappa. Souvlaki, grymt gott! Sen hängde vi lite hos pappa innan vi rörde oss hem. Idag blev det träning med Sabine, vi körde kondition en timma. Svettigt värre! Vi körde på grymt bra! När jag kom hem lagade jag rotfruktssoppa med räkor och var nere i tvättstugan och tvättade lite sängkläder och handdukar. Och så har jag pluggat, fått in 2 uppgifter! Nu äre bara provet på tisdag kvar, och det ser jag inte fram emot. Vi har massa frågor att plugga på, och jag har inte ens börjat med det. Men det är typiskt jag, alltid ute i sista stunden! Ah, imorgon :)

Denna vecka har jag alltså hunnit med 9 träningspass, sammanlagt 8 timmar och 25 minuter. Jag hoppas att veckorna fortsätter så! Ialla fall minst 5 timmars träning i veckan! Jag är nöjd med veckan.

Lite söndagsmys med äpplen & clementiner och cashewnötter :)

Fredag

Idag har jag jobbat, sen tänkte jag dra till gymmet. Men det gjorde jag aldrig, så jag satte mig och cyklade lite i 30 minuter här hemma. Alltid något, men idag kände jag mig fett omotiverad! På gymmet kör man alltid hårt, så det är dit man ska om man ska träna..

Fick även veta idag att en uppgift behöver dom som har validerat praktiken i kursen ej göra. Vilket betyder att jag bara har 2 uppgifter kvar att göra + provet på tisdag. Ska till bibblan och hyra nån film som man skulle se och skriva om. Man kunde också låna en bok, men läsa är inte riktigt min grej. En film går förmodligen snabbare också :)

Nu blire lite myskväll framför idol med lite onyttigt. Idag ska jag utnyttja min ät-vad-du-vill-kväll. En gång i veckan får man göra så :) Det är jag värd efter dessa 7 träningspass denna vecka. Men fler blir det ;)


Jag känner mig fett motiverad nu, det känns grymt! Plus att jag är ledig nu i 3 dagar! :) Ha en trevlig fredagskväll mina vänner!


Torsdag

Imorse blev det frukost och kaffe med Sabine innan vi drog och körde ett riktigt bra och svettigt pass på gymmet en timma. Sen åkte vi och handlade sushi lunch som vi tog hem och käkade, supergott! Jag pluggade lite och lämnade in 2 uppgifter, nu är det bara 3 uppgifter kvar att lämna in. Och ett prov i skolan på tisdag. Sen är denna kurs klar, ska försöka få in allt nu i helgen. Så har jag bara provet kvar på tisdag. Sen har jag ingen skola på 3 veckor, eftersom det är praktik. Så det skulle vara skönt att kunna slappna av och inte tänka nått på skolan.

Jag var och tränade spinning nu på kvällen 50 minuter också. Så hittils denna vecka har jag tränat sammanlagt 6 pass. Det känns grymt bra!

Sitter och kollar på lyxfällan, det är hemskt att folk låter det gå så långt. Jag säger nej till lån, om det inte handlar om bil eller bostad. Annars äre bara att jobba och tjäna ihop pengar till det man vill köpa. Eller vad säger ni?

En toppen dag :)


Tisdag

Har inte så mycket tid över att skriva, fullt upp just nu. Jag jobbar ju heltid och pluggar heltid, det kräver en hel del. Sen ska man försöka att sköta hemmet, komma iväg och träna och träffa vänner. Tiden går inte riktigt ihop.

Igår tränade jag med min PT på hans gym på morgonen en timma. På kvällen drog jag iväg och körde ett spinnpass på 50 minuter. Idag jobbade jag 8-19, och åkte direkt till gymmet och körde en timmas riktigt svettig kondition! Supernice! Känner mig ganska duktig faktiskt! Imorrn jobbar jag samma tid, så då blire också träning efter jobbet. Nu måste jag verkligen komma igång igen.

Ledig torsdag och helgen, då måste jag storstäda och allt sånt som hör till och plugga! Jag har fått VG på mina 3 första inlämningar i skolan :) Så det blir förmodligen ett VG i denna kurs också hoppas jag! :)

Det går bra nuu....


RSS 2.0