mat dags

Natten som jag jobbade var vi 3 stycken, vi brukar alltid vara 2 på natten. Men bemanningsassistenten hade gjort fel. Men, det gjorde ju inte så mycket :D Det var också en lugn natt. Idag har jag sovit 4 timmar, sen har jag diskat och städat iordning lite här hemma. Nu ska jag straxt äta, har gjort kyckling&curryröra i ugnen och sen till det blire ris. :)

Min så kallade pojkvän, jobbar hela jävla tiden. Jag blir galen! Han jobbar över flera timmar varje dag, utan att få ett skit för det! Han har ju fan inte ens ett privatliv längre. Till och med jobb på helgerna. Jag fattar ingenting. Det är en jävla blåsning. Jag blir så jävla förbannad! ÅÅåh! Ialla fall, så nu ses vi aldrig nu för tiden. Men det kanske är lika bra det, fan vet jag. SÅ jävla trött på det här....

Imorgon bitti efter jobbet ska jag iväg till en outlet, kolla om jag hittar något fint. Har ju egentligen inte plats, men det är sååå jävla skoj att handla kläder. Sen ska jag hem och sova nån timma..Sen får man se vad som händer. :)

Nu ska jag ta en dusch, sen äta mat. Sen kallar jobbet igen!  


jobbjobb och åter jobb.

Igår träffade jag Sabine och lilla gullungen Haylie, vi gick runt i Farsta. Sen åt vi lunch och fikade. Mysigt! Sen jobbade jag natten som var, det var ganska lungt. Sen har jag sovit ett tag idag, det behövdes. Jag har hunnit med och storhandla också. Sen har jag gjort pannkakor, med vispgrädde och syylt. Mums! Nån träning ser det inte ut att bli denna veckan, har fullt upp på jobbet och måste även få en del andra saker gjorda. Så får köra på veckan som kommer, då jag har lite mer tid. Snart är det Valborg, vad ska alla hitta på då? Jag har själv ingen aning om vad som händer. Men typ grillning och ett par cider och trevligt sällskap skulle inte sitta fel. :) Får helt enkelt se vad som händer. Äh, nu ska jag röra mig till jobbet!


trött

Har väl inte hänt så mycket sen jag skrev sist. Idag har jag jobbat hela jävla dagen, det har varit lungt. Jätte skönt, och det har ju varit underbart väder ute också! Jag har inte tränat sen i måndags, pga att jag har varit sjuk/förkyld. Ska se om jag hinner med det nu i veckan. Ska jobba natt 5 dagar denna vecka, så blir en hel del jobb. Måste även försöka hitta en bil och en cykel. Får hoppas jag hittar något bra :) Imorrn hoppas jag att det är bra väder, ska ju jobba natt så jag har tid att njuta av solen på dan!   NattiNatti!


underbart väder

Igår jobbade jag över till kl 20, så det blev 12 timmar istället för 5. Alltid bra. :) Sen åkte jag hem och gjorde inte många knop, trött och förkyld. Jag fick även mitt sommarschema igår, från juni-augusti. Det var faktiskt bra, så jag är nöjd! :D Det är grymt fint väder ute, jag ska träffa mamsen och vi ska lägga oss i solen o steeka ett tag. Kan behövas lite färg på min kropp! Imorrn jobbar jag hela jävla dagen, så man får passa på att ta nytta av solen idag! Éfter de blire fika, chai-latte och en morotskaka sitter aldrig fel! Nu ska jag göra mig i ordning, sen ska jag röra på mig! Ha en trevlig dag!


Har jag kommit i klimakteriet?

Ja, man kan ju fan börja undra. La mig i sängen runt 22.30 igår. Jag svettades och svettades. Låg utan täcke, öppnade fönstrerna och ja fan allt möjligt. Vid 12 gick jag upp och drack en massa vatten och tog en Ipren. Sen gjorde jag ett nytt försök, fyfan. Vad är det för fel? Jag får ju värme-svallningar. Man kan ju tro att jag är i klimakteriet. Gick upp åter en gång vid ett och tog en tablett lätt sömn piller. Första gången som jag behöver ta sånt. Somnade väl straxt efter 2 skulle jag tro. Sen vaknade jag upp nu vid sex. Klockan skulle inte ringa förs 7.Men nu sitter jag här iaf. Dricker lite Oboy och tar det lungt. Jag är skit trött! Menmen. Jobbet kallar iaf, och i dag kom lönen. Jo den var grymt bra. Man märker ju att det lönar sig att jobba! Jag är smäll nöjd! Jag känner mig ganska okej idag, jätte förkyld och seg bara, men det ska nog då bra, och det är ju underbart fint väder ute idag. Slutar kl 13 på jobbet idag, sen blir det nog lunch med mamsen på någon uteservering!                                                                 Puss&Kram!

på bättringsvägen

Imorse när jag vaknade så kände jag mig bättre, fortfarande lite seg i kroppen och mycket svettningar. Men kändes inte som jag hade någon feber iaf. Ringde och sa att jag dyker upp på jobbet imorgon, så vi får hoppas på att jag inte blir sämre igen. Gjort lite nytta idag iaf, diskat en massa och bakat kärleksmums! Mums! Sen har jag mest suttit vid datan och kollat på bilar och resor. Måste verkligen köpa mig en egen bil, saknar att ha en egen bil så enormt mycket. Sen vill jag också utomlands såklart, det är mitt liv! Att resa runt, komma bort från stress-Sverige och bara koppla av och tänka på annat! Sola, bada och äta god mat! Ååh, det kanske blir någon vecka till Greekland eller nått sånt i sommar. Vi får helt enkelt se. Nästa vecka så kommer jag förmodligen få veta hur mitt sommarschema kommer att se ut, det kommer iaf bestå av nätter! Det kommer nog bli bra tror jag..  Vid sex åkte jag och hämtade upp Jannika, vi åkte till Kreta-kolgrill och jag bjöd henne på mat. Souvlaki, grymt gott..  Snacka lite skit och sånt, alltid mysiigt när man inte träffas så himla ofta. Man får se vad som händer i helgen, det är lite bilträffar. Och det är alltid skoj! Eller så får man se om det händer något annat skoj. Men något ska man väl göra iaf.  Äh, nu blire tv. (när Christian har kollat klart bajenmatchen) sen blire läggdags. Jobbet kallar imorrn, och man måste känna sig någorlunda pigg och kry!  Vi hörs!


sjukling

I natt låg jag och vred och vände mig, kände att jag började må dåligare och dåligare men jag bestämde mig för att gå till jobbet i dag ändå. Jag jobbade 8-13, men halv ett blev jag hemskickad. Uuh, jobbigt som fan att jobba när man har ont i hela kroppen. Åkte hem och myste ner mig i sängen, och nu har jag äntligen orkat mig upp. Jag har haft lite feber förut, just nu har jag ingen. Men jobbigt när man hela tiden fryser och svettas. Jag har ätit 2 bananer i dag, men jag skickade i väg Christian nyss och handla lite glass och sånt gott..  Det är ju skönt för halsen iaf. Skulle ha jobbat 8-13 imorgon med, men jag blir hemma imorrn. Äh, nu kommer väl snart min älskling hem. Då blire tv  och sen något gott att äta! :)


tisdag kväll

I lördags åkte Christian och skulle kolla fotboll hos Robban. Som vanligt är det bara en jävla massa sport dygnet runt. Men iaf, så jag åkte till Hägersten och träffade massa polare, åt mat och drack. Sen blev det kareoke, haha jag ska alltid sjunga när jag fått i mig lite. Sen kom Christian dit också. Vi åkte hem runt kvart över 12, då hade jag väl druckit sen kl 3 och jag var lagom rund om fötterna.

I söndags så var vi hos Christians pappa, som är tillsammans med en ryska. Och där firade vi rysk påsk. Det var lite annorlunda, men trevligt. Sen åkte vi hem och städade lägenheten, det behövdes. Men nu ser det lika jäkligt ut igen.

Igår så jobbade jag, sen åkte jag och tränade med Maria. Idag har jag tvättat en jäkla massa, innan jag drog till jobbet. Jobbade till halv 10 idag. Jag har så jävla ont i halsen, det har Maria med. SÅ i dag blev det ingen träning, får se hur det blir i morrn. Men förmodligen ta det lungt tills man känner sig bättre. Jag måste ju som sagt köpa en jävla cykel också. Det har blivit såå mycket skit mat senaste dagarna, usch. Inge bra inte, men det händer ju ändå inget på fläsket. Jag bara tränar och tränar. Men jag vet ju vad det är, för mycket muskler och typ nada kondition. Det får det bli ändring på! Jag hoppas verkligen inte att jag kommer bli sjuk nu för jobbet kallar ju. På fredag är det löningsdax! Underbart!


ååH! Jag vill bara dra igen till Thaaailand. ;D


en kall men väldigt trevlig kväll.

Som sagt, var och handlade lite skit idag. Blev 2 par skor, ett par foppa-tofflor till jobbet. Vilket är grymt skönt på sommaren. Efter renoveringen på jobbet så försvann mina. Så nu köpte jag ett par nya :D Sen ett par andra som var grymt bekväma. Vi har så lite plats för kläder och skor här hemma. Får väl helt enkelt sluta handla kläder och skor eftersom det inte får plats. =/ haha, tråkigt! Men det lär nog aldrig hända. Bättre att man rensar ut garderoben 2 grr om året istället och fyller på med lite nya kläder. Right? Alltid skoj med nytt! Vi åkte förbi thaiaffären också, där handlade man en del och sen blev det även annat skit också, Dusch-grejor och lotions och sånt som också alltid är skoj att handla. Tycker jag iaf! Jag hann också med någon drive-byta däck, smidigt och bra. Jag slapp ju göra det själv, skulle överhuvud taget aldrig falla mig in heller. Hahah! Tanka bilen, och sen tog jag och Mia våran rutt till gymmet. Och idag var det benen! Åå min GUD! Ah, det var jobbigt som satan. Men skönt sen när det var över! Åkte hem, lagade mat och diskade lite grann. Duschade en snabbis, sen drog jag och älskling på bilträff och sen blev det även Race. ÅÅh, man fick känna mycket lukt av bränt gummi. Vilket luktar så underbart, de är riktigt med kärlek det! Jo, men det vart en lyckad kväll. Åkte förbi donken på hemvägen. Ibland är det så jädrans gott. =) Och nu sitter jag här, rastös. Så passade på att skriva lite. Äh, nu blire en cigg. Sen är det läggdags! Godnatt!

Ni som läser min blogg, får gärna skriva en rad. Alltid skojj att veta vilka som läser!


FANFANFAN!

Jag råkade ta bort massa av mina kommentarer. Åh, vad klantigt. Nu får ni kommentera mera! Det är ganska roligt. Typiskt, jävla klant.

Friday

Igår blev det jobb och träning med Maria. På måndag ska vi köra igång hårdare, eftersom det inte händer något på fläsket. Så på måndag ska vi börja cykla till gymmet varje dag, då har man gjort konditionsdelen när man kommer dit. Så kör man styrka där, sen tar man cykeln hem igen. Det kommer bli jävligt tufft, från Örby till Farsta. Det kan väl kanske ta 25 minuter eller något skulle jag gissa. Men det återstår att se när vi kör igång.

Igår vid 22 tiden, så fick jag ett enormt sug på något sött. Så kl 22.10 ställde jag mig och bakade. Jag gjorde några kladdkaksmuffinsar typ. Det blev mumsigt. :D Straxt ska jag i väg med mamsen och kolla skor, blir säkert en del andra affärer också. Sen ska jag träna med Maria, sen får jag se vad som händer ikväll. Blir nog lungt skulle jag tro.

Äh, nu ska jag fixa i ordning mig. Sen hämta upp mamsen. Ha en bra dag!

onsdag kväll..

Igår var jag med Sabine och strosa runt i Farsta, jag var inne på Bokia och köpte 4 böcker. Kan man tänka sig? Det var ett antal år sen jag läste en bok. Men jag känner att det kan vara bra ibland. Så nu läser jag Marley och jag, den filmen går på bio nu. Den ska jag se när jag har läst klart boken! Jag hann med att simma med hunden och träna.

Idag skulle jag och Jannika åkt till vår gamla skola, men icke sa nicke. Jag var redo att åka, men hon hade tydligen inte sovit klart. Så jag åkte och fikade med mamsen, tog en chai-latte och en käreksmums. Ååh, så himla mumsigt. Sen åkte jag hem och lagade mat, blandade ihop en massa saker men det blev faktiskt gott. Så har jag varit på gymmet med Sabine och Maria. Imorgon jobbar jag 8-17.30 sen blir det direkt till gymmet.

Igår fick jag rosor av min älskling, jätte gulligt. <3 Blommor löser inte problem, men man blir glad iaf.

Jag hade velat sett Efterlyst, men min käresta kollar på fotboll som vanligt. Och det är tydligen livsviktigt! Och det är det ju varje dag, förjävligt med bara en tv-apparat. Så, nu ska jag nog ta och göra en fruktsallad. Sen ska jag läsa min bok som jag köpte igår.


Fullspäckad dag..

Uh, nu har jag jobbat klart veckan som varit, 63 timmar. Men nu till ljusare tider, som det ser ut nu så jobbar jag bara på torsdag. Men man vet iof aldrig om det dyker upp något! Jag tycker att det är så himla skönt att man kan göra som man vill. I dag har jag hunnit med massor av saker, först var jag och tränade med Maria, sen handla en massa mat. Sen så blev det resturang och till sist bio på Heron. Såg fast och furious, vilket lyckorus man får av bil-filmer. Den är värd att se!

Imorgon ska jag nog träffa Sabine, sen ska jag försöka hinna med och städa här hemma. Ska iväg och simma med Daisy, Och sen träna! I dag orkade jag ingenting. Usch, man känner när man inte har tränat på länge.

Nu går ögonen i kors, sömnen har varit i princip nada veckan som varit. Jag får se till att vila ut kroppen denna vecka! Äh, nu ska jag fixa iordning mig. Och sen äré läggdags! Natti natti

jag är såå jävla trött på allting..

Jag försöker verkligen, det gör jag. Jag vill att det ska fungera. Jag har väntat länge på att det ska bli en förbättring, och försökt förgäves. Inte ens respekt får man. Jag är så trött på det här! Det enda jag vill är att få vara lycklig, utan en massa onödiga tårar varje jävla dag. Hur länge ska man försöka? När ska man ge upp? .. 

Om man ändå hade någon att luta huvudet emot, känns som dom jag vill ska finnas där för mig inte gör det. Det gör ont.

Jag saknar gamla tider..

Måste fixa iordning mig, så man ser ut som en människa igen. Sen väntar jobbet, har egentligen ingen som helst lust när jag mår så här. Men det är väl bara lägga på det falska leéndet....


massor av påskmat..

Igår var vi hos Christians mamma och åt en massa påskmat och drack och hade det trevligt i solen. Vi gick och la oss redan straxt efter 23, jag hade bara sovit en och en halv timma på dagen efter jag jobbat. Så jag var extremt trött. I dag har vi varit och hälsat på pappa lite grann, sen var vi hos min mamma och käkade påskmiddag. Usch, har blivit extremt mycket mat och godis i helgen. Och jag har bara tränat en gång denna vecka, och det känns absolut inge bra.  Nu börjar man känna att våren är här, så underbart väder. Nu kan man börja promenera och cykla utan att frysa ihjäl, vilket känns ganska så myysigt.

Åh, jag måste köpa en ny bil. Bara någon skit bil, som är min egna och som jag kan ta mig framåt med. Nån skrutt blir det nog.. ;D I miss my old car.

Ska hoppa in i en dusch nu, sen ska jag iväg och jobba. Jag hoppas de är fint väder imorrn, för då kan man ta med sig en filt ut och lägga sig i solen efter man har sovit ett tag.  Det skulle ju vara grejt, vi håller tummarna på det.

Ibland förstår man sig inte på vad vissa människor kan vräka ur sig..

tjofadderittan..

Igår var jag och tränade med Catta, usch det var ett tag sen. Och det kändes. Lite träningsvärk nu, och det känns skönt ;D Sen åkte jag till tandläkaren, skulle på en vanlig kontroll. Men när jag kommer dit så hade tydligen min förra tandläkare skrivit att hon skulle ta bort tandsten också. Ehm, okej tänker jag. Priset skulle gå på typ 1000 kr för att ta bort tandsten och göra en kontroll plus att jag skulle få 300kr i rabatt. Så 700 skulle det bli. Sen får jag betala 1000 kronor, och så kollar jag på kvittot. Allt stämde, förutom att det stod "information om tandsjukdom" 400kr. Haha, tandsjukdom. Var det när hon berättade att jag hade lite djupa fickor i tandköttet för jag röker? Eller vadå? Inte nog med det, jag har aldrig hört att dom fixar typ en början till hål. Men jo, här ville dom göra det. Tandhygienisten verkade helt vilsen på alla sätt! Kommer skaffa mig en annan tandläkare, som har någon aning om vad denna gör när den pillar mig i käften. Jag vill känna mig någorlunda trygg! Jag har jobbat i natt, det var jätte lungt. Skönt som fan! Jobbar även natt i dag, på lördag och söndag. Det är storhelg alla dagar, vilket innebär cirka 90 kronor extra i timmen. Blir en del extra pengar, det är aldrig fel!Har tvättat 4 maskiner nu, plockat i ordning. SÅ nu är det fint här hemma. Jannika messade nyss, vår gamla rektor var inne i hennes affär. Så nu ska vi till skolan på lunch på onsdag. Trevligt! Skolan har flyttat och ligger nu nere vid skanstull kanalen. Kunde dom inte ha flyttat när vi gick där? Hade ju varit mycket närmare. Äh, nu har jag gjort en massa nytta. Nu är jag trött, ska väl gå och lägga mig ett tag innan jag ska iväg och jobba! Ha det gött!


Underbart väder!

Igår innan jag åkte till jobbet, åkte jag hem till pappa för att han skulle hjälpa mig att lägga in min bil på blocket för att säljas. Bara efter en halvtimma hade blattarna ringt och bombarderat hans telefon. La ut den för ett bra pris plus att den är grymt fräsch. När jag kom hem till pappa efter jag slutat så gick hans telefon fortfarande i högvarv. Då hade det ringt minst 100 personer, och han var inte så glad. Han gav mig telefonen, för jag skulle möta nån snubbe. Han tog bilen, för 26000:- fast jag ville ha 30000:- Orkar inte giddra. Men bättre pris går inte att hitta, så ja. Jag gick back en hel del på bilen. Menmen. Så nu har jag ingen bil, usch. Det känns lite hemskt nu, jag som har varit beroende av bil i snart 2 år. Så idag blire att ta bussen till jobbet! Usch, känner lite panik-känsla, men det går nog bra. Jag ska iaf köpa en ny bil, men när, hur och var har jag ingen aning om. Men det återstår att se. Gud vad jag saknar min kära bil, haha. Den var sååå fin och bekväm.

Nu kommer jag inte kunna åka och träna när jag vill, för det är för jobbigt och tar så lång tid med bussen. Nu blir det en massa problem utan bil. Ingen storhandling. Och snart MÅSTE jag ha bil. Nu börjar ju snart racen! Ääh, Nu blire lite frulle, sen ska jag iväg till jobbet. Med bussen! WISH ME GOOD LUCK! ;D

Ge mig sommar nu!

Igår hämtade jag pappsen på Arlanda, sen for vi hem till honom och kollade kort och pratade. Fick lite saker som han hade köpt. :) Alltid skoj att få saker. Skönt att ha honom hemma. Min pappa betyder så mycket för mig även fast vi inte har så bra kontakt längre, eftersom hans tjej är grymt konstig. Önskar att vi hade så bra kontakt som förut, menmen. Sen åkte jag och tränade en snabbis med Maria, sen for jag och Christian och kollade på en lägenhet här i Örby. Så imorrn blir det massa samtal osv, hoppas verkligen att vi köper den. Den var helt okej, lite renovering så är det grejt! ;D For sedan hem till mamsen och åt middag. Sen tog vi en promenix till video och köpte 1,7kilo godis. Haha! Sen kolla vi på Robinson och lite sånt. Sen for jag hem och gick och la mig. Idag har jag jobbat 10.30-20.30. Har precis kollat på sanningens ögonblick, tycker det programmet är jätte spännande. Imorrn går ballar av stål på tv, det är ju bara för roligt! Denna vecka blir det myycket jobb, 63 timmar. Imorgon jobbar jag 9-19, och på tisdag jobbar jag 12-20.30. Sen återstår det 4 härliga nattpass resten av veckan. UUh, kommer vara jätte trött och kommer inte ha någon tid att träna. Och det suuger verkligen. Men sen veckan efter denna jävliga vecka så jobbar jag bara på torsdag. Så då har jag iaf något att se fram emot. Och då blir det en hel del träning ;D Helgerna är jobbiga, usch vad mycket skit man äter. Speciellt när man har en pojkvän som verkligen är beroende av chips och skräp. jag har sååå svårt att låta bli när det står framför mig. Uppsvullen och äckligt mätt, det är ingen skön känsla.  

Åh, jag längtar verkligen tills i sommar. Alla träffar och race, såå himla mysigt! Och bränt gummi, det luktar kärlek!


usch vilken dag!

Dagen började med att jobba 7.30-16, sen hämta mamma och syster. Hem till pappa och packapackapacka, köra över det till Örby. Packa upp, tillbaks till pappa packa ännu mer och storstädning och tvätt. Sen åter till Örby med ännu mer packning och sen även en storstädning och renbäddning där. Men uuuh, nu är jag äntligen klar! Det tog bra många timmar.

Planet verkar vara försenat, kollade precis. Dom landar 7.35 istället. Så då blir det lite längre sovmorgon iaf. Ska nämligen hämta min far på Arlanda imorgon bitti! Sen blire träning, som vanligt med Maria. Vi kör som dårar vi ;D

En gammal bild, från 08 tror jag att det var. På grönejägarn ;) haha!


RSS 2.0