freeedag

Igår städade och bäddade jag rent, men nu ser det förjävligt ut igen. Typiskt. Sen åkte jag och jobbade natt. 13 timmar, gick jätte bra, lungt och skönt. Åkte sen hem ett tag sen var jag över hos Mimmi och snackade lite skit. Och nu sitter man här, proppmätt efter en pizza. Väldans onyttigt, men jädrans gott ;D Min chef ringde för ett tag sen, så nu ska man jobba imorgon 9-21 hos en person som jag bara träffat en gång. Jag hoppas att det kommer att gå bra. På söndag jobbar jag också fast då jobbar jag 10.30-21 istället. Ikväll blir det lungt, ska väl kanske se på let´s dance eller åka över till nån kompis ett tag. Så blir ganska sooft hela helgen, som vanligt ;P Nu ska jag städa i ordning lite här, ha det så bra så länge!


Early morning.

Har väl inte hänt så mycket dessa dagar, i går så var jag och farmor och simmade med Daisy. Hon var lite skrajj i början, men det gick bra. Alltid läskigt med något nytt. ;p Senare på kvällen åkte jag hem till pappa, och vi åkte och sola high-tech solarium som dom öppnat i Hökarängen. Har inte varit iväg och köpt ett gymkort heller, hur seg får man bli? Jag måste verkligen börja träna igen! Nu ska jag till frisören och klippa mig lite, sen ska jag iväg och jobba 9-13. HEJ

sööndag

Jobbade kväll i fredags, efter jag slutat åkte jag hem och duschade och åkte hem till Catta i Sköndal. Drack, dansade och hade det trevligt. Skönt att äntligen göra något. Så, i går var jag ganska bakis. Haha, usch. Var och åt med älskling, pappa och syster. I dag har vi vart på 6 visningar, 2 av dom var ganska intressanta. Så får se om det blir någon flytt snart. Hoppas verkligen det, går inte att bo så här längre. Snart ska vi hem till mamma på middag, sen ska jag iväg och jobba natt. Imorgon ska jag med farmor och beställa tid på hundsim, sen blir det nog köpa träningskort och börja träna. :) Tjao!

en hemma dag..

I dag har jag vart hemma typ hela dagen, städat och diskat lite. Sen mest suttit och funderat på vad jag ska göra. Åkte och handlade godis och åkte hem till pappa och kollade på semestersvenskar. Sen hem igen till Efterlyst. Usch vad rastlös man blir av att bara sitta hemma. Kollade sen på ett program med extremt överviktiga människor, tycker synd om dom men samtidigt har man väl själv en gräns? Men jag vet själv hur det är med matberoende, det har jag nog någon form av. Men på måndag ska jag köpa mig ett jävla kort och börja komma igång igen. minst -10kg ska jag bli av med. Det ska jag lyckas med. På måndag då jävlar börjar det nyttiga livet. HAHAH, hur många gånger har jag inte sagt det? ;D Men snart är det ju sommar och grejer, bara att kämpa på. Undra vad man ska hitta på imorgon då? Kanske tvätta lite och sen kanske se om någon vän har lust att ses. =) Nu börjar jag bli rastlös av att vara hemma, vart ledig typ 3 dagar. Nu vill jag jobba!     Pussochgodnatt!

tisdag kväll..

Igår var jag hos Sabine och kollade in hennes nya lya i Sköndal, träffade hennes 2 underbara barn och tog en fika. Hann med en snabbis till Farsta också. Och i dag så har jag vart hos Farmor och hälsat på i ett par timmar. Daisy har fått led problem, vilket är vanligt hos schäfrar. Farmor hade jätte gärna gått och simmat med Daisy en gång i veckan, om hon nu hade dom pengarna. För simning är jätte bra för lederna. Så, jag åkte hem till pappa och pratade med honom och vi åkte till Farmor och berättade att vi betalar ett årskort vilket kostar 6500:- Hon är en sån där underbar farmor som alltid ställer upp! Så man måste ju själv ställa upp någon gång, och det tyckte både jag och pappa var en självklarhet. Så jag ska ringa i morgon och boka första besöket. Hon älskar att bada, hon kommer att älska det ;D Käkade middag hos pappa idag, thaimat. Gottgott.        Ha det bra!


hej och hå!

Igår var jag verkligen på party humör, inte festat sen nyår. Men det slutade hemma, med ett mindre bra humör. Nu är mina långa natt pass klara, gud vad skönt. Verkligen varit så himla trött nu när jag jobbat så mycket. Angående jobbet som jag sökte så fick jag ju det, som jag trodde. Men jag har haft sån ångest angående detta jobb. Så jag ångrade mig. Många tyckte nog att jag var DUM i huvudet som ringde och tackade nej efter 2 dagar när jag på måndagen skulle börja. Men jag följde mitt hjärta, och det sa nejnejnej. Så jag blir kvar på mitt nuvarande jobb ett tag till. I dag har vi vart på 2 visningar, en typ 1 minut från oss och en vid älvsjöbadet. Det blir till att gå på flera.. Först ska vi gå till banken och få ett lånelöfte. ;D Här om dagen skulle jag köra Christians pappa och några vänner till Frihamnen. Dom visade mig vägen dit, och det gick ju bra. Fläkten pajade på vägen dit och bilen var skit kall och immig. Sen skulle jag tillbaka hem, jag råkade köra i fel fil 2 gånger och kom fel. Tror jag åkte i betalstationen 5 gånger. haha (jag har inget lokalsinne i stan) Och det var rusningstrafik. Men till slut kom jag hem, stelfrusen och irriterad. Haha, herregud kan man väl säga..Christian garvade ganska mycket när jag ringde honom när jag var i stan gråtandes. haha, men vafan det är väl inte så lätt om man aldrig åker i stan? Fläkten kommer att kosta mellan 600-5000 att laga. Det kostar att ha bil ..  Hela dagen igår var det fotboll på tv, från 2-12 och hela jävla dagen idag. Usch vad trött jag är på det här, nu ligger han och sover. SÅ jag får lite tid vid tvn, så nu kollar jag på BECK :) Imorgon ska jag väl försöka hitta någon som vill umgås med mig, jag är ledig.. :)    Nu blir det tv och myyyys. PUSSOCHKRAM


trött trött trött

Då har man nu jobbat 4 nätter i sträck, 12 timmar varje natt. Det börjar kännas i kroppen. Men nu är jag ledig en natt iaf, sen börjar jag mitt 3dagars nattpass imorgon kväll. Skönt att få en natt hemma iaf :) När jag kom hem imorse så gick jag ner i tvättstugan, tvättade 4 maskiner och sen har jag renbäddat och diskat. Så man har hunnit med lite nytta iaf ;D Var på arbetsintervju igår, det gick jätte bra. Inom vården det med, men ett fast jobb. Jag trivs verkligen jätte bra med mitt jobb jag har nu, och jobbar hela tiden. Men vi vill ju köpa lägenhet och då går det lite bättre att ansöka om lån om vi båda har fast inkomst. Efter intevjun så sa hon typ ; jag ringer dig på onsdag, så får du tänka igenom lite hur du vill göra. Så det lät ju precis som att.. Du har fått jobbet om du vill.. Menmen återstår att se, då hon ska ringa mig i morgon efter lunch. Det är värt ett försök iaf. Det har inte blivit någon träning för min del, haft så mycket natt jobb nu. Men nästa vecka så ska jag köpa mig ett kort, eftersom mitt gick ut i slutet av januari. Sitter och kollar lägenheter hela tiden, usch det måste hända något snart innan jag får psyykbrått. Garderoberna är fulla av kläder (trots att jag gett bort och slängt hälften), fått börja ta upp saker på vinden för det inte får plats. Måste börja infinna oss på visningar också om vi någon gång ska hitta något som vi båda vill ha. Nu ska jag duscha, sen lägga mig i nybäddade sängen. Kan det bli bättre? :)


orkaa..

Jobbat 2 nätter nu, gått galant och vart hyfsat lungt iaf. Christian satt uppe med Adde till klockan 6 imorse, drack massa sprit och sånt. Jag kom hem vid 8, det ser ut som en pundarkvart. Det var det enda jag bad honom om att plocka undan och öppna fönstret. Inte ens det kan han göra. Det fortsätter med att jag får skiten för att han försovit sig till sin innebandy match. Men snälla, du la dig klockan 6 och jag kom hem och la mig vid 9.. Jag visste inte ens att han skulle ha match, och så är detta mitt fel? Jag låg ju också och sov?  jadu, ibland börjar man verkligen undra om man inte är värd något bättre? Eller lite uppskattning iaf för allt man gör.. Nu sitter jag här och äter goodis.. :) Gottigottgott!  Nu blir det laga lite mat kanske innan jag ska åka till jobbet.
Hoppas alla haft en trevlig helg!!
PussochKram


RSS 2.0