Fredag

Idag har jag gjort en massa nytta, var på jobbet och lämnade min tim-rapport. Så kanske man får lön i Augusti :) Sen har vi varit och sålt tillbaka våran bil på bilfirman, så nu har man ingen bil längre. Så bara leta vidare..

Eftersom vi ska flytta så måste man ju göra massa tråkiga samtal om förflyttningar och sånt. Så jag har fixat adressändring för mig och Chrille, ringt comhem, fortum, radio-tjänst. Så nu är allt sånt klart,  gud så skönt :)

Idag händer väl inget speciellt, tror jag iaf. Vi ska snart ner och äta lite mat på pizzerian, jag är hungrig. För mig blire en sallad :) Ha en trevlig fredag allesammans!

torsdag

Jag hade rätt, träningsvärken har varit grym mot mig idag. Men jag gillar när gråten är nära när man måste röra sig. Hahaha, då vet man att man har kört på bra :) Jag har svårt att få med mig någon att träna, de är jobbigt för jag hatar att gå själv. Känns som jag aldrig kommer komma igång!


Idag har jag varit med Madde i farsta och ätit pannbiff med grönpepparsås. Dagens lunch, gott! Sen satt vi hos henne och softa lite. När Chrille kom hem åkte vi till bilfirman där vi köpte bilen och pratade lite, så imorrn köper dom tillbaka bilen. Fan va skönt, det är fan de enda jag gått och tänkt på sen jag köpte den. Så nu är de bara att leta en ny bil :D Gjorde vårullar och ris till middag idag, nu måste frysen tömmas innan vi flyttar. Bara 32 dagar kvar :) Gud så skönt!

Så jävla tråkigt väder i Stockholm, när fan ska det riktiga sommar vädret komma?

Jag är trött, och det börjar bli läggdags!  GODNATT




Idag har varit en bra dag

Imorse när jag vaknade så åkte jag med Maria och tränade, blev 25 minuter kondition sen körde vi lite blandad styrketräning. Fyy vad jobbigt det var, det var ju ett bra tag sen. Så det är precis som att börja om på ny kula igen. Det kändes jätte bra att komma dit igen. jag har saknat gymmet! Jag kommer garanterat ha träningsvärk imorrn :) Den börjar redan smyga sig på, I like :)

Sen åkte jag hem, någon snubbe från Samsung var här och fixa vår tv som krånglar. Sen så åkte jag till Sköndal och träffade Sabine och barnen och sen kom Catta dit. Satt ute där i parken i ett par timmar och snackade och hade det trevligt :) Sen blev det pizza med Mamma, Håkan, syster, Chrille och Adde. Haha, bra med en fet pizza efter träningen. Aja, skit samma..

Nu händer det inte mycket, ska bädda rent i sängen och ta en dusch.

Shopping, shopping

Idag när jag kom hem från jobbet så la jag mig och sov 3 timmar. Ett par timmar senare kom Chrille hem, då åkte vi till Kungens Kurva och inhandlade en ny säng, sänggavel och sängbord. Det gick på nästan 20000, men jag är nöjd. :) Jätte fint kommer det nog att bli.. Sängen kommer levereras hem till våran nya andress den 3 september, alltså 2 dagar efter vi flyttat in. Toppen! Sen åkte vi hem och lagade mat, fläskkotlett med pommes och tsatsiki och sallad. :)

Ska se på allsång och zappa mellan Paris program, sen ska vi ut och gå en promenad. 

Vi hörs eller syyynes :)

Måndag

Idag har jag bara varit hemma, men jag har storstädat och diskat iaf.. Så lite nytta har man gjort :) Sen lagade jag mat, gjorde någon indisk mat med kyckling och ris till Christian. Och till mig blev det kyckling och thaijordnötssås. Så underbart gott!

Jag är så förbannad på den där jävla bilhandlaren, han är på semester. Chrille fick till slut tag på honom, och dom visste om felet på bilen men har inte sagt något. Och det finns inget att göra åt det säger han. Skulle ringa igen på torsdag eller fredag. Hoppas att han köper tillbaka bilen då, annars vet jag fan inte vad jag gör.

Ifall han köper tillbaka den, så bokar vi nog en resa till Thailand. Nu känns det läskigt eftersom vi inte vet hur det blir med bilen, och lämna in den på lagning om vi ska betala det själv kan kosta massor med pengar. Då kanske man inte har råd med en resa, så nu hoppas jag på att han tar tillbaka bilen. Orkar inte med massa problem. Så köper jag mig en billigare bil och förhoppningsvis en bil som fungeraR  som den ska. Och en resa till Thailand :D

Nu sitter jag på jobbet igen, jobbar 18-08. Och jag missar PRISION BREAK igen! FANFANFAN. 2 måndagar irad, och nästa kommer jag också att missa. Typiskt! Det får bli Lotta på Liseberg och Beck iställe, det funkar ju det också.

Efter jag slutat imorgon bitti så är jag ledig fram tills på lördag :) Åh, så skönt. Ska nog försöka att träna lite då, måste komma igång nu. Finns inge mer att säga, ha en trevlig kväll!

Lördag och söndag

Igår var vi på dop och lilla Oliver döptes, efteråt så blev det mat, dricka och trevligt sällskap på deras landställe. Sen åkte vi hem till Igge och Kim och hälsa på, deras bebis är såå söt :) Grattis än en gång. Sen åkte vi hem, Madde kom över och vi satt och drack lite grann, sen skulle vi vidare och då fick jag lite tråkiga samtal som gjorde mig orolig och min kväll var förstörd. Menmen, sånt är livet. Så kvällen var slut ganska så tidigt.

Idag började vi dagen med en pizza, sen åkte vi till Kungens kurva och kollade lite. Jag skulle köpa en telefon, som jag verkligen behöver. Men kom hem utan nån telefon, så får ha min tegelsten ett tag till..

Snart ska vi till Willys och handla, sen blire nog myskväll framför tvn. :)


Trött

Kom precis hem efter ett 14 timmars långt natt pass, jag är trött. Men här blire inge sova för mig, eftersom vi ska på dop och åker hemifrån kl 10.30. Ser ut att bli bra väder idag, skönt. :) Dom ringde mig precis från jobbet och undrade om jag kunde jobba, jag hade precis kommit innanför dörren. Haha. Får se vad som händer senare, jag vill hitta på något roligt.

Ha en bra dag allesammans! :)


FYFAN

Regnet bara ÖSER ner, helt sjukt. Vilken underbar sommar vi har i Sverige, hahah! Det blixtrar som fan. Nu blir jag rädd.. Hahah.. Hjälp mig.

Torsdag

Idag har jag varit runt och farit, växlade in mina mynt på banken, träffade Jannika en sväng, var med mamsen och prövade en massagestol på ett solarium i Gubbängen. Sen åt jag middag hos mammsen också, Christian skulle jobba kväll och tråkigt att laga mat till sig själv. Nu sitter jag på jobbet igen, började 18 och slutar 08 imorgon bitti.

Inatt fick Kim och Isak sin lille bebis, han har fått namnet Benjamin vilket jag tycker är jätte fint. Chrille och Adde är på sjukhuset nu och hälsar på. Synd att jag inte kunde följa med, men förmodligen kommer dom hem imorrn. Så då får jag åka dit och hälsa på. Jag önskar dom all lycka :)

Detta har vi köpt till vår nya lägenhet, allt ligger i kartonger hos pappa. Jag hoppas allt passar sen iaf. :)



Finns inge mer att säga... Ha det bra!

Onsdag

När jag kom hem från jobbet imorse åt jag frukost, sen la jag mig och sov 2 timmar. Sen åkte jag och fikade med mamma och syster! <3 Så åkte jag hem en sväng, då fick jag veta att våra vänner hade åkt in några timmar tidigare till sjukhuset för förlossning. 7 dagar över tiden, jag hoppas verkligen att det går bra för er! :) Jag tog bilen till farsta och mötte upp min syster, handlade dop present (ska på dop på lördag) sen handlade jag lite till Kims och Igges lille som jag hoppas har kommit ut nu :D Sen hem och lagade mat, kött, klyftpotatis och beasås. :) Snabbdusch, sen åkte vi till Brostugan på en liten träff. Käkade glass och prata en massa skit. Nu är vi hemma, jag sitter och kollar på Sex Education och Chrille sover..

Nu blire softa framför tvn ett tag innan det är läggdags! Godnatt!

Undra om man kanske ska sluta blogga....

Tråkigt men ganska sooft

Tråkigt som fan att inte ha något att göra när man jobbar så lååånga pass. Nu sitter jag här framför datan, med tvn på och äter amerikanska blåbär. Man gör inte mycket och pengarna bara rullar in, det kan man ju inte tacka nej till? :)

Men inte ofta som jag jobbar här, man hade väl önskat att man gjorde det. När jag jobbar från kontoret och springer runt, då är det verkligen inte såhär soft. Men skönt med lite variation iaf.

Nu är det 8 timmar kvar tills jag slutar.. Och om 2 dagar så äre löning! :)

Jobbet

Nu sitter jag åter igen på jobbet, började 19 och jobbar till 08 precis som igår. Finns ingenting bra nu på tv ikväll och det suger. Idag har jag inte gjort många knop, bara varit hemma. Diskat lite och sen lagade jag thaimat till middag :)


Bilen är fortfarande inte lagad, det är nog spjälhusen och det kostar typ runt  7000 och fixa. Eller det var det jag såg när jag spejjade lite på nätet. Jag hoppas att bilfirman står för detta, annars så får dom köpa tillbaks bilen. Om dom inte går med på något av det så blir jag galen och då blir det jävligt dyrt. Jag hoppas att det löser sig iaf.

Det händer inte mycket här på jobbet, 11 timmar och 40 min kvar till jag slutar.. Hahah!





Måndag

Idag hade jag sovmorgon, gick upp klockan 11 och hade tvättstugan. När Christian kom hem så åkte vi och shoppade ännu mer, idag blev det matbord och stolar, en garderob och täcken och kuddar. Nu får vi bara hoppas att allt passar när vi flyttar. =) Sen åkte vi och lämnade allt hos pappa, även alla saker som vi köpte igår. Eftersom vi inte har någonstans att ställa det.  Sen hem och lagade pasta och köttfärssås. Tog en dusch, och drog sen till jobbet. Nu sitter jag på jobbet, började 19 och jobbar till 08 imorgon bitti. Jobbar som personlig assistent idag. Jag har dammsugat och skurat här, sen har vi bara kollat på tv. Först Lotta på Liseberg och nu ser vi på Beck. Vi har även ätit en massa godis. :) Det är oftast jätte långtråkigt att jobba som personlig assistent,  därför är det bra att man kan ha datan med sig...

IKEA

Kom precis hem från Ikea, vi kollade runt lite. Bra att få lite ideér, för snart ska vi köpa en massa nya möbler. Måste först planera när vi kommer till lägenheten innan vi åker ut och handlar allt. Men idag handlade vi nya tallrikar, massa bestik, glas, stekpannor, kastruller. Ja, bara massa saker till köket. Nu ska jag bara köpa lite koppar och skålar typ. Sen har vi nog det mesta till matlagningen :D På fredag så är det löning, då blir det nog åka och handla säng. Christian har envisats att vi ska köpa en säng på kungsängen, så det blir dyrt.

Sen ska han ha tv-spels kväll med några kompisar, så jävla mobbat. Haha, då tänkte jag åka och hälsa på pappa ett tag, sen hälsa på mamsen också. Imorgon har jag tvättstugan, jag har sååå jävla mycket tvätt. 

Pussochkram!

tjingeling

Har inte hänt ett skit sen jag skrev sist, igår jobbade jag och sen var vi hos Chrilles mamma och käkade lite kräftor. Sen åkte vi och hyrde film och köpte massa godis och sånt och åkte hem till Igge och Kim för att sedan åka vidare och hämta Chrilles far på Arlanda. Idag har vi varit och kollat lite sängar och så, måste ha en ny sådan. Sen åt vi thaimat ute, mums! :) Nu på kvällen har jag varit hos Nicklas, där var det lite folk. Satt och snacka skit, och sen kolla vi lite på tvn. En helt lugn och avkopplande helg. Imorgon ska vi nog till Ikea och kolla runt lite, om inte Chrille är allt för bakis. Vi måste börja kolla runt nu eftersom vi ska handla en massa nya möbler och sånt. :)

Nu ska jag sussa! :) Godnatt!

BARA SKIT SKIT SKIT.

Ja, så är det. På jobbet är det kaos, det dras in personal för dom "inte har råd". Personal sjukskriver sig, svårt att få tag på någon som kan hoppa in trots typ 10 nya timmisar. Ingenting elektroniskt funkar på jobbet, och allt är bara KAOS KAOS KAOS! Det känns inte bra... Idag fick jag jobba över en halvtimma också. Typiskt.

En annan sak som är SKIT är bilen. Lämnade bilen på lagning, givaren byttes. Problemet är kvar, så nu ska han kolla på det imorgon. FAN alltså, vi har köpt en bil som är redo för skroten? Massa pengar.. Fy vad besviken och arg man kan bli. Har inte råd om vi måste byta massa saker, vi ska ju liksom flytta om en månad.

Nu sitter jag här, irriterad för allt. Jag ska nog ta mig en macka med lite skagenröra och sen lite glass med nougatsås. Mums, det behövs nu. Så kanske jag blir på lite bättre humör. Har precis bäddat rent isängen, så ska duscha innan jag lägger mig där. Åh, det är alltid så skönt med en renbäddad säng. Imorrn ska jag jobba 7.30-16, jag förbereder mig på en stressig dag. Sen är jag ledig i helgen, skönt som fan! Dom kommer sääääkert ringa från jobbet, men nej pallar fan inte.

:) Positiv jag låter, haha. Aja, skit samma. Vi hörs och synes!

Onsdag

Idag har jag jobbat, slutade halv 4. Är typ kaos på jobbet, skitsnack hit och dit och massa gidder. Jag jobbar och ser glad ut iaf, skiter i resten. :)

När jag kom hem så blev det städning, damsuga, damma, diska, skura och städa badrummet och kök. :) Skönt att ha det gjort, det behövdes verkligen! Kom hem för ett tag sen, varit nere och hälsat på Chrilles familj ett tag.

Nu blire tv, sen en dusch och sen soova. :) Imorrn ska jag inte upp förs runt 9, skönt med lite sovmorgon. Ska iväg och lämna bilen på lagning, sen jobbet 12-20.30.

Godnatt allihopa!

Länge sedan

Det var ett tag sen jag skrev, har ju jobbat fredag-söndag natt och sen har jag jobbat idag också. Och därmed att jag jobbat så mycket så har det knappt hänt ett skit. Igår var jag med Syrran i Forum Nacka och kollade runt lite och fikade :) Sen åkte jag och kolla felet på vår nya bil som är helt cp nu, det var precis det som jag trodde. Samma fel som på min gamla BMW, givaren. Bilfirman som vi köpte den av står för det, så nu väntar vi bara på att få lämna in den. Typiskt!

Idag tänkte jag åka och storhandla, finns inte så mycket hemma. Träningen går inte bra alls, helt tappat motivationen. Helt enkelt för mycket jobb och så jävla varmt på sistonde att jag inte pallar göra ett skit! Blir nog ett uppehåll från det ett tag till nu när jag jobbar ganska mycket.

Äh, finns inget vettigt att skriva! Ha det bra!

Lördag morgon

Natten var ganska okej, men imorse så dök inte en av personalen upp. Det betyder att 1 av oss på natten måste stanna, så jag stannade kvar. Vi måste alltid vara 2 på jobbet, vi ringde som galningar. Till slut efter 45 min ringer hon upp, rykten sa att hon var ute och festade igår. Haha, ibland blir jag så trött på människor. Skit samma, det blev iaf 1 timmes övertid för mig :)

Sen satte jag mig mega trött i bilen, på väg hem. Efter en stor kurva nedanför Östberga typ står 4 snutbilar. Nykterhetskontroll och körkort, inga problem. Men jag blir alltid nervös, haha fattar egentligen inte varför.

Nu har jag precis ätit frulle, 2 rostade mackor och ett glas yougurt. Det är väl dags för mig att sussa ett tag....


Sabine och jag <3

jobb

Hämtade bilen idag, den är fin :D Startmotorn verka lite konstig, men de ska vi kolla upp. Annars är jag nöjd med den. :) Nu sitter jag på jobbet, och dricker lite kaffe. Hoppas att de blir en lugn natt eftersom jag ska jobba 3 nätter i rad nu. Det är lite små jobbigt. Finns inte så mycket mer att säga, vi hörs en annan dag! Ha en skoj fredag allihopa, själv måste jag tjäna lite pengar nu när man ska flytta... =) tjingeling.


Det går bra nu..

Sov 4 timmar på dagen. grymt skönt. Det är när man har jobbat natt och ska sova som man uppskattar det mest. Då är man helt jävla slut för det mesta. Har diskat och plockat iordning lite hemma idag, sen åkte Christian och jag och kollade på en bil. Och vi köpte den :) En v70, så nu har vi både en ny bil och lägenhet :D Nu har jag precis lagat mat, potatisgratäng, kött och bea sås och lite sallad. Chrille kommer väl vilken sekund som helst. SÅ då ska vi äta, sen blire slappa framför tvn. Och imorrn ska jag hämta bilen :D

skit väder

Igår körde jag Christians pappa och hans tjej till Arlanda, sen åkte jag och Madde och åt pizza i Hägersten. Sen drog vi en tripp till Huddinge och satte oss  nere vid vattnet ett tag. Så det hände inte så mycket.

Kom hem från jobbet för ett litet tag sen, fyfan vad det regnar. Det har regnat hela jävla natten. Och det ska fortsätta....

Jag är grymt trött, men nu kan jag iaf sova med bra samvete när det är sånt här väder ute. Och det var skiiit länge sen jag tränade. På måndag då jävlar måste jag börja köra igång igen! Nu i helgen jobbar jag så gryyymt mycket.

Pussochkram

TISDAG

God kväll..

Kl 9 åkte jag och Madde från Stockholm i morse mot Västerås. Vi käkade lunch där och gick runt och shoppade massa saker. Jag köpte 2 linnen, 2 koftor och 4 par trosor. :) Vi kom hem runt 19, så det blev en heldag i Västerås. Alltid skoj att hitta på något när man är ledig :D

Vi fick vår första räkning av hyran idag, skiljer 4300 mot vad vi har idag. Så det blir en hel del pengar som man måste punga ut med varje månad. Men vi får ju 50 kvadrat större också, jag vill flytta redan nu!

Jag har en del planer på att börja plugga på distans, ska kolla upp om de är något som intresserar mig. Som sagt 12 år framför skolbänken, man kommer inte ihåg ett piss och kan knappt få något jobb. Något måste man kanske utbilda sig till, annars får man som pappa säger jobba som pottkusk hela livet! :) haha

Finns inte så mycket mer att säga, nu blire lite glass och bär och sätta sig framför tvn och slappa. Men tisdagar suger tyvärr på tvn!

måndag

Har inte hänt så himla mycket sen jag skrev sist, jobbade natt i fredags. Sen på lördagen var jag, pappa, Christian och lite vänner på PrippsCup och drack och hade det trevligt. Tills det blev massa bråk tyvärr, man ser ju vad alkohol ställer till med.

Igår var vi och handlade lite på Willys och sen hade vi en svullkväll framför tvn, idag har jag jobbat kort pass. Så jag slutade 13, åkte och handlade thailmat till mig och mamsen och åkte dit och umgicks lite. :) Sen har jag varit hos pappas syster som fyllde år idag och käkat tårta och sånt. Nu gör jag ingenting, precis diskat lite. Fattar inte att de kan bli ett stort berg på 2 dagar på 2 pers. Haha, helt sjukt. Imorgon ska jag med Madde till Västerås och strosa omkring. :)

Snart börjar Prison Break :) Underbart, det har jag längtat efter.

grymt jävla varmt

Idag har jag varit med Christian och badat och solat lite, sen åkte vi hem och storstäda. Tvättat 5 maskiner, och bäddat rent. Käkade mat för ett tag sen, det blev pasta och köttfärssås. Så nu har jag diskat en massa, fyfan svetten bara sprutar. Vi har typ 35 grader här inne, det är fan nästan så man går runt här och gråter för det är så varmt. Och sova kan man inte heller göra. Usch, nä nu ska vi inte klaga på värmen. Jag vill bara flytta nu, bort från denna trånga lägenhet. Imorgon ska jag ringa dom som bor där och kolla om vi kan flytta in tidigare. :) Nu ska jag hämta de sista av tvätten som är klart. Sen blire duscha, behövligt. haha, sen så ska jag iväg och jobba natt. PUH, hoppas de blir en lugn natt iaf.



onsdag

Trodde det skulle bli bad-väder i dag, men icke sa Nicke. Så jag och Sabine har varit i Farsta och kollat runt och ätit lunch. Det blev panerad fisk, potatis och nån chilimajonäs sås. Jätte mumsigt! Jag handlade ett linne och 3par sommarstrumpor. Sen blev det träning med Madde, körde en timma kondition. Har inte varit i Farsta på skit länge, måste fan köra på hårdare och börja styrketräna också! Sen åkte vi hem till Chrilles mor, och käkade räkmacka och lite bullar. Hon fyllde år idag, men Christian närvarade inte. För han jobbar, SOM VANLIGT HELA JÄVLA DAGARNA! Så jag var där i typ 4 timmar, har inget att göra själv hemma ändå. Han kom precis innanför dörren äntligen, så nu ska vi käka jordgubbar och glass. :D

Vi hörs! Imorrn hoppas jag på toppen väder! :)


RSS 2.0