Det går bra nu...

Jag cyklade till jobbet igår, svettigt. Jobbigt som fan på morgonen när man ska hem. För man är så jävla trött. Så i dag kommer jag ta bilen till jobbet! :) Igår när jag kom till jobbet så fick jag veta att det är storhelg ändå tills måndag kl 7. Pingst tydligen, så massa extra pengar :) Jag som faktiskt hade tänkt ringa in någon, för jag inte orkar jobba nå mer. Men nu så har jag bara i natt kvar, sen så har jag bara 3 stycken natt pass i Juni, resten är dagar. Underbart! =) Så en natt till på ett tag! Det står jag nog ut med.

Har rensat bland mina kläder, usch. Egentligen vill jag bara kasta allt och köpa nytt! Hahah. Men det går ju inte. Jag har packat ihop 4 kassar som jag ska ge till min kusin. Massa kläder är nya, som har prislappar kvar på sig. Ibland tror man ju att man är smalare än vad man är. Haha! ÄÄh, snart får det nog bli en shoppingrunda. Jag vill ha nya kläääder! :)

Kom precis hem, har varit ute i solen ett tag. Spelat lite fotboll och suttit och pratat massa! Jätte trevligt, sen gick vi till pizzerian och åt mat. Jag käkade en kycklingsallad. Mums!

Imorgon så ska jag till stranden, ska tydligen bli 28grader. Så imorrn struntar jag i att sova när jag kommer hem. Sen är det ju Morsdag imorgon också.

Äh, en dusch! Sen ska jag jobba, pppuuuh!


AJ AJ AJ

Oh my goood! Det gjorde grymt ont att vaxas, men hon tyckte att jag var duktigt iaf. Nästa tid har jag den 6 Juli och jag får inte raka mig innan det! Haha, men men. Åkte sen hem till mamsen ett tag, sen förbi Jannika som skulle tatueras. Sen hem..

Tvättade 2 maskiner, och nån jävla kärring hade lagt ut mina kläder! Dom var inte ens torra, och dennes tid hade inte ens börjat! Asså ibland blir man skogstokig. Så jag gick ner nyss och la i tvätten igen i torktumlaren. Jag fattar varför mest bråk uppstår itvättstugan bland grannar.

Jag har precis gjort pasta/ost och skink sallad. Älskling är och jobbar så jag kanske får äta själv. Sen har jag diskat också! :) Det är ju aldrig någon annan som gör dom sysslorna här hemma iaf. Även fast jag bara tjatar och tjatar. Äh, nu ska jag in i en dusch, äta och sen till jobbet! Ska jobba natt, uuuusch! I dag blev det ingen träning, så får se om jag kanske tar cykeln till jobbet idag. Om jag orkar och hinner!

Vi höres!


jag vill flytta

Jo, det vill jag. Till större, har hittat min villa som jag vill ha! Den ska dom ha 3.3 miljoner för. Haha! Vilket önsketänkande, Kanske någon gång när man vinner pengar så kan man köpa sig ett hus .. Så säger jag alltid, men man kan ju inte vinna om man inte spelar på något? Jag måste fan börja spela lite på hästar eller något! Jusste, sen vill jag ha hund också! Det är mycket man vill ha, tänk om man hade varit miljonär? Och hade fullt med tid. Då hade man gjort mycket underbart!

Jobb, sen gymmet och sen hem. Kollade matchen lite halft, AIK knäcker alltså! Yeah, bra jobbat killar! Fick även veta att jag har fått löneförhöjning idag. Det går bra nu! Nu blir det ännu roligare att jobba, haha!

Jag har fått någon konstig nojja, jag har typ köpt 3-4 tidningar varje gång som jag har gått in i en affär på sistonde. Det är ingen bra grej, det blir ganska dyrt har jag märkt. Jag vill liksom ha alla! Men det går ju inte! Får lägga av med den nojjan.

Imorgon klockan ett, då jävlar ska jag iväg på vaxning! Jag är sååå rädd. Haha! Jag kommer att DÖÖÖ! Men men det är väl bara att knipa ihop. Har aldrig testat förut, men jag vet ju att jag ALDRIG utsätter mig för att noppa ögonbrynen. För det gör alldeles för ont för mig. Och vad kommer då det här att göra? Vad har jag gett mig in på? :/

Nu tänkte jag hoppa in i en dusch! Sen blire lite tv och sen sussa! Uppdaterar imorgon kanske, om jag inte har dött ;)

Dödstrött och sen pigg som attan?

Jo, trött som fan har jag varit hela dagen. Tänkte lägga mig och sova nån timme förut, men då åkte jag och storhandlade istället. Vilket verkligen behövdes! Sen blev det träning med Sabine =) Så någon sömn har det icke blivit för min del, jag har varit döds trött hela dagen! Men nu är jag pigg, det blir ofta så när jag jobbar natt och inte går och sover. Jag blir så jävla trött och sen övergår tröttheten och jag blir pigg och då kan jag inte somna istället. Det är ganska konstigt, äre inte det? Och det känns inte bra eftersom jag ska jobba 9-18 imorgon. Och sen direkt efter jobbet blire gymmet!

Nu ska jag in i en dusch! Behövligt efter en timme på cykeln idag! Kisses and hugs!



ÅÅÅh!
Jag vill utomlands igen! Men det kommer.. Hoppas på en resa i sommar, sen blire förmodligen en månad i Thailand i vinter.  I love it!


Tjena hejsan

Jag har inte skrivit på länge nu, men nu kommer en liten uppdatering. Har jobbat så jävla mycket natt på senaste, min hjärna och kropp börjar säga ifrån. Det är psykiskt påfrestande! Men men sånt är livet ibland! Har inte hunnit med så mycket förutom jobb, men i söndags innan jobb så var jag på burnout competition! Bränt gummi, det luktar kärlek! :) Imåndags var jag och tränade med Maria, igår var jag först hos mamsen och hälsade på, sen hundsim med Daisy och Farmor, sen blev det träning. Tränade själv, vilket aldrig händer! Tänkte köra 20 min uppvärming på cykeln, sen styrka och sen avslutning 20 min kondition. Precis som vanligt, jag satte mig på cykeln brevid en 50taggare, ganska tjock. Han cyklade och cyklade. Jag tänkte att fan, jag ska cykla jag också! Han kan fan inte ha bättre kondition än vad jag har! Gubben cyklade på utav bara helvete! Det slutliga resultatet för mig blev 75 minuter och 3.2 mil! Grymt skönt! Sen iväg och jobba natt, så nu sitter jag här hemkommen för drygt en och en halvtimme sen. TRÖTT! Igår var det ju löning också. :) Min bästa lön hittils! Underbart! Det märks att man jobbar hårt iaf!

Skriver nog lite senare! :) Puss så länge!


klockan är sent

Jobbade i natt, det gick bra. Sov 3-4 timmar på dagen. Sen blev det trääning med Maria, 50 minuter kondition och sen körde vi ben i dag. Det gick grymt bra! Som vanligt nu för tiden. Kom hem precis, har varit på bilträff dock blev det bara nått race eftersom snuten hela tiden kom. värdelöst! Men jag träffade iaf en massa gamla vänner, vilket alltid är skoj! :) Imorgon ska jag på middag hos mamsen innan jag ska iväg och jobba igen! Uuh, börjar tröttna som fan på att jobba nätter nu. Kroppen börjar säga ifrån, menmen. Man får vara glad att man har ett jobb i dagens läge iaf!

Finns inte mycket och säga, ganska trött på allt skit!   Se ya!


Trött

Igår var jag och tränade själv i Högdalen eftersom min bäste träningsvän Maria fyllde år och skippade det då. Där var det bra många månader sen man var, allt är fräschare och nytt. Men folket, nej. Jag kör i Farsta, det är bäst. Där känner man ju dom flesta nu iaf. :) Kom hem från jobbet för ett tag sen, jobbat natt. Helg Ob både igår och sen nu natten som jag ska jobba. Det sitter aldrig fel. :D Tänkte cykla till jobbet igår, men så blev det inte eftersom jag trodde att det skulle regna. Och kolla vädret nu, helt underbart. Aja, kanske var bäst så. Jag har sån jävla träningsvärk i både armar och ben. Men ska nog cykla idag, om jag har sovit bra. Ska försöka sova ett par timmar iaf, och det tar emot när det är sånt här väder. Men jag måste tänka på hälsan! Idag blir det ingen träning, röd dag = stängt eller konstiga öppettider.

Nu ska jag fixa lite saker, sen ska jag sooova! :) Ses och Höres!


något skoj ska man väl göra.

Den 26 september  så är det Ladies Night i Stockholm. Aldrig varit på det, skulle vara skoj att se vad det är för något!

www.ladiesnight.se

Några som vill hänga med? Skulle vara fett skoj! =)

Tisdag

Igår blev det träning och sen handlade jag en massa saker till cykeln. Massa lås, hjälm, vattenhållare, cykeldator, cykelljus. Det blir ju skojjigare ju mer finesser man har på cykeln. Måste dock sätta på alla saker, det får jag göra någon dag när jag har lust. Idag har inte hänt så mycket, vart och hälsat på farmor en snabbis, sen har jag inte gjort så mycket mer. Ska snart köra min syster till Haninge, då ska jag byta min hjälm också som var för liten. Typiskt! Sen blire iväg och träna med Maria. Sen hem och käka middag, sen händer det inte mycket mer.

Åhh, jag vill utomlands. NU!
Bort från Sverige ett tag, det skulle ju vara underbart!
Ska prata med min älskling sen, om inte han följer med så.. Ja, jag måste iaf åka! Så enkelt är det! :)

Pussochkram!

Söndag

Idag har jag jobbat hela dagen, det har varit ganska lungt. På lunchen åkte vi som jobbade och handlade pizza och åt ute i solen. Mysigt. Mamma och Håkan kom förbi på eftermiddagen och sa hej och pratade lite. Jag cyklade till jobbet idag, 20 minuter tog det. Lite svettigt men annars skit bra, tills jag skulle hem så började cykeln låta och växla konstigt. Fattar nada, cykeln är fan ny. Får kolla på det imorrn! Imorrn blire träääning och städa och sen måste jag köpa cykellås och hjälm och sånt! Är ledig fram tills onsdag, då jag ska jobba natt. Skriver kanske lite imorrn! Pussochkram!


mätt och belåten

Igår så tog jag en sovmorgon, sköönt som fan. Sen så tvättade jag en massa kläder. Sen fixade jag i ordning mig och sen körde Christian in mig till Tanto där jag mötte upp massa folk från jobbet. Där blev det dricka och massa snacks/ost och kex och sånt. Vi hade det jätte mysigt! Sen drog vi vidare till någon pub och drack ett par öl. Sen blev det hemgång!




Idag har vi monterat min cykel.. Åhh, vad jag gillar den. Den står just nu i vårt trånga vardagsrum, eftersom jag inte har köpt lås. Ska göra de så fort som möjligt. Den är såå fin. :) Sen har vi varit hos farmor på kalas, massa tårta och bullar och sånt onyttigt. Sen så blev det resturangbesök för mig och Christian eftersom jag inte orkade laga mat. Jag åt Black&White med potatisgratäng! Mums! Nu sitter jag här, vet inte om de blir race eller om man bara ska sitta hemma och ta det lungt. Imorgon jobbar jag 10.30-20.30 så om de är fint väder så blir det nog att ta första cykelrundan till jobbet! Fredag, lördag, söndag ingen träning! Jag vill ju träna! FAN, Nu händer det inte mycket, TV KANSKE ? :)

ont i kroppen

Idag har jag hunnit med en massa saker, jag och Christian var och handlade en cykel till mig. ÅÅh, den är så fin. Snart får jag börja cykla.=) När vi har monterat ihop den som vi ska göra på lördag förhoppningsvis. Vi handlade även en läderrattmuff grejs och läder säten som vi ska sätta in i Caddyn så att den blir lite fräsch. Det ska vi också sätta in på lördag! Sen handlade Christian nya jobbskor och handskar och sånt, det behövs ju ibland också :)

Sen åkte jag iväg till flaten, mötte upp farmor och hundarna och tog en promenix på en timma. Dom badade och sprang omkring och hade jätte skoj. Det är väldigt rogivade att vara ute och gå på promenad brevid vattnet, såå mysigt!







Sen blev det hemgång, lagade lite thaimat. Gott =) Sen bar det iväg till gymmet med Maria. Vi går grymt bra ihop och träna. Båda har stark vilja, kör hårt som fan. Det är skit bra, och i dag sprutade svetten på ganska bra. Haha!

Nu sitter jag här, tittar lite på tv och har precis ätit glass och bär. Det är så jävla gott! Skriver lite mer kanske imorrn! Tjao!


Tråkigt

Jag blev utmanad av Sabine
Skriv den bästa, finaste eller snyggaste du kommer på i varje kategori..... Fyll på med kategorier och skicka vidare....



Färg- Allt som är färgglatt gillar jag
Människa- Min familj, vänner och min älskling
Maträtt-  Sushi, kött                                                                  
Dryck-  Kaffe
Plats- På en vit sandstrand
Musik - Allt fungerar!
Jag själv -  Mina ögon
Sak-  Telefon
TV-  Där finns det mycket att se
Sysselsättning - Träning och jobb
Plagg - Precis som Sabine, haha fettdöljande kläder
Blomma -  Tycker om alla blommor!
Djur - Hund och katt
Shopping -  Älskar jag!
Utland - Thailand är bäst!

Jag utmanar Mamma & Syster!

Full fart hela dagen.

Gick upp tidigt, åkte in med Sabine och lilla Heylie till stan. Vi gick runt och strosade och kollade i massa affärer! ÅÅH, vad mycket saker jag ville köpa. Men nej, först ska jag ha kroppen så man känner sig bekväm i kläderna. Sen lite större yta kanske är bra. Så man har någonstans att förvara kläderna som man köper, just nu är det ju proppat med kläder överallt. Ändå tycker man att man inte har några kläder, men man köper ju nytt hela tiden och sen tröttnar man på plaggen efter ett tag. Det skulle vara perfekt om man kunde byta ut hela garderoben 2 gånger per år! Eller hur?  Jaja, önsketänkande! Iaf, sen så käkade vi lunch med Nathalie. Dom åt nåt grekiskt med massa röror och bröd. Men jag tog den efterlängtade sushin. Underbart smaskens!  Trevlig dag på stan!

Sen åkte jag hem, lagade lite mat och drack lite kaffe! Sen iväg till gymmet med Maria, sen kom Sabine och Jeanette dit ett tag. Fyyfan, vi körde på bra som fan. Svetten sprutande, grymt bra jobbat Mia! Och jusste, jag köpte mig ju en träningsbh i stan. Det har jag letat efter skit länge, och nu hittade jag en! Den är jag grymt nöjd med, tuttarna satt på plats när man sprang på löpbandet. Haha, behövde inte hålla i dom. Vilket kan se lite skoj ut om man står och tar sig på tuttarna på gymmet. HAHAH!

Sen åkte jag hem, diskade en jävla massa och städade i köket! Det går fotboll som vanligt på tv, dygnet runt! Ni kan ju fatta att jag inte betalar comhem räkningen för tv-kanalerna. Eftersom dom är sjukt höga, man MÅSTE ju ha alla kanaler enligt Christian. TÖNT! Jag kollar typ bara på 3an! När jag väl få se tvn, och det är oftast när han ej är hemma!  Christian undrar varför jag aldrig skriver något om han i min blogg, eftersom många av våra vänner skriver om sina pojkvänner. Jadu, snälla kära du. Jag sa till honom att jag kan ju inte sitta och ljuga, ska jag då skriva att jag har en pojkvän som aldrig gör någonting hemma! Som bara latar sig, ligger och kollar på sport och fiser och stökar ner. Ah, men älskling nu har jag skrivit lite om dig.  =) Du kanske får lite finare ord någon gång, men då ska du FAN förtjäna det också. Det kan bli svårt!

Har precis ätit en fruktsallad, gott! Nu ska jag typ fixa lite saker sen blire sova om nån timme! Skriver mer efter morgondagen!  PussochKram

Tisdag kväll

Vaknade runt 10 idag, skönt som fan att få sova ut lite. Nu på sista tiden har jag jobbat så mycket nätter och så jävla mycket att jag knappt hunnit tänka på att sova. Så det behövdes! Efter jag ätit frulle så åkte jag hem till Farmor, vi gick ut med hundarna Puma och Daisy i en timme i skogen. Mysigt att komma ut i skogen, trots regnet som kom! Sen åkte jag hem och lagade mat, käkade middag och sen iväg till gymmet med Maria. Cykling 30min, gångbandet 10 min och sen styrka. Så jävlar, idag gick det också grymt bra :)

Imorgon ska jag upp tidigt! Ska nämligen till stan med Sabine! Jag skriver lite imorgon kväll också! =) NattiNatti!

Måndag

Jobbade natten som var, och det var lungt. Sen kom Jannika hit runt 11, och vi tog en promenad. Sen softade vi bara framför tvn, och snackade en massa skit. Sen åkte vi och storhandlade på Willys, och sen åkte vi hem och lagade mat tillsammans :)



Sen åkte jag till gymmet med Sabine och Maria. I dag körde vi på bra, 45 minuter cykling och sen styrka :) Skönt! Imorgon får man se vad som händer. Straxt är den här jävla bajenmatchen slut som dom sitter och kollar på här. Så sen ska jag se Ballar av stål, det är ganska så skoj :D Finns inte så mer att säga, ha det bra!


söndag


Det blev ingen träning i fredags, istället blev det sällskap med alkohol och onyttigheter som det blivit hela helgen. Haha, jag som verkligen ska träna och ner i vikt. Jag lyckas inte sådär jätte bra, haha! Igår så tog jag det bara lungt, kollade tv och satt vid datan som vanligt och leta en massa saker som jag vill ha/köpa.

Resor - en nu i sommar, och sen en i vinter!
Bil - Letar runt
Cykel - Det ska köpas nu i veckan
Dator - bärbar, det måste jag bara ha!


Jo, det är väl det som jag ska köpa! Som är väldigt behövligt!
Jag ska jobba nu i natt, sen jobbar jag inte förs nästa söndag. Så jag har 6 dagar ledigt, om det inte dyker upp något som sagt! Men nu har jag tid och sätta igång med träningen, köpa cykel och sånt som jag känner att jag måste göra!

Nu ska jag äta pommes, fläskotlett och bea! Sen en dusch och sen iväg till jobbet! Ha det bra!


torsdag

Natten som var så hade vi en del att göra på jobbet, men det gick bra som vanligt iaf! Imorse åkte jag hem, åt en omelett och satt och kollade på resor! Åh, jag vill verkligen åka iväg. Men jag har ju ingen att åka med, det är det som är problemet. Och jag skulle aldrig få tanken att åka själv, nejnej. Det gör jag bara inte. Skulle vara skönt att komma iväg en vecka och bara tänka på annat, och slippa allt! Sen efter 4-timmars sittandes vid datan och kolla resor så la jag mig och sov 5 timmar, direkt när jag vaknade drog jag till gymmet. Blev styrka idag, det gick bra. Var där 50 minuter sen orkade jag inget mer. Man får inte ta så långa pauser från gymmet, det blir jobbigt att starta igång sen igen. Imorgon jobbar jag kortpass, 8-13. Så imorrn blire träning! Får se vad som händer i helgen, förmodligen ta det lungt och samla på sig energi!

Jag är sååå trött på allt!


nu var det jobb dags igen.

Igår så hade jag tänkt att träna, men jag tog tvättstugan istället för det behövdes verkligen! Jag tänkte gå och träna idag också, men jag känner verkligen att jag inte har någon ork. Imorse efter jobbet körde jag Chrilles bror till Arlanda, sen åkte jag hem. Idag har det blivit drygt en timmes sömn för mig, jag är sååå sjukt trött. Det går inte att bo såhär litet när man är 2 stycken! I Vi har sökt en lägenhet i Sköndal idag, det skulle verkligen vara det bästa som kunde hända just nu. Att få lägenhet, och i Sköndal! Och brevid Sabine, ååååh. Det skulle ju vara grejt! Nämen, jag har absolut inte tagit ut något i förskott. Menmen, man skulle ju alltid vilja :) Någon gång kan man väl få bli lycklig? Och jag tycker att det är min tur nu faktiskt!

Jag har så jävla mycket ångest över att jag inte tränat nu på 2 dagar. Inte ens någon promenix, men imorrn ska jag fan ge mig iväg och på fredag :) Det måste jag, pepp pepp!

Äh, nu ska jag åka iväg och tanka och handla cigg innan jag rör mig mot ännu en natt på jobbet. Uhh!


jag har blivit svag för kaffe.

Jag har jobbat nu lördag och söndags natt, natten som var var ganska jobbigt. Så idag har man vart helt slut, men idag körde jag igång med min träning igen efter 2 veckors ledigt därifrån. Var och tränade med Catta idag, och idag prova vi på något nytt. Gymstick muskel, man arbetar med en stång där det är fäst 2 gummi band på varje sida som man kan sätta fast på antingen händer eller fötter. Det var grym bra träning för hela kroppen, och jag svettades kan jag lova! Det var faktiskt skoj, och tiden gick fort. Då är det positivt :) Det blir det garanterat igen. Sen åkte jag hem och sov 3 timmar.

Nu sitter jag här och dricker kaffe, fan vad svag jag blivit för kaffe. Förut drack jag det typ aldrig. Nu händer det oftare och oftare. Inte så bra, men men. Det är så grymt gott faktiskt, och det har jag kommit på nu liksom. haha!

Nu börjar spårlöst som jag egentligen hemskt gärna vill se, men nej. Nu ska jag ut och gå en promenix med Christian. Det händer aldrig, men nu ska det börjas. Imorgon får man se vad det blir för träning. Jobbar imorgon natt, och även onsdag natt. Usch, inget jag ser fram emot. Blivit ganska mycket natt på senaste, och man blir ganska trött i kroppen!

Nu ska jag ut och gå!  Ha det bra, så höres vi! :)


fredag kväll

Igår när jag hade slutat jobbet halv 8 på morgonen så skulle jag iväg till outleten. Hade tänkt dra en snabbis för att sen åka hem och sova. Ringde Sabine, så hon och heylie följde med. Jag köpte ett linne, 2 tröjor, en klänning och en kjol. Efter vi hade vart där åkte vi till Mcdonken, käkade mat och sen tog vi en glass i solen. Sen var klockan helt plötsligt 3. Jag skulle hem till pappsen och grilla, så jag åkte hem och tog en snabbdusch. Sen hämtade han mig 30 minuter efter jag kommit hem. Så för mig blev det ingen sömn. Vi grillade och kollade på brasa och fyrverkerier. Trevligt. Sen drog jag vidare, blev dock lite tjaffs. Så jag rörde mig hemåt.

Idag har det varit topppen väder! Åkte till Bandängen med Christian, mamma, håkan, ingela, simon, isac var där. Satt där nästan 3 timmar. Sen åkte jag Chrille, mamsen och Håkan och spelade minigolf. Jag och mamma vann! :) Första gången tror jag som det går bra för mig. Haha. Sen åkte vi hem och åt lite mat, och nu kom vi precis hem från KIm och Igge som flyttade till sin nya lägenhet idag :)

Man har fått en hel del färg idag, och i morrn så ska det bli fint väder igen. Så imorrn ska jag vara ute i solen. Man måste njuta av det fina vädret! Sen ska jag iväg och jobba imorgon natt! Har egentligen ingen lust alls, menmen. Nu blir det tv och massa gottigott! Sen är det läggdags om någon timma!    Godnatt!

RSS 2.0