Mys-fredag

Idag var det tänkt att jag och Madde skulle till Lärgården, jag skulle söka till distanskurs där och Madde skulle söka en kurs. Så vi började morgonen med frulle på donken, sen in till stan. Och ingen var där som kunde hjälpa oss, så vi tog bilen tillbaka hem. Ställde den i Örby och sen åkte vi kommunalt in till stan, tog en fika och gick runt och kollade lite. Sen blev det systemet, och jag drog förbi och lämnade timrapporten på jobbet. Och efter det så blev det pizza, haha. En riktig fettodag, och inte nog med det, vet ni vad jag och Madde snart ska göra? Vi ska på bio och se Trubbel i paradiset (premiär idag), och då blire ju också massa godis och sånt skit. Hahah! får hoppas att filmen är bra ;D




Vi hörs och synes, pussochkram!

God kväll

Idag tog jag sovmorgon, sen gjorde jag ingenting vettigt. Åkte och handlade lite saker till hunden, hon fyllde ju 5 idag :) Så vi var över hos farmor en sväng. Idag blev det hamburgare till mat. Håller på och tvättar för fullt, både i tvättstugan och hemma. Känns som jag bara tvättar och tvättar. Jag har ju maskin hemma nu, och det är skönt. Men när man tvättar sängkläder och handukar och så, så äre skönt att få det torrt på en gång. Så då kan man lika gärna gå ner och tvätta. Just nu kollar jag på mammas pojkar, det är lite roligt tycker jag. haha ;D

Träffat Sabine en sväng idag också :) Hittade en rolig sak som jag gjorde för flera år sedan. <3


Onsdag

Imorse åkte jag till pappa, hjälpte honom och hans polare att lämna in 2 bilar på verkstad. Och så körde jag syrran till stallet, sen hem och storstäda och tvätta massa. Sen åkte jag till farmor, jag och syrran åkte till hundsimmet med Daisy. Efter de drog jag hem och gjorde pannkakor med sylt och grädde :) Mums. Nu sitter Chrille och kollar bajenmatchen, och jag är sur för det. Jag kommer missa massa bra program. Kanske hinner med att se dagensman, lite av efterlyst och sen fråga olle iaf. Bonde söker fru får jag se på datan sen.

Jag kommer få en grym skattesmäll nästa år, har märkt att jag betalat alldeles för lite skatt. Och dom tusenlapparna kan du inte ens räkna på 2 händer. Det svider, menmen. Dum som inte betalat mer, eftersom jag tjänar mer. Sånt tänker man ju liksom inte på, typiskt!

Sen blire duscha och bädda ner sig i den renbäddade sängen. Finns de nått bättre?

åååh

Jag vill utomlands, nu nu nu! Jag hoppas att det blir nån resa i början av nästa år, eller om vi åker i slutet av nästa år. Men nån resa blir det iaf, först ska vi betala av bilen. Sen äre bara att köra. :D Spara spara spara! Sitter och kollar resor hela tiden. Jag älskar att resa! Och vill resa till många länder. :D

Tjenixen

Imorse vaknade jag runt 10, så skönt att verkligen få sova ut någon gång. Sen drog jag och käkade på Burger King med Madde, och strosade runt i Farsta lite. Sen blev det en fika, och jag fick en riktigt god chailatte. :) Sen åkte jag hem till farmor i Tyresö och hälsade på lite, drack lite kaffe och käka någon god sockerkaka hon hade bakat. Sen åkte jag hem till pappa och syrran, jag skulle till Eurostore och köpa en månadsplanerare. Så syrran övningkörde dit, och hon kör ju verkligen jätte bra. :) Hoppas hon kör igång så har hon kortet snart..

Nu ska jag käka lite thaimat från igår, sen väntar jobbet 19-08. Vi hörs!

Måndag

Idag har jag varit och storhandlat med Catta på Willys, sen hängde jag hos henne ett tag innan jag och Chrille åkte till Pappa. Jag skulle hämta massa saker som var mina, och sen bjöds det på thai mat där. Så jävla gott, och vi fick med oss maten som blev kvar. Och det var en del. Mums! Ringde även besiktningsgubben idag, han blev förvånad och lite arg att målaren inte hade hört av sig. Så dom ringde efter ett tag, och nån gång i november så ska vi få omgjort här :) Nu händer det inte så mycket, jag är jätte trött och känner mig lite halv hängig. Hoppas jag inte börjar bli sjuk bara, snart äre sängen som gäller. Godnatt!

Socker söndag

Idag har jag tvättat 2 maskiner, sen hämtade jag syrran i stallet och sen köpte vi 2 blommor och drog hem till mamsen. Vi firade Håkans mamma Ingrid som fyllde 90 år, hon hade köpt en super god smörgåstårta. Sen blev det fika med massa kokosbollar, kakor, biskvier. Usch vad mycket jag åt, och det märktes i magen efter, haha! Nu sitter jag på jobbet igen 19-08, kollar på ensam mamma söker just nu. Sen blire Wallander :) Just nu jobbar jag ju bara hos en person, som personlig assistent. Och har inte jobbat på kontoret på länge, det är tydligen massa som frågat efter mig. Så det ska bli roligt sen att jobba där och träffa alla igen :) Men jag jobbar här tills den 30 november, sen får vi se hur det blir med jobb efter det.

Puss & hej leverpastej

Lite bilder


Chrilles gamla bil, som blev SKROT efter jag blev påkörd i sidan av en lastbil. Jag hade änglavakt den dagen.


En jätte gammal bild på mig och syster <3


Studenten, grymt jävla skoj :)

'
Då var man glad som fan, en underbar känsla.


Hej och hå

Igår kväll efter jag skrivit inlägget här så stendäckade jag i soffan, jag har fan aldrig varit så slut och trött. Jag hade tydligen legat och snackat (jag pratar jätte mycket i sömnen), jag hade snackat något om Rusta och massa skit. Haha, sen väckte Chrille mig straxt innan 1 och då la jag mig i sängen.

Idag har vi varit och handlat ett tvättställ, och sen burit upp en tvättmaskin till oss. Så nu har vi en tvättmaskin :) Så imorrn ska jag tvätta lite grann. Sen har vi varit och ätit på resturang med Chrilles familj, det var super gott! Och nu sitter jag på jobbet, 18-08 men eftersom man ska ställa tillbaka tiden idag så blire 15 timmar istället för 14. Har precis damsugit och skurat här, städning överallt. Hahah, hatar när det är smutsigt. Finns inte så mycket mer att säga, på måndag äre lön och räkningar ska betalas. Som vanligt lika tråkigt, men ett måste.

Vi höres och syns, pussochkram

Vilken hemsk dag!

Jobbet gick bra, förutom att jag aldrig kunnat föreställa mig sån jävla stress. Började 7, och ska sluta 16.30 egentligen. Var klar vid 18, och då utan att ätit något på hela dagen! Inte frukost, och hann inte ens med lunch, helt hemskt. Det var mycket spring och svetten rann ett antal gånger. Ska man stressa och förhoppningsvis gå in i väggen efter ett tag? Nej, det är inte värt det. Mina ben och fötter värker. Privat är alldeles för mycket stress. Ska ringa tillbaka och säga att jag inte vill fortsätta. De var alldeles för mycket för mig, tyvärr. Vissa av gamlingarna gillade jag ju verkligen. Menmen.

Drog från kontoret vid 18, direkt till pizzerian och tog en pizza och en cola. Kände knappt av hungern i slutet, det försvann när man varit utan mat ett par timmar. Kollat på idol, käkat lite onyttigt skit som vanligt sista dagarna. Händer inte så mycket, jag är heeeelt slut!

Jag fryser ihjäl.

Det är såå kallt i denna lägenhet, så jag fryser som fan. Har 2 par strumpor och massa kläder på mig, händerna är iskalla. Knappt någon känsel i fingrarna för det är så kallt. Det är inte bra inte.

Idag har jobbet gått bra, det är dock ganska stressigt. Imorrn fick jag mitt första pass som jag ska gå på själv. 7-16.30 "Gåschema", då är man endast i ett område och går mellan kunderna. Annars måste man ha bilen. Men jag kommer ta min egna bil och ställa den, pallar inte åka kommunalt. Det är mycket att hålla reda på, jag har inte lärt mig alla namn och ansikten och vet fan knappt vad jag ska göra. Haha, blir så mycket på en och samma gång så man blandar ihop allt och alla. Menmen, det ska nog gå bra hoppas jag iaf. Det återstår och se imorrn. Fick även pass på torsdag och fredag nästa vecka. Får se vilket område jag får då, måste ju pröva på allt, innan jag glömmer bort allt totalt. Hahah, jag är fett nervös.

Ingen träning idag heller, fett slapp. Gjorde snabbmakaroner och soyakorv till middag, snabbmat måste det bli ibland när man inte pallar hålla på liksom. Nu är jag såå sötsugen igen, det finns ju chips och godis. Och sen glass och sånt, sånt som jag inte vill ha hemma. Men som Chrille köper hem och sen går de inte att låta bli.

Snart kommer mammas pojkar på tvn, sen äre lyxfällan! Hörs imorgon..

En bra dag

Dagen har gått bra, jag undrar bara hur jag ska hitta till alla. Vet ju på ett ungefär, men de är en del att hålla reda på. Det är ganska stressigt, vilket mitt andra jobb inte är. Och dagen gick så fort, kan vara bra med lite variation. Imorgon så ska vi ha ett helt annat område, så det blir nytt. Men det ska bli skoj.

Det är verkligen stor skillnad mellan handikappsomsorgen och äldrevården. Dom äldre är så pratglada och så himla tacksamma! Det är sååå himla roligt, alla vi var hos i dag var nästan av tresiffrig ålder. Men piggare än piggast. Jag önskar att jag också kunde leva länge, och vara så himla pigg och kry.

När jag kom hem blev det matlagning, fläskkotlett med klyftpotatis och grönsaker. Lite vitlöksbröd och bea till det också. Det blev väl sådär. Just nu är det bonde söker fru på tvn, sen blire zappa mellan Efterlyst och Dagens man. Det programet är så roligt! Sen är det Fråga olle som gäller. Skulle träna idag, men Maria hoppa av. Så jag sket också i det. Gillar inte att gå själv. Så istället blire glass med masssssa nougatsås och godis. Mums! Icke bra men såå jävla gott. Jag får fortsätta vara tjock ett tag till, haha. Det är ett tag kvar tills BEACH 2010!

Jag ser fram emot morgondagen


Det är kallt!

Tjenixen, när jag kom hem från jobbet imorse så la jag mig och sov lite. Det behöves verkligen, jag är jätte dålig på att sova. För jag tycker att det är såå tråkigt, det finns ju roligare saker att göra eller hur? haha. Sen drog jag till Farsta med mammsen och bjöd henne på lunch. Käkade fisk och potatis och nån majonässås. Det var gott! Köpte 2 piercingar hos min vän Jannika som jobbar på SIX. Sen handlade jag 2 mössor till Christian, han fryser lite nu när det är så kallt. ;P Han är såå bortskämd, fast jag älskar att handla saker åt andra. Fast önskar jag kunde få något tillbaka någongång av min kära älskling. Ehm, var och tränade med Maria också. Skit mycket folk var det idag, och det kan vara lite jobbigt. Men träningen gick bra iaf. Sen hem och lagade thaimat med ris, gott gott!

Imorgon så ska jag ju börja på mitt nya jobb, börjar kl 7. Så jag måste gå upp vid 6! Så tidigt har jag inte gått upp på läääänge, men går ju upp samtidigt som Chrille. Skulle inte vara så roligt att försova sig första dagen. Lite smått nervös, träffa massa nya folk som man aldrig träffat. Vi ska tydligen ha morgonmöte, och det blir lite spännande. Ska gå intro med nån tjej, hoppas att vi går ihop bara. Annars kan det bli jobbigt. Hoppas att jag somnar fort, så jag är lite utvilad tills imorrn iaf. Men när jag är nervös så brukar sömnen inte bli något vidare. Wish me good´luck!

Nu ska jag se på Hells Kitchen och sen duscha och sen nanna kudde. Jag skriver lite i morgon kväll :)

God kväll!

Nu sitter jag på jobbet igen, 18-08. Kollar på Sveriges fulaste hem, sen blire grannfejden. Jag börjar tröttna på att det är så långtråkigt, men jag längtar tills på onsdag. Då ska jag gå intro på mitt nya jobb, och på torsdag 7-16.30. Jag hoppas att jag kommer att trivas. Lite nervös, men de kommer nog att gå bra. :)

Idag var jag och tränade med Catta, spinning 20 min och sen core 30. Alldeles för lite träning, men så blev det idag. Sen har jag inte gjort ett skit. Jag gillar vår nya bil :D Jag går in på typ alla bloggar jag läser 10 grr om dagen. Men det är ingen som skriver nått, så tråkigt! Börja blogga mer allihopa!

Nu i veckan så får vi på jobbet gå och vaccinera oss mot svininfluensan, men jag har ingen aning om hur jag ska göra. Hur ska ni göra, ska ni ta vaccinet eller inte?


Längtar tills vi drar till Ullared, 22 dagar kvar..

Söndag

Igår så ville jag göra nått kul, men det slutade med att jag och Chrille gick och handlade massa chips, godis och cola och satt framför tvn. Idag har vi varit och fikat, jag var sååå sugen på en chai-latte. Så åkte dit jag alltid åker, där chailatten är grym. Men vafan, bruden kan inte ha lärt sig det. Smakade inte ens som det. Sen blev de en morotskaka till det. Jag har svullat riktigt mycket dom senaste dagarna. Sen när vi kom hem så hjälptes vi åt med maten, pasta och köttfärssås. Och nu sitter jag här och degar, ikväll blire bara att se på tv och tare lungt.

Pussochkram


Lördag kväll

Inte sovit något idag heller, jag är såå seg. Utan vi har varit och köpt en bil idag :) Det blev en v70. SKönt som fan med bil. =) Idag blev det faktiskt samma mat som igår, en pizza. haha, fyyfan vad jag känner mig dålig och ingen träning heller. Får köra som fan i veckan.. Här är en bild på nya bilen :D




Sen har jag bokat stuga också i Ullared, pappa och hans tjej följer också med. Vi åker den 10onde och kommer hem den 11e. Så det ska bli skoj. :)

Vet inte vad som händer idag, fast jag är sugen på att hitta på något. Men vad liksom?


Tråååkigt väder, men iaf en bra dag

Slutade jobbet 8, hem och käka frulle och lite sånt. Sen arbetsintervju klockan 12 i Högdalen, det gick bra. :) Som timanställd det också. Så på onsdag och torsdag så ska jag gå introduktion, jag hoppas att jag kommer trivas. Så nu har jag 2 jobb.. Och skatten är ju det stööörsta problemet, måste betala in såå mycket extra skatt varje månad ifall jag jobbar över heltid. För annars kan restskatten bli förjävlig. Sen kom Madde och hämtade mig, (kontoret ligger i Högdalen). Sen drog vi och käkade pizza, och sen förbi Willys och handla lite. Känns fan som jag handlar varje dag alltså.. Och idag hann det inte bli någon träning. Så jävla tråkigt!

Ska jobba idag med, har köpt 2 tidningar. Cosmopolitan och se och hör, haha (kärringvarning). Bra att ha på jobbet, sen cashew nötter som jag ska smaska till framför idol ikväll. Jobbar 18-08 idag igen.

Inte hunnit sova något, och jag är gryyymt trött. Menmen... Jag är ju ung, så jag klarar detta.. ;P Men kroppen tar såå mycket stryk, jag känner det. Måste börja sköta sömnen, vilket jag verkligen inte gör nu..

Idag blire kyckling, ris och currysås till middag..

Tjingeling.


Trött

Ja, som sagt. På jobbet och har det trist. Dom på Gekås hade en tävling för ett tag sen, man skulle skicka in sitt kvitto. För om längden var längst av alla som skickade in, så vann man ett presentkort på 3000. Och en kvinna skickade in ett kvitto på 195 cm, och straxt över 11 000. Jag menar, det skulle ju inte vara något problem. Dom har ju liksom ALLT. Fast för så mycket hade jag inte tänkt att handla iaf. På lördag ska vi åka runt till lite olika bilfirmor och kolla på bil, jag måste ha en bil snarast. Känner mig handikappad utan bil. Jag är såå jävla van vid det nu liksom. Knappt åkt kommunalt på över 2 år. Och vi ska ju ha en v70, det måste införskaffas innan vi drar till Ullared. Måste ju ha någonstans att lägga allt man har handlat. Fan, måste bestämma mer så jag kan ringa och boka stuga och så också. Ska prata med pappa imorrn, så får jag se om dom ska med.

Nu är allt seeeegt...


haha, känner mig som värsta bloggnööörden. Men jag har inget annat att göra..


Godkväll

Nu sitter jag på jobbet, har precis dammsugat och skurat och städat badrummet. :) Och jag är glad.

För det första, så sökte jag ett jobb igår. Och hon mailade mig idag, och ville att jag skulle komma på intervju. Men jag hade glömt att lämna mitt telefonnummer. Haha, typiskt! Så ska ringa tillbaka dit i morgon :)

Och för det andra, så ska jag och Chrille till Ullared. Antingen vecka 46, eller vecka 47. Blir nog där över en natt. Och då ska det shoppas en massa roligt, då kan man ju också passa på att shoppa julklappar också. Dom har verkligen allt, och det är billigt. Bilresan tar 5 timmar, så det ser man ju inte fram emot. Men väl där kommer jag nog vara lycklig. Shoppa är ju liksom gryyyymt roligt. Och varuhuset är på hela 20.000 kvadrat meter. Jag ser fram emot det, var måååånga år sen jag var där. Och då utan egen inkomst, så då fick man lite kläder. Nu har man egen inkomst och kan köpa det man vill  :) Pappa och hans tjej kanske också ska med. Fast det får vi se hur det blir med det. Det ska bli grymt skojj! Längtar redan!

Nu ska jag fixa lite här.. Men vi hörs och synes, pussochkram!

Trååååkigt.

Vi körde ganska lungt på gymmet igår, 25 min kondition och sen lite styrka. :) Ska bli skönt när man kommer igång med styrkan. Det är så roligt :D Har lite träningsvärk idag, men inte så mycket som jag hade hoppats.

Idag blire ingen träning, pallar inte åka själv. Menmen. Jag har inte gjort ett skit idag, jag har såå tråkigt. Jag måste köpa mig en bil! Jag har fixat fötterna, gjort ansiktsmask, fixat ögonbrynen och sen bara suttit och inte gjort ett skit. Jag blir så lätt rastlööös.

Jag har lite funderingar på att färga håret brunt, här är en bild på mig i en peruk. Det skulle dock inte bli lika mörkt. Vad tycker ni? På bilden är jag osminkad och blek.




Jag undrar vad man ska göra för käk idag, jag tror att det blir köttbullar och makaroner. Det har inte blivit snabbmat på länge. SÅ det får det bli i dag :) Sen ska jag jobba 18-08. Och i natt när jag jobbar så kommer vår nya chef (som jag träffat en gång) och hälsar på. Han går med dom nere på bas, för att se hur det är för dom att jobba natt. DÅ kommer han även kommer 2grr under natten med dom och kolla läget där jag befinner mig. Läget är alltid stenlungt. Alldeles för lungt. Jag börjar tröttna lite på att göra ingenting på jobbet, det är lååångtråkigt.

Men vi hörs och synes. =)


Onsdag

I dag var jag ledig, och hade velat sova ut. Men en tekniker skulle komma mellan 8-12 så jag gick upp 7.30. Han kom inte förs 10 typ, och han fixade en inställning på tvn och sen fungerade alla kanaler. Man börjar ju undra, vi har haft en annan tekniker här som inte kunde ett skit. Vi har säkert pratat med 30 olika personer på comhem, och ingen har fattat felet. Han ändrade en inställning, han garvade lite när jag sa att han var grym till skillnad på alla 30 andra personer jag snackat med och teknikern som var här. Hur enkelt som helst, jävla nötter som jobbar där alltså! Men nu är det fixat, och vi har fått kompensation på 1500 kronor. Så det är bra :)

Jag har storstädat idag, så det är rent och fräscht. Och sen var Catta här och softade ett tag, och sen gick vi till centrum och handlade lite. Till middag blir det snitzel, ris och tsatsiki :) Sen vid 18 ska jag iväg och träna med Maria.

Ikväll är det massa bra program på tvn :)

Tisdag

Idag åkte jag kommunalt hem från jobbet, de kändes lite konstigt eftersom jag har haft bil nu i lite över 2 år. Men det gick bra. Sen drog jag och Madde och tränade, jag körde 1 timma på cykeln. Och min tå känns bättre idag! Skönt! Sedan hade jag tvättstugan 13-16, men jag hatar den tvättstugan. Tvätten blir inte torr, det tar hundra år! Så all tvätt var typ halvfuktig, sånt kan jag bli tokig på. Men den 27 då ska vi köpa en tvättmaskin :) Och jag vill ha torktumlare också, men Chrille säger att  tvätten nästan är torr med 1400varvs centrifug! haha, nej det är den absolut inte! Jag kan hänga kläderna på en hängställning, men just strumpor, underkläder, sängkläder och handukar vill jag tumla! Vi får se hur det blir med den saken.

Sen drog jag och Chrille till House of pain (tatueringsstudio), han fick ju presentkort av mig för 3000 när han fyllde år. Så han ska nog göra sig något snyggt, om han nu vågar ;P När vi ändå var i Hökis så passade vi på och handla lite på vivo också. Sen hem och lagade mat, idag blev det kött, klyftpotatis och rödvinssås och lite sallad. Chrille ska snart iväg och träna, och jag tänkte kolla på tv och bara softa. En god fruktsallad ska jag göra. :)

Nu måste jag vattna blommorna, innan dom går och dör =/ Men vi hörs och synes.

Tjing, tjing!

AJ AJ AJ

Precis hemkommen från gymmet, körde ganska lungt idag. 35 minuter kondition och sen 30 minuter core. Och precis i början av det passet så skulle man hämta en vikt. Dom hängde så långt ut och jag fick inget grepp och tappade 5-kilos tyngden mitt på min tå! Det gjorde grymt ont och dunkade, nära till gråt var jag. Men jag körde på passet och det gick bra. Lite värre att gå nu, min tånagel är lite blå och jag är rödflammig. Inre blödning i tån, jo det kan jag förstå. Fan va man ska ha otur. Men vi får hoppas det blir bra snart iaf.

Nu sitter jag och käkar riskakor och en risifrutti. Hade tänkt att göra kycklingwook till mat senare. På onsdag så kommer det en tekniker hit igen, och ska kolla på våran tv. Hoppas allt löser sig då, orkar inte hålla på med detta längre. Och jag hoppas att målarna hör av sig denna vecka, annars ringer jag nästa vecka.. Så dom inte glömt bort oss, nu har vi väntat länge..

Sen kallar jobbet 19-08. Pussochkram


Hej igen..

Mammas pojkvän Håkan sa att han tyckte att min blogg var trååkig. Hahah, jag menar. Jag skriver det jag har gjort och tänker osv. Det finns inte så mycket annat att skriva.. Ifall ni har några ideér så kan ni ju slänga in en kommentar! :) Nu är jag på jobbet, klockan 20 ska jag kolla på Ensam mamma söker. Och sen är det en Wallander film kl 21. :) Toppen bra när man jobbar och det finns bra saker på tvn. Fram tills den 30 november så har jag ju det grymt slappt på jobbet.. Sen har jag ingen aning om hur det ser ut på jobb fronten. Förhoppningsvis är det massa jobb vid jul/nyår. Men sen får man hoppas att jag får en massa jobb. Vad skulle jag göra om jag inte hade något jobb? Usch, vågar knappt tänka tanken. Bara gå hemma och söka jobb hela dagarna, och inte ha några pengar. Nää, fyfan det skulle vara en mardröm. Jag älskar att jobba och jag älskar att ha pengar :)

Nu finns det inte mer att säga. Förutom att vi hörs, ha en trevlig söndagskväll allihopa :)

Hejsan

Idag har det inte hänt någonting, bara varit hemma och softat. Efter massa bråk varje dag om vissa grejjer så kom Chrille hem med lite blommor till mig. Typiskt killar att man ska få något när man bråkat. Men det var gulligt. :)



Här kommer en bild på våran lampa som vi köpte igår, man ser inte så mycket men iaf. :)

Nu är det dags för mig att röra mig mot jobbet. Håkan hämtar mig och kör mig till pappa, ska låna hans bil. Det är så jobbigt att inte ha bil! Så sen jobbar jag 18-08. Det var länge sen jag jobbade, så det känns bra. =)


Lördag

Ifredags blev det en jävla massa tårta och bullar och skit. Jo, jag rullade typ hem. Haha, sen hände det inte så mycket. Idag var vi på Bauhaus och kollade lite grann, vi köpte en kökslampa där. :) Det blev helt okej faktiskt. Jag ville inte ha den dära kökslampan som alla har från Ikea.  Hittade lite andra saker också som vi ska köpa när vi har fått ommålat och så här. =) Sen kanske vi tänkte kakla om köket och så. Lite pengar kan man ju faktiskt lägga ner ifall man ska bo här ett tag. Men vi får se hur det blir. Jusste, när vi kom fram till Bauhaus så luktade det bränt som fan. Däcket var helt platt, förmodligen sönderskärt. Så Robban kom dit och böt däck. Vem gör något sånt? Säkert jävla småungar som inte har något bättre för sig en fredagskväll. Sen blev det en sväng till stadium där jag köpte ett par nya träningbrallor och 2 träningslinnen. Det behövs verkligen. Sen åkte jag och tränade, körde en timma kondition. Sen kolla på Chrilles innebandymatch. Sen höll jag på och döö av hunger, så hem snabbt och lagade köttfärssås och spagetti. Det var gott, och jag åt säkert för 3-4 pers. Proppmätt gick vi till affären och handlade chips, dipp och godis. Sånt som jag inte ska äta! Men vafan, sockerberoendet tog över.

Det händer inte så mycket i matchen, och bry mig gör jag inte heller. Det är sååå boring med sport.

Tjenixen.

Idag började dagen med träning med Catta, step up 55minuter och därefter core 30 min. Det gick bra. :) Sen träffade jag pappa, vi handlade presenter till min faster Jenny som vi ska till idag kl 18 och käka massa tårta och fira henne. Vi var inne i flera affärer och handlade, och jag handlade lite små grejjer. Sen handlade jag en yantramatta. Den ska vara bra för massa olika saker, stress, ryggvärk och massa saker som jag har. Så vi får väl se. =) Ska snart lägga mig på den och testa..

Kl 18 ska vi till min faster som sagt, sen vet jag inte vad som händer. Jag tror att det blir lungt ikväll...

Vi höres, pussochkram!

ONT

Natten har varit förjävlig, min rygg har typ pajat. Har haft sån jävla värk, så jag knappt kunnat sovit på hela natten. Va uppe i natt och knapra Ipren, precis tagit en till. Jag hoppas att det blir bättre. Jävla rygg :/


RASTLÖÖÖS

Idag har jag varit grymt rastlös, jag har inte gjort ett skit. Jag har ingen bil nu, och känner inte för att åka kommunalt ifall jag ska göra något. Så jag har bara suttit hemma, var och handlade lite i centrum. Sen lagade jag potatisgratäng med fläskfilé och grönpepparsås. Och sen lite vitlöksbröd och sallad. Pappa kom över på middag. Jag har inte tränat idag, och det känns inge bra. Jusste, fick svar från jobbet jag sökte igen. Hon lät jätte intresserad och skickade en intervju per mail. Så det har jag skickat iväg, får se om jag får något mer svar. Jag jobbar ju jätte mycket, men jag vill jobba ännu mer! Hahha, jag jobbar inom Stockholms stad och kan därför inte söka där. För dom vill inte ta in folk på övertid om det inte är nödvändigt. Så nu har jag sökt privat.

Yes, så är det med den saken. Vi hörs!


Jag och Jannika på Arlanda, på väg till SunnyBeach. Juli - 2006

Trött som ett as

Har haft tråkigt, här i min ensamhet som vanligt. Ingen pojkvän här inte. Så jag har suttit inne på Yves Rocher i typ 2 timmar och klickat i massa roliga saker som jag ville ha. Men sen hittar det inte användaren när jag ska logga in och betala. Så då blev jag förbannad och sket i det! Typiskt.

Sökte ju 2 jobb för ett tag sen, har fått svar från båda. Från ena såntdär vanligt som man brukar få "tack för att du har sökt denna tjänst, vi kommer att gå igenom ansökningarna och sen höra av oss ifall du är antagen till en intervju" och den andra så fick jag ett svar från henne själv, och hon ville att jag svarade på massa frågor. Så det gjorde jag och skickade iväg, får se ifall någon hör av sig. :)

Idag gjorde jag kassler, och stekt potatis med lök, purjolök, kryddor och vitlök. Och sen lite rödvinssås till, och det blev gott. Jag tycker om att laga mat, det är roligt. =) Kommer säkert bli grym som min mamma på att laga mat när jag har fått öva in mig på matlagning nått år. Det roligaste är att exprimentera och bara slänga ihop en massa saker. Min mat är okej, mammas är grym. Den saknar jag!

Nu ska jag plocka ur diskmaskinen, det är nog det bästa jag haft. Bara att diska kastruller, och det är ju inte så krångligt. Så himla skööönt. Sen ska jag se Hells Kitchen, sen kommer jag STEN DÖ i sängen. Jobbat natt i 3 dagar och i princip inte sovit ett skit. Det är för mycket som händer hela tiden, haha. STRESS STRESS STRESS, det kanske är därför jag tappar allt mitt hår också? Sen är det mycket tankar hela tiden i mitt huvud, och så är jag jävligt nedstämd. Det har ju sina förklaringar...

Äh, ha en trevlig kväll!

Gamla bilder

Lägger upp lite gamla bilder ..


På den tiden var jag smal och snygg. Och nu är jag tjock och hårlös. haha




Jag och Sabine <3


Jag med Sabines lilla Vincent :)


Jag och en björn, djurplågeri. Fast den var söt :)


Jag och Jannika på studenten <3

Jag för många år sen, jag saknar mitt hår. =/


091006

Tvn fungerar inte som den ska, eller alla kanaler finns fortfarande inte. Jag blir galen, vi betalar FETA räkningar till Comhem varje månad för att Chrille vill ha ALLA jävla sportkanaler. Så idag ringde det en utlänsk tjej till mig, som jag verkligen fick anstränga mig för att höra vad hon sa. Borde man ta in sånna som knappt kan prata svenska? Nej, det tycker inte jag iaf! Jag ska snart ringa tillbaka till dom, för det måste fixas!

Var på gymmet imorse, satt och cyklade 1 timme. Och med min jävla träningsvärk i ben och röv. Hahah, det var inte skönt kan jag säga.

Jag är hungrig, ska väl ta något att äta. Sen ska jag vattna blommor och göra lite nytta. Jag fryyyser, det är kallt.

Hörs ikväll igen!


Tjingeling

Körde 35 minuter kondition på gymmet och lite ben. Det var grymt skönt. Sen var teknikern här och kolla tvn, jag vet inte om det funkar. Chrille få kolla på det sen. Sen ringde jag ombesiktningsgubben, för vi har inte hört av honom. Och vi ville veta vad som hände, och han hade skickat mail till målaren. Så dom ringer oss när det är på G. Och vet ni vad? Vi trodde ju bara att dom skulle göra om båda sovrummen, men dom gör om vardagsrummet också! :) Det ska bli skönt. Men kommer ju vara spring här i nån vecka. Får hoppas dom börjar snart!


Sen träffa jag Catta igen, åkte runt och kolla i lite affärer i Länna. Sen var vi på thai-affären och handlade lite. Så jag har lagat thaimat, jag slängde bara ihop en massa. Och det blev gott. Thaimat är det bästa! Nu är jag grymt mätt, det blev en stor portion. Nu ska jag byta om och sen ska jag börja röra mig mot jobbet.


PussochKram!


Gamla bilder

Gamla bilder på mig och pappsen <3








Taggad till tusen

Trött efter natten på jobbet, men nu äre dags för träning! Jag är taggad, skulle gått med Madde men det verkar som hon sover. Så jag drar med Catta, måste vara hemma innan 12. Då kommer en tekniker hit och ska fixa så vi får några kanaler på tvn. Som vi nu inte har haft på över 1 månad. Eller jo, 1, 2an och 4an. Men dom räknas inte, tråkiga kanaler. Fattar inte dom som bara har dom kanalerna, hur klarar man sig?

Äh, druckit en STOR kopp kaffe. Nu ska jag röra mig, får se vad jag kör för roligt idag. :) Hörs sen.

Söndag

Idag har jag inte alls varit på humör. Jag känner mig ensam, och allt känns inte bra just nu. Skulle egentligen vilja skriva en massa saker här, men det undviker jag just nu. Annars skulle de bli många dumma och fula ord och meningar. Menmen. Jag hoppas allt löser sig, annars måste jag tyvärr gå min egna väg... Sånt är livet, just nu orkar jag inte bry mig. Jag hoppas på en förbättring iaf. 

Mötte upp Jannika i Farsta efter 17, käkade på donken. Inge roligt att göra mat åt sig själv. Sen följde hon med hem och kolla in nya lyan. Sen drog jag mot jobbet, och nu sitter jag här. Kollar på ensam mamma söker, snart är det en film på 4an. Kriminalfilm typ, dom brukar vara bra. Skönt att det är något bra på tvn iaf.


Skriver lite mer imorrn kanske.. På återseende!

I gotta feeling.

Ångest, alldeles för många wienerbröd och ont i magen. Sockerberoende kallas det. Denna vecka trodde jag skulle bli en nyttig och komma igång vecka, men nej. Det har det inte blivit. På måndag ska jag sätta igång riktigt med träningen! Minst 5 grr i veckan! Köra stenhårt. :) Jag längtar redan.

Chrille är och spelar innebandy, och jag ska snart åka och jobba. 18-08, sedan jobbar jag både söndag och måndag 19-08. Så det blir 3 dagar i rad, långtråkigt. Men sen är jag ledig 5 dagar och hoppar på söndagen igen. Det är schysst!

Har sökt 2 jobb också. Det är sååå tråkigt väder ute, och inget bra på tv ikväll. Det suger. Äh, nu ska jag plocka ut diskmaskinen och göra lite nytta.


Så vi hörs!


Godnatt

Idag var jag i Skärholmen för syrran ville shoppa lite, jag hitta massa saker som jag ville ha. Men nej, jag köpte ingenting. Det får vänta ett tag.. Sen åkte jag och syrran hem, och hon hjälpte mig att städa :) Och därefter så mötte jag upp Madde och Mimmi i Farsta, jag och Madde klippte oss. Jag hatar mitt hår, jag fäller så jävla mycket att det känns som jag har 2 hårstrån kvar på huvudet. Sen blev det en fet pizza med Chrille och Madde. Mötte sedan upp Sabine utanför mig och sen satt vi hos mig och prata, drack lite och lyssna på lite musik. Sen drog vi med Nicklas en sväng till Hägern, en kvarterskrog. Var bara där lite över en timma, men det var trevligt. Druckit nån cider och nån öl, alldeles lagom. Nu sitter jag här, ensam. Chrille är hos en kompis, och super och spelar tv-spel. haha, jag säger inget så har jag ingenting sagt.

Nu ska jag väl ta något att äta, lite småhungrig. Sen blire sängen. Vi hörs imorrn, nattinatti!


1 oktober

Idag var vi på outleten, jag köpte ett par jeans. Jätte billiga, så de kunde jag inte motstå. Sen handlade jag 2 t-shirtar till Chrille. Sen åkte jag, pappa och jessica och åt sushi och jag var snäll och bjöd dom. Sen åkte jag och Jessica till plantagen, jag handlade 3 blommor. Sen blev det hundsim med Daisy och sen lite mer shopping. Men bara saker till hemmet. Sen hem och fixade snabbkäk, och sen åkte jag och Sabine och tränade. Jag körde en timma på crosstrainern :) Chrille kom hem, och öppnade chipspåsen. Fan, jag kan inte. Och igår var det ostbågar, jag känner mig så dålig. Jag måste ha någon som peppar mig, och inte trycker ett chips framför näsan på mig. Jag måste skärpa mig, annars kommer jag aldrig gå ner i vikt. SKÄRPNING!

Och storstäda hann jag inte heller. Imorrn får vi se vad som händer, förhoppningsvis följa med syrran som vill shoppa och sen skulle det vara bra om jag hann att städa och träna...

Det är såååå ruskigt kallt ute, usch. Jag vill åka till Thailand! När jag går i pension, om sådär 44 år. Då ska jag bosätta mig där. Haha, där kan man leva bra på sin pension :)

Jag önskar att jag någongång kommer att bli miljonär, det finns så mycket som man skulle vilja ha och göra.

RSS 2.0