Vilken dag, puuuh.

Daisy åkte hem nu i eftermiddag, hon var jätte jobbig. Jätte konstigt, det brukar hon inte vara menmen. Sen var Sabine här och drack kaffe, efter det har jag haft tvättstugan. Från 13-19, tvättat 8 maskiner. Kläder, handukar, sängkläder, filtar. Jo så jag tog rubbet idag. Torktumlaren och torkskåpet är typ ganska nya, ändå torkar det inte bra. Får ligga dubbelt så länge som det fick i Örby. Det är jobbigt, men nu är det gjort!

Hade tänkt storstäda och så också, eftersom det är hundhår överallt typ. Men det hann jag ju inte. Chrille sa först att han skulle komma hem runt 5-6. Men sen ringde han och sa att han tog massa kvällsjobb. Vem fan jobbar gratis? Och över 2 år också, skulle jag aldrig göra. Man måste våga säga ifrån. Usch va irriterad jag är!

Sen lagade jag mat, kyckling, ris och currysås. Blev sådär. Jag ville verkligen träna, men nej det hann jag ju inte heller. Jag måste få ut mina aggretioner, måste träna imorrn.

Så, imorrn ska jag först storstäda här hemma. Sen ska jag iväg med syster och eventuellt pappa på en outlet med kläder. Inte för jag hade tänkt handla något, men syrran ville dit. Och jag kanske hittar något. Fast jag har sagt till mig själv att jag inte ska handla kläder förs jag har gått ner i vikt. Då blire storshopping, men först så måste jag gå ner 10kg. Det kommer nog ta ett tag.. Men det blir nog bra tillslut. Och på eftermiddagen ska jag på hundsim med hunden, och sen MÅSTE jag träna och lämna min timrapport på jobbet. Så jag får några pengar :)

Nu kollar jag på idol, sen kommer det lite andra bra tv program. :) Sen så blire dusch och sova i den nybäddade sängen. :)


Vi hörs imorgon!


Tisdag

Hejsan, idag har jag varit med Madde och handlat vinterskor. Jag handlade 3 par, så nu har jag så det räcker i vinter. :) Sen var vi och körde en vax, jag tog rubb och stubb. Men jag har så mycket hår kvar som hon har missat. Så jag vet inte om jag ska fortsätta att gå dit och be henne göra nogrannare eller om jag ska skita i att vaxa mig. Aja, vi får se.. Det gör grymt ont..

Sen var jag och lämnade presenten hos pappa, och sen åkte Jessica (min syster) med mig hem och åt mat och kollade hur vi hade det. Vi åt Fläskotlett, potatis och 3peppersås och sen lite sallad. Grymt gott faktiskt!

Sen var jag och tränade med Catta, inte tränat på jätte länge nu så det kändes skönt. Jag mjukstartade lite och körde crosstrainern 30min och cykel 30min. I högdalen så har dom fått nya crosstrainers, dom har fläkt som fläktar i ansitet inbyggt. Det var faktiskt ganska bra :)

Nu händer det inte så mycket, sitter här och dricker te och äter riskakor. Daisy hade tydligen gnällt hela tiden jag var borta och träna, så Chrille verkade inte så glad. Nu är han och tränar, och jag ska straxt ut med vovvsingen.

Här får ni se mina skor, alla är i princip likadana.. Och alla är fodrade. :) Skönt i vinter! Ni får jätte gärna säga vad ni tycker :) Jag funderar på om jag ska köpa en ny vinterjacka, eller om jag ska vänta tills nästa år. Hmm..





 

Puss och hej leverpastej!


God kväll!

Idag har jag varit med mamsen nästan hela dagen, vi var en sväng till Globen och sen åt vi lunch. Sen har jag hängt hos henne. I dag fyller min pappa 48 <3 Jag och Jessica har köpt en present tillsammans, som han ska få i morgon eftersom vi inte kunde åka dit tillsammans idag.

Mamma och Jessica tar hand om Daisy just nu eftersom jag jobbar. Man blir så uttråkad på dessa 14 timmars pass. Men det är skönt att det är så många timmar på samma gång och att man inte behöver jobba varje dag.

Har kollat idol och Svenska Hollywood fruar, och nu sitter jag här och gör ingenting. Vädret ute är inte okej. 8 och en halv timme kvar tills man slutar...

Puss och kram

Söndag

I lördags så var vi och storhandlade, ville pröva något nytt ställe. Så vi tog Coop i västberga, jag tyckte inte att det var så bra där. Och väldigt dyrt i jämfört med Willys, fast de har jag tröttnat på. Ica Maxi får det bli nästa gång. :) Sen satt vi här och drack lite, jag, Chrille, Natta, Steffen. Sen kom Catta och Putte förbi en snabbis. Sen fick Natta för sig att vi skulle dra ut, jag tycker inte om att gå ut. Men jag följde med, vi kom in runt 12. Så jävligt sent påtänkt, men vi tog nån cider på Högbergs och sen gick vi till Göta Källare. Båda haken var faktiskt helt okej. En trevlig kväll helt enkelt!

Idag har vi varit på Media Market med pappa, sen har jag varit taxi chafför, kört runt min faster och farbror och kusiner. Och sen körde jag farmor till sjukan, hon mår inte bra. Så nu har jag tagit med mig hunden hem igen.

Sitter här och käkar lite chips och dipp :) Ska snart ut på kvällspromenix med hunden.

Hörs och synes!

Fredag

Daisy åkte hem i går, och jag storstädade efter det. Typiskt att hon ska fälla så enormt, man får ju liksom inte bort allt hår. Menmen, så är det att ha hund :) Sen jobbade jag 18-08, och idag har jag varit hos Catta och hängt lite. Jag har inte sovit något ännu, och är grymt trött. Men det är såå tråkigt att sova.. Haha, jag vet jag är knäpp!

Skulle ringa ombesiktningsgubben idag och se om dom bestämt sig för vad dom ska göra och även säga att det är mer saker som vi upptäckt som inte är bra i lägenheten. SÅnt kan man ju åka på och få betala ifall det inte finns dokumenterat. Jag vill bara att dom ska måla och fixa så jag kan åka och handla gardiner och sängkläder och sånt roligt. Sen även fixa lite i andra rummet. Men får återkomma på måndag, dom slutade 13 idag.

Idag kom lönen, och ett nytt Visa kort. :) Så jag har betalat räkningar och sånt skoj.

Idag ska jag också jobba 18-08. Så för mig blire en lugn fredag framför tvn. Imorrn känner jag för att hitta på något skoj ;D Vi får helt enkelt se vad som händer...





Livet är en tuff resa

Gick upp samtidigt som Chrille idag, kvart över 6. Sen gick jag ut med Daisy. Sabine var här och hälsade på en snabbis. Sen har jag och Madde varit på viktväktarmöte idag. Tänkte ge det en chans, vi får se hur det går. Så snart blire ändring på kosten och mycket träning, som ni kommer få höra här. Det är säkert inte så roligt för er att läsa, men det hjälper mig och jag blir mer motiverad av att skriva att jag har varit duktig. Hahah, ah ni fattar säkert. :) Var ute på en långpromenix för nån timme sen med Catta och hunden.

Jag sitter här dag ut och dag in, önskar att jag kunde få lite kärlek från min såkallade pojkvän. Ofta jobbar han sent, han vill väl inte tjaffsa med sin farsa som är chef. Därför bryr han sig inte heller att han får ett par tusen för lite varje månad och att vi måste betala hans jävla räkningar. Om det inte är jobbet så äre träning eller så åker han till någon kompis för att kolla på fotboll... Ja, jag sitter här själv. Bajen matchen var slut redan runt 9, ringde honom 10 över och nu har han fortfarande inte kommit. Fast han sa "jag kommer straxt".

ÄÄh, fy. Jag känner att jag är värd något bättre.


Ska straxt ut en kvällspromenix med vovvsingen :)


Go´kväll!

Nu har jobbet löst sig ett tag iaf, jag har fått pass inbokade fram tills den 16e november. Så det känns skönt, det är natt och 14 timmars pass. Vilket betyder att jag har ganska många lediga dagar. Och jag har bestämt mig för att hjälpa till och avlasta farmor lite med Daisy när jag är ledig. Så idag var jag och handlade en liggdyna, en filt, mat&vattenskål, bollar, hundgodis och grisöron. :) Vi får hoppas det går bra, då kommer även jag ut lite och får röra på mig.

Vi kom in för typ en halv timma sen, har varit och hälsat på pappa. Tänkte äta något sen ta en snabbpromenix till, sen blire hem och duscha och sen sääängen. Blir nog väckt ganska tidigt imorgon skulle jag tro.

Men vi höres och synes! :) Pussochkram


Tisdag

Har precis dammat, vattnat blommorna och städat badrummen. Tänkte damsuga också, men sen ringde jag farmor och frågade om hon ville komma och hälsa på i min nya lägenhet. Hon mådde inte så bra, så jag bestämde mig för att ta Daisy fram tills torsdag. Så dom borde väl ringa snart, så då ska jag ner och möta dom och handla lite fikabröd. Har tagit bort mattan och lagt filtar över soffan. Hon hårar så grymt mycket.


Men hon är ju bara för sööt ;D


Måndag

Idag har jag inte gjort ett skit, bara varit hemma och tagit det lungt. Nu är jag på jobbet igen, 18-08. Jag skulle få ett vikariat på natten, men nu blev det ändrat. Så får se hur det blir med jobb. Har iaf sökt 2 nya jobb idag, som timanställd det också :) Får hoppas att någon hör av sig.

Finns inte så mycket att säga, kollar på Svenska Hollywoodfruar. Dom är ju bara för mycket. Man kanske skulle bli likadan om man hade obegränsat med pengar. Äh, fan vet jag.

Ha en trevlig kväll :) Tjingeling!


Söndag

Här kommer lite bilder från Spanien :)













Lördag kväll

I natt så kom jag hem till Sverige, semestern i Spanien har varit bra. Förutom dom 5 dagarna som vi hade regn och åska hela dagarna. Men men sånt kan man inte göra så mycket åt, det var skönt att komma ifrån allting iaf.


Idag har jag varit och kollat när Chrille spela innebandy, sen hälsade vi på Mamma ett tag. Sen tänkte vi att vi skulle festa lite idag, så innan vi åkte hem handlade vi lite groggvirke och sånt. Chrille somnade efter maten och sen somnade jag några timmar efter. Så vi vaknade ganska sent, så idag blir det bara sitta framför tvn och äta chips och dipp, läsk och godis. :)

I övrigt är jag skit förbannad, comhem funkar fortfarande inte. Så vi har bara 1, 2 och 4an. Vi betalar runt 800 i månaden för bara kanaler på tvn! Och nu har vi inte haft några kanaler på 3 veckor! Det är så sjukt att vi ska behöva betala hela fakturan! Jävla FITT COMHEM!

Stressen tog över så fort jag kom hem, usch. De känns inte bra. Jag undrar hur det blir med jobb osv. Men jag hoppas allt löser sig till slut.

Ha en trevlig kväll allihopa! :)


En halsning fran Spanien

Vi har det bra har, har inte gjort ett dugg i princip. Tog oss en promenix till stranden haromdagen, skit langt. Och de gor vi inte om.  Och jatte langt in till stan ocksa, dar vi har varit en gang. Bara till bussen tar det typ 15 min. Och jobbigt nar man inte hittar. Sa nasta gang blir det defenitivt hyrbil. Annars har vi legat vid poolen och atit mat och sovit. Ja, verkligen en lugn semester. Nu har det regnat och askat i 2 dagar, jatte trakigt. Vi hoppas pa battre vader, sa man kan fa lite farg. Och desstutom ha nagot att gora.

Finns inte sa mycket mer att saga, kommer hem pa fredag :) Pussochkram

Resfeber

Jag vaknade kl 3 i natt, och har inte kunnat somna om. Så typiskt, men jag har sån jävla resfeber. Jag åker ganska ofta utomlands, även fast jag är flygrädd. Nu flyger vi bara 3,5 timme, till skillnad från 11 som det är till Thailand. Håller på för fullt i tvättstugan, 5 tvättmaskiner blir det. Pallar inte ha så jävla mycket tvätt sen när jag kommer hem, så nu är det tomt i tvättkorgen. Här har man bara 3 timmars pass i tvättstugan. Det suger verkligen! I Örby hade vi 5. Menmen... Jag måste packa, jag har ingen aning om vad jag ska packa ner. Pengar, pass, mobil och biljett är ju det nödvändiga iaf. Det ska jag inte glömma!

Har varit tillsammans med Chrille nu över 2år, precis när vi hade blivit tillsammans så var jag i Thailand i 3 veckor. Sen dess har vi inte varit ifrån varandra mer än 1 natt typ, då jag har jobbat. Kommer sakna honom så ENORMT mycket. Men jag tror det är bra för oss att vara ifrån varandra ett tag.


JAG ÄLSKAR DIG CHRISTIAN! <3





Jag kommer förmodligen att slinka in på något internetcafé där nere, så då kommer jag att uppdatera er lite också :) Kl 16 går planet, nästa gång vi hörs är jag i Spanien. Ha de gött!

Tjenixen

Stress, stress, stress. Jo de är det mitt liv bestått av sista veckorna, knappt någon sömn och bara stress, stress, stress. Nu är det mesta klart, packat upp alla flyttkartonger, allt står på sin plats. Har precis storstädat, så nu är det fint här hemma. Jag vill tacka min mamma och pappa som hjälpt till såååå himla mycket <3

Imorgon bitti ska jag upp straxt efter 6, roligt va? Ska ha tvättstugan. Sen så ska jag packa. Imorgon åker jag och Madde till Spanien i 11 dagar :) Semeeeester! Sola och bada och äta Lays salt och vinäger chips :) Hahah.

Skönt att få äta lite riktig mat också nu när man åker bort, dom sista veckorna har jag inte ätit hemma en enda gång. Det har bara varit pizza, donken och sånt skit. Börjar tröttna, och pengarna försvinner fort när man äter ute 2 gånger varje dag. Nu är flytten klar, och när jag kommer hem så lär det nog bli en del hemmalagad mat :)

Finns inte så mycket att säga, förutom nu drar jag på semester. Så vi hörs!

Kommer sakna min älskling så himla mycket, det kommer bli skit jobbigt. Det vet jag, har redan gråten ihalsen och jag har inte ens åkt. Men det kommer nog gå bra, skönt att det finns telefon iaf. :) Älskar dig mest min lilla latmask <3


Torsdag

Igår jobbade jag, var i farsta med min brukare och kolla runt lite och käkade lunch. När jag slutade så åkte jag och Chrille och hämtade vårt sänggavelfäste som vi inte fick med och sen var vi i Örby och tömde frysen och sen en snabbis till Willys och handlade lite. Eftersom jag drar till Spanien om 4 dagar så kan ni ju fatta vad vi handlade, hahah! Köttbullar, falukorv, Billys panpizzor, kyckling, blodpudding och bacon. Inte direkt sån mat som finns hemma när jag är hemma. Blir en gång till Willys innan jag drar och fylla på kylen lite. 

Jag köpte filmen Män som hatar kvinnor för några dagar sen, så den skulle vi se igår kväll med massa chips och sånt :) Men jag somnade typ efter en timme, så grymt trött. Det tar verkligen på krafterna att flytta och fixa, speciellt när man inte sover.

Imorse runt halv 11 så levererades vår nya säng hit, ringde hit pappa och vi satte ihop min garderob och sängen. Jävla garderob, fyy va jobbig den var. Så vi höll på nästan fem timmar med det. Imorgon ska jag nog åka och handla lite badrumsmattor, handukar, blommor och sånt skoj :)

Ska väl sätta igång och fortsätta fixa och trixa här hemma, klockan 18 börjar jag jobba. Slutar 08 imorgon bitti. Men vi hörs nog imorgon. :)


Full fart hela dagarna

Har jobbat natt nu söndag och måndag, inte sovit ett skit på dagarna för igår började vi flytta. Så jag har packat och packat och packat upp och igår så var jag med pappsen och handlade en tv, en mikro och sen hämtade våra sängbord och vår sängstomme. Sen var vi inne på Ikea också och handlade lite saker. Så full rulle hela tiden, nu är jag sååå grymt trött. Och imorse så var en man här och ombesiktade lägenheten, så vi får se om dom gör något åt oss. :)

Så nu i natt äre första natten som vi sover tillsammans i vår nya lägenhet. Det känns skönt faktiskt. Imorrn ska jag upp tidigt och jobba. Det är såå tyst här, ingen väg precis utanför fönstret. Underbart.

Äh, en dusch och sen äre dags att nanna kudde. Ha de bra allesammans! :)

RSS 2.0