Torsdag

Idag drog jag till gymmet när jag vaknade, körde en och en halv timma på crossen! Aldrig kört så länge, men det var skönt! Varit på hundsim med Daisy, sen hjälptes jag och Chrille åt att storstäda. Sen var jag med Sabine och solade och handlade lite. Så hunnit med en massa bra saker idag :)


Min chef ringde mig förut, han sa att han hade ett special uppdrag till mig. Haha. Att jag ska introducera nya nattpatrullen som ska ta över våra brukare. Jag skulle tydligen vara själv först, men jag sa att jag inte ville fast att jag skulle tänka på saken. Det ringde 5 minuter efter och dom sa att Catta kunde jobba med mig. Hon har aldrig jobbat natt, men känner alla brukare. Så då tackade jag såklart ja :) Mycket ansvar! Men sånt gillar jag..


Fick även lite fler pass. Och allt kommer vara helt nytt! Det blir spännande. På lördag ska jag jobba från 14 på dagen till 7.30 på morgonen. 17 och en halv timma, menmen det går nog bra :) Lär nog vara ganska sluut på söndag iaf.


Hejdå

 


Tjenixen

Igår mådde jag pyton, men tog mig till skolan på in-dag på kvällen ändå. Idag vaknade jag runt 13, alltså efter drygt 12 timmars sömn. Det behövdes nog, mått bättre idag. Förkyld är jag, men det går väl över snart får man hoppas. Var på gymmet och körde bara 10 min på crossen och sen ett spinnpass 35 minuter. Menmen, alltid nått!

Livet känns så trååkigt nu, jag vill ju jobba!

Känner stressen inom mig..

Idag har jag jobbat, bara 4 fjutt-timmar men ändå. Nu har jag inget pass inbokat förs om 2 veckor. Jag känner stressen inom mig, vad ska jag göra? Jag måste ha mera jobb! Hoppas att det är några som blir sjuka och så så man kan hoppa in. Gå hemma hela dagarna får mig att bli tokig, och inga pengar? Nej, det går fan inte! Jag söker jobb nästan varje dag, men det verkar inte löna sig. Inte ännu iaf!

Köpt balkongmöbler och en soda-streemer idag, sen har jag även köpt ett gymkort :) Körde 10 minuter cykel på gymmet och sen körde jag på ett spinnpass 50 minuter. Skönt som fan! Träningsvärk kommer jag nog ha imorgon :) Nu ska jag komma igång med träningen igen, har ju ändå inget att göra om dagarna så då kan jag lika gärna träna!

Betalat räkningar precis, snart dags att sova. Det ska komma några gubbar hit imorgon, dom ska byta ut bänkskivorna i köket och då gäller det att jag inte ligger och dunar! Godnatt!



Lördag

Idag har jag varit på Thai-fest i Tyresö en sväng, har suttit ute i solen och bara tagit det lungt :) Sen har Sabine varit här och vi har pluggat, druckit kaffe och ätit glass. Har lämnat in 2 uppgifter. Så nu är det inte mycket kvar i plugget, 2 1/2 timme i skolan på tisdag, och sen 2 uppgifter. Sen äre sommarlov från skolan! Praktiken slipper jag, den skulle varit vecka 18-20. Sen är den första terminen avklarad och det har gått galant, jag kan verkligen rekommendera er som vill jobba samtidigt att plugga på distans!

Hoppas alla haft en trevlig lördagskväll, hoppas på strålande sol imorgon :)

Trött

Efter 7 dagars jobb, men nu är jag ledig. Idag var en hektisk dag på jobbet, men det gick bra iaf :) Och kanske min sista på kontoret med alla andra, om jag inte blir inringd som jag hoppas jag blir. Har ett pass till och det är 9-13 på måndag som assistent. Hoppas det dyker upp mera! Jag klarar inte av att sitta hemma, jag klättrar ju på väggarna om jag inte får jobba!


Lagade kött, gjorde tsatsiki och en sallad till middag. Sen har jag varit hos pappa och hälsat på en sväng och sen har jag umgåtts med mamsen. Och sen träffade jag Sabine en sväng. Fick världens sötaste sms av henne nu på kvällen :

Jag ville bara säga att du är den absolut bästa vännen man kan ha. Jag är så glad att det är just du som är min bästa vän. Du får mig att må bra när jag mår dåligt och jag vet att jag alltid kan räkna med dig, du finns alltid där! Jag älskar dig gumman. Sov så gott! Love :)


Vad skulle man göra utan sin bästa bästa vän? :) Älskar dig med vännen..



GODNATT


Torsdag

Igår jobbade jag kväll, sen hände det inte ett skit. Idag har jag också jobbat, sen åkte jag hem och lagade en massa mat som jag nu fryst in. Jag lagade köttfärssås, korvstroganoff, köttsoppa och thaisoppa :) En massa matlådor i frysen nu.. Inte hunnit så mycket mera, tvättat och kollat på Sveriges värsta bilförare och lyxfällan. Ibland förstår jag verkligen inte hur folk tänker när det gäller ekonomi. Man kan vara glad att man inte har såna problem.

Snart läggs jobbet ner, bara en vecka kvar. Det känns helt jävla hemskt! Menmen, det kommer väl säkert finnas något jobb som personlig assistent ibland. Jag har sökt lite jobb, men inte fått något svar alls! Det suger, det skulle sitta fint med ett heltidsjobb så slipper man gå med denna ständiga oro om man kommer att få något jobb och pengar.

Nu ska jag sätta mig och läsa lite nya tidningar som jag har köpt :) Sen sova, upp klockan 6 imorgon. Jobbet kallar ;) Godnatt mina vänner..


Träningsvärk...

Idag har jag jobbat, sen åkte jag och storhandlade med Catta och Sabine! Kan berätta att bilen var proppfull med mat för typ 6500. Haha, åkte hem och packade upp allt och sen blev det en liten promenix/joggingtur på typ 25 minuter med Sabine. Haha! Sån jävla träningvärk, benen släääpades ju efter mig kändes det som. Snacka om otränad! Fast iof dom 7 extra kilona som jag lagt på mig dom senaste 2 månaderna känns kan jag ju säga!

Nu äre fan inge snack om saken, snart äre sommar! På måndag blire till att köpa gymkort!

Jag önskar att allt kunde vara annorlunda..

God kväll!

Idag så tänkte jag vara lite duktig och cykla till jobbet, så jag gick till källaren för att jag skulle hämta cykeln. Och där stod den, med typ jätte lite luft i och jag utan nån pump. Så det blev till att ta bilen i stället. Efter jobbet åkte jag hem, böt om och sen tog jag och Sabine en liten promenix/springtur. Vi var ute i 40 minuter, en bra början iaf :) Jag har ju för fan kondis som en 80åring!

Plugga har jag inte hunnit heller, uppgiften skulle varit inne förra veckan. Kanske har lite tid över imorgon natt och sen lite på morgonen innan jag börjar jobba på onsdag. Den måste ju in, så jag kan börja med dom 2 uppgifterna som ska vara inne helgen som kommer :)


Dags för en dusch, sen sooova. Upp tidigt, jobb 7-15.30 imorgon!


Söndag

Idag har jag jobbat, sen åkte jag hem och damsugade och tvättade lite och åt middag. Sen åkte jag och handlade lite på Hemköp med Sabine. Så kom mamma och syster över och fikade lite, och sen kom även farmor, hennes syster och Daisy. Idag har jag gjort en uppgift till skolan, jag har en kvar som skulle varit inne i fredags (rekommenderad inlämning). Men den tänkte jag göra imorgon, nu pallar jag inte. Denna kurs vi har nu är betydligt mycket lugnare än den vi hade innan. Nu känner jag mig inte alls stressad över skolan. Det är positivt! Bara några veckor kvar sen är det sommarlov från skolan :)

Imorrn ska jag soooova, jag har sovmorgon och börjar inte förs 12! Men det är väl som vanligt att man vaknar super tidigt när man gått upp tidigt flera dagar irad.




Lördag

Jag har varit på gekås/ullared i 2 dagar. Det har varit jätte roligt! Shoppade för maaaaaaassa pengar, kanske lite för mycket. Haha, menmen det var roligt. Shoppa är ju alltid roligt :) Men sen gjorde jag ett stort misstag igår när jag hade kommit hem, jag tvättade lite nya kläder. Och 6 plagg blev missfärgade! FANFANFAN! HELVETES JÄVLA SKIT. Menmen, går ju inte att göra det ogjort! Jag som aldrig missfärgar kläder annars men nu har jag också lyckats. Massa pengar åt helvete. Sånt är livet. Jag kommer sura över det ett bra tag framöver. :/ Jag är en person som alltid går och grubblar över mina misstag.


Nu sitter jag på jobbet, började 7 och slutar 15.30 idag. Jobbar samma tid imorgon. Jo, jobb varje helg. Det ger pengar iaf :) Ikväll ska jag se om det finns någon tvättid och sen ska jag nog försöka plugga. Har 2 uppgifter som måste in snarast!

Nu ska jag äta lunch, sen jobba lite!


Tisdag

Idag sov jag lääänge, dock så vaknade jag flera gånger men somnade om :) När jag hade vaknat till så åkte jag till farmor och tog en fika i vårsolen, lekte med Daisy och hjälpte farmor att städa lite grann. Sen åkte jag och tvättade bilen och så har jag varit och vaccinerat Baileys. Åkte hem och lagade käk, idag blev det spagetti och köttfärssås. Sen kom Sabine över på en kaffe. Nu har jag precis duschat och snart äre dags för sängen. Ska upp tidigt och jobba imorgon! :) Yepp, så har min dag sett ut.

Det börjar bli såå skönt väder ute, och jag får ångest att jag har blivit så jävla fet. Men det är ju mitt eget fel. Fan att godis, chips, läsk, snabbmat och allt sånt skit finns. Men vafan, man måste ju leva också! På måndag ska jag börja min jojo-bantning igen. Att jag aldrig lär mig!



Godnatt

Godkväll

Igår fick jag höra en del rörande ord från 2 brukare, en brukare sa att jag var en av dom bästa och sa att jag alltid är så noga och duktig. Han sa att jag kommer ju sakna dig Cissi.. Hahah, fan va gulligt! Man har kommit alla brukare så nära att det känns så himla hårt att skiten ska läggas ner. Om 18 dagar finns inte skiten kvar, om jag ska vara ärlig så känns det hemskt. Efter dessa 3 år, jag trivs ju så grymt bra med alla personal och brukare. Jävla skit är det enda jag kan säga!

Idag har jag varit med Sabine i farsta, jag åt sushi till lunch och sen lekte vi med barnen i parken. Sen har jag bara varit hemma, nu har jag precis pluggat lite. Blev inge pluggandes igår, men nu är jag klar med uppgiften som egentligen skulle vara inne igår. Men man ser ju hur seega folk är, det är mååånga som inte lämnat in ännu. Så så himla efter är jag inte ;)

Imorrn är jag ju ledig, sovmoooorgon :)


En bild som jag tog på en vacker blomma i Thailand :)


Trååkigt

Sitter på jobbet, det var riktigt jobbigt att komma upp i morse. Menmen, jag kom upp till slut iaf :) Känns som att jag bor på jobbet, men kanske lika bra det eftersom det läggs ner snart. Alla brukare säger ofta till mig att är du aldrig ledig? Du jobbar ju både dag, kväll, natt och helg. Jo, det är ju så. Jag jobbar varje helg, känns som jag inte har något liv. Men jag väljer det ju själv och eftersom jag inte gillar alkohol så mycket som dom flesta så passar det mig ganska bra att dra in stålar i stället :)

Snart ska jag göra något himla skojjsigt, jag ska nämligen åka från Stockholm ett tag :) Det ser jag fram emot så mycket, jag längtar :) Jag ska nämligen få visa mitt rätta jag, shopoholic-sidan. Hahah! Jag ska röja nere i Ullared med en vän. Sova en natt i stuga, ta ett glas vin på kvällen och bara ha det allmänt mysigt :D

Jag är ledig måndag och tisdag, såsom det ser ut just nu. Skönt! Ikväll efter jobbet blire softa framför tvn och se ballar av stål :) Och plugga lite måste jag också! 

Nu blire en kopp kaffee i soooolen :) Have a nice day!



Lördag

Jobbet igår gick bra, stressigt men annars var det okej. Efter jobbet åkte jag hem och lagade mat, laddade diskmaskinen och tvättmaskinen och åkte iväg med Sabine och handlade lite mat och sånt. Efter det blev det solsidan, det programmet är så bra!

Klockan skulle ringa nu klockan 9, men jag vaknade för en timma sen. Så typiskt. Snart ska jag iväg och jobba, slutar 20.30 ikväll. Och imorrn börjar jag 8.30 och slutar 20.30.

Nu blire frukost :) Ha en bra dag allesammans. 

God eftermiddag

Natten som var jobbade jag ju, hade ont i hjärtat i princip konstant. Idag efter jag kom hem från jobbet, så ringde jag mamma och hon följde med mig till akuten på sös. Dom gjorde EKG, och tog massa blodprover och 2 läkare undersökte mig. Men nix, jag var kärnfrisk sa dom iaf :)

Sen tog jag en fika med mamma på ett fik i Gubbängen, tog en chailatte och morotskaka. Mums va gott! Nu har jag plockat iordning lite hemma och ska snart fixa iordning mig för att bege mig till skolan där vi ska beta av en uppgift tillsammans. 17.30-20 ska jag vara där, hoppas vi slutar lite tidigare så jag hinner hem för att titta på Sveriges värsta bilförare och lyxfällan :)

Och i morrn ska jag jobba första gången själv i Sköndal, och jag är så jävla nervös och rädd att jag ska göra nått fel och att allt ska gå åt helvete. Hur ska jag hitta och komma ihåg allt? Aja jag hoppas det går bra iaf! Det återstå och se...  Wish me good luck!

/Trötter



Det var ett tag sen..

Jag har verkligen haft fullt upp på sista tiden, jag bodde hos pappa i 3 veckor direkt när jag kom hem från Thailand eftersom han då åkte dit och jag var tvungen att ta hand om katten. Nu har jag äntligen flyttat hem igen, och jag har jobbat typ varje dag i Dalen. Nu är det bara 3 veckor sen läggs det ner, det känns hemskt. Fyyyfan va tråkigt!

Skolan går bra, det är defenitivt mycket lugnare i denna kurs vård och omsorgsarbete än vad förrra kursen var. Det tackar vi gudarna för! Typ 5 veckor kvar i skolan, sen är det sommarlov! Och då är en termin avklarad :)

Nu har jag vaknat 2 dagar i rad med grym jävla smärta i bröstet. I går kunde jag knappt röra mig för jag hade så ont, men det gick över snabbt sen. Jag vaknade vid halv 6 idag och har fortfarande ont, jag undviker gärna sjukhus. Vafan kan det vara för fel? Kanske dags att sätta igång med träningen snart, min kropp mår inte bra känner jag.

Idag ska jag inte göra nått speciellt, laga taccos till middag och sen ska jag iväg och jobba natt. Har precis suttit och kollat jobb, finns inte så mycket intressant. Haha, men jag har iaf sökt 3 stycken. Ett som anläggningsansvarig på ett gym, sen ett som receptionist på ett hotell och ett som vårdare på ett korttidsboende. Alltid något.

Jag vill att det ska bli sommar nu..

RSS 2.0