Nyårslöften..

Nyårslöften? Jag har aldrig haft några alls i mitt liv vad jag kommer ihåg. Men.. Nu tänkte jag skaffa några.

Skärpa mig med mitt shoppingbeteende, så fort jag är ledig så åker jag och handlar saker. Så fort jag ser nått snyggt så måste jag köpa det! Senaste året så har jag säkert handlat för runt 5000 i månaden på bara kläder. Och det märks inte kan jag säga. Min garderob är ganska tom ändå? Och jag har sagt till mig själv, att jag inte ska handla förs jag går ner i vikt osv. Ändå handlar jag sjuuukt mycket saker. Tror det börjat övergå i nått slags "jag mår bra då" betende. Så, sluta handla onödiga kläder. Bara handla när jag absolut behöver nått. Och sedan ska vi nu göra om i vardagsrummet tänkte vi, köpa ny soffa och nya möbler. Så nu får pengarna gå till lite nytt till hemmet i stället. Och sen ska jag nog slå till på ett löpband som jag har tänkt på såå länge nu :)





Till andra saken, leva ett mer hälsosamt liv med bra mat och motion. Ja, hur många gånger har jag inte sagt det? Jävla jojobantare, jag har helt enkelt gett upp varje gång jag väl börjat bra. Men jag har ingen pli på mig själv alls. Jag får hoppas på att 2011 blir en nystart och att jag kämpar! Minst 15 kilo, det är mitt mål! Så vem vet, beach 2011 kanske? :) Jag ska iaf försöka..


Jag har varit extremt smal, jag gick inte alls upp i vikt förut och hade problem med att hitta byxor och allt möjligt. Och vad hände sen liksom? Från aneroxiafall till ett riktigt fetto?


2011 blir ett bra år tror jag!
6-18e februari - Jobbresa till Teneriffa
21februari-20e mars - Praktik inom sjukvård
2 maj-29 maj - Praktik inom barn och ungdomssjukvård
10 juni - Förmodligen färdigutbildad undersköterska ;)

Sen tänkte jag ta en veckas semester direkt efter det i juni och sedan en vecka i september, kroatien och grekland! Sedan blire väl en längre resa i december nästa år typ! :)


Jag hoppas att 2011 kommer bli ett bra år! Jag hoppas att allt blir bättre än vad detta år har varit, för det har inte varit det bästa året direkt. Mer kärlek åt folket!


Torsdag

Jobbar, jobbar, jobbar typ. Känns som man inte hinner med nått annat. Idag var jag ledig, superskönt. Dagen spenderades i den långa kön på systemet och sen trängandes med andra människor på mellandagsrean. Hittade en tröja, 2 linnen och en träningsbh på rean. Sen handlade jag utöver det lite underkläder till mig själv och ett par byxor till Chrille. Häromdagen fick jag hem ett paket från HM, 1400 kronor tack. Men jag blev nöjd, lite badhandukar, kökshandukar, örngott, servetter, ett par fula uggs (sköna) och sen lite skit :)

Precis kollat en film, snart är det dags att lägga sig och sussa. Dom flesta är ju lediga imorrn, men jag jobbar och tjänar bra med extracash eftersom det är storhelg. Jobb 8-16.30 sen hem till mamma på nyårsmiddag. Sen får vi se vad som händer, några cider ska man iaf fira in det nya året med. Hoppas ni alla får en trevlig nyårsafton!



Kommer ihåg när det fanns nått program för några år sedan när man satt och höll på och skriva olika saker. Den har jag fortfarande kvar. Jag älskar dig min vän! ♥♥♥♥


Trött

Julafton var bra, först var jag och syrran hos mamma och åt och umgicks lite, sen drog vi vidare till pappa där jag och pappa lagade all julmat. Usch va mycket, ska aldrig ta på mig att ha julafton hemma iaf! Öppnade massa julklappar och sen spelade vi Wii halva natten, aldrig spelat det förut. Körde wii fit sports och nått annat skoj spel. Blev en sen natt för att sedan upp några timmar senare och jobba. Idag har jag också jobbat 8-16, sen sitter jag faktiskt på jobbet nu igen. Fick hoppa in, 22-08. Jag klagar inte, aldrig fel med lite extra slantar! Jag känner mig extremt trött nu.. Har med mig min data som Chrille handlade åt mig i efterskottsjulklapp igår. En liten som man kan ha i handväskan. Hittade en superbillig på elgiganten igår faktiskt! SUperduperbra!

Imorgon blire förmodligen ut med Sabine och kolla in mellandags rean :)Acer Aspire One D255 (vit)

Dagen innan julafton

Jag är glad att jag inte har julstressat iår, jag var extremt tidig med att inhandla dem flesta julklapparna när jag och Sabine var på Ullared i september! Sen har jag handlat en del efter också iof. Men inte ute i sista stund och det är skönt för jag har hört att det är SJUUUKT mycket folk runt om i alla centrum. Löning idag, kanske därför?

Imorse vaknade jag kl 8 av mig själv. På min lediga dag, typiskt! Det är då jag vill sova ut ju! Men jag gick upp och satte igång att storstäda, tvätta hemma och i tvättstugan, bädda rent. Sen kom Madde över på en kaffe och lite skitsnack. Vi åkte med pappa till Willys (han behövde hjälp att handla julmat). Va har man då? Hhaha, karlar! Pantade gjorde jag också, det är bland det vääärsta jag vet! Jag skäms och känner mig som värsta luffaren

Varit hos kusinerna och haft "lilljulafton", nu ska jag sätta mig och göra min komplettering i skolan så jag förhoppningsvis får VG i kursen. Igår fick jag även papper hem från Lärgården, antagen till EN kurs, sjukvård. Jag måste ha minst 400 poäng för att vara färdigutbildad, och den är på 200. Jag som hade sökt 3 kurser! Försökte ringa men fick inte tag i någon. Jag hoppas verkligen att det löser sig så jag blir klar i juni, som det var tänkt! Pallar inte plugga ännu längre med massa uppehåll.

GOD JUL ALLESAMMANS! Dags att öppna skolböckerna, puuuust!

Hemma igen...









Lite bilder iaf :) Vi hade det superskönt! Det var rena öknen runt hotellet! Helt nyuppfunnet och orört turistområde! Hotellet var skit bra, personalen trevliga, aktiviteter varje dag och olika shower. Träffade massa snälla människor! Det var verkligen en soooft semester... Förutom min magsjuka i 3 dagar. Men tyvärr så blir ju typ alla magsjuka i Egypten. Kan absolut tänka mig att åka tillbaka igen, personalen väntar på oss! :)





Kryssning med tjejerna den 4/12! Det var skoj det!


Hejdå Sverige

Inte skrivit på ett bra tag, haft mycket runtomkring. Bara massa jobb och plugg! Förra helgen var jag på kryssning med alla brudar från förr, det var jag, Sabine, Emelie, Anne-sophie, Anneli och Malin. Det var en skoj kryssning och man röjde 24 timmar, med 1 timmes vila vid 11 dagen efter, hahah! Helt galet.

Syrran har flyttat hit också :) Orkar inte skriva så mycket nu, finns inte så mycket intressant att skriva ändå. Men om 4 timmar så ska vi gå upp, om vi ens går och lägger oss? Känner mig så nervös, jag är så flygrädd. Men det ska nog gå bra! Och packningen är inte heller klar.. Tiiiidigt imorgonbitti så drar vi till Arlanda där ett plan tar oss till Egypten för bad och sol i en vecka! Ska bli GRYMT skönt!

Vi hörs och ses när jag kommer hem! ♥♥♥

RSS 2.0