Freedag

I går jobbade jag, idag har jag också jobbat. Skulle slutat 18, men jobbade över till 20.30. Sen hem och duscha fort, sen mötte jag upp Catta på vår förortskrog och käkade en sen middag och tog ett glas. Sen kom Sabine och joinade på ett till glas! Det har varit en gryyyyymt stressig dag på jobbet, mycket att göra! Såhär mycket har jag inte jobbat sen jag började där. Haha, och imorgon äre dags att återigen jobba. Och även då finns det en hel del att göra, jag vet vad jag har att se fram emot.

Godnatt

Onsdag

Finns inte så mycket att skriva, har jobbat på söder idag igen. Imorgon är sista dagen som jag har inbokad där, och jag börjar kl 7 :) Min bemanningsassistent ringde mig idag också, dom har tagit bort 18 timmar från mig eftersom dom har har missförstått någons semester. Så jävla dåligt! Det var ett nattpass på helgen och lite annat. Det är mycket pengar. Jag hoppas dom sätter in mig på nått annat!

Blir förmodligen inget Skara Sommarland, har kollat 2 väderprognoser och det ser inte lovande ut just den helgen. Och det är ju såå värdelööst om man är där när det är dåligt väder, där bor man ju i badet och åker rutchbanor osv. Tråkigt! Men det får bli en vända kanske nästa år :)

Vart har solen tagit vägen? Typiskt svensk sommar. Men snart drar vi till Spanien, bara 23 dagar kvar! :)


:)



Godkväll

Jobbat, handlat mat och forit runt lite. Jag handlade en puls/träningsklocka som ska användas flitigt när jag kommer igång igen. Min alldeles egna träningkompis. Haha. Sen lagade jag lite lasagne till middag, sen blev det filmtajm. Wallander - vittnet, tycker alla dom filmerna är så spännande :) Imorgon äre dags för jobb igen, och en sån där jääävlig morgon där klockan ringer 04.30. Typ skjut mig..


Måndag

Det var såå jobbigt att komma upp imorse, man såg en hel del som hade varit ute på partaj vid denna tid på morgonen. Har varit helt slut hela dagen, när jag kom hem fixade jag mat och tvättade och lite sånt. Sen stendäckade jag i soffan. Har kollat på filmen Flickan ikväll, den var sådär.

Chrille sa till mig ikväll : Vad stor din mage har blivit. Jag har helt struntat i träning och maten på sista tiden. Min tränare åkte bort och sen sket sig allt. Jag kände att jag hade gått ner en del under tiden jag tränade med honom. Chrille säger hela tiden att : Det är ju han som ska hjälpa dig, du har ju betalat pengar för att gå ner i vikt osv. Men Chrille tror typ att han ska träffa mig varje dag och prata med mig eller nått. Det låter som att jag skyller ifrån mig, men det gör jag inte. Men jag vet att det hade gått mycket lättare om man hade fått någon peppning här hemifrån. Gått på promenixer tillsammans, hjälpas åt med maten och inte äta massa skit. Men nix, det går inte. Bara att höra : Vad duktig du är hade varit skönt. Nu har jag skitigt i allt. Det är svårt att ändra en hel livsstil själv. Skulle tränat med Magnus den 4e, men det kommer jag avboka eftersom jag jobbar varje dag typ tills jag åker till Spanien. Sen börjar skolan och jag måste ägna all tid utöver jobbet till att plugga innan jag åker. För sen i Spanien är jag utan data i 11 dagar, och jag vill inte kommer efter så mycket. När semestern och sommarn börjar avta när jag kommer hem tänkte jag bränna av mina 10 träningspass som jag har kvar. Och det blir i september, då har även gymmet öppet normala tider. Nu stänger det sjukt tidigt och man hinner nästan aldrig dit efter jobbet.

Jag förstår att ni tycker det är jobbigt att lyssnar på det här, haha. Men det är skönt att skriva av sig lite. Jag känner mig helt jävla värdelööös. Känns som jag aldrig kommer klara detta. Dags att göra sig iordning och duscha och så. Börjar kl 7 imorrn, så får sova en timma extra iaf :) Sov gott


Söndag

Idag blev det en snabbis på Ikea, fy sjutton vad mycket folk det var. Märks att det har varit löning. Det blev inge tittandes utan bara in fort och handla trådbackar, galgar, ett överkast, kuddar och lite förvaringsgrejjer. Hållt på och fixat med det och det blev bra. Lite ordning på saker och ting nu. Skönt! Blir snart en till sväng dit så man kan handla lite annat skoj :)

Fixat med räkningarna, så allt dras i natt när lönen kommer in. Jag ser verkligen inte fram emot att jobba imorgon, min klocka kommer ringa redan vid 04.30. Jag börjar kl 06 inne på söder. Jag menar jag har ju knappt somnat då. Hahah. Veckan som kommer blire mycket jobb, precis varje dag :)

....

Igår fick jag ett mess straxt innan 6 på morgonen, det var Sabine. Hon ville hitta på något på kvällen. Så visst, inte så ofta man gör något skoj. Så vi började eftermiddagen hemma hos mig med en drink, sen körde Chrille oss in till stan. Där blev det middag på drottninggatan. Sushi och massa annat gott! Sen åkte vi till Snaps och mötte upp Sabines kusin och lite andra människor, när vi suttit där ett tag drog vi ner till Göta Källare. Det var en bra kväll. Idag har jag mått prima, varit på barnkalas och kollat AIK matchen hos pappsen. Sen åkte jag och Chrille och hyrde 3 filmer, så det blev filmkväll idag. Med tanke på det tråkiga vädret så blev det perfekt.


Torsdag

Jobb idag som vanligt, sen har jag varit hemma hos Linda och hälsat på och fikat. Jag blev så avundsjuk, för hon bodde så grymt fint! Jag vill också ha radhus! Vi satt på hennes altan och pratade i 2 och en halv timma. Jätte trevligt! Sist jag träffade henne var i Thailand för 2 år sen typ. Och nu har vi sagt i över 2 år att vi ska fika, så det var väl på tiden :) Nu ska det inte dröja 2 år tills nästa gång iaf!


Tröttare än tröttast

I tisdag var det också jobb, och möte på jobbet. Jag förstår inte varför vissa har ett sånt hett temperament och att man har arbetskompisar som sitter och stenljuger, jag tycker att det är löjligt. Usch vad förbannad jag kan bli.


Sen åkte vi och kollade på en båt, utrustad med en kanske liten för stor motor för oss. Vi får se vad vi bestämmer oss för. Kom hem typ kvart i elva. Och somna runt 01, upp kl 05.30 för att ta mig till söder för att jobba hos en ny brukare jag inte varit hos. Det gick bra, vi var ute på promenix, låg nere vid vattnet ett tag, åt sushi och tog en glass. Det gick bra.

Tänkt att träna osv, men det är för varmt och jag är för omotiverad. Man får aldrig höra nått bra, att man är duktig osv. Sånt behöver man. Jag har insett att jag inte klarar av det själv, och med en tränare utan att få stöd hemifrån. Skulle ju vara grymt om ens kille också kunde vara lite intresserad av att träna, så kunde man ju faktiskt hitta på roliga träningspass och träna tillsammans. Jag kommer nog aldrig klara det själv, tyvärr.

Somnade här hemma runt 19, vaknade efter 22. Heeelt slut! Men det var skönt med en riktig powernap. Snart äre dags att sova igen, om det nu går. Jobbet kallar imorgon!


Måndag

Idag jobbade jag med Catta, vi var med vår brukare till Globen och käkade lunch. Det blev grekiskt, souvlaki. Attans vad gott! Satt på uteserveringen och bara njööt. Sen blev det lite shopping, fast inte för mig! :) Slutade 18, åkte hem och så hjälptes vi åt att göra en räksallad. Och så har jag varit ute med Sabine på en timmas promenix ikväll. Blev mycket prat och ingen direkt powerwalk. Men det får det bli nästa gång :) En bra dag helt enkelt! Precis duschat, nu äre dags för tvn. Sen soova, klockan ringer tidigt imorrn... Blir alltid lika irriterad när den ringer på morgonen :)

Helgen

Fredagen blev också jobb med Catta, sen på kvällen kom pappa och hans familj över och hälsade på. Sen kollade jag och Chrille på en skräckis, Eden Lake. Lördagen var vi med pappa och barnen i flaten. Kefft väder så var där bara en timma, sen åkte vi över på en fika hos farmor. Sen till Willys och handlade massa mat, det blev grillning hos pappsen på kvällen. Sen kollade vi "Handen som gungar vaggan" Jag verkligen hatar den filmen, har sett den tusen gånger. Men kan inte sluta se den när den väl kommer. Hemsk film alltså!! Idag har jag bara varit hemma, stooorstädat, tvättat och renbäddat! Skönt att ha det gjort!

Precis varit hemma hos mamsen på middag :) Denna helg har jag verkligen unnat mig, alldeles för mycket! Mycket gott och ingen träning! Imorrn äre två veckor tills jag ska vägas, så dessa 2 veckor som kommer ska jag verkligen försöka sköta mig! Man vill ju inte skämmas sen! :)

Jusste! Jag har ju varit på skara sommarland typ varje år sen jag var liten, nu var det ett par år sen. Jag älskar vattenrutch banor! Det är så skoj att leka liten igen. Så jag har lurat med mig pappa och hans familj och såklart Chrille dit. Så vi ska dit den 7e augusti! :) Det blir skoj!

Hoppas ni haft en bra helg.. Tjing!




Toorsdag

Jobb idag mellan 8-18, jobbade med Catta. Dagarna går alltid så fort när man jobbar med någon som man har roligt med och kan prata med! Vi var med vår brukare på en resturang i Enskede och åt lunch :)

Ställde mig på vågen imorse, besviken! Jag tycker att jag är så duktig ju. Men nu gäller det att köra ännu hårdare bara! Idag blev det ingen träning. Gymmet stänger ju 19, så det hade blivit lite tajt. Jag tänkte att jag skulle cykla lite hemma, sen när jag såg den så ångrade jag mig. Så tråkigt att sitta hemma och cykla. Gymmet är myyycket bättre! Så det blev en vilodag idag, en lyxig sådan. Med chips och dipp och glass :) Haha, nu tänker ni säkert : Inte undra på att det inte händer nått. Men ibland får jag sånt sug så jag känner att jag kan börja gråta!, Och i övrigt har jag bara ätit sallad idag. Både till lunch och middag. Jag tycker att det är perfekt mat nu när det är så varmt!

Nu blire tv ett tag, innan det är dags för att sova!





Om 36 dagar då åker jag och Chrille till Spanien :) Ska bli superskönt!

Onsdag

Jobbat som vanligt, idag var jag med min brukare på Taxinge slott. Det var skit fint omkring där och jätte mysigt. Vi åt lunch och fikade, solen sken. Kunde inte blivit bättre :) Sen blev det träning med Magnus, han skrattade lite åt mig när jag skrek av min träningsvärk. Hahah, menmen. Det blir bara värre. Nu är han borta i 3 veckor, så jag ska träna på egen hand. När vi ses igen i början av augusti blire vägning osv... Så nu äre bara att köra på!

Dags att börja göra sig iordning för sängen, upp tidigt imorrn. Godnatt!


Händelserik tisdag

Först jobb, sen träning med Martina på gymmet :) Har grym träningsvärk från igår, som känns värre nu efter träningen. Men det känns bra, då har man jobbat hårt!



God kväll

Träningen gick dunder bra, jag sa till mig själv när jag satt i bilen på väg till Ågesta att "idag ska jag fan inte säga "jag orkar inte mera" en enda gång! Och det gjorde jag inte heller! Idag blev det bara lite hopprep som uppvärming och sen bara massa styrkeövningar. Det är iof inte lika jobbigt som konditionsträning. Han sa till mig efter att : Vad har hänt? Du har inte klagat en enda gång. Han tyckte jag kämpade på bra idag!

Sen åkte jag hem och tog en snabb dusch, sen åkte jag och Chrille till Willys och handlade. Jag gjorde iordning lite soppa och nån smörgås till middag. Och nej fyyyfan! Det går inte att äta varm mat när det är så varmt. Man känner sig fan svimfärdig när svetten börjar lacka när man sitter och käkar. Inte fräscht inte!

Nu ska jag gå ner och pumpa min cykel och försöka få in den i bagageluckan på bilen, för imorgon bitti ska jag lämna in bilen på service och sen cykla till jobbet som varar 8-16.30.

Jag önskar att jag hade en sån kropp så jag kunde äta vad som helst utan att lägga på mig massa överflööds kilon! Ni som kan det ska fan vara glada! Det är så enormt svårt att gå ner i vikt. Jag önskar jag hade en sån kropp! Menmen, livet är hårt sometimes! Jag vill kunna vistas ute, utan att skämmas över min kropp!

Puuuuh..

Det är så sjukt varmt, vi har 30 grader inne hos oss. Jag blir såå seg av värmen. Orkar fan inte göra någonting. När det är vinter och svinkallt, då klagar man på det. När det är supervarmt klagar man på det. Tycker bara det är så jobbigt att man inte kan sova riktigt. Nu ska jag äta någonting, sen ladda inför träning klockan 17 med min PT. Får se vad han har hittat på för mördarpass idag då :)

Sööndag

I fredags var jag med mamsen på gålö och bada och solade lite, sen hörde vi att det var race. Så vi drog ut nån timma, dock så oangagerat och mycket poliser. Så vi åkte hem. I går åkte jag, Chrille, Robban och James till Powermeet och kollade lite bilar. Det var trevligt! Nästa år blire fan att sova där över helgen. Fick se lite burnouter och känna lukten av kärlek. Blev lite cider och någon grogg, väldigt lungt alltså. Och sen bara massa onyttig mat. Solen stekte och det var en bra dag. För mig slutade kvällen hemma runt 10. Och idag har jag mått prima! Var en timma på flatenbadet och badade lite, varit hos farmor och hälsat på en sväng, sen varit ute och käkat. Och här hemma avslutade jag med en timma på cykeln innan jag tog en efterlängtad dusch.

Precis ätit en stor skål med jordgubbar, det är så gott. Nu blire softa framför tvn! Ha en bra kväll!

Toorsdag

Idag har jag jobbat 8-16.30, sen hem och böt om lite fort för att åka och möta upp min PT och köra ännu ett pass. Det var riktigt jobbigt som vanligt! När jag inte pallade springa mer så satte han ett band runt mig och runt sig. "Nu äre bara att köra i min takt" Så det var bara att springa. Nu har jag kört 8 grr med honom, och jag känner redan att jag pallar mera! Nu måste jag börja köra mera själv! Typ varje dag! Nån som är sugen på att träna så är det bara att säga till! Efter det åkte jag hem och hämtade jordgubbar och biggisar som syrran tagit med från jobbet. Och sen hem, hade bett Chrille laga mat. Och kors i taket! Där stod den! Gott var det, men köket såg ut som det hade varit krig där!

Nu blire joooordgubbar! Det är sååå gott! Sen är jag ledig i 4 dagar! Superskönt! Orkar knappt tänka på mitt schema efter nästa vecka. Nästa vecka jobbar jag 4 dagar, helt lagom. Sen från typ 17 juli-20 augusti jobbar jag typ 7 dagar, ledig 1, jobbar 6 ledig 2 osv.. Men sen äre semester i 11 dagar! Underbart!

Onsdag

Var trött som fan imorse, ville verkligen inte gå upp. Men jobbet kallade, så man är ju så illa tvungen om det ska klirra i kassan. Jobbade 8-18, sen hem och fixade käk. Satte mig på cykeln en timma, duschade och nu har jag bara softat. Ätit 2 glassar och lite chips! Det var gott, men lite ångest får man ju. Typiskt att jag ska ha en kille som bara äter onyttigt och tycker att sallad är "kaninmat". ACN låter som ett monster och hjälper inte tycker jag. Den läcker vatten och är bara helt mongo. Så jävla onödigt köp! Jag kommer irritera mig på monstret tills den kommer ner i källaren!

Låter som en jävla gnällkärring, men jag lovar ni skulle också få tuppjuck! Känns som jag aldrig kommer klara det här med träningen om inte Chrille hjälper och peppar mig lite. SKa det vara så jävla svårt?


Tisdag

Idag sov jag länge, sen gick jag upp och såg att det var halvtaskigt väder. Så jag passade på att storstäda, vilket verkligen behövdes! Sen var jag med syster i Nacka forum en sväng, handlade lite kläder på New Yorker och ett klockskrin på Guldfynd. Sen har jag lagat lite käk, fisk med citronsås och färskpotatis. Plingade på nån jävel förut, dom var från Eon, Chrille pratade med dom. Det skulle innebära typ 100 kronor billigare i månaden. Skiter egenligen i en 100lapp. Men Chrille verkade vilja prova, bindningstid ett år. Sånt hatar jag. Nån som vet nått om Eon? Ska kolla upp det lite mera, har en vecka på mig att ångra mig iaf.

Chrille kom iövrigt hem med en AC idag, jag ligger i andra rummet och är förbannad. Jag ville ha 2 fläktar som kostar 150 kronor styck. Nej, en AC för 3000 STOR som ett hus som låter som en jävla traktor och väcker hela grannskapet. Inte nog med det, den har ett stort jävla utblås från en stor slang. Och den ska vara utomhus. Vi har såkallade "vädringsfönster", det tänkte Chrille ta sönder (dom märker ändå inget säger han) Men förihelvete! SÅ JÄVLA ONÖDIGT. Han har volymen på typ 40 för att ACN låter så mycket. Vi bor i Sverige, inte i Thailand eller nått liksom. Nej, jag är inte glad. Jävla stolpskott...

Nu ska jag äta lite jordgubbar och sen lägga mig i nybäddade sängen.. Skööönt!


Måndag

Natten som var var hemsk, jag vettefan vad det är för nått fel på mig men känslan är fan hemsk. Somnade någon gång efter 5 imorse. Det är så upp och ner, fram och tillbaka. Måste fan ta tag i det och kolla upp vad som är problemet. Upp runt 10, sen åkte jag och mamma till syster som jobbade. Där åt vi lunch, sallad som mamsen hade gjort. Så handlade jag med mig 2 askar jordgubbar och ett paket biggaråer.

Kl 15 var det träning med min PT i Ågesta. Fyyfan va jobbigt det var idag. Vi sprang och sprang upp för branta berg, träsk, över stenar, träd osv. Sen var vi uppe på högsta toppen och hade utsikt över vattnet. Sen massa övningar hit och dit under spring/gång färden. Sen kommer vi till ett högt sandberg, jag visste direkt vad jag skulle få göra. Upp, ner, upp, ner osv. Fyyyfan! Helt jävla slut var jag, men det var roligt! Nu måste jag ligga i lite om mitt viktmål ska nås!

Hem duscha, lagade mat (tikki massala) och ris, gottigott. Sen åkte jag iväg och träffade Martina för lite mer träning på gymmet, körde 20 minuter på crossen, 20 minuter på gångbandet och 10 minuter på cykeln. Så sammanlagt 1 timma och 50 minuters träning idag. Det känns bra!

Nu har jag precis duschat igen, mumsat på lite jordgubbar och sitter och kollar på Danska Hollywood fruar!

Söööndag

Igår när jag kom hem från jobbet satte jag mig och cyklade 45 minuter. Sen blev det frulle och till systemet för att köpa lite läskedryck. Gick även in på classe för att köpa fläktar, men förihelvete! Dom var slut. Får hoppas det kommer in i veckan, sjukt jävla äckelvarmt hemma.

Sen åkte vi hem och fixade iordning oss, sen bar det av ner till prippscup på farstaängen. Mycket trevligt sällskap, fotboll, dricka och sol Efter vi hade varit där i typ 4 timmar så gick vi hem till pappa med lite folk och där festade vi vidare. Groggar och öl och mojitoos. På ängen blev det pizza för hela slanten sen framåt kvällen blev det resturangen för sällskapet. Sen när typ alla hade gått så kom Malin och Billy förbi och joinade oss. Var typ år och dagar sedan. Men mycket trevligt!

Idag sov jag lääänge, sen upp och käka frulle/lunch och sen iväg till jobbet. 14.30-24. Yes, så nu sitter jag här. Ska snart ta och äta middag innan det är dags för att vandra vidare..

Idag fyller min bästaste vän Sabine 21 år, grattis min älskade vän! ♥♥♥♥

Soolskeen

Imorse gjorde jag iordning lite sallad till mig, mamma och syrran. Kycklingsallad med salladsost, pasta och avokado. Sen åkte vi till Årsta havsbad och låg där i typ 4 timmar och glassade. Sjukt varmt idag verkligen. Och ett stort minus är att det är såå fruktansvärt varmt inne hos oss. Så i helgen blire till att åka och handla fläktar, man vill ju kunna sova utan att svetten lackar, så obehagligt när det är så varmt.

Vi ska inte klaga, underbart väder! Nu är jag åter på jobbet.. Bara skit på tv, som vanligt på sommaren.

Torsdag..

Idag har jag varit med Sabine och kollat efter en resväska, hon behövde en och jag vill köpa en ny liten mindre än den jag har. Sen åt vi lunch i Enskede, thaikäk. Så underbart gott! Sen bar det av till Ågesta för träning med min PT, idag körde vi boxning och massa styrkeövningar med hantlar, på bollen osv. Sjukt jobbigt, och jag svettades som en gris! Nu har vi fått 4 stycken triangelbyten som alla tackat ja till, det är 2 lägenheter i Sköndal (lite mindre, och liite billigare) sen en lägenhet i Hägersten och en i Bandhagen. Vi får se vad som händer..

Nu sitter jag på jobbet, slutar 8 imorgon bitti..

RSS 2.0