..

Jusste, mors-dag idag ju! Så jag åkte hem till min underbara, söta, bästa mamma med ett kort och en blombukett! Jag älskar dig mamsen!


Söndagsmys!

I lördags så blev det storstädning, nu är det bara dom hemska fönsterna som måste putsas! Allvarligt så ser man knappt ut. Det är gegg och allt skit på rutorna från när dom tapetserade här förra året. Dags att ta tag i det i veckan! Men det är ju så tråkigt, och krångligt!

Sen var jag och hälsade på Jannika i hennes nya lya :) Och efter det hälsade jag på pappa. I dag har jag varit i stan med pappa, Chrille och mina 2 "plastsyskon". Gick runt och kollade lite, och sen bjöd pappa på sushi/thaibuffé. Jätte gott! Sen åkte jag och Chrille och kollade i lite affärer ute i Länna, han köpte ett par nya inlines och jag handlade ett par mjukisbrallor och ett träningslinne. Jag ska åka i veckan och handla inlines jag också! Så får man se om man använder dom eller om dom hamnar längst in i garderoben! Grymt skoj om man började åka lite iaf :)

Ikväll blire bara softa framför tvn, med chips och dipp, godis och läsk. Ja, det vanliga svull-söndagsmyset!

Godkväll..

Inte hänt så mycket på senaste, natten som var jobbade jag. Och idag har jag flängt runt med Sabine, klädoutlet och fixat studentpresent till syrran. Kan inte avslöja ännu vad det är, hon springer ut den 11e. Så efter det får ni veta :) Igår handlade jag en ny klocka, och idag ett linne och 2 t-shirts. Jag har faktiskt lagt undan lite sparpengar denna månad iaf. Blev thaikäk till lunch :) Sen stendäckade jag på soffan i typ 2 timmar, hörde inte att mobilen ringde flera gånger. Då är man trött! Och jag som skulle iväg och träna, nu har jag inte tränat på 2 dagar. Jag får vara fet i sommar också..  Kan det inte komma några mirakelpiller? Som gör att typ 15 kilo bara försvinner utan att man behöver göra något. Det skulle ju vara great!

Sen hade jag uppnått VG på min komplettering jag gjorde i natt, nu väntar jag bara på ett "Du har fått VG i kursen" SOMMARLOV från skolan nu! :)

Imorrn äre dags för jobb heeela långa dagen, 7-22.30 :) Sen ledig i helgen!


Hej igen

Glömde ju säga att jag köpte ett par foppa också, ett par rosa :) Jag har ju ett par svarta som jag alltid har på jobbet. Dom är ju såå gräsligt fula, men fan så sköna. Bara sätta på sig när man ska till stranden eller så...

Var på ett spinnpass också, sjukt jobbigt och efter halva tiden fick jag världens kramp i högra bröstet. Men jag kämpade ont vidare. Jannika ringde mig också och frågade om vi skulle börja dansa, typ streetdance eller poledance. Så javisst, det är jag med på. Tjejen med noll kordinationsförmåga. Haha! Men man kan ju alltid prova :)

Ska väl sätta mig och betala räkningar. Lönen kommer ju in efter 12, och det måste ju göras. Hade varit mycket bättre om man hade en rik karl så man kunde göra roligare saker för pengarna ;)

Tisdag

Shopping, shopping, shopping. Jo, det är det dessa 2 dagarna har bestått av. Jag har handlat 3 par trosor, en bh, en bikini, 4 linnen och ett par linnebyxor. Jag kan erkänna att jag tycker själv att jag handlar lite för mycket. Men vart tar allt vägen? Jag fattar inte, har ju typ inga kläder. Iof så rensar jag ut typ 3 grr om året också. Åker med allt till min kusse som blir överlycklig :) Nu ska jag satsa på att lägga undan mer pengar och ta det lungt på shoppingfronten. Det enda som fattas är någon fin klänning. Sen är jag nöjd. Ska satsa mer på träningen nu hade jag tänkt. Jag behöver få lite mer självdiciplin. Eller hur fan det stavas? Jag har mailat en grym PT, som jag hittade på nätet. Jag vet att det är grymt dyrt, men det är en bättre investering än att köpa kläder hela tiden. Jag vill få tillbaka mitt självförtroende snarast tack!

Nu ska jag fixa lite käk, sen äre dags att dra och träna...

Jobb, jobb..

Jobbade i fredags, sen grilla vi hos mamsen. Idag har jag också jobbat, och sen var jag på kalas hos farmor. Imorrn äre åter dags att jobba, upp tiiiiidigt. Jag klagar inte, denna helg äre storhelg. Och vadfan är pingst liksom? Jag börjar känna mig ganska seeg, men när denna 60 timmars jobbveckan är över så har jag några dagar som jag kan sova ut :)

Dags att bädda rent i sängen, föna barret och försöka sova..


Torsdag

Idag har jag varit i Forum Nacka med min brukare och den andra assistenten, där blev det en sushi-lunch och sen kollade vi runt lite grann. Slutade 18, hem och lagade mat och satte på en tvättmaskin. Denna gång blev min duk helt förstörd, jag tror det är av tvättmedlet denna gång. Men varför blire så när man har lite tvättmedel och inte överfull maskin? Och varför blire svarta prickar på mina vita kläder? Det är sååå mycket som blivit förstört! Undrar om man vågar riskera att tvätta mera.. Eller om man helt enkelt måste köpa en ny.. Någon som har några tips? Vad man kan göra eller vad det kan vara för fel?

Sen körde jag 40 min på cykeln framför kniven mot strupen. Alltid nått, snart äre dags att sova. Upp 6 imorrn, puuh. Godnatt!


Onsdag

Idag har jag jobbat, skulle ha jobbat 8-18, sen skulle jag åkt och tränat med Maria. Jag hade packat ner allt eftersom jag skulle ha lite bråttom när jag slutade. Men nej, då dyker inte den personal som ska byta av mig upp. Asså föörfan, det hade blivit missförstånd. Klockan 19 knackade det på dörren. Och jag som hade sett fram emot att träna. Mitt humör var inte det bästa efter det. Så det blev ingen träning, jag åkte till pappa istället, jag hade köpt fästingmedel till katten idag. Sen lånade jag med mig träningscykeln hem. Den står så fint här, idag blire ingen cykling, men en annan dag. Musik i öronen och sen äre bara att trampa...

Imorrn äre dags för jobb igen. 8-18 :)

Snart dags att nanna kudde..


Tisdag

Idag jobbade jag 7-14, sen hem och tvättade och lagade mat sen drog jag till gymmet. Skulle prova på spinn 60+, med + menas att det är ett intensivt pass. Alla spinnpassen jag brukar gå på är det kvinnliga instruktörer och passen är 45-50 minuter. Man känner igen precis alla som går där, precis samma människor hela tiden. Idag kände jag inte igen någon, och det var en manlig instruktör. Fan va det är bra med manliga instruktörer! Han körde stenhårt alltså! Jag har aldrig varit så svettig efter ett pass kan jag lova! Jag körde så jävla hårt, ett stort + till manliga instruktörer! Det passet ska jag gå på fler gånger!

Mamma och syster var här och hälsade på nu på kvällen, drack lite kaffe och snacka skit typ :)

Så underbart väder ute nu, ändå känner jag att jag vill ut och resa. Men det är ju annorlunda att resa bort. Man slipper liksom den här jävla Stockholm-stressen....


Måndag

Vissa dagar är jag jätte motiverad och träna, andra dagar inte. Jag vill verkligen komma igång, jag vill ha peppning. Höra att jag är duktig, sluta höra tjatet om godis och "kaninmat" kan man ju inte äta. Allt skulle gå så mycket lättare med lite peppning hemifrån. Men det får man väl drömma efter.

Funderar fan på att skaffa en PT, som kan pressa mig till tusen. Det är svindyrt, men det skulle vara en bra investering. Idag har jag jobbat, sen 45 minuters spinnpass på gymmet.

Farmors gamla katt är avlivad. Kommer aldrig glömma när jag och familjen fick honom av en granne som var på sjukhus hela tiden och katt-mamman vägrade ta hand om denna söta kisse Valle. Jag tror han var 6 veckor när vi fick honom. Jätte liten och söt. Vi döpte honom till "Katja" för vi trodde det var en tjej. Syrran blev allergisk och farmor tog över honom. Han hade varit borta i ett dygn, det var lite konstigt tyckte hon. Sen hade grannen sett honom i trädet, han hade ramlat ner och landat på sidan och fått hjärnblödning och blod i lungorna. Så det var bara att avliva honom. Hemskt sånt där, hela livet går i krasch känns det som. Jag har haft mycket djur under min uppväxt och varit med om att dom dött. Men det som jag aldrig kommer glömma, det var när jag var med pappa en månad innan min födelsedag. Kankse var runt 12 år. Vi var inne i djuraffären i Högdalen, jag såg en ödla som var så grön och liten. Han följde mitt finger när jag drog det längst terrariumet. Vi åkte hem och jag tjatade och tjatade på pappa. Okej, du får den i förskottspresent. Vi åkte dit, och får tag i en personal. Då var det några andra som står och ska köpa min ödla! Men efter lite övertalning, så fick han följa med mig hem. Han sprang alltid runt och satt på axeln och spanade. En dag var det soligt och varmt ute, mamma satte ut honom i solen i en liten bur. Efter ett tag går jag ut för att ta upp honom, då får jag tag i honom. Han är helt stenhård! Han är döööd! Vilken panik jag fick, mamma och pappa försökte få liv i honom. Utan resultat, jag skrek och skrek och grät och grät. Hemskt.. Men man får förgyllas över alla dessa fina dagar man får med dessa djur...

Jag saknar min katt! Jag vill att han ska bo med mig!




Underbart väder..

Så jävla skönt väder ute idag, jag har varit med Sabine, Stephen och lilla Haylie ute på Dalarö och tog en glass på bryggan. Fan vad jag vill ha båt! Då skulle jag bo på sjön i sommar. Det är fan livet! Sen har vi suttit i parken medans Haylie och Vincent har fått leka av sig lite. Nu är jag hemma igen och ska straxt börja med maten, jag hade velat grilla. Men jag gör iordning lite entrecote, färskpotatis och tsatsiki istället. Det duger det med! Kanske kan bli grillning imorrn, en fet flintastek skulle inte sitta fel!

Imorgon måste jag fixa min VG uppgift också, har en del som jag skulle komplettera för att uppnå VG. Precis som jag trodde. Men sen är jag klar i kursen, och förhoppningsvis slipper jag komplettera igen.

Imorrn hoppas jag på lika bra väder som idag. Får se vad man hittar på ikväll, inga planer än så länge iaf.


Lite sådär smått förbannad

Idag sov jag bra länge, skönt med sovmorgon iaf. Sen vart det sushikväll hos Sabine :) Och sen ut på lite race. Och ja, det gick åt skogen. Vi hade parkerat lite fel, och precis då kommer snuten. Dom hann stanna flera bilar också. Men det vart 900 spänn i böter, dom är så jävla otrevliga. Usch, vilka hemska människor! DOm är fan inte värda ett skit! Har dom inget annat för sig en fredagskväll? Ta fast våldtäcksmän och annat skumt folk istället! Jävla puckon!


Godkväll..

Köpte en ny dammsugare idag, den som vi har fungerar fortfarande. Men jag ville ha en ny lite finare. Ni tänker säkert men herregud vad spelar det för roll? Bara den suger upp skiten. Och jo, det är väl klart. Men den har varit med i 3 år nu, och jag ville ha en ny :) Då blire lite roligare att städa! En sån här blev det:



Maten hos mamsen var toppen! Det blev grillad fläskkarré med räfflade potatisgrejjer med tsatsiki, bea och sallad :) Mums. Var där i typ 3 timmar, nu slappar jag bara framför datan. Dags att sova snart kanske. Jag känner mig lite rastlös över att jag är ledig i 3 dagar nu. Menmen, nått ska man väl kunna hitta på..

Godnatt


Torsdag morgon..

Det har inte hänt så mycket sen jag skrev sist, i tisdags fick jag jobba över nästan 4 timmar. Och igår jobbade jag 8-18. Sen åkte jag hem och fixade iordning mig och sen blev det in till stan med Sabine och festa lite :) ♥

Idag mår jag faktiskt prima, vaknade vid 9 och satte igång här hemma. Nu står kycklingen i ugnen, till det blir det ris och tsatsiki :) Sen ska vi iväg och kolla i lite affärer och senare blire middag hos mammsen ♥

Ledig till på måndag, som det ser ut nu :) Tjingeling!


Måndag

Imorse var jag såå trött, så trött har jag inte varit på länge. Kände bara att jag ville dö typ. Men dagen på jobbet gick bra iaf. När jag hade slutat så åkte jag hem, böt om snabbt och sen åkte jag till gymmet och körde ett spinnpass på 45 minuter.. Skönt!

Det är nått skumt med tvättmaskinen här hemma, den färgar alla kläder! Nu har jag fläckar på mina vita kläder. Inte alla men några. Jag fattar inte vad det är för fel! Jag har kört rent den flera gånger osv. Man blir ju fan så jävla arg! Vet inte om jag vågar tvätta nå mera. Jävla skit alltså!

Har lämnat in VG-uppgiften precis, jag fattade ingenting nästan. Haha, men försökte mitt bästa. Skrev inte så mycket, menmen. Jag brukar ju alltid överarbeta mina uppgifter. Så vi får väl se om det här slapperiet räcker för ett VG :)

Dags att göra sig i ordning för sängen kanske, imorrn äre jobb 7-14 som gäller. Och jag ska även ha intro då. Då kanske man ska vara lite pigg, det är mycket som ska visas, sägas osv.

Nattinatti!

Söndag

Idag har jag fått en massa gjort! Storstädning, renbäddning, tvättat en massa. Idag fick jag tuppjuck på grannarna under, Chrille också. Så vi gick ner och frågade om dom kunde dämpa sig. Hon sa att hon skulle säga till barnen, det blev lugnare sen men vi får se om det bara var idag eller om det håller i sig. Sen var jag och handlade lite på Willys med Sabine, och sen har vi haft en plugg kväll med massa godis, chips, dipp och läsk. Jag är proppmätt på allt skit! Men gott var det! Nu har jag inte mycket kvar i skolan.

- Göra klart VG uppgiften och lämna in.
- Rätta 2 frågor när någon har svarat på mina frågor angående lagar i gruppforum.

Sen är jag klar! Och då är det sommarlov från skolan, nästa kurs startar i Augusti!

Imorrn äre dags för jobb igen, 8-16.30.


Pust och stön

4 timmars sömn fick jag inatt, jag är dödstrött och har extremt jävla ont i ryggen. Roligt att känna att ryggen är på gång att pajja vid 22 års ålder, nej inte riktigt va. Det är såå jävla trist på jobbet, jag har gjort allt man kan göra. Storstädat, lagat käk, tvättat en massa. Sprungit runt och hjälpt massa andra. 5 och en halvtimme kvar tills man slutar. Guud vad denna dag går seeegt! När jag slutat ska jag nog bara hem och ta det lungt!

La in moppen på nätet igår, syrran ringde och dom hade sålt den. Vi ska dela på cashen, så jag är hela 2000 kronor rikare :) Det skadar ju aldrig.

Back to work...


Idag är det fredag

Idag har jag jobbat 8-18, detta ansvar är jobbigt börjar jag känna nu. Menmen, det blir väl bra när allt det "nya" har lagt sig och man kommit in i alla nya rutiner osv. Imorgon ska jag jobba 7-22.30, ett långt pass. Men skönt att få ihop så många timmar på samma gång, då behöver man bara jobba en dag på helgen och få ihop samma som man får på 2 dagar. Perfekt!

Finns inget skoj att berätta, Punkt slut!


Morsning korsning..

Nu har man tvättat och fixat lite. Sabine har varit här och druckit kaffe. Jag har prövat alla kläder igen som jag köpte igår, jag är jätte nöjd :) Nu ska jag fixa iordning mig. Sen över till Sabine och ta en kaffe, innan jag ska iväg och jobba 13.30-22.30.


En toppen dag!

Imorse vaknade jag, tog en dusch sen kom Madde hit och vi drack en kaffe. Sen rörde vi oss mot stan och gick runt, vi åt lunch på donken och tog en chailatte som efterrätt. :) När vi kom hem så åkte vi till Örby och åt, kycklingsallad. Jag handlade massa saker, 2 par skor, 2 par jeans, 1 kjol, 2 bhar och trosor, 3 par shorts och 5 linnen. Så det gick en hel del pengar men jag har nått att sätta på mig om det blir varmt iaf :)


Rastlööös

Jobbade som assistent hos en person som jag inte jobbat hos förut, men det gick toppen bra :) Nu är jag hemma igen, och raaastlöös som faen! Menmen, får väl softa och ladda krafterna för imorgon. Då blire en tripp på stan med Madde och Mimmi :) Får se om man kommer hem med något skoj. Hörs imorrn mina vänner.. ♥


Tisdag

Igår hände ingenting, förutom att jag drog och körde ett spinnpass 45 min på gymmet. Idag hade jag ställt klockan för att åka och träna, men jag snooza och snoooza sen blev det för sent för att åka iväg. Jag är så sjukt trött hela tiden! Det är dom här oregelbundna arbetstiderna som gör att man blir så här fuckad i skallen! Jag vill komma igång med träningen nu! Fan att alla ska vara så lata, jag vill ju ha en träningsvän så man kan peppa varandra ju!

Snart ska man iväg och jobba också, 13-21!

JOBBET ÄR KAAAOS!

Ja, helt jävla kaos! Först jobbade jag från 14, är som "assistent" hos en person. Därifrån ska man springa och ta massa lyftpass och så vidare. Det började idag, eftersom allt las ner igår. Inget på schemat stämde, så jag har gjort om det. Ringt 100000 telefonsamtal. Ja, jag känner mig som the big boss typ. Haha! Borde fan ha grymt mycket extra betalt! Haft intro med en ny nattpatrull, dom fick veta allt igår och hade tusen saker att göra och massa larm, så vi var försenade till alla en timma typ. Helt sjukt men det gick iaf. Vi har gjort vårt bästa nu kan man inte göra så mycket mer! Nu sitter jag och Catta här, surfar på varsin data med tända ljus och en påse godis :) 5 och en halvtimma kvar sen slutar man!

Imorgon kommer jag nog stendäcka!


Hej gott folk

Idag har jag umgåtts med Sabine mesta dels av dagen, blev en sushi till lunch. Så jävla gott alltså! Varit på avslutningsfest med jobbet, vi var på Enskede krog och åt mat och så. Vi var över 20 pers. Det var tårar hit och dit och mycket fina ord som sades. Som alla sa : Bästa arbetskamraterna och bästa jobbet, det kan aldrig bli bättre. Det stämmer faktiskt! Nu finns inte poppelgänget kvar längre :(

Jag är nykter som vanligt, skönt att vakna upp och inte vara bakis imorgon. Jag har ett låååångt arbetespass framför mig imorgon. Jag hoppas allt går bra!


RSS 2.0