Torsdag

Ledig idag, superskönt! Känns som jag bara jobbar och jobbar nu sen jag har blivit fast. Men det kanske är för jag jobbar mer, eftersom jag jobbade många timmar förut på nätterna och fick ihop till heltid fort. Menmen, bara att kämpa på. Fast ibland ångrar jag mig, att vara personlig assistent är krävande. SKulle hellre vilja jobba på ett boende eller nått sånt. MEn snart när min utbildning är klar så ska jag sätta igång och söka något nytt, om jag inte får jobb på min praktik det vill säga :)

Idag ringde klockan 7.45 på min lediga dag. Valet var upp till mig, för då var det träning som stod på spel med min tränare kl. 8.30 nere vid Hökarängsbadet. När jag kom ner till bilen typ 6 minuter innan jag skulle vara där fick jag panik. Skrapa rutorna, nu???? Ah, hittade ingen skrapa. Så fick sätta på fullt ös på värmen och efter några minuter kunde jag åka. Idag sprang vi i intervaller 3km, upp för trappor, ner för trappor och sen styrkeövningar. Sjukt jobbigt! Men efteråt kändes det skönt! Som alltid när man har tränat. Och 3 grader var det halv 9 imorse, sjukt kallt!

Sen åkte jag hem och duschade och tog en kaffe med Sabine, sen åkte vi och handlade på Willys. Sen åkte jag till jobbet för min bemanningsassistent skulle hjälpa mig att fylla i massa papper idag. Nix, hon hade tagit semester. Typiskt! Så nu måste jag åka dit imorrn! Men som tur är jag ledig! Så imorrn blire också träning! :)

Nu är jag klar med alla uppgifter som skulle in denna vecka, det känns toppen! Plus att jag fick VG + på min första inlämning. I alla förra kurser har vi haft G-MVG del, så jag har ju skrivit efter VG målen. Och fått VG i alla kurser utom i Medicinsk grundkurs där jag fick G. Men nu finns det bara en uppgift, och inga riktmål. Och betyg sätts från G-MVG precis som i högstadiet/gymnasiet. Så jag är glad!

Finns inte så mycket mer att säga! Ha en trevlig torsdagskväll..


Går inte riktigt som jag tänkt!

Jag ville verkligen sätta igång och träna och så. Men jag har ingen tid till det! Har inte tränat något alls sen jag skrev sist. Tiden räcker inte till för fem öre, bara jobb och plugg. 2 uppgifter kvar denna vecka, ska försöka bli klar med dom tills på onsdag kväll iaf, då har jag hela torsdagen och fredagen ledig från jobb och plugg. Och då blire träning förhoppningsvis! :) Och om 3 veckor äre egentligen praktik, men jag har ju validerat den. Så det är vanligt jobb och bara en uppgift på alla dessa 3 veckor. DÅ har jag ingen undanflykt, då har jag tid med träning varje dag :)

Nu börjar det bli extremt kallt ute, idag höll jag på att frysa ihjäl. Det är nu dessa kalla dagar kommer som man bara kan stå i duschen med supervarmt vatten så kroppen blir helt röd och bara njuta. Man vill inte stänga av och kliva ur duschen för då blire såå kallt. Fram med dom varmare höstjackorna, tur att jag har köpt 2 nya! Den gamla fick syrran, ah jag har blivit för tjock så det var 10 cm kvar tills att jag kunde knäppa den. SÅnt är livet!

Annars rullar det på, imorrn fyller pappsen år. 49 bast, han börjar bli gubbe :) haha. Ska slå in hans presenter nu och fixa lite innan det är dags för skönhetssömnen! Godnatt!

 




Pappa och jag i våra unga år ♥

Tisdag

Igår vare träning med min PT som gällde, jag svettades som en gris och kände mig helt värdelös eftersom jag har skitigt i träningen helt sen typ 2 månader tillbaka. Vi ska köra en gång i veckan nu! Min träningsvärk idag är extrem! Imorse när jag ställde mig på vågen fick jag en riktig chock! Gått upp extremt mycket på bara 2 månader! Så nu äre bara att köra, och hoppas att jag grejar det denna gång.

Skolan går åt helvete, fick boken igår kväll. Lämnade in 2 småuppgifter, nu har jag 3 stora uppgifter kvar som är sena! Känns väl inte så jätte roligt, men jag känner att tiden inte räcker till! Jobba heltid, plugga heltid och sen allt utöver det! Skulle vara bättre om ett dygn hade typ 30 timmar! Får se när man har tid för att plugga, kanske i helgen.

Idag har jag jobbat 8-19, sen cyklat 30 minuter på motionscykeln här hemma. Bättre än inget! Imorrn äre dags för jobb samma tid som idag. Jobbigt med långa dagar ibland!


Söndag

Jobbet gick toppen igår, åkte och hyrde en film med Madde "Hatchiko". Fyyyfan vilken hemsk film! Jag och Madde satt och böla i kör i ett varsitt hörn i soffan. Det handlar om en hund, som är såå lojal och verkligen ÄLSKAR sin husse. När man ser denna film så förstår man verkligen hur mycket vi betyder för vår hund och att dom verkligen har känslor och förstår osv. Kolla på den! Den är baserad på en sann historia! Så det blev inge party, det blev en lugn hemma kväll igår också.

Idag vaknade jag tidigt runt 8, nu börjar rutinerna från arbetet komma in. Hataar att vakna tidigt när man är ledig! Har varit i farsta med Madde, köpte lite ringar och 3 träningstshirtar. Käkade lunch och var och handlade på Willys. Imorrn kör jag igång med träningen efter ett superlångt uppehåll. Min kropp skriker efter nyttig mat och träning. Chrille har själv tjatat nu att vi ska sätta igång och äta bättre och börja springa på kvällarna. Vi får se hur det går!


Fredag

Jobbat idag, sen åkte jag, Chrille och Madde och käkade en pizza och handlade lite fredagsmysgodis. Chrille drog iväg för en tv-spelskväll och jag och Madde har kollat på idol och softat. Madde var här från i måndags tills i onsdags och idag kom hon igen för att sova hos oss ett tag :)

Skulle ju jobbat på söndag, men min bemanningsassistent hade gjort fel. Så nu går jag hemma på söndag, med betalt! Men hon sa att "vi får fixa nått annat till dig eller om dom ringer på söndag och behöver folk så kan du hoppa in" Lär nog inte bli så iaf. Så man kanske ska hitta på nått skojj imorrn, skulle vara roligt att partaja lite. AH, vi får se hur det blir med den saken. Upp tidigt imorrn! Så nattinatti! Och trevlig helg!

Torsdag

Idag vaknade jag runt halv 9, typiskt på min lediga dag! Men lika bra det, hade massor att göra! Tvättat, varit och handlat smoothies och fixat passcheman på gymmet. Städat iordning i källaren, och på balkongen och ringt massa samtal. Sen var jag och Sabine uppe i centrum och röstade, och sen har jag varit på munvårdskurs och APT möte. När jag kom hem blev det att laga middag, kolla biggest looser och idol.  Imorrn blire jobb 8-16, och jobb hela helgen låååång. Känns himla tråkigt att jag inte kommer att jobba med mina "gamla" brukare mera, saknar dom redan! Nu känner jag inte riktigt att jag trivs, men jag hoppas att jag kommer in i arbetet och att det kommer att kännas bra tillslut. Annars vet jag inte vad jag gör faktiskt.

Fick VG i kursen Etik och livsfrågor, i tisdags började en ny kurs. Har beställt en bok, men det har inte kommit ännu. Flera inlämningar denna vecka, så får hoppas den slinker ner i brevlådan imorrn!

Dags att göra sig iordning för sängen kanske.. Godnatt

Ullared var toppen!

Efter 1 timmas sömn så startade bilen klockan 02.30 natten till söndag. Kvart i 8 var vi framme i Ullared, Gekås. Sjukt trötta var vi, men det där adrenalinet när man kommer in i affären går inte att beskriva. När klockan var 2 så var våra vagnar FULLPROPPADE! Så vi var tvugna att gå och betala och lämna allt i bilen för att sen gå in igen. Då handlade vi ännu mer och gekås stängde 17, straxt innan det var vi klara. Så först sovit en timma, suttit i en bil i 5 timmar och sen gått runt i 9 timmar! GUUUD vad fötterna värkte alltså! När vi kom fram till stugan vi hade hyrt så tog vi in alla påsar vi hade handlat (23 stycken) Och nu som varit där vet att dessa påsar är stora! Vi var tvugna att packa om allt för att få plats i bilen. Efter lite skrattanfall så däckade vi runt 22. Supertrötta men supernöjda! Klockan ringde vid 7, vi gick upp och städade och fixade och var på Gekås straxt innan 9. Gick i 2 och en halvtimma, och hade en till varsin full kundvagn! Ehm, hur tänker vi? Hur ska vi få in detta i bilen? Men det gick, men bilen var fullpackad! Det brändes extreemt mycket pengar! Rekord hittils! Och det var en toppenresa! Vi var hemma straxt efter 17 i måndags! Har handlat presenter till folk som fyller nu innan jul, och har handlat alla julklappar! Skönt! Jag längtar redan tills nästa gång!



Bilderna är från första dagen! :) Och här är det redan ganska fullproppat!

Sen har det inte hänt så mycket mer, förutom att jag har jobbat. Ledig imorrn, har massor att göra! Sen jobbar jag fredag, lördag och söndag. Ser inte fram emot det, menmen.


Torsdag

Inte hänt så mycket sen jag skrev sist, jobbade tisdag och onsdag 8-19 men idag var jag ledig :) Tog en morgonkaffe med Sabine, sen åkte vi till Willys och handlade lite. Och sen har jag haft tvättstugan och storstädat/rensat hela klädkammaren :)

Tittade på biggest looser, känner igen mig i dem. Jag sitter och typ bölar hela tiden. Jag har blivit såå himla känslig på sista tiden! Jag gråter för allt! Haha! Och pinsamt tycker jag att det är också, så jag försöker alltid hålla det inne :)

Pappa ringde förut, han sa att han inte kunde följa med till Gekås. Han hade inte fått tag i nån bil, han har ju en men ingen kombi. Och med 5 pers och en sån liten bil så får man inte i så mycket. Men jag sa att han fick slänga in massa påsar i min bil. Men då sa han att hans bagage lucka var trasig och inte går att få upp! Så Chrille ringde sin polare, så jag ska dit imorrn bitti och lämna hans bil eller se om han kan fixa det. Och då innebär det att jag inte får någon sovmorgon och att jag måste gå till jobbet! Jobbet 9-15 imorrn, skönt med en 6 timmars arbetsdag :) '

Snart gekås och ullared! Jag och Sabine var nästan nära på att dra idag. Så shoppingsugna är vi! ;)




Måndag

- Tagit en kaffe och pluggat med Sabine
- Gjort prov i skolan som gick toppen! Skrev 4 sidor, skrivkramp!
- Storstädat och renbäddat
- Rensat och städat lådor/skåp! 5 kassar slängda! Resten får jag ta en annan dag!
- Kollat på biggest looser, Sverige. Där vill jag vara med ju!
- Pluggat, så nu är allt i denna kurs klart. Om jag inte måste komplettera nått!

Hunnit med massa idag! Superskönt! Imorrn äre dags för jobb 8-19!

Söndag

Idag har det inte hänt så mycket, städat iordning och rengjort min garderob. Så nu är det toppenfräscht! Sen har vi varit och käkat på resturang i Örby med Mimmi, Robban och lilla James. Nu har jag suttit i flera timmar och försökt få ihop den sista skoluppgiften som ska vara inlämnad imorrn, men hittar ingen bra information. Så jag la ner det! Får göra klart den imorrn efter jag varit i skolan och gjort prov. Försöker plugga lite till det nu. Sen kommer Sabine hit runt halv 10 imorrn så ska vi plugga lite innan vi ska vara i skolan kl 12. Yes, wish me good luck!

Bild från vår Ullaredsresa i april - 2010. Haha, efter knappt 5 månader äre dags igen! :)


Lite bilder från Spanien!














Nästa semester får det bli nått annat, nu känns både Thailand och Spanien som mitt andra hem!


Tjenixen

Det var ett tag sen jag skrev här, inte så mycket som hänt. Vi har kommit hem från Spanien till iskalla Sverige. Inte så jätte skoj! Men jag kom hem och fick skriva på papper till en fast tjänst! Man tackar! Haft lite ångest över det, vet inte om jag är glad eller ledsen. Det är både fördelar och nackdelar med att vara heltidsanställd precis som det är att vara timanställd. Men nu verkar allt läggas ner på jobbet, så det var väl lika bra. Det är som assistent hos 2 stycken som jag varvar emellan. En har jag dock inte träffat, men jag hoppas det går bra. Jobbar varannan helg, det suger stenhårt! Och jag jobbar 16 dagar på 4 veckor med tanke på att jag har en del långa pass :) Det är ganska skönt faktiskt! Menmen, nu är jag säker! Nu är det bara att börja jobba och tjäna in semesterdagarna, längtar redan tills nästa semester! Mitt schema startar på måndag! Och då är jag ledig och ska till skolan. Jobbar tisdag 8-19, onsdag 8-19 och fredag 9-15 sen blire ULLARED med Sabine, pappa och hans familj på söndag/måndag. Det ska bli suuperskojsigt! Shoppa jäääärnet ;)

Plugga heltid, jobba heltid :) Det går bra nu! Och skolan går great! Man ska väl inte klaga. Snart dags att krypa ner med duntäcket, extremt kallt i vår lägenhet! Godnatt

RSS 2.0