28 april

I tisdags blev det 1 timmas bodypump och 5 minuters avslutning på crossen, igår var jag ledig. Var och tränade, 1 timmas kondition och sen avslutade jag med en massage i medyjeten. Sen bar det av till farmor och lånade hunden, drog ut lite mer än en timma. Stannade nere vid stranden så Daisy fick bada lite, fattar inte att hon inte fryser ihjäl. Hon älskar att bada! Sen såg vi en båt komma in med en liten rottis i, så dom lekte lite. Han var 8 månader och lite valpig och ville bara leka medans hon ville leka med sin pinne som hon absolut inte gillade att hon försökte ta. Haha!








I morse var jag och klippte mig, sen hälsade jag på mamma en snabbis för att sedan åka och träna med syrran. 45 minuters cirkelcore och sen 20 minuter på crossen.

Straxt iväg och jobba 16-22, imorrn jobb 8-16 och sedan har jag bokat in mig på ett happyfriday pass. 30 minuter bodypump, 30 minuter bodycombat och 30 minuter bodybalance! :)

Jobbar hela helgen, på lördag ska vi till pappa och grilla. Och på söndag blire jobb 8-16 och sen 19-23 så därimellan tänkte jag dra till gymmet! Lördag blir ju vilodag eftersom jag inte hinner dit innan dom stänger. Yes, så ser denna vecka ut. Och pluuuugga lite också kanske vore bra, 2 prov på måndag! Hoppas ni alla får en bra valborg! :)

Snacka om att förtränga verkligheten

I fredags blev det bilträff, i lördags så drog jag in till stan och träffade Madde. Satt på snaps i det underbart fina vädret och tog några öl, vi drog vidare runt lite med lite annat folk och till slut hamnade vi på moonshine. Det var en bra dag och jag var inte bakis igår eftersom jag tog det lungt! Vi var på middag hos mamma igår och vi pratade lite vikt och så. Jag ställde mig på vågen där för att kolla bara, helt sjukt. Nej, den visade fel på 10 kilo trodde jag. Jag var såå säker på det, ställde mig på vågen i morse. Och jag fick typ hjärtattack, snacka om att förtränga att man är ett riktigt fetto! Jag känner mig som en köttbulle, jag vill inte misslyckas hela tiden. Men jag vet att jag kommer göra det om och om igen om jag inte får nån bra disiplin på mig själv. Jag vill kunna springa runt på Skara i bikini i juni och jag vill kunna gå omkring i linne och komma i mina kläder igen! Just nu går alla kläder bara sönder för dem töjs för mycket. Nä, fyfan va hemskt. 10 kilo ner till den 17 juni, det är mitt delmål! 

Idag jobbade jag 8-19, åkte hem och åt och ut på promenix en timma. Jag är så jävla otränad, min puls låg på omkring 140 och Chrilles straxt under 100. Ehm, riktigt otränad. Och jag som ska springa vårruset i slutet av maj. En månad kvar att få upp flåset lite :)

Imorrn äre jobb igen som gäller, träna och göra instuderingsfrågorna till provet :) Så ser min dag ut imorrn. Så underbart väder nu för tiden, det tar verkligen emot att jobba då. Menmen, pengarna måste in liksom..

Omotiverad

När allt omkring inte går bra så går allt åt skogen. Jag vill bara att allt ska lösa sig nu med bilen, jobbet och skolan så jag kan pusta ut någon gång. Jag blir så enormt omotiverad till träning, mat och allt verkligen! Men får hoppas allt löser sig snart iaf :) När allt har lagt sig och är klart äre bara att köra. Då har jag ju mycket tid över.. Fan va nice att skolan är klar snart, fattar knappt att jag har orkat. Heltidsjobb och heltidsplugg med praktik osv i 1 och ett halft år. Helt sjukt, but I made it!

Snart äre dags för jobbet, 16-22. Efter 18 äre storhelg, så 4 timmar storhelg idag, 10 timmars storhelg imorrn och 11 timmars storhelg på måndag. 25 timmar storhelg på maj lönen och det skadar ju inte! :)

Lördag och söndag är jag ledig, och det är bilmässa på Elmia i Jönköping. Får se om man drar ner över dagen på lördagen eller söndagen. Det skulle vara nice :)

Glad Påsk allihopa :)

19 april

Vaknade 7.40 igår och skulle ta bussen vid 8. Skyndade att klä på mig och skynda till bussen. På bussen snabbläste jag lite ur boken och kom till skolan i tid för provet. När jag fick provet tänkte jag herregud, det var mycket. Men mest ikryssningsfrågor sen en vg och mvg del som var en skrivdel. Skrev lite och lämnade in det, först ut ur klassrummet på mindre än 40 minuter. Oförberedd dessutom, så jag förväntade mig ett IG och omskrivning. Kom hem och loggade in, VG på provet. Och VG i betyg arbetsmiljö och säkerhet! Snacka om grymt! Så det gjorde min dag!

Hade anmält mig till den 2 och 9 maj för 2 prov i barn och ungdomssjukvård. Men frågade läraren om man kunde göra båda på samma dag, så nu har jag anmält mig för båda proven den 2 maj! Om jag klarar det så är jag helt klar den 2 maj! Snacka om underbart!


Jag känner mig som en dålig människa, har fuskat så mycket dem senaste dagarna och inte tränat. Menmen, imorrn blire iaf träning med syrran som gäller! Har bjudit hem mamma, syrran, farmor och hunden och hela pappas familj på middag imorgon. Tänkte att det skulle vara trevligt att ses alla, men nu i efterhand undrar jag vad jag tänkte på? Hahah, hur ska vi få plats :) Det löser sig iaf! Jag tänkte bjuda på taccos!

Nu ska jag göra lite mat, sen äre dags för jobb 16-22, ha en underbar dag. Jag älskar solen!


När ska allt sluta gå emot en?

Fick först en räkning hem från Comhem i veckan, vi tecknade nått nytt avtal. Och det skulle innebära en faktura på 0 kronor i 6 månader. Och jag får hem en räkning på 1800:- Är dom inte kloka? Ringt och giddrat med dom, och jag har mitt avtal framför mig där allt står klart och tydligt. Men på det dom har fått står det inte det. Helt sjukt, och mamma tecknade samma men har inte fått något räkning, än iaf! Pratade med dom i torsdags, han skulle kolla upp allt med chef osv och sen återkomma senast på fredagen. Nej, han har fortfarande inte ringt. Så jävla trött på comhem. Så dit måste jag ringa och giddra imorrn.

Inte nog med det, idag efter jobbdagen på söder upptäckte jag världens parkeringsskada på bilen. Smitning, jovisst. På Chrilles nya fälgar och allt, hela kofångaren och delarna över måste lackas om. Och fälgen är helt förstörd. Roligt? Nej, dyrt och ett jävla jobb. Till polisen och anmäla idag, och imorrn måste jag väl förmodligen iväg för att göra en skadebesiktning. Som sedan betyder utan bil och dyrt. Jävla skiiit alltså!

Och skolan, ja jag har inte öppnat boken ännu. Jag åker dit imorrn ändå och kollar eftersom jag har anmält mig. Idag fick jag sista betygen på mina uppgifter, 4 uppgifter på VG-MVG och på en uppgift G. Fett nöjd! Ingen komplettering, superduper!

Fullt ös alltså.. Bara tråkiga måsten, usch vill göra nått skoj! Fan va jag klagar, sorry! :) Upp om 4 timmar typ..



17 april

Veckan har varit, ehm mycket jobb och plugg. Träningen har fått ligga åt sidan, känt att skolan får komma först så att jag blir klar någon gång och kan andas ut. Denna ständiga stress är icke bra för hjärtat! Så endast tränat 2timmar och 10 minuter denna vecka, plus fuskat med goda saker både igår och idag. Jag har gjort alla uppgifter i skolan, yeees! Nu har jag bara proven kvar, 3 stycken. Som endast görs på måndagar. Så bokat in mig på lite måndagar så sista provet kommer jag att göra den 9 maj. Hoppas jag klarar alla och slipper göra omskrivningar. Ska göra första på måndag och har inte ens öppnat boken, kom hem idag tvättade och fixade lite efter jobbet och sen tvärdäckade jag på soffan. Undra hur jag nu kommer kunna sova, jobb imorgon också. Kör dubbelpass då, först 8 timmar sen några timmars ledighet för att sedan köra på 4 timmar igen. Så kommer mina söndagar varannan vecka att se ut nu framöver. Kollar i övrigt på jobb, funderar på att prova nått annat och ta tjänstledigt ett tag.

På måndag äre full rulle
-prov i skolan
-ringa massa viktiga samtal
-storstäda/renbädda/tvätta
-handla lite grann 
- träna


Egypten december 2010

Söndag

Träningsveckan har varit bra, jag är nöjd med första veckan. Totalt ungefär 7 timmars träning :) Bodypumpen i dag var extremt jobbigt. DÖD.se jovisst! Jag har så mycket träningsvärk att jag knappt kan gå för att musklerna typ har försvunnit känns det som. Menmen, sånt är livet! Imorrn är jag ledig och har massa på schemat! Klockan ringer 7.15, då blire iväg och träna! Hämta vingen, försöka plugga lite, APT möte på jobbet och kanske köpa en MP3. Hade köpt vispgrädde som låg i min träningsväska som rann ut och mp3n blev förstörd. Typiskt!

Big brother nu :) Sen försöka plugga lite, aldrig varit med om så sjukt svåra uppgifter som nu! Föresten, nån som vill gå på Rihanna med mig i Globen i November? Måste boka biljetter då :) Eller diggiloo i augusti? :)

Lördag

I fredags var min vilodag från gym, och då fuskade jag med lite gott på kvällen :) Det var lungt igår, helt slut var jag! Imorse ringde klockan 8.30, dags för träning! Hade bokat in mig på flexcross 45 min och yoga en timma. Syrran lurade med mig på yogan! Jag gav det ett försök, men hahah! Nej, det är verkligen inte min grej! Jag kan knappt hålla mig för garv, man kan tro att det är nått jävla psyko som står och snackar (instruktören). Nej tack, inte igen. Men passet innan, det var sjuuuuuuuuuukt jobbigt. Svettades som en GRIS! Olika stationer med massa övningar, indelad i lag på 3 skulle man köra tempo 1 minut på varje övning. Det var typ tävling i laget. Flexcross (även kallat crossfit). Jag har sjukt ont i kroppen nu alltså efter det jävla passet, och börjar nästan gråta när jag tänker på att jag har bokat in mig på bodypump imorgon! Men tur att syrran och Catta var med idag och imorrn, så slipper jag vara ensam. Det är bara att försöka skratta bort smärtan. En sak är säker, det kommer se jävligt roligt ut på pumpen imorrn.

Efter gymmet var jag och hälsade på farmor och Daisy på en fika, pratstund och promenix :)

Nu har jag suttit här sedan klockan 15 och försökt att plugga. Men hallå? Vad är det för svåra frågor. Helt sjukt, tänkte att jag skulle hinna med en uppgift iaf. Men nix. Inte det inte. Motivationen dog eftersom jag suttit och försökt hitta svar i ett år nu! SÅ jag ger upp och går och lägger mig och hoppas på en bättre dag imorrn!

Natti



God kväll

Jag förstår inte vart tiden rinner i väg, snart äre 3 veckor sen skolan startade och jag har inte ens tittat i böckerna. Jag undrar verkligen vart alla tid försvinner. Nu har jag iof flera jobbdagar än förut, vilket suuuuger rejält! Måste sätta igång snart, så jag blir klar någon gång. Det kan vara lite jobbigt att inte har några datum som sista inlämning ska vara har jag märkt! hahah

I måndags satte jag igång med att vara lite nyttig igen :) Jag försöker iaf. Har småstartat lite på gymmet, i måndags blev det 30 minuter på crossen och 5 minuter på gångbandet. I går körde jag och syrran gymmet, 10 minuter cross och styrketräning. Joo, jag har trääningsvärk idag. Men drog iväg och körde ett 25 minuters spinningspass och sen 1 timmes afrodans. Syrran lurade med mig, har varit på det en gång i Högdalen. Och hatade det! Men jag tyckte faktiskt att det var bra! Tända ljus, dämpat ljus och en bra instruktör gör att det blir roligare :) Körde en solning innan också.

Imorrn äre dags för jobb igen, sen på kvällen äre bodycombat 1 timme med Catta som står på schemat!


Big brother tittande..

ja, det gillar gillas :) Jag började ju en ny skola för 2 veckor sen, jag är inskriven på båda sista kurserna. Efter det är jag fäärdig, det som är så skönt är att man får köra sin egen takt. Senast 29 maj bara måste allt vara inne och proven gjorda. Så senast då är jag klar. Har 3 prov att göra i skolan, och 5 uppgifter. Inte börjat ännu för jag inte haft tid. Men jag ser faktiskt fram emot att bara köra nu och få detta överstökat! Och det som är så skönt är att det inte är gruppforum och sånt, man måste inte vänta på kompisars uppgifter och kommentarer för att bli klar. Utan nu är det bara rena uppgifter som man lämnar in och i sin egen takt dessutom. Om lärgården hade haft så så hade jag säkert varit klar för några månader sen.

Nu blire jobb, pluggdagar och träning som gäller framöver. Gasen i botten, nu drar vi igång. Tralallallaaa :)


Lääänge sen..

Var ett tag sen jag skrev, haft kaos i mitt huvud! Mest jobbet, det har blivit helt ändrat. Från att jag hade suttit 5 timmar varje dag i en vecka och gjort ett schema tills att man får veta att man ska få ett helt nytt. Och massa strul hit och dit har tagit alla min ork och energi. Nej, jag är inte riktigt nöjd. Menmen, vad ska man göra, från mina 13 timmars pass till massa 6 timmars pass. Inte heller blivit erbjuden de timmar jag hade innan, så la in lite vikariatpass som gör att jag kommer upp i full tid. Har massa kvar att kolla upp med det där, prata med facket ska jag göra på måndag. Semestern skulle ju vara inne igår också, så när jag hade fått mitt schema var det bara att sätta sig ner och skriva något. Jag tog ledígt 2 helger, alltså fredag, lördag och söndag. Plus en dag till, så 7 dagars semester på hela sommaren. Blir lite svårt att planera när man inte visste innan hur allt skulle se ut och svårt att planera samma dag när man sitter på kontoret. Menmen, så blev det iaf. Så det blir jobb för mig heela sommaren lång. Jag som hade massa saker som jag ville göra! Menmen, nu blev det som det blev! Nu ser vi fram mot vintern istället! Kanske tar någon veckas resa i september och sen drar en längre till Thailand :) Eller så blire förmodligen..

Slutpratat om jobbet! Jag ska börja söka lite nytt nu iaf :)

På sista tiden så har jag gått upp så fruktansvärt mycket i vikt, aldrig vägt så här mycket. Jag vill i form nu känner jag, så igår åkte jag och Catta och inhandlade ett gymkort på Flex i Skarpnäck. 10 minuters promenix dit, eller 5 minuter om man springer ;) Toppen bra! På måndag ska jag ha introduktion i gymmet och uppläggning av schema och sånt. Känns super bra. Och det är fan dyrt så träningen måste nyttjas :) Måste komma lite i form tills den 24 maj då äre vårruset med jobbet :)

Lite andra saker jag ser fram emot är skara sommarland, åker med Chrille och sen pappas familj. Vi drar dit över 2 nätter och 2 dagar inne på parken. Det blir skoj! Sen ska jag och syrran på ladies night i oktober :) Allt betalt och klart.. Superduper, väntar på svar från pappa och då kanske det blir en ullared i maj också :)

Nu sitter jag på jobbet, skulle egentligen sluta kl 16 men fick stanna kvar.  Till klockan 21. Inte det roligaste, menmen. Det är lungt, antingen tar jag ut det i semester eller i pengar :)

Ihelgen äre jobb som gäller...

RSS 2.0