Don´t stop believing....

Började praktiken i måndags, gyn med inriktning tumörer. C24/C14 på Karolinska i Solna. Det är helt okej men det är ju typ vanliga vårdbiträdesuppgifter och lite annat som provtagningar, katetersättningar, såromläggningar osv. Jomen det funkar, man måste ju tyvärr ha den titeln vad man än söker för jobb inom vården. Gå upp kl 5 på morgonen när man börjar 7 är ganska hårt.

I måndags fick jag även ett nytt schema på mitt jobb, jag började bokstavligen att gråta. 12 veckors schema och varannan helg var jag ledig 2 dagar annars bara 1 dag lite då och då. Jag vägrade att acceptera det! Jag satte mig med mitt schema och Cattas schema varje dag och försökte få ihop något som fungerade! I torsdags kväll blev jag klar och skickade in det förslaget och det godkändes. Jag kan ju garantera att jag har suttit ungefär 5 timmar om dagen med detta och en jävla massa tjaffs med min bemanningsassistent. Nu är det äntligen klart och det känns super skönt. Inte helt nöjd ändå, men det var bättre än det förra. Jag kommer iaf jobba järnet. Den 4e veckan är jag ledig hela veckan och den 8e veckan också. Den 12veckan jobbar jag bara måndag och tisdag.


Jobbat typ 25 dagar i sträck nu, denna helg ledig. Det behövdes verkligen! Veckan som kommer jobbar jag alla dagar. Jo, det är mycket nu.. Allt fungerar inte riktigt som det ska, jävligt synd men allt blir nog bra till slut.. Det kommer bara att bli en jobbig tid framöver. Men det gäller bara att vara stark, och det är jag verkligen inte..


Home sweet home..

Äntligen hemma ♥ Landade natten till i lördags. Har inte hunnit med så mycket mer än att träffa lite nära och kära och jobba idag, och imorrn jobbar jag också. Upp om typ 5 timmar. Kanske dags att tänka på refrängen snart. Godnatt!

Hejsan Sverige!

Är i Teneriffa som sagt, jobbresa. Skönt med värme och allt går bra. Runt 20 grader, så det är behagligt! Men jag längtar hem.. Men jag överlever nog :) Iväg och jobba straxt.. Blir mycket jobb här nere, men det är klart annorlunda än hemma i Sverige..

Hoppas ni alla har det bra där hemma. Saknar er massor!

Stressad

Idag var jag hos tandläkaren och lagade två pyttesmåhål, 20 minuter senare och 1700 kronor fattigare var jag hel i munnen. Storstädat, renbäddat, tvättat och lagat lasagne till middag. Börjat småpacka lite grann eftersom jag drar natten till söndag. Jobbresa till Teneriffa med min brukare i 12 dagar, 162 timmar ska jag göra där.

Så det är full rulle som vanligt :) Nu en dusch och krypa ner i nybäddade sängen och läsa lite grann som gäller :) Jag läser aldrig, har läst några böcker förut. Men det var mååånga år sedan. Jag säger alltid att : Nu ska jag börja läsa. Fast så blir det ju aldrig. Men jag köpte faktiskt 4 böcker till resan, och jag har börjat med en nu. Jag köpte 4 böcker för nått år sedan men dom kastade jag, olästa. Haha, bra där! Det är faktiskt skönt att läsa, om man nu har den tiden..

Nu jobbar jag oavbrutet i 17 dagar framåt och sedan sätter praktiken igång den 18e dagen. Jag kommer vara helt slut, men det är bara att köööra :)

Tror inte jag kommer hinna skriva nått innan jag åker, men där nere kommer jag att skriva :) Så vi höres!

RSS 2.0