27 juni

Min midsommar spenderades först hemma med Malin och Stephen. Lite dricka, balkonghäng och snack. Den fortsatte med grillning i Hökis med familj/vänner. Sen satte vi oss i bilen för att åka och göra nått, då fick vi ett samtal från några polare om att vi kunde komma ut till Tynningö. Spontangrej javisst, gasen i botten till färjan utan några som helst tillhörigheter. Vi hade det grymt trevligt, dagen efter spenderades på partyflotten och gled runt hela dagen nästan. Tog sista färjan hem därifrån kl 22, sen blev det sängen. Jag bara älskar livet i skärgården och båtlivet, det är som gjort för mig! Helgen kunde inte ha blivit bättre!Drömmar har man många, tankarna cirkulerar i huvudet. Man vill ju så mycket, jag vill ha en schysst lägenhet med bra grannar, en schysst bil, en båt, ett sommarställe i Sverige och ett utomlands, jag vill utbilda mig mer, jag vill resa och se mer av världen, jag vill ha familj och allt som hör till och ja ni vet bara tycka att livet är schysst. Men vafan, man ska väl inte klaga. Men nu skulle miljonerna sitta som en smäck! Jag har väntat för länge, ge mig turen på min sida nu så jag hinner med och göra allt som jag vill i mitt liv.. Haha :)


Jag och syrran på Skara, jag tappade trosorna halvvägs till knäna när jag landade i poolen. Ganska pinsamt när det stod massa folk och kollade haha!


Softar med syrran efter en lekfull dag och kollar medans dem andra spelar fotboll :)


Och här kom jag ut ur skruven, fyfan vilken grym jävla grej!

Nu ska jag kolla om det finns nått intressant jobb och kolla lite resor tills i vinter.. Over and out!

Det är inte lätt när det är svårt.

Hänt massa saker sen sist jag skrev, lite jobbigt och träningen har drabbats som vanligt. Livet är lite annorlunda än tidigare men det känns faktiskt bra. 8 oktober är tjurruset bokat! Sjukt lopp! 1 mil i bara terräng, lera osv. Ska köra det med syrran. Vet inte riktigt vad jag gett mig in på? Men det jag vet är att träning måste bli av nu om man ska palla det extremt tunga loppet! Ska bli så jävla skoj!

Fre-sön har spenderats på Skara sommarland med pappa och hans familj, syrran och mina 2 kusiner. I fredags regnade det lite från och till men lördagen var betydligt bättre väder. Åkte allt i vattenlandet utom fritt fall, det är jag för feg för. Men körde långa skruven iaf, den som pappa drog med mig i när jag var liten. Och mamma blev skogstokig! Schysst pappa man har :) Jävlar vad det gick, hann typ tänka att jag dör och sen var jag nere. Grymt skoj :) Spelat en massa på hjul och sånt, spelat bort massa pengar. Men jag vann en 2 kilos marabou choklad iaf :) Åkt massa saker på tivolit och så. Jo det var en trevlig helg.

Veckan som kommer jobbar jag bara tisdag och torsdag. Tog semester fre-sön. Nu vill jag egentligen jobba dem eftersom jag tog semester för en anledning och nu är allt annorlunda liksom. Men skit samma, nått galenskap ska man väl hitta på :)

Jobbar typ hela sommaren, bara 7 semesterdagar denna sommar. Men vad gör det? Jag drar i vinter i stället :) När det är snö och kallt.. Jag gillar inte vintern, så det passar perfekt!RSS 2.0