Nytt år och nya möjligheter

Var ungefär ett halv år sedan jag skrev, inte haft tid och lust till det överhuvudtaget. Men nu tänkte jag väl försöka mig på och skriva lite.

Det har väl inte hänt så mycket sen sist, jag försöker hitta en mindre/billigare lägenhet eftersom det känns onödigt med en stor 3a på 84 kvadrat. Och en dödshyra också för den delen. Sen söker jag nya jobb för fullt, jag vantrivs tyvärr på mitt jobb och ingen bryr sig om hur vi personal mår heller. Så om jag inte byter snart så kommer jag garanterat att gå in i väggen. Problemet är att jag måste ha fast inkomst om jag byter lägenhet, annars hade jag sagt upp mig och kört på timmar för länge sen. Det är ju ändå en själv man måste tänka på. Så jag hoppas att lägenhet och jobb löser sig snart så jag kan andas ut och slippa tänka och grubbla.

Började träna efter mitt sommaruppehåll igen i augusti, gick ner 12 kilo på dryga 2,5 månad. Jag bara älskar Flex Skarpnäck! Kommer aldrig vilja byta gym.

Nu var det nästan 6 veckor sen jag var och tränade, jag blev först sjukt förkyld och sen åkte jag till Thailand med en polare på semester i 17 dagar och när jag kom hem fick jag återigen en dödsförkyldning och så har det ju varit jul och nyår och det har resulterat i för mycket mat och onyttigheter och såklart visar vågen några kilo + så nu blire back to reality.

Jag drog med Sabine till gymmet i morse, körde 4 km på bandet. Det kändes tungt första dagen och blev därför ett slapppass. Men i morgon är en ny dag :)

År 2011 har inte varit ett bra år, det finns inte mycket bra att nämna. Mycket depp och svårigheter, men jag ser fram emot och hoppas på att 2012 kommer bli bättre :)


RSS 2.0