Det är inte lätt när det är svårt.

Hänt massa saker sen sist jag skrev, lite jobbigt och träningen har drabbats som vanligt. Livet är lite annorlunda än tidigare men det känns faktiskt bra. 8 oktober är tjurruset bokat! Sjukt lopp! 1 mil i bara terräng, lera osv. Ska köra det med syrran. Vet inte riktigt vad jag gett mig in på? Men det jag vet är att träning måste bli av nu om man ska palla det extremt tunga loppet! Ska bli så jävla skoj!

Fre-sön har spenderats på Skara sommarland med pappa och hans familj, syrran och mina 2 kusiner. I fredags regnade det lite från och till men lördagen var betydligt bättre väder. Åkte allt i vattenlandet utom fritt fall, det är jag för feg för. Men körde långa skruven iaf, den som pappa drog med mig i när jag var liten. Och mamma blev skogstokig! Schysst pappa man har :) Jävlar vad det gick, hann typ tänka att jag dör och sen var jag nere. Grymt skoj :) Spelat en massa på hjul och sånt, spelat bort massa pengar. Men jag vann en 2 kilos marabou choklad iaf :) Åkt massa saker på tivolit och så. Jo det var en trevlig helg.

Veckan som kommer jobbar jag bara tisdag och torsdag. Tog semester fre-sön. Nu vill jag egentligen jobba dem eftersom jag tog semester för en anledning och nu är allt annorlunda liksom. Men skit samma, nått galenskap ska man väl hitta på :)

Jobbar typ hela sommaren, bara 7 semesterdagar denna sommar. Men vad gör det? Jag drar i vinter i stället :) När det är snö och kallt.. Jag gillar inte vintern, så det passar perfekt!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0