packa packa packa

Har bott snart i en månad hos pappa, känns som man har hela hemmet här. Och det blir ju en jävla massa packning, vilket jag har börjat med. Tänkte börja köra över lite saker så man slipper ta allt på samma dag. Jobbigt!

Igår var jag på spinn puls, det var jätte skoj. Man får en apparat som man sätter under brösten, sen en liten annan manick. Du får ett nummer på denna, men det är bara du som vet ditt nummer. Sen visas en skärm med alla nummer och puls. Man ska hela tiden upp/ner i puls, vilket är en jävligt bra fettförbränning! Uuuh, det var jobbigt. Men effektivt! I dag var jag och tränade med Maria på gymmet, som vanligt. ;D Körde armar idag, och det känns. Imorrn blir det nog step up!

Annars händer det väl inte så mycket, jobbar och står i. Dock ganska korta pass denna vecka. Nästa vecka ska jag jobba typ 60 timmar. Det blir en hård vecka! Har pratat med min chef om hur jag vill jobba i sommar. Det blir nog bara nätter för min del. Ganska så skönt, räcker med att jobba 3 nätter/veckan då. Sen har man lite mer fritid dom andra dagarna. Så man kan vara ute och sola och bada. ÅÅhh, kan inte sommaren komma? Idag var det väldigt skönt väder ute. Hoppas det håller i sig! :)

Nu ska jag fortsätta att packa lite, sen blir det en dusch! :)


trååk

Kom hem från jobbet för ett tag sen, jobbat natt. Hade det ganska jobbigt, så nu är jag rejält trött. Men ska åka och simma med Daisy idag halv 10. Och sen blire nog träna. :) Börjar kl 8 imorgon bitti, så helt onödigt att lägga sig och sova eftersom då har jag problem att somna sen ikväll. På lördag ska jag hämta pappa på Arlanda, tror han kommer runt 6.30. Så då blir det ta sitt pick och pack hem till Örby igen. Var på 4visningar igår, 2 i sköndal och 2 i högdalen. Det var väl en som var riktigt intressant. Menmen, så himla svårt sånt där. Man får ju beslutsångest och kommer aldrig till skott! Äh, finns inte så mycket att säga. Ska ta och ringa pappa och sen äta något. Sen måste jag åka! Tjao!

hej och hå

Kom hem för cirka en halvtimma sen, har vart på erotikmässan med Sabine som tyvärr tappade humöret efter ett samtal. Menmen, sånt är livet. Hade trevligt ändå. Var dock bara massa brud strippor, såg endast en manlig strippa. Men vi kom ju in runt 23.15 nästan stängnings dags.  Middagen var trevligt, och jag fick en massa presenter, TACK ALLIHOPA! :) Imorgon ska jag till min släkt kl 13. Orkar man det? Vill bara ligga och slappa hela dagen, hoppas min älskling vill ha en myyskväll i morgon. Det skulle ju vara greejt. Hoppas på gymmet på söndag. Vart ganska så slappt nu dessa senaste dagar, vilket INTE är bra. Tårta, bullar och massa skräp många dagar i rad. Men, då blir det träning sen ;D Usch, hatar att vara ensam. Christian är hos oss i Örby och jag är helt ensam här på mååånga kvadrat. Vilket är väldigt läskigt! Ska äta en till taccos. haHa! gott som fan. Så ska jag se om min kisse (Bailey´s) vill komma in och umgås med mig. Det är väääldigt läskigt att vara själv, när det är så här stort!  sov gott gott folk! :D

Födelsedag

Idag har dagen sett ut i stort sett som vanligt, jobbat, tränat, stressat. Men sen har jag ju faktiskt haft mamma, håkan och jessica här på fika. Fick massa paket. Det är alltid skoj! Tack! Christian hämtade även ut min bil som var klar idag, 5000 spänn kostade självrisken. Och vad gör jag sen då?  Jag kör in i en sten! haha, lägg av! Varför ska detta hända nu? Repar typ nederdelen på bilen över en meter. Jag har aldrig kört på något eller något sånt. Varför nu? 5000 igen. Det går ju fan inte asså! Måste göra mig av med bilen! FORT. Får helt enkelt bli ett busskort för min del. Usch! Mitt humör är inte på topp, varför ska allt gå åt helvete? Hade ju precis vart på en bilfirma som kunde ta bilen för 30000:- helt okej, eftersom man slipper alla "eeeh kompis" på telefonen om man lägger ut den på blocket. Men nu lär det ju inte bli av förs jag har fixat reporna och bucklorna. Typiskt! Går som sagt väldigt back på bilen. Menmen, sånt är väl livet? :/    

Imorrn ska jag träffa Sabine vid halv 3, vi ska till Systemet och sen åka och handla mat. Ska ju ha tjejmiddag imorgon. Verkar bara som att det blir jag och Sabine som drar vidare in till Erotikmässan. Typ inga har pengar.. Jobbigt läge, inte jag heller efter dagen bravader. Haha. Äh, man ska väl få göra något skojj någon gång iaf :D

Annars händer väl inget skoj, tänkte försöka ge mig ut på en långpromenix imorgon när jag vaknar. Det är inte nyttigt att fylla år! Hm, har ännu inte bestämt vad jag ska bjuda på för mat imorgon. Men det återstår att se!  SE YA!

städa, städa och åter städa.

Några relacom gubbar har vart här i 2 dagar i sträck, för att dra fiberoptik i varenda rum. Dom skulle vart klara igår, men höll på hela dagen i dag också. Inte nog med det, nycklarna som dom hade fått hit var av på mitten, en tavla trasig, dom hade inte satt upp taket i källaren igen, internet fungerade inte och det hängde en sladd rätt ner från taket. Själva boxen till fiberoptiken var inte som den skulle, rullgardinern var nedtagen och ej uppsatt! När jag skulle gå och prata med chefen, angående internet och taket så kom han in för att ta en titt. Han blev förvånad, dom har ju fan glömt att skarva sladdarna i taket.  Hahah, lägg av! Så nu ska dom komma i morrn efter ett. Dom sa ju liksom att allt var klart. Menmen. Ibland börjar man ju undra.
 
Jag har städat som en galning här i timmar, och är ännu inte klar! Idag blev det som sagt ingen träning för mig. Har märkt att många är så glada över att dom får så mycket skatt tilbaka. Jag får bara 1500 tillbaka, inte så mycket att hänga i julgranen. Men jag har iof jobbat som en heltidare också. Pengar är alltid bra att ha! :D

Imorgon fyller jag år, har inte önskat mig något speciellt. Men mamsen, Håkan och Jessica kommer förbi hit imorrn iaf. Så ska väl se om jag kan köpa något gott att bjuda på. Jobbar 8-13 imorrn så har lite tid på mig att fixa saker och ting. Kanske till och med hinner och träna! Tänkte ha middag här med vänner på fredag, så måste ju handla en jävla massa mat också. Huh! Hur ska jag hinna med allt? Det återstår att se, nu åter till städningen!

grym träningsvärk

Jo, jag har rejäl träningsvärk! Kan knappt gå, eller resa och sätta mig ner. Gör så gryyymt ont, var och dansade moves igår och hade redan ont sedan innan. Nu ser det ut som jag har gjort något helt annat när jag går. Haha. Har inte hänt så mycket på senaste, jag har jobbat och tränat. Körde en fett/muskel massa våg på gymmet, och herregud! Min fettprocent låg nästan uppe i 37% och för att det ska vara hälsosamt så ska man inte ligga över 33% Så nu har man iaf något att jämföra med eftersom jag kommer att göra vågen om typ en och en halv månad igen! Om 5 dagar fyller jag år och då är det även lön :) Mamma och co kommer hit en sväng på torsdag, sen ska jag till farmor och kusinerna på lördagen. Tänkte kanske bjuda tjejorna på middag i helgen, och sedan kanske dra till Erotik mässan. Jag har aldrig vart där, så det kanske skulle vara skoj ;D Äh, får helt enkelt se vad som händer! Imorgon är det 3 visningar som vi hade tänkt gå på, sen hade jag kanske tänkt träna. Nu ska jag åka och handla lite godis, sen ska jag iväg till jobbet och jobba natt. Vilket jag även gör imorgon!       Kram & Hej!


trött trött trött tröött och åter trött!

Blev aldrig någon step up igår, drog till gymmet med Maria istället. Efter jag slutade mitt natt pass i morse drog jag hem och käkade frulle och sen åkte jag till gymmet med Catta, sen åkte vi till Farsta. Handlade 2 par träningshandskar, en vattenflaska och en stegräknare som inte fungerar riktigt som den ska. Sen har jag lagat mat och varit på promenix med Sabine <3 Mysiigt ;D Nu är jag himla trött, eftersom jag inte har sovit något! Men ska upp kl. 6 i morgon bitti för då ska jag jobba dag. Finns inget vettigt att skriva, haha. Imorrn blir det jobb och träning! :) Det är så vardagen ser ut nu för tiden, och det trivs jag ganska bra med! Straxt kommer min älskling hem! :) Nä, nu blir det en dusch! Sen är det läggdags!

Måndag

Inte hört något om bilen, ska väl ringa och kolla läget. Dom skulle hört av sig i torsdags men inte hört något ännu. Helgen har varit bra, i fredags var jag och tränade på kvällen. Sen tog jag det bara lungt hemma med en massa godis. Lördags hade jag lite folk här, drack och hade det trevligt. Så himla skoj att träffa massa gamla vänner =) Vaknade upp i går morse, inte alls lika bakis som jag brukar vara. Jätte skönt! Var och storhandlade, var med Christian på hans innebandy match. Sen på kvällen var vi på heron med Adde och Patricia, käkade mat och bowlade. Adde vann, Patricia kom 2a, jag 3a och min älskling kom sist ;P Sen var det hem och kolla Beck, och sen sussa! Vart en jätte bra helg, förutom allt onyttigt och alla extra kilo man lagt på sig. Usch! Ska iväg och träna med Catta sen, ska gå på step up. Sen ska jag i väg till jobbet, jobbar natt idag. Jag är rastlös!

FAAAAN!
Dom ska laga bilen, då kommer jag få vänta jätte länge på den. Och sen måste fixa alla fel på den, jävla skit också! Vill inte ha skiten längre, usch. Får sälja den skit billigt när jag får tillbaka den, jävla skit bil jävel!

vilken jävla dag..

Dagen började med att jag vaknade kl 8, satte mig i pappas bil och for till jobbet. När jag håller på att parkera ringer Christian, han har krockat min bil. Uups då! Och killar säger att vi kärringar inte kan köra bil, och vafan kan inte killar dårå? Jobbade 4 timmar, hade en uppstigning och sen en tvätt/städ som tog 3 timmar. Usch, sen fick man se sin kära bil. Jätte fin, eller inte. Lämnade in den hos en firma som skulle kolla igenom hur mycket det skulle kosta att laga allt. Kostar en HEL del, får veta i morrn om dom lagar den eller om dom löser in bilen. Det skulle ju vara grejt om dom löste in bilen eftersom att jag ändå skulle sälja den. Så får hoppas man får lika mycket som man gett för den iaf! :) Imorgon får vi veta hur det ligger till. Var och tränade på gymmet med Catta i går, träningsvärken fortsätter! Gud, så skönt det är. Man känner verkligen att man har gjort någon nytta! Idag blev det ingen träning, men imorrn ska vi på Step up och sen core. Sen på fredag ska jag nog i väg till gymmet ;D Igår var Jannika här och åt middag, sen åt vi glass med bär och kolla tv/film och bara snackade skit. Träffas verkligen alldeles för sällan! Christian ska iväg och träna nu, sen kommer han hem med lite kompisar. Dom ska kolla fotboll, men guuud vad roligt. Som typ varje dag. Haha usch man tröttnar rejält! Jobbar 9-13 imorrn och fredag, ledig i helgen! Undeerbart! Inte ofta man är det! :)                    

Tröött

Då har man jobbat 3 nätter i rad, jobbar 19-08 nu denna natt som kommer också. Satt ute på balkongen där jag jobbar och rökte en cigg i morse. Sen hör jag min telefon där inne ringa, så jag sprang in och svarade : Poppelgården, Cissi. Vi har 2 stycken natt-telefoner när vi jobbar på kontoret och går hem till alla människor, så då svarar vi så. Men nu var jag personlig assistent och svarar så på min egna telefon. Det var bemmaningsassistenten, hon måste trott jag var dum i huvudet. Haha, man blir nog lite knäpp av att jobba så mycket ! ;P Var och tränade med Maria i lördags, tränar aldrig armarna. Men då var det dags, var där nästan 2 timmar och jag har sån jävla träningvärk i armarna. Haha, men man känner att man har gjort något vettigt iaf. Nu sitter jag här och äter lite natur godis. Gott :D Ska gå och lägga mig och sova straxt, sen får jag se om det blir någon träning innan jobbet.              TJAOO!


Lördag morgon

Kom hem från jobbet för ett tag sen. Nu sitter jag här med Bailey´s i knät (min katt) han är bara för jävla söt. Sååå sällskapssjuk, han är precis som en hund som springer efter en. Han följer alltid med när man går till bilen, sen ser han så ledsen ut när man åker. Gud vad jag älskar honom! Har väl inte hänt så mycket sen jag skrev sist, har börjat träna lite smått. Var och tränade i onsdags, jobbade torsdagen skulle ha slutat 17.30 men ingen har frågat mig om jag kunde jobba längre. Så jag fick stanna till 20.30. Jag som hade planerat att träna och allting. Usch, ibland kan man bli riktigt förbannad. Är som sagt hus-vakt nu ett tag framöver, ganska så skööönt. Om 19 dagar fyller jag år, ska se om man kanske skulle göra något roligt iaf. Firade som sagt aldrig min 20-års dag eftersom jag jobbade natt! Så det får man ta igen nu! :) hahah. Jag önskar mig en guld-ring, ena som jag har är alldeles krokig och dan. Får hoppas jag får en sån bra present av min snåla pojkvän ;P Han fick ju faktiskt ett playstation 3 för 4000 spänn av mig när han fyllde år. Han ligger och sover, han är väl bakis som vanligt. Det är ju helg liksom. En annan jobbar och drar in pengar till familjen :) Nä, nu ska jag iväg till gymmet med Maria. Nu ska fläsket bort! Sen ska jag sova ett tag när jag kommer hem, ska ju som sagt jobba denna natt också...

Är han inte fööör söööööt? ;D

En bra dag

Ganska mycket jobb i natt, men det gick jätte bra som vanligt. Sov ganska länge när jag kom hem, sen åkte jag och köpte mig ett gymkort och tränade på gymmet en timma med älskling. Man känner att man inte tränat på ett tag. Men nu blir det nya tag, snart är ju sommaren här och man måste våga visa sig i bikini. Massa kilo ska bort. Imorgon bitti ska jag på vattengympa med Catta. :) Sen blir det nog slappa i bastun efteråt! Skönt! Usch, det snöar jätte mycket ute. Jag längtar tills sommaren, även fast jag typ ska jobba hela sommaren. Åker nog en månad till Thailand i vinter istället, Skönare att åka till värmen på vintern! Sommaren i Sverige är ju ganska så bra det också ;D Satt nyss och kolla på båtar, åh jag vill verkligen ha en båt. Så underbart att vara ute på sjön på sommaren, har ju vart det jätte mycket som liten eftersom pappa hade båt. Men Christian tycker att jag är knäpp som kollar båtar, why? Ingen aning, han vill ju hellre ha en häftig bil. Typiskt killar!                                                                            Pussochkram!


trööött

Har inte skrivit på ett tag nu, har väl inte hänt så mycket sen sist, jag har bara jobbat och vart hemmafru som vanligt. Inga konstigheter, haha.. Igår var jag på middag hos mamsen, tända ljus och sushi. Oh I just love it ;D Idag har jag varit på dop, Christians brorson döptes. James, bara för jävla söt alltså. Hade köpt massa barnkläder i dop-present, tror att det vart 13-14 plagg eller något. Jag passade på att handla ännu mer bebiskläder till Christians kompis som fick barn för någon månad sen, tror det blev 8 plagg eller något. Guud vad barnkläder är sött. En sak jag la märke till var hur alla på dopet försökte fråga när vi ska ha barn och att jag såg jätte bekväm ut när jag satt med James i knät. Jag vet att min mamma jätte gärna vill bli mormor :)  Men det kommer när det kommer. Ett barn kräver ju all tid, och den tiden måste jag ägna mig åt min 24 åriga bebis här hemma. Ikväll har vi vart ute och ätit middag med hans familj och bror osv, trevligt och väldans gott. Sen blev det film-hyrandes och massa onyttigheter. Usch, haha. Har fortfarande inte kommit igång med träningen. På måndag, då ska jag köpa mig ett gymkort :) Ska även vara hus-vakt från och med torsdag och en månad framåt, gud vad skönt att få större plats att röra sig på. Ska försöka ta mig till jobbet genom att cykla då, när jag har tillgång till cykel och om nu vädret tillåter det. Imorgon jobbar jag natt, sen är jag ledig ett par dagar. Ska träffa Jannika någon dag, och Sabine vi måste också ses ju. <3  Finns inget mer att säga förutom  Godnatt gott folk!


RSS 2.0