Hejsan

Igår blev det inte stranden, eftersom vi bränt oss lite. Vi låg vid poolen ett tag och sen åkte vi på marknad. Idag har vi varit på stranden, jag har bränt mig ganska mycket. Solen är jävligt stark nu! Jag brukar aldrig bränna mig annars, solskyddsfaktor 30 hjälper inte. Haha. Varit ute och ätit och sånt, nu sitter vi på baren brevid hotellet. Jag har lämnat in 2 uppgifter till skolan precis, försökt mitt bästa. Hoppas det är godkänt. Känns som man inte riktigt kan ge allt på skolan här nere, eftersom man har annat för sig. Men jag har pluggat nu i 2 dagar medans Chrille tagit den behövliga powernapen. Det skulle jag också behöva, men plugget behöver ju in också. Ett prov kvar denna vecka, känns skönt. Nästa vecka blir värre, men det ska nog gå bra. :) Klockan är straxt efter 12 här, så snart dags för att lägga sig och sova. Blivit sent 2 dagar i rad nu, så dags att lägga sig i tid. Får se om det blir stranden imorrn eller inte. Man vill inte bränna sig ännu mer.

Annars är allt bra.. Hoppas ni har det bra där hemma. :)






En liten hälsning

Flygturen till Thailand gick bra, dock väldigt mycket turbulens och jag som är SÅ flygrädd. Men vi kom fram iaf. :) Flyget var 20 minuter inställt, och alla jag pratade med trodde det skulle vara inställt på grund av vädret men icke. Bor på ett lite bunglow hotell med pool. Bokade för 7 dagar, får se om vi stannar där eller flyttar till ett annat ställe. Igår gjorde vi inte så mycket eftersom vi kom ganska sent, Chrille tog en powernap och jag gick till poolen för ett dopp. Sen somnade vi runt 10, grymt trötta! Idag har vi varit på stranden, det är grymt varmt. Svetten rinner hela tiden, men jag klagar inte. Sveriges väder är ju kaos har jag hört. Sitter på en bar brevid hotellet, som vi känner bossen. Fick låna hans internet, så jag har suttit och fixat info till skolan så jag kan plugga sen. Känns ju lite surt att plugga utomlands och jag vet inte riktigt hur det kommer att gå. Men jag hoppas jag får in alla inlämningar iaf.

Nu är klockan snart halv 2 på natten här, sitter och tar en öl och softar. Snart äre läggdags, hoppas på bra väder imorrn. Då blire stranden.

Pussochkram


THAILAND SNAAAART!

Som alla vet så har jag suttit lääänge och kollat efter resor till Thailand. Jag har velat åka hela tiden, och idag runt 17tiden så bokade jag 2 resor till Phuket i 14 dagar. IMPULS! Vi åker imorgon kl 18, vi får hoppas det inte blir förseningar eller att dom ställer in planet pågrund av ovädret som ska komma imorrn. Jag är redan livrädd och flyga!

Direkt efter jag bokat åkte jag till jobbet, fixade in folk på mina pass som jag missar. Sen skrev jag min timrapport. Efter det hem till mamma och skrev ut biljetterna, och sen till donken och åt lite mat. Efter det åkte jag till Tensta, haha! Av alla ställen? Jaaa, jag hade bokat en bok i tisdags till skolan, men den hade inte kommit ännu och eftersom jag åker imorrn måste jag ha en bok till skolan. Så den ringde jag och avbokade. Och just i Tensta hittade jag en till salu, så nu har jag den :) Vi får se hur det går med pluggandet där nere. Jag är lite tveksam att det ska gå bra, men jag ska göra mitt bästa för att få in alla jävla uppgifter iaf. Idag har jag lagt in att alla räkningar ska betalas den 26e. Så det mesta är klart!

Imorgon så ska jag hem till mamma en sväng till för att skriva ut alla skolarbeten som jag ska göra. Sen ska jag till Farsta och växla lite pengar. Sen äreee dags att röra sig till Thailand för 7e gången :) Underbart! I LOVE IT!


Har suttit och pluggat, nu är allt för denna vecka inlämnat. Får hoppas allt är godkänt bara! Skriver nog en del blogg-inlägg därnere, så ni vet hur det är med mig! Ha det bra här hemma, för det ska jag ha!

Nu ska jag fortsätta att packa lite, sen blire till att gå och försöka sova. Svårt när man vet att man ska åka någonstans och när man har 1000 saker i huvudet. Men det är värt ett försök. Ska upp tiiiidigt imorrn för att fixa massa saker ju!

Nu ska jag bara sooola, bada och äta god mat. Och plugga förstås! Haha!
 
PUSSOCHKRAM


Godkväll

Idag har jag varit på hundsim med Daisy och mamsen. Fick blommor av mamma också <3 Sen så har jag bara pluggat och pluggat. 2 inlämningar är klara och inlämnade, får hoppas dom blir godkända. Imorgon hade jag tänkt göra den sista inlämningen iaf! Nu pallar jag verkligen inte, hjärnan har sagt stopp för att plugga mer idag.

Vi här hemma beställde hemkörning av pizza idag, som vi svullade i oss medans vi kollade på biggest looser och du är vad du äter. haha :) Ingen träning idag, och det söög. De är ju ingen som vill träna med mig!

Snart dags att sova lite, ganska såå seg efter allt stillasittande hjärnarbetstänkandet idag. Natti natti!

SJUKT TRÖTT

I dag har jag varit på banken och tog ut min lön från Stora Sköndal. Råkade även stöta på chefen i centrum. Jag har ju skitit totalt i det jobbet, jag gick ju intro i början av december. Jag sa att jag ville ha en till introdag och dom skulle höra av sig. För typ 1 vecka sen fick jag mess om att ringa och boka en till introdag. Då blev jag lite förbannad eftersom hur ska jag komma ihåg alla människor jag träffade och vad jag ska göra när det var så länge sen? Inom såna jobb är det viktigt att gå intro några dagar och sen att det inte går alltför lång tid innan man jobbar, för det är jobbigt att komma ihåg alla ifall man har runt 100 människor som man går till. Men hon sa att dom ville att jag skulle jobba för dom och att vissa hade pratat om mig, så imorrn ska vi boka en ny intro dag. Sen stötte jag på 2 arbetskamrater i centrum också, från samma ställe. Dom har frågat hela tiden vart jag har tagit vägen, och ville att jag skulle komma tillbaka. Så vi får se hur det går :)

Sen var jag på första hjälpen kurs med jobbet, mycket givande! Det är bra att ha med sig ifall man skulle stöta på något olycksfall i vardagen. Efter det drog jag hem och böt om till träningskläder, ingen ville träna med mig. Så jag drog själv på ett spinnpass, stressad över att inte hinna med träningen och skolan och jobb. Det är mycket nu med allt. Vill egentligen lägga ner mer tid på träningen, men det får jag göra när det är lite lugnare i skolan och när jag har gott om tid helt enkelt. Just nu ser det mörkt ut på den fronten.

Precis lämnat in en uppgift till skolan som jag suttit och gjort ikväll. Inte för det kändes som jag hade gjort helt rätt, men jag hoppas att den är okej iaf. Så nu är det bara 3 kvar denna vecka!

Sjukt jävla trött nu alltså, så GODNATT!

Hejsan

Skrev ett inlägg igår, men blogg.se var mongo och ville inte fungera. I måndags jobbade jag, sen blev det träning. 10 min på crossen och sen ett spinnpass sen hjälpte jag Madde att flytta alla sina saker till oss. Hon ska bo här ett tag medans hon går klart skolan.

Idag har jag jobbat, sen hem och lagade mat sen direkt iväg till skolan för att gå på kursintro. Medicinsk grundkurs ska vi läsa nu, och alla fick världens chock när vi fick veta hur mycket plugg det är. Senast söndag ska 4 uppgifter vara inlämnade. Det är helt sjukt mycket, 1 om dagen och massa man måste läsa. Menmen det är väl bara att köra på! Kan ju meddela er som är nyfikna att jag fick VG i kursen människan socialt och kulturellt. Denna kursen siktar jag endast på godkänt, är GRYMT mycket som det är redan. PUUH, hur ska tiden räcka till?

Så kom hem för nån timma sen. Nu ska jag iaf börja plugga, OS går förfullt på tvn, skönt att det inte är nått bra på tvn iaf. JAG HATAR ALLT SOM HAR MED SPORT ATT GÖRA! Nu sitter jag med en kopp kaffe, känner typ att jag vill gråta för det är så sjukt mycket. Menmen, önska mig lycka till :)

SOCKERCHOCK

Inatt la jag mig sent, så varit grymt trött idag på jobbet. Grannarna förde ett jävla liv som vanligt. Chrille träffade grannen under dom som för liv. Hon har ju lagt ut en annons på bostäder bytes. Hon sa att det var dels för att det är hög hyra och hon är ensam i en stor 3a. Dom pratade om grannarna som för liv, hon stör sig också grymt mycket på dom! Fan va skönt att någon annan gör det, men hon sa att hon inte har velat gått upp och knacka på själv. Så vi får gå och plinga på henne någon dag och gå och plinga på grannarna under oss. Nu får det fan vara slut på det här jävla livet dygnet runt!

Efter jobbet tänkte jag åka och träna, jag hade med mig träningkläder och allt. Men det var ju alla hjärtans dag, och jag åkte till Farsta istället och handlade blommor och gelehjärtan till mamma och farmor som jag sedan åkte och lämnade, så hann ju inte träna. De stänger 17 på gymmet på söndagar, fett värdelööst. Handlade massa svull till ikväll också, ostar/baugette, chips och dipp, godis, choklad och läsk. Så blev en riktig fetto-kväll idag. Och denna vecka har jag tränat 4 gånger, måndag-torsdag. Så nu var det ett tag sen. Imorrn blire att köra på igen!

Sitter och kollar på nån drama-komedi på 3an, efter filmen blire en dusch sen sooova! Upp kl 6 imorrn, jobbet kallar :)


Lördag

Sitter på jobbet, började 10.30 och jobbar till 20.30. Jag har lämnat in allt i skolan nu och jag hoppas allt är godkänt nu. Eller jag kan ju säga att jag hoppas på ett VG, förra jag lämnade in var bara en god fortsättning på godkänd nivå skrev läraren. Nu har jag suttit länge och skrivit 2 stycken A4 sidor om en fråga på VG-nivå. Och sen har jag skrivit typ 2 och en halv A4 på G-delen. Nu hoppas jag att jag får VG i kursen annars har jag gjort allt i onödan! Haha! Och då blir jag fan förbannad!

Har precis ätit mat, fiskgratäng som jag tog hemifrån. Blir inte så jätte rolig mat när man jobbar för man pallar inte ta med massa saker och stå och laga. Nu blire en kaffe, sen jooobba lite :)


GÄSP

Filmen var bra, Joel Kinnaman som spelar huvudrollen är ju faktiskt ganska söööt :) Det är nått med hans blick som man bara dör av. Och sen också att han spelar ganster såklart, det är ju alltid spännande med farliga killar. Haha!

Nu äree dags att göra sig iordning och gå och suuuussa! Upp och jobba imorrn... Godnatt


Fredag

Imorse mötte jag upp Sabine för en liten promenix med hunden, sen tog vi en kaffe hos mig :) Sen åkte jag och lämnade hunden hemma hos farmor. Efter det har jag storstädat och bäddat rent och tvättat! Sen tänkte jag lämna in en kompletering som är klar, men det gick inte. Så jag ringde läraren och hon skulle aktivera om sidan. Men det funkar fortfarande inte. Och sen skulle vi skriva en sak i gruppforum, men min grupp där jag ska lämna in är borta. Det sa jag också till henne. Hon sa att det kunde försvinna ibland och att jag skulle försöka senare. Ringde henne runt 3 och det funkar fortfarande inte. Menmen, blir till att ta med sig datan till jobbet och skriva det sista och lämna in imorrn. Om det nu fungerar! Jag känner mig fett stressad över skolan, måste lämna in allt snarast och sen fixa böcker tills på tisdag eftersom då startar en ny kurs. Ingen träning blev det idag heller! :/

Nu ska jag ta en dusch, sen ska jag på bio och se på snabba cash :)


Godkväll!

Idag har jag varit med farmor och Daisy på hundsim, sen tog jag med mig henne hem. Åkte och handlade lite med mamma på Willys och sen åkte jag och tränade med Catta. Idag blev det ett bodypump pass. Kändes en del eftersom jag tränat armarna dagarna innan också. Haha, men skönt var det iaf :) Dock ingen kondition idag, det får det bli imorrn!

Har varit på promenix med Daisy ner till pappa, han svarar aldrig i telefonen. Så jag var tvungen att gå ner och kolla ifall han levde. Och han garvar som vanligt när man säger att man tror att det har hänt något. Ringt i 3 dagar, säker 20 samtal om dagen. Eftersom jag skulle hämta katten och vaccinera honom. Men det får jag göra nästa vecka!

Har pluggat lite också, ganska krångligt. Men det blir nog bra tillslut! I morgon ska jag skriva det sista och lämna in hade jag tänkt!

Nu är det dags för en kvällspromenix med hunden!

Onsdag

Idag har jag inte gjort så mycket alls, försökt att plugga. Men hjärnan har inte varit på topp för det. Som jag trodde så fick jag komplettera en fråga, för jag hade missförstått den. Annars tycker läraren att jag skriver engagerat och med inlevelse! Så imorrn ska jag komplettera och skriva sista inlämningsuppgiften, om nu hjärnan vill. Ibland går det verkligen inte att plugga, för allt står helt still!

Var och tränade med Maria också, först 10 minuter uppvärmning på crossen och sen körde vi lite armar/bröst/rygg och mage! :) Sen blev det 40 minuter spinning.

Imorrn ska jag göra en hel del saker, skriver kanske lite imorrn kväll! :)


Tisdag

Idag har det inte hänt så mycket, sov efter jobbet. Sen har jag varit och tränat själv faktiskt. Gick sådär, körde 45 minuter på crossen och sen lite muskelmaskiner :) Jag tycker att det går bättre när man är 2, för då peppar man verkligen varandra.

Nu blire en kaffe och städa iordning lite, innan jag måste röra mig mot jobbet!


Idag äre mååndag!

Somna på soffan när jag kom hem från jobbet i morse, så sjukt trött. Sov faktiskt ganska bra för en gångs skull :) Va och tränade med Sabine idag, körde spinn puls 50 minuter och sen blev det 10 min på crossen. Ätit korvstroganoff och ris, och nu sitter jag här och dricker kaffe. Det är straxt dags att röra sig mot jobbet.

Nu har jag 4 inbokade pass denna vecka. Sen har jag ingenting mer! Jag hoppas att det löser sig, annars dör jag om jag inte får jobba! Det finns liksom inga tomma pass nu som det fanns förut, nu är det massa jävla övertaliga och skit som satts in på dom. Så nu är det bara vid sjukanmälningar/semester och helger som det kommer att finnas...  Palla liksom?

Söndag

Var ute på en halvsnabb promenix i morse med hunden, sen efter jag ätit frukost åkte jag hem till mamma och så gick jag och syrran ut på en liten längre promenad. Då gick vi förbi pappa också och hälsade på! Daisy är bara för sööt, hon verkligen ääälskar snön!






Lämnat in mitt arbete till skolan idag, får se hur det går med det. Träning blev det ingen idag heller, eftersom jag vägrade gå själv. Precis ätit, blev fläskkotlett, hasselbackspotatis rödvinssås och vitlöksbröd :) Det är straxt dags att röra sig mot jobbet!


Lördag

Igår hände inte så mycket förutom träning typ. Idag har jag jobbat och direkt efter jobbet åkte jag till min kusin för hon fyllde 11 år häromdagen. Där bjöds det på tårta och masssssa onyttigt. Jag tog även med mig Daisy hem, ska lämna henne imorgon eftersom jag ska jobba natt då. Farmor blev jätte glad, Daisy är så understimulerad på grund av korta promenader osv. Blir ju bara en dag hon blir här. Men alltid nått iaf :) Jag har försökt att plugga, men utan större resultat. Jag har skrivit en enda sörja, och det känns inte riktigt som jag svarat på frågorna. Dom var svåra att förstå. Men imorrn ska jag finslipa på arbetet och lämna in, kommer säääkert få någon kompletering för det känns inte 100. Men då får man ta det som det är och göra det liksom.

Nu är det dags för en promenix med hunden, sen soooooova! SÅÅ jädrans trött!

Gomorrn

Skrev ett långt inlägg igår, men sen så la blogg-sidan ner. Då brann det lite i skallen menmen. Igår var jag och tränade, körde en timma på crossen och sen muskler :) Var på fika hos mamsen också. Sen jobbade jag, så kom hem för ett tag sen. Precis ätit frulle och ska gå och lägga mig och sova lite :) Sjukt trött!

Hörs kanske lite senare, nattinatti!

Godkväll

När jag vaknade åkte jag med Catta och kollade i lite olika affärer, sen hem och lagade mat. Gjorde tom yam kung (thailändsk maträtt med räkor) jätte mumsigt! Blev ingen träning idag, fick inte med mig någon och jag kände inte för att åka själv idag.

Chrille älskar att svulla massa onyttigt, när han köpte chocklad donuts så kunde jag inte motstå. Det är så svårt när det står framför ögonen på en. Så det blev lite tröstätande eftersom det inte blev någon träning, haha! Jag hade önskat att jag hade någon som peppade mig i träningen och i maten, men den karln klarar inte det. Tyvärr.


5 stycken för 10 kronor på affären, varför är allt onyttigt så billigt?

Innan jag drog ut idag så hörde jag nån stå och prata i telefon i trappan. Sen drar jag ut till parkeringen. Och då kommer det en civilare och 2 snutbilar med blåljus och en ambulans. Och jag får värsta adrenalinet i kroppen när jag såg dom dära civilsnutarna springa med en kofot i handen. Men sen såg jag att det var ju i min port dom skulle in. Så jag var tvungen att gå dit och fråga vad som hände. Det är en tant som bor i porten. Det var hennes dörr dom öppnat. Det brukar ofta stå folk utanför och plinga på hos henne. Tror nog det är hennes barn eller nått. Menmen, polisen sa att det var sjukdomsfall. Så jag har ingen aning om vad som hände sen.

Nu har jag suttit och pluggat lite. Skrivit en del, men måste skriva mera. Men kommer inte på något bara! Får göra nya försök imorgon med pluggeriet :)

Snart dags att lägga sig och sova, godnatt!


Godmorgon

Personen som jobbade natten med mig jobbar egentligen dag, och jag går inte riktigt ihop med den personen. Menmen, natten gick iaf bra :) När jag satt ute på bänken utanför jobbet och rökte en cigg så gick det förbi en kille. Halv-sneglar lite på mig och sen vänder han om igen, han frågar ifall jag var på farsta gymmet idag. Ja, det var jag. Och vi började prata lite, det visade sig att det var en av killarna som jag hjälpte med magmaskinen. Hahah, för dom drog i allt och fattade inte hur man skulle göra. Han sa att han tyckte att jag var jätte duktig när jag stod på crossen. Haha :) Aja, världen är bra liten. Och träningsvärk har man idag också :)

Har ätit frulle och kollat runt lite på nätet, det måste jag alltid göra när jag kommer hem från att ha jobbat en natt. Känns ju som man missar så mycket, jaa jag är en datanörd. Haha, men jag har ju inget bättre för mig!

Det är fan halft storm ute! Men det gör inte mig så mycket för nu äre dags att slagga en stund, godnatt!


Tisdag

Igår hände väl inte så mycket, jag var och tränade. Då körde jag först 15 minuter på cykeln på gymmet och sen ett spinnpass 50 minuter. Sen jobbade jag. Natten var lugn, skönt! Imorse så skulle jag sova. Vaknade från och till för jag hade mardrömmar. När jag sovit 2 timmar hade jag haft 3 mardrömmar, så jag öppnade fönstret lite och försökte somna om. Men icke sa nicke. Fett irriterande! Så jag åkte och tränade med Catta istället, jag körde 45 minuter cross och 15 minuter cykel och sen muskler :) Sen stannade vi till i Farsta och handlade lite grann. Nu har jag pluggat lite, eller jag har läst lite om det vi ska skriva om. Ett indviduellt arbete denna vecka. Och det verkar lite krångligt. Menmen, imorrn måste jag läsa det sista och sen sätta igång och börja skriva lite!

Nu sitter jag med mitt kaffe, jovisst som ni kanske förstår så ska jag snart iväg och jobba! Och dom ringde mig nyss från jobbet, först var en sjuk. Så fick dom in en annan, och nu hade precis den personen sjukskrivit sig. Och dom hade ringt alla, så dom får ta in någon på övertid. Får se vem jag får jobba med :)

Nu ska jag röra mig, tjenixen!

RSS 2.0