Måndag

Kursen idag var ganska seg, kändes som man skulle somna hela tiden. Känner inte riktigt att jag lärde mig så mycket som jag hade velat. Menmen. Kom till gymmet, det var temavecka nu så något core pass var det inte. Men spinnpass skulle det vara som vanligt. Vilken tur tänkte jag, men det var bara jag och instruktören. Så vi struntade i det. Gick upp på gymmet och cyklade i en halvtimma och sen en massage. Avslappnande som bara den, precis när jag höll på att somna så var det slut. Jag gillar att gå på pass, då blir man peppad och kör järnet. På gymmet är det svårare att peppa sig själv, speciellt utan musik som jag glömde idag. Aja, en halvtimma fick räcka. En liten cykeltur dit och hem också, bättre än ingenting iaf. Opeppad till tusen, tråkigt. Men så är det när allt inte är tipptopp. I morgon äre dags för jobb och efter jobbet blire möta upp alla gamla/nuvarande arbetskollegor och springa vårruset. 5 km, och jag kommer att dö. Har inte sprungit nått alls så jag hoppas jag överlever. Som tur är kan man ju gå i värsta fall :) Tror mer på att det blir så..


Min älskade, vill verkligen ha honom hos mig. Usch vad sånt är jobbigt. Hoppas få en lägenhet snarast på bottenplan/första våningen så han kan bo med mig. Obeskrivligt hur man kan älska en sån liten varelse, dem finns alltid där och sårar en aldrig :) Det är kärlek det!


22 maj

Inte hänt så mycket sen senast, jobb och lite träning typ. Dock varit ledig lördag/söndag, superskönt! Ifredags blev det gym efter jobbet, sen hem till pappa och grilla lite. På lördagen firade vi farmor som precis fyllt år, sen hände det inte så mycket. Slagga över hos syrran gjorde jag. Det var mysigt att ligga och prata och bara umgås. Vi har börjat umgås jätte mycket och det tycker jag är superskoj. Vi har alltid genom åren slagits extremt mycket! Och bara bråkat och bråkat. Det slutade med att jag bodde hos pappa på heltid och syrran hos mamma på heltid. Men nu har vi en bra kontakt och inga större bråk, utan bara lite små syskonkärleksbråk ibland :) haha. Första gången på länge tror jag som jag sov 5 timmar utan att vakna en enda gång. Imorse åt vi frukost på tomten i solskenet och sen åkte vi med Daisy ut till stallet. Jag var över hos farmor på en kaffe och lämnade hunden och sen blev det träning, 45 minuters spinning och 1 timmas bodypump. Grymt skönt! Trots att jag inte känner mig ett dugg peppad pågrund av allt som händer omkring. Menmen, det finns väl en mening med allt?!

Imorgon är det egentligen min lediga dag, men jag ska gå på en epelepsi kurs inne i stan mellan 9-16. Sen ett spinn pass och ett core pass på gymmet :)


Satans förkylningen är över

Natten mot tisdagen förra veckan blev jag extremt förkyld, som väntat! Halsont, hosta, 1000 nysningar varje dag och riktigt täppt i snoken. Men det var bara att ge sig iväg till jobbet.. Det var på fredagen först som jag kände mig lite bättre och drog på ett bodypump pass med syrran. Så det var en extremt dålig vecka med bara 2 träningspass och inte den nyttigaste maten direkt. Man orkar liksom inte hålla på när man inte känner sig helt hundra.

Förra veckan blev det mycket shopping, IKEA, jysk, outlet och lite sånt. Badrumsmöbler, kastruller, en termos, tvättkorg, gardiner, sängkläder, badrumsmattor, massa fina förvaringskorgar och sen 4 linnen på outleten. Och 2 par kassa tjockisjeans. Jag får panik när jag tänker på att sommaren snart är här. Jag kommer ju inte i mina kläder. Men men det är bara att ligga i. Vill bara gå ner 20 kilo nu så jag kan köpa en ny garderob och känna mig bekväm i mig själv. Fan vad jag klagar.. Men livet är hårt!

I lördags träffade jag Madde, åt mat och sen en bio. Institious såg vi, skräckis. Jag brukar mest sitta och skratta åt skräckisar för jag tycker att det är overkligt och töntigt. Denna film var lite overklig, men denna gång skrattade jag inte för töntighetens skull! Utan för att 3 gånger under filmen hoppade jag till så mycket så man automatiskt tog händerna för munnen och skrek. Hjärtat pumade i 180 då kan jag lova. Det var det nog mångas hjärtan som gjorde. Den var helt okej filmen pågrund av dessa hjärtstoppen. Haha :)

Igår jobbade jag 8-16 och sen 19-23 och idag 8-19. Puuh, ganska slut alltså. Ingen bil har man heller, inlämnad idag. Får tillbaka den tidigast på fredag. Man känner sig ganska lost utan bil. Det är liksom en extrem trygghet.. Imorrn blire ett bodypumppass med syrran på gymmet innan jobbet 16-22..

Dödstrött, godnatt!


Klick Klick

1200 kronor, jo det var precis vad jag klickade hem på cdon.com. Lite träningsdvd och nån cd skriva och lite små skit. Jag har faktiskt inte shoppat nått på jätte länge! Och detta var inget som jag brukar handla :) Ganska tråkigt att sitta och kolla på fotboll, jag skyller på att jag hade tråkigt!

Fyfan vad jag är täppt i snoken, känner mig inte helt 100 alltså. Vill inte bli sjuk bara!

9 maj

Torsdagen spenderades med att jobba och sen träning. Fredagen blev det jobb och sen bio, fast&furious. Den var kung! :) I lördags hände det inte så mycket förs på kvällen, då träffade jag lite vänner och åkte raggarbil och var på fest. Kom hem vid 5 snåret och somna ganska fort. Igår var vi och tvättade bilen, både invändigt och utvändigt. Käkade en sallad ute i solen och sen var jag och körde ett bodypumppass med syrran! Ingen träning varken i fredags eller i lördags så söndagens träning kändes great! Trots att jag fuskat lite med mat både fredag, lördag och söndag så har jag ingen ångest. Som jag alltid brukar ha!

Mitt namn finns med. Grymt! Hoppas på att se mitt namn längre upp i början av nästa månad :)



Igår kväll frös jag ganska mycket, i dag vaknade jag upp lite halvsnorig och hostig. Typiskt! Men inte så jag är sjuk, jag drog ju och tränade med Catta. Blev en cykeltur till gym, 25 minuters spinning, 25 minuters core och 25 minuter på gångbandet. Och självklart en liten massage också, skön avslappning! Som avslutades med en cykeltur hem, svettigt! Tvättat lite, lagat mat och matlådor och en efterlängtad dusch. Nu äta mat och sen bara softa framför tvn, imorrn jobb 8-22!

En bra dag

Vikingline med jobbet idag, massa konferanser men också mat, frukostbuffé och sen lunch buffé. Det var trevligt. Köpte en parfym till Chrille, dior. Han tyckte att det luktade turk, svin dyr. Menmen, skulle vara skoj om man kunde få nått tack någon gång. Köpte ett par träningsskor för en månad sen för 500 till honom, parfym för 500 idag och sen handlar jag kläder lite då och då. Tacksamhet finns tyvärr inte där, får helt enkelt skita i att vara snäll och givmild och köpa mer saker till mig själv :) Gick runt där på taxfreen och ville verkligen köpa en parfym trots att jag har en hel del kvar. Jag vill inte ha någon fjortisparfym, och jag vill inte ha någon jag haft förut och nått som alla andra luktar. Gick runt där och sniffade i säker 30 minuter. Och sen hittade jag nått intressant! Aldrig sett dem, men det är en parfym som luktar nydyschad. Låter säkert helt sjukt, men det luktar så fruktansvärt gott! Inte för att jag inte duschar! Utan för att den lukten är underbar! Dyraste parfymen som jag har köpt hittils iaf, men grymt nöjd!



Dags att sova snart kanske, sjuuuukt trött!

ÖVERLYCKLIG!

Kollat i flera dagar nu efter provresultatet på provet, kollat hela kvällen på jobbet men nix. Men nu loggade jag in och jag klarade båda proven! VG i slutbetyg i barn och ungdomsjukvård. Och i och med det så är jag HELT KLAR! Det känns så jävla underbart! En stor sten från hjärtat lossnade...

Och snart träffa Madde för att planera en Thailandsresa till vinter, hur grymt är inte det? ♥♥♥



Svar nu tack?

Grillningen hos pappa på valborg satt fint, riktigt gott! Fackeltåg, orkester, brasa och grymt mycket fyrverkerier! Det var trevligt! Igår hann jag till gym emellan mina jobbpass och körde ett 45 minuters spinning pass. Idag har det varit fullt upp, prov i skolan imorse. 2 stycken, jag var först ut på 30 minuter. Man brukar ha 3 timmar på sig. Jag har fortfarande inte fått svaren och dom brukar ju vara så snabba så hoppas få det i morgon bitti, får nästan nervsammanbrott av att vänta med tanke på att om jag klarat dem så är jag helt klar. Det ena provet kändes bra men inte det andra. Slutpratat om det, bara vänta och hoppas på det bästa :) Sen blev det storstädning, renbäddning och tvättning. Tog alla filtar, prydnadskuddsfodral, sängöverkast osv. Tror jag tvättade 5 maskiner idag och jag har kvar en massa tvätt, ja det blir så när man inte kan ha torken och tvätten på samtidigt. Jävla puckokopplingar! Handlat lite grann, tankat bilen, lagat mat och tränat en timma. Fullt ös, känns skönt dessa dagar då man hinner med att göra så mycket nödvändigt :)

Imorgon blire träning med syrran, ett bodypump pass 45 minuter, lite kondition och en solning :) Sen jobbet 14-22. Och på onsdag blire en dagskryssning med jobbet, ska mötas kl 7 i stan och är hemma igen runt 19. Kommer vara sjuuukt trött bara. Träningen lägger vi åt sidan denna dag och äter gott såklart, finns ju så sjukt mycket goda saker att äta där :)

Kanske dags att sova snart, krypa ner nyduschad i en renbäddad säng. Lovely! :)


RSS 2.0