Onsdag

Idag har jag umgåtts med Sabine, vi har varit och ätit lunch (sushi) och till efterätt en is-chailatte. Så grymt gott! Varit på jobbet, lämnat in timrapporten, handlat lite. Sen har jag bara varit hemma, la ut lägenheten på björns bytare idag. Inte för att jag vill flytta, jag älskar Sköndal! Men kul att kolla lite vad som finns och så, om något billigare och intressant skulle dyka upp så kanske man slår till. You newer know.

Chrille har hittils ätit 3 glassar, och nu sitter han med en 200grams chipspåse. Kan ni förstå att det är svårt att stå emot? Det slank ner lite chips. Han börjar faktiskt lägga på sig lite, men donken varje dag, glassar, chips, läsk, bullar. Ja, det säger väl saken? Och att hans mage inte mår bra verkar han inte vilja tro att det är på grund av matintaget.

Nu ska jag sätta mig och cykla 45 minuter. Pust och stön!

Tisdag

Imorse var jag och tränade med Magnus, sjukt jobbigt. Men det gick bra :) Sen åkte jag hem, duschade och fixade lunch till mig och mamma. Räksallad med couscous, ägg och avacado. Sen åkte vi till Årsta havsbad, solade och badade, lunchade och åt jordgubbar. SJukt skönt att vara vid havet en sådan varm dag, det fläktar så skönt där ute. Här hemma i lägenheten är det sjukt varmt, måste åka och köpa en fläkt någon dag.

Sen har det inte hänt så mycket mer, jag har tvättat och sen kollade vi på film och jag råkade somna ett tag. Men det gjorde ingenting, filmen "Getting down in Hollywood" fett värdelös! Rekommenderar den inte!

Nu ska jag äta en glass, Chrille har suttit och suktat mig med 3 glassar idag! Imorrn är jag också ledig! Snart börjar mitt hårdschema, så skönt med några dagar ledigt!

Måndag

Imorse när jag kom hem så satte jag mig på motionscykeln i 45 minuter, sen har jag varit hos farmor och varit ute på en skogspromenix med hunden i en timma. Sen har jag gjort övningarna plankan, 45grader och armhävningar. Jag skulle även variera gå/springa med 3 minuters intervaller i 30 min. Det har jag inte gjort! Man kanske ska köra som det var sagt från början, typ ett motionspass om dagen så det inte blir allt på samma dag. Typiskt mig! Imorgon bitti ska jag träffa min PT igen, då blire hård träning! 


Annars har det inte hänt så mycket, umgåtts med Sabine lite grann sen varit med syrran på skroten. Jag vill helst inte ha mängder med onyttiga saker hemma. Klart det händer att man har sina svulldagar, men det är då man går och handlar det man vill ha. Med mycket sånt hemma är det svårt och motstå. Så kommer man hem, och Chrille hade handlat glass från glassbilen när jag var hos farmor. "Kolla i frysen" Tack Christian! Typ massa nougatglassar, strutar, sandwich, isglass och allt möjligt. Det är ju såå gott, men jag ska försöka att inte gå på kaloribomberna! Jag önskar jag hade en kille som peppade mig, och ville med ut och träna och äta nyttigt. Då hade allt gått så himla mycket bättre!


Söööndag

Idag har vi varit med syrran och pappa och kollat efter en bil till syrran. Men hittade inget intressant idag. Sen åt vi ute i solskenet. Sen var vi och hälsade på nere hos Chrilles mamma där det var en massa folk. Och så bokade vi en resa till Spanien, Torrevieja. Betalat och klart! Lånar Chrilles pappas hus med egen pool och så. Riktigt nice :) Åker den 20 augusti till den 31 augusti. Jag har bara 3 dagar jag behöver byta bort. Så jag förlorar inga pengar såsätt :) Ska bli grymt skönt! Men det är ju ett tag kvar, jobba hårt sen lite semester :) Blir för 7e gången jag åker dit. Hade gärna åkt till Kroatien eller Grekland eller nått annat, men nu hittade vi en billig resa.. Och gratis boende. Så det blir mycket billigare. Och det är ju alltid ett plus!


Nu sitter jag på jobbet, började 18. Har precis dammsugit och skurat här. Slutar 8 imorgon bitti. Inte har det blivit någon träning heller. Too much träning imorrn får det bli. Måste ju hålla det där. Men det är ju så svårt när det är såå underbart väder!


Tjenixen

Midsommar var sådär, var en sväng hos Sabine och dom och umgicks lite sen åkte jag och träffade lite andra människor i Örby. Jag var nykter, och det är så skönt att inte vakna upp bakis. Och framförallt veta att min lever mår prima :) Idag har jag varit med Sabine ute på Dalarö och hälsat på hennes bror och lite kompisar. Sen har jag och Chrille varit och tvättat bilarna (firmabilen också). Utsidan, insidan, fixat allt. Nu är den väl fin ett tag framöver. Blev en svullpizza till sen lunch/middag. Sen åkte jag och Chrille till filmkväll och hyrde 3 filmer, farsan och filmen streetracer har vi sett ikväll. Sen har vi hyrt getting down in Hollywood också. Streetracer var sådär, farsan var ganska rolig faktiskt. Vi köpte med oss en massa chips, dipp, läsk och godis. Dessa 2 dagar har verkligen varit svullodagar! Och jag har inte hållt nått löfte om träning som Magnus sa att jag skulle göra. Jag har 2 dagar på mig att göra allt! Det är ett måste!

Hoppas ni alla har haft en trevlig midsommarhelg..


Torsdag

Var ju som sagt och tränade imorse, sjukt jävla jobbigt var det! Vi sprang upp för branta backar, gjorde massa övningar osv. Armarna har jag träningvärk i från i tisdags, imorgon kommer nog även benen smyga sig på :) Har fått lite uppdrag till vi ska ses nästa vecka :)

Efter det åkte jag hem och tog en kaffe med Sabine, sen åkte vi till farsta för en shoppingrunda. Det slutade med 2 ihopfällbara stolar till stranden, en bodylotion, 5 par trosor på rea, lite mat och sånt. Sen åt vi sushi, grymt gott! För att sedan avsluta vår rutt hos syster i Nacka som stod och sålde jordgubbar. Var ju tvyngen att köpa 2 lådor. En till mig som jag kan ha ikväll på jobbet och en till Chrille.

Det är jobbigt när man är i ett förhållande och personerna har helt olika värderingar på livet. Jag vill resa och se världen, och Chrille. Han tvekar till att åka utomlands, "jag vill hellre lägga pengarna på något vettigare". Resa är inte det vettigt? Nää, bara för din pappa har skämt bort dig med resor svarar han. Det handlar inte om det. Resa är något man har med sig hela livet. Han vill lägga pengar på att fixa vår bil med masssa stylish grejer. Så jäkla onödigt! Den är schysst som den är tycker jag! Och ja, sen öl varje fredag och lördag varje vecka. Jag har blivit lite vuxnare och kan ha roligt utan alkohol. Och sen, sport och sova. Det är hans grejjer liksom. Jag försöker få med honom och träna och resa, liksom göra saker tillsammans.. Blir lite konstigt när man är i helt olika stadier. Jag skulle tro att min mognad ligger mååånga år före...

Nu ska jag ställa mig och laga mat, idag orkar jag absolut inte engagera mig. Det blir köttbullar och makkisar. Sen iväg och jobba 18-08, storhelg. Extra cash ;)

Ha en trevlig midsommar :)

Onsdag

Idag har jag varit på Årsta havsbad med mamma och syster. Jätte fint och mysigt! Så himla underbart väder ute idag :) Sen har jag hunnit med en fika med min bästa vän och ätit grillat hos mamma! Jag fick i uppdrag att idag, gå 5 minuter snabb takt, springa 5 minuter, gå 5 minuter och springa 5 minuter. (Av min PT alltså!) Så jag var illa tvungen. Syrran kom hit och cyklade brevid mig. Vi var ute i ungefär 40 minuter! Och jag sprang bara 10 av dom. (Men det var ju bara det jag skulle göra) Rökningen tar verkligen kål på lungorna. Det kände jag idag! Imorrn ska jag träffa Magnus igen kl 7.30 på morgonen! Snacka om ett tidigt pass! Och jag fick en liten glimt i vad vi skulle göra. "Vi ska springa lite" sa han. Vi får hoppas att jag inte avlider..

Betalat räkningar, som dras imorrn när lönen kommer. Duschat och bäddat rent i sängen. Nu ska jag lägga mig och glo på tv, ha en trevlig kväll..


Onsdag

Idag har jag tränat med min PT Magnus som han heter, idag blev det en massa övningar för armar och bålen. Sen körde vi boxning som konditionsträning. Helt sjukt vad mina armar skakar. Jag väntar mig världens träningvärk imorrn. Men det gillar jag!

Verkligen varit toppen väder idag, förutom att jag var ute och tränat har jag inte satt min fot ute. Sabine var här på en kaffe förut sen har jag bara suttit framför datan. Blev lite seg efter träningen. Men vi får hoppas på lika bra väder imorrn!

Nu ska jag laga mat, sen äre dags för jobbet 19-08. Ha det bra, tjingeling!

Jobbet

Jag vill resa, gud vad jag har massa rese-tankar. Grekland, Kroatien, Italien, Maldiverna, Miami och massa andra länder. Så jobbigt bara att jag inte vet hur det blir med jobbet osv. Man måste ju tänka på semester osv. Så ingen knodd än på några år :) Resa massa först, måste fan boka en resa snart!

Sitter på jobbet, låångtråkigt. Vi har en brukare som är bortrest som har jätte mycket tid, så nu är det sten lungt. Tur att jag tog med mig datan iaf. Har varit på ICA, handlade 2 tidningar, cosmopolitan och iform. Och sen en massa frukt! Så jag har någonting att göra...

Ser fram emot imorrn, då äre träning med min PT som gäller.

Sitter och väntar på att klockan slår 24.00 så man kan gå hem.


Måndag

Idag har det inte hänt så mycket, var och lämnade hunden och fikade hos farmor. Har tagit en snabbdammsugning efter hunden har varit här, dammat lite, tvättat 2 maskiner. Ska börja göra mig iordning, ska iväg och jobba. 14.30-24.00.

Pussochkram!


God kväll

Idag har vi varit ute i princip hela dagen, vi har hälsat på hos Chrilles mamma. Handlade med mat från pizzan och åt ute i det fina men blåsiga vädret. Blev en sallad idag med :) Sen har vi varit på kalas hos min mamma.

Vi har planer att göra om vardagsrummet lite, eller jag har kan jag väl säga. Vi måste köpa en ny större soffa, det har vi tänkt gjort länge. Den vi har nu ser så liten ut i detta stora vardagsrummet och man sitter så trångt. Om vi köper det måste vi ha ett nytt soffbord, och då vill jag även byta ut en bokhylla och vår tv-bänk. Vit högglans eller valnöts möbler? Det är frågan.. Det kommer nog inte hända på ett bra tag. Men jag vill få det fint så att jag känner att jag trivs, så att det ser ut som ett hem liksom.. Nu tycker jag att allt ser så tråkigt ut. Nya möbler, gardiner, textiler, krukor, blommor, måla om i hallarna/kök, kakla i köket, köpa en köksfläkt, nya möbler till hallen. Ja, jag vill ha allt nytt! Hahah! Skulle vara skoj att vinna några miljoner. Måste fan börja spela lite, annars kan man inte vinna.. Right?

Varför kan man aldrig känna sig nöjd?

Nu äre dags för en långpromenix med hunden, innan det är dags för att sova!

Morgonmyyys

Först blev jag väckt straxt innan 6 av Daisy, sa åt henne att lägga sig igen. Sen väckte hon mig straxt innan 8 igen, sa åt henne samma sak. Hon blir rastlös när hon är vaken och ingen annan! Sen vaknade jag av mig själv straxt innan 9 och tog en långpromenix på en timma med henne, så skönt och fint väder. Vi stötte på en padda och en orm, jag hatar ormar. Usch! Nu ska jag göra iordning lite frukost och sen väcka Chrille. Ha en bra dag allesammans!

Lördag

Idag har jag umgåtts lite med Jannika, vi var i farsta och hon skulle kolla efter inlines. Så vi kunde ut och åka, men dom hon skulle ha var slut i hennes storlek. Så vi åkte till Örby för en lunch, för mig blev det en sallad. Sen åkte vi över till Mimmi och Robban på en kaffe, sen for jag hemåt.

Vi åkte och hämtade Daisy hos farmor förut. Nu måste jag ju liksom ut på promenixer och det känns lite roligare. Varit på en promenix nere vid sjön, så fint och rogivande att gå där faktiskt! Vi var även över hos en bekant som bor typ granne med mig och kollade hur dom hade det eftersom dom precis har flyttat hit.

Snart ska jag ut med vovvsingen på en liten snabbpromenix innan det är dags för att sussa! Fast konstigt nog känner jag mig inte ett dugg trött!


Fredag

Imorse var jag och träffade min PT på hans gym, jätte litet men fräscht gym precis vid vattnet med utsikt över vattnet och båtarna. Vi la upp rimliga mål om viktnedgång osv. Han pressade mig till tusen, fan va skönt det känns att träna riktigt hårt!

Jag fick ett litet ryck här hemma, jag har haft lite lila-tema i vardagsrummet som jag tröttnat på. Jag flyttade gardiner, lampor, tavlor, ljuslyktor in i sovrummet så nu får det vara lila tema där inne ett tag. Jag får det aldrig riktigt som jag vill ha det här hemma. Skulle behöva en inrednings-expert som kom och gav mig lite råd :)

Sen har jag jobbat 17-21-45. Det är fredag, och jag sitter hemma i min ensamhet. Som vanligt på helgerna, jag är trött på alkohol och människor som måste dricka hela tiden!

Imorrn ska jag försöka ge mig ut och motionera lite! Det måste verkligen göras om målen ska nås! Jag tycker att det är sjukt svårt att stå emot alla sötsaker som finns, jag är sugen på mackor, pizza, donken, chips, godis och läsk hela tiden! Jag hoppas att suget försvinner med tiden! Jag ska fanimej lyckas denna gång!

Torsdag

Imorse när jag vaknade åkte jag till stranden med mamsen, var där typ 2 timmar och vi tog oss ett dopp! Kallt vill jag säga, men vafan det är ju 17 juni! Vi har alltid tagit vårt första dopp i april, men nu i april var det ju snö.

Sen har jag bara varit hemma, tvättat lite och så. Sen ut på en promenix en timma med Sabine nere vid vattnet här i Sköndal, såå mysigt och vandra omkring här. Bara massa vatten och natur :)

Benen värker fortfarande, dock känns det liite bättre idag. Jag hoppas verkligen att det är bättre tills imorrn, då ska jag träffa min PT kl 9.00 på gymmet för vägning, mätning och konditionstest. Vi får se hur det går.

Nu blire kolla lite på tv och äta lite jordgubbar och vattenmelon innan det är dags för sängen. Godnatt!




En hemsk men ändå en bra dag!

Jag har knappt kunnat rört mig idag, helt jävla hemskt! Aldrig i hela mitt liv har jag haft sån här jävla träningvärk. Det tar någon minut när jag ska resa mig upp och sätta mig ner, vissa gånger har jag inte ens kunnat rest mig. Det känns som att musklerna är helt borta liksom! Jag har även hållt på att tappa balansen och ramlat flera gånger idag, till och med att gå gör så fruktansvärt ont. Och min PT sa åt mig att gå eller cykla minst 45 minuter. Det hade aldrig gått! Så vi får hoppas det är någorlunda bättre imorrn, då får jag motionera extra mycket! Allt jag äter och all motion skriver jag ner för att han sedan ska kolla på det för att eventuellt ändra kosten osv.

Färdig klagat för denna dag! Snacka om att man är helt otränad!

Idag åkte jag och mötte upp mamma i farsta, idag fyllde hon 43 år. Hon fick en fin blombukett som jag köpte, sen bjöd jag henne på en sallad och till efterrätt jordgubbar nere på stranden. Sen fick hon ett paket, med 2bhar men dom passade tyvärr inte och är köpta på Gekås. Men men sånt är livet, gav mamma och Håkan en sodastreemer i förskott för nån månad sen också. Sen blev det storhandling med Sabine, nu är frysen, kylen och skafferiet proppat!

Jag skulle egentligen jobbat 7-24 på söndag. Men dom hade råkat dubbelbokat. Så då är jag ledig fram tills måndag eftermiddag. Jag gillar inte att vara ledig så länge! Men man får hoppas på fint väder varje dag iaf :)


Tisdag

Imorse gick jag upp tidigt för att åka och träffa min personliga tränare Magnus. Jag trodde att det skulle vara mest mätning och sånt, men icke sa nicke. Det var fys-test idag, jag har aldrig varit så slut i mitt liv. Efter 10 minuter av passet kände jag att jag var nära att spy. Jag frågade: äre okej att spy eller? Han skratta och sa jovisst det är bara spy på, det händer ibland. Jag skakade så enormt i kroppen, där snackar vi om träning! Bra som fan med peppning! Jag har redan grym jävla träningsvärk..

Jag ser fram emot nästa träningspass!

Vilket jävla konstigt väder det är, imorse när jag var och tränade var det skinande sol och inte ett moln. Vad är detta liksom? Jusste, den svenska underbara sommaren.. Snart äre dags för matlagning, det blir oxfilé och tsatsiki. Mums! Sen äre dags för jobbet 19-08.

Måndag

Idag har jag storstädat, fikat med Sabine och Syster här hemma, sen var jag med syster i Farsta en sväng. Hon shoppade lite på guldfynd och jag handlade en jätte söt kylväska/korg och en cykelpump! Så jag kan pumpa min förbaskade cykel och kanske komma ut någon gång.

Sen var jag och träffade min PT för första gången ute i Ågesta, vi pratade lite om mål och sånt som man behöver veta för att komma igång! Imorgon bitti ska jag träffa honom igen, fast ute i Björkhagen. Där ska jag vägas, måttas och göra lite tester. Återkommer med hur det gick :) Jag kommer att träna 2 grr i veckan med honom i 2 1/2 månad framåt, betalt och klart!

NU KÖÖR VI!

Börjar bli dags att göra sig iordning, och krypa ner i den nybäddade sängen. Såå skönt, godnatt!

Söndag

Igår var vi bjudna ut till Norrtälje till Chrilles kusin och hans tjej på födelsedagsfest, dom fyllde 40 respektive 30 så dom satte ihop det till ett 70års kalas. Dom bodde jätte mysigt ute på landet, dom hade hyrt ett stort öl-tält, dom hade en bar, bjöd på mat och hade hyrt in ett liveband som spelade covers. Dom hade bjudit 70 pers, alla var nog inte där. Men det var trevligt! Idag mår jag bra, lite trött bara..

Ska snart ställa mig och laga käk, det blir kyckling och ris. Sen ska jag iväg och jobba 19-08.

Tycker det är dags för en resa i vinter. Lite halvtrött på Thailand efter att ha varit där 6 gånger. Funderar på Maldiverna eller Mexico kanske.. Det skulle vara grymt! Jag är så glad att jag inte har barn och hund och så. Jag kan göra precis vad jag vill. Maldiverna och Mexico är dom länderna som jag vill besöka innan jag skaffar barn och sånt. Mitt liv, min passion det är att resa! Fast jag tjatar fortfarande om att jag vill ha en katt! I flera månader har jag tjatat, allt som Chrille erbjudit mig är en vandrande pinne, hahah moget!?


Gårdagen..

Syrran tog studenten, hon var så glad. Och också skit full när hon kom hem, vi åt gott och hon öppnade presenter. Sen gick syster och sov, tror att hon behövde det. Det var en trevlig dag, innan alkoholen började ställa till det. Som vanligt, jag var hemma ganska tidigt. Och jag är glad över att jag inte är bakis idag, drack bara några cider. Jusste, syrran fick en klocka och ett halsband och sen fick hon ett presentkort på att hoppa bungyjump. Hon blev överlycklig, vi får se om hon gör det. Jag skulle iaf aldrig göra det!




Torsdag

Idag sov jag till halv 11, superskönt! Sen åkte jag och handlade på Willys med mamsen inför Jessicas student imorrn, sen åkte vi vidare hem till mamma. Blåste ballonger, fixade med serpentiner, förberedde maten och fixade och donade :) Nu äre inte mycket kvar och göra. Sen åkte jag med Chrille och åt pizza, jag orkade verkligen inte laga mat idag. Och nu sitter jag på jobbet och kollar på tv. Jobbar 18-08, sen imorrn när jag slutar äre bara gasa hem för att ta en snabbdusch och sen iväg och se syrran springa ut, sen mottagning hos mamma! Hoppas att det blir en toppen dag!



Fyfan vilken lycka! Jag kommer nog vara lika glad för syrran imorrn, hon har kämpat igenom gymnasiet,med ett tanke sätt som jag verkligen inte gjorde. Hon nöjer sig inte med ett godkänt, hon anser inte att det är bra betyg. Hon har verkligen kämpat! Och imorrn tar hon studenten, hon är diplomerad hästskötare. Och hon har fått jobb! Hon har fått jobb på ett familjeägt stall som föder upp hästar och rider in dom till dressyr och säljer sedan dom vidare. Syrrans jobb blir att sköta ett stall med 11 hästar, rida in dom och fixa och dona. Hon får bo där gratis, och förmodligen kommer hon och hälsar på i Stockholm på helgerna! Hästar är hennes allt, och tänk att få jobba med det? Då har man ju fått sitt drömjobb, att göra i princip det man brukar göra på dagarna. Men få pengar för att göra det man älskar och har gjort gratis förut. Jag kan ju bara säga grattis syster! Jag hoppas att allt kommer gå toppen! Det gäller att aldrig sluta kämpa, det lönar sig i längden...

Riktigt förbannad!

Jobbat tisdag och onsdag, idag när jag hade slutat var jag ute och fixade massa saker. Klippte mig hos syrrans kompis, solade, åt mat hos mamma, systemet, apoteket och hängde med mamma som skulle handla lite i Farsta. Kom hem straxt efter 9, tog en dusch och fixade lite hemma och nu sitter jag här och slappar.. Imorgon har jag också massa saker jag måste göra, aldrig en lugn stund..

Och vet ni vad? Jag fick EN FITTPARKERINGSBOT på jobbet. Jag parkerar alltid där jag vet att jag får stå, eftersom det inte är jag som står på bilen. Det var helt fel! Om man ska överklaga skiten ska man åka till polisen och hålla på. (Den som står på bilen), så jag pallar fan inte! Helt jävla sinnesstört, nästa gång jag ställer mig helt rätt och får en p-bot ska jag personligen söka upp personen och skjuta skallen av idioten. Lär er reglerna jävla idioter!

Ja, så arg är jag nu. Skatten kom idag, och jag betalade precis boten, 900 kronor fattigare! Jävla rånare.. 

Söndag

Lördagen var kaos! Inte något nämnvärt alltså! Idag har det inte hänt så mycket, var hos Chrilles mamma och grillade lite. Nu sitter jag på jobbet och kollar på filmen Miffo. Började 18 och slutar 8 imorgon bitti..

Finns inte så mycket att berätta, ha en trevlig kväll mina vänner..


Fredag

Idag var det möte på jobbet, som jag och Catta har kämpat för. Nu har jag fått mitt sommarschema, jag är nöjd! Jag fick även veta en förhoppningsvis bra som som kommer inträffa, det får ni tyvärr inte veta förs det är klart! Slutade 22.30 idag, så kom hem för en halvtimma sen. Chrille och Hamme sitter här och spelar tvspel, verkar tydligen vara as intressant och roligt. Jag fattar mig inte på det där! Haha..

Jag har ju inte fått tillbaka nått mail av den personliga tränaren som jag mailade för någon vecka sen. Jag mailade en annan PT jag hittade på nätet igår, och han svarade idag! Han verkar bra faktiskt! Måste bara boka in första mötet, sen får vi hoppas att det blir bra!

Nu jobbar jag inte förs söndag natt! Hoppas på fint väder i helgen :)



Onsdag

Jobbade måndag och tisdag, Idag var jag med Madde som för tillfället var i Stockholm och hälsade på. Hon ville ju shoppa, som vanligt! Haha, så vi tog en liten runda. Jag som hade lovat mig själv att inte handla mera. Men jag kom hem med en ny mobil, inlines, 3 par skor, ett linne och ett par shorts! Nu får jag hålla mig borta från köpcentrum ett tag! Bara varit massa snabbmat, chailatte och glass idag. Ingen träning har det blitt heller, värdelöööst! 

"Jag ska sätta igång med träningen" och satsa 100, sen skiter jag i det när jag missat några dagar på gymmet och trycker i mig onyttigt för att sedan sätta igång på måndagen som kommer. Det är så fel det sättet jag tänker på.

Sen "jag ska inte köpa något mer", sen handlar jag skit mycket. Och mer än hälften kommer jag ge bort inom 3 månader. Jag tröttnar så fort på allt, det bästa hade ändå varit och ha garderoben fylld med alla slags mjukisbyxor och mjukiströjor. Det är det enda man känner sig bekväm i, men det är ju snyggt? Det är inte lätt att vara tjock och lat!

Ja, ibland känner man sig helt jävla värdelöös! Jag låter som värsta psykot! Men ibland blir man ju ganska trött på sig själv! Imorrn äre dags för jobb igen. Det gillar jag!


RSS 2.0