Godkväll

Allt i mitt liv är såå stressigt, men jag försöker att hänga med i alla fall. Igår så gick jag ju intro igen i Sköndal, det gick bra och det har jag även gjort idag. Jag känner bara att jag får försöka vänja mig vid stressen och att man har ont i fötterna och huvudvärk när man kommer hem. Det är ju så det ser ut på jobbfronten numera. Jag tror jag har blivit för slapp på jobbet i Sandsborg. Så jag ger det en chans, vi får se hur lång tid det tar innan dom ringer så jag får jobba. Så får vi se hur det går, jag kommer typ inte ihåg ett enda namn och ansikte och adress. Haha, men man lär sig med tiden. Men det är svårt när man har över 100 pensionärer och kanske träffat 20 utav dom. Menmen, det ska nog gå bra får vi hoppas.

Efter jobbet åkte jag hem, böt kläder och sen hämtade jag upp Sabine och vi åkte och tog oss ett mål på Mc´donalds. Och efter det åkte vi till skolan, en ny kurs startar idag. Så vi hade kursintro, vård och omsorgsarbete ska jag köra på nu i 10 veckor sen är det sommarlov. Praktik slipper jag eftersom jag har validerat den. Har fått godkänt på alla mina uppgifter, så nu väntar jag bara på att få ett meddelande att jag har godkänt i kursen. Men det är nog lungt :)

Imorgon ska jag jobba, och ta massage en timma :) Sen blire iväg med mamma till systers studentmiddag. Blir väääldigt lungt, ska upp kl 6.30 på torsdagen för att jobba. Så är det med den saken. Vi hörs!

 


Söndag

Jag sitter på jobbet, har tråkigt och slutar inte förs halv 9. Morgondagen ser jag inte riktigt fram emot. Jag ska på intro igen i Sköndal, efter 5 månader så tror dom att jag ska komma ihåg människorna jag träffat. Hur kan man sätta 2 intro dagar när dom har över 100 personer? Oftast ska man möta så många som möjligt. Men inte här, lite o-organiserat där. Men jag ger det en chans till iaf!

Kan det sluta snöa nu, blir tokig på detta. Igår var det ju så himla skönt och fint väder. Men det ser ut som vintern kommer stanna ett tag till. Klimatet är ju helt mongo, jag är inte gjord för sån här lång vinter! Jag vill ha sol och värme! Nu gärna tack!

Nu tänkte jag äta lite. Ha en trevlig kväll allihopa!Det var ett tag sen...

Sist jag skrev så var jag i Thailand, det var skönt att komma i väg. Men jag kan säga att det knappt känns som jag haft semester. Det gick alldeles för fort! Nästa gång blir det garanterat en månad iaf :) Men det blev en del sola, bada och god mat :) Så jag är nöjd!Har dock inte så mycket bilder att visa, för det första så är jag kass på att ta bilder. Jag glömmer ju liksom bort att fota, och sen är kameran inte så bra plus att dom flesta bilderna är tagna på stranden. Och som sagt, jag vill inte lägga upp såna bilder. Jag var så duktig och tränade innan jag åkte. Nu har jag gått upp allt jag förlorat igen plus lite till. Fattar fan inte hur det är möjligt! Fast iof jag har ju inte levt så hälsosamt heller! Hahha! Nu har jag inte haft tid att komma igång igen. Men den 29e, då jävlar körs det igång med träning igen! Sommaren är ju snart här föfan!

Jag pluggade en del från Thailand och det gick bra, så jag är inte rädd att åka igen om vi säger så! Sen jag kom hem har jag haft fullt upp, jag har inte alls haft tid att skriva här. Utan jag har bara jobbat och jobbat och sen pluggat och pluggat. Så dessa 2 veckor som varit har jag inte alls haft nått liv. Men idag lämnade jag in sista uppgiften och är klar med medicinsk grundkurs, så jävla skönt! På tisdag börjar en ny kurs, vård och omsorgsarbete. Så då är det träff på skolan. :)

Där jag jobbar i Sandsborg så har vi ju ett kontor med 7 personal som jobbar fördelat på dag/kväll och natt. Vi har även brukare som har assistenter. Nu har vi fått veta att såkallade bas-bemmaningen ska läggas ner. Som det ser ut nu. Det kommer för mig att betyda mindre jobb. Då är det om någon assistent blir sjuk eller tar semester som man kan hoppa in eftersom dom kommer att vara kvar. Men det är inte bara i Sandsborg som dom har folk som arbetar, utan på ett annat ställe också. Så näst nästa vecka så ska jag träffa en brukare och se om det kan vara något. För dom behövde någon som kunde jobba där i sommar. Så det låter bra. Vi får se om det kan vara nåt. Jag kan inte säga att jag är rädd för att inte ha något jobb, jag är inte den som står utan jobb. Jag gör allt i min makt för att få jobba. Så allt löser sig :)

Ikväll har jag varit hos Sabine och Stephen som hade lite fest, det var trevligt. Men jag stannade inte så länge eftersom jag ska jobba imorgon! Finns väl inte så mycket mer att säga, förutom godnatt och sov gott!


RSS 2.0