usch, trött trött trött.

I går så träffade jag aldrig Jannika, utan träffade syster i ställe då Jannika inte kunde.. Vi åkte till en outlet och handlade kläder. Jag kom dock bara hem med en tröja till mig själv, men köpte däremot 3 jackor, 3 tröjor och en skjorta till Christian. Fan ibland tror jag fan att jag är världens bästa flickvän. Haha. Usch då ska man jobba i natt. Hoppas att det blir lungt, jobbar så många nätter nu på rad. Annars händer väl inte så myckeet, väntar på att Christian ska komma hem så vi kan äta något och hitta på något. Orkar inte sitta inne. Han ringde och väckte mig vid kvart över 10. Jag brukar vilja sova uuuuut så länge jag kan när jag ska jobba natt. Men nej, det fick man ju inte heller. tack och hej leverpastej

Då var denna dag snart slut...

Igår så var jag runt och promenerade i stan med Jannika, vi åt mongolisk buffé vilket var super gott. Man känner sig som ett fetto på 300 kilo när man går därifrån och har ätit för typ 3 personer. Haha. Hade ju inte setts på länge, vilket var trevligt att ses och snacka lite skit. Pratade om att man prioriterar väldigt konstigt. Jag prioriterar just nu JOBBJOBBJOBB hela tiden. Jag har inget liv eftersom jag jobbar hela tiden och varje helg. Så, jag måste börja prioritera mina vänner, för dom betyder ju allt och får en att må bra. Vi ska ses imorrn också, efter jag jobbat. :D yeah. I dag har jag hunnit att göra massa nytta, storstädat hemma, handlat lite mat, tvättat och tankat bilen. ;D SKönt att vara ledig en dag eftersom jag ska jobba natt nu 4 dagar i rad. Sen ledig en dag och sen jobbar 3 nätter igen. Ganska jobbigt att variera dag och natt, men men det funkar ;D Ska även på arbetsintervju på måndag kl 14, fast anställning.. Får se hur det går och vad jag tycker om det.

Nu blire en dusch, laga mat, sen softa framför tvn med massa chocklad :)

Christian jag ÄLSKAR dig mest av allt! <3

trött som faen

Jobbat hela helgen, så är ganska trött. Annars har det väl inte hänt så mycket. Funderar på att köpa en ny bil, en audi A3 eller en Golf. Vill ha nån liten mindre bil och manuell för det är lite skojjigare. :) Måste byta lite saker på BMWN innan jag säljer iväg den. Sitter mycket inne på hemnet och kollar lägenheter, så jobbigt att bo så här trångt. Så får hoppas man hittar något snart så man kan flytta. JOBB OCH JOBB. ja, typ hela tiden och varje helg. Måste ju spara pengar så man har till kontantinsatsen om vi hittar något. I mars kommer jag bo på annat håll, vilket kommer vara väldigt skönt att komma ifrån detta hål. På tisdag ska jag förmodligen träffa Jannika och hitta på något, vi båda är lediga då! Träffas inte så ofta, vilket är väldigt tråååkigt. Får helt enkelt ta och ändra på det.. Right? Ska försöka ta tag i träningen och börja röra på mig mera, övervikten gör så att man verkligen inte är nöjd med sig själv. Om 2 timmar äree LÖN ;D Blir till att köpa ett träningskort på tisdag, mitt går ut då.

Längtar utomlands, vill bara dra nu. Vart som helst, bara det är varmt. Vill dock inte åka själv.. Nån som bara kan dra? :) Nu på ROTFLÄSK!?


Jag och älskling sooftar på en reggaebar på Raileybeach.

PussochKram


mätt och belåten

Blev väckt imorse med en bukett med rosor.. Ett och ett halft år tog det. Men bättre sent än aldrig.. :) Tack älskling! <3 Såg även ett missat samtal från ett jobb jag sökte här om dagen, ringde upp men chefen var inte där. Så får väl ett samtal i morgon förhoppningsvis. Orkade mig inte iväg till gymmet idag, städade iordning lite hemma och åkte hem till Catta och pratade lite skit innan jag åkte hem till mamma och åt mat. GUUUD vad skönt att slippa laga mat för en gångs skull.. Mammas mat är bäst! Nu ska jag åka iväg och jobba 20.15-7.30. Hoppas det blir en lugn natt för jag är trött.

Hade bra!


tråååkigt

Sitter här och tråkar, älsklingen min sitter och kollar på denna jävla sport som vanligt. I dag har jag jobbat 7-15.30, lite trött nu. Även sökt 5 nya jobb, även dessa inom vården. Inte för jag har dåligt med jobb, det är väl typ det enda jag hinner med. Men man vet aldrig när det vänder som timanställd. Gått bra nu iaf i snart 2år med massvis med jobb. Känns tråkigt att jag jobbar så mycket, känns som man knappt har tid för vänner och privatliv. Men får ta och styra upp det, och skaffa mig ett liv. Pengar är ju inte allt, måste ju tänka på hälsan också. Som jag hade tänkt att göra imorrn, sova ut eftersom jag jobbar natt imorgon och sen försöka ta mig en sväng förbi gymmet. Annars har det väl inte hänt så mycket på sistonde, enda nämdvärda är Thailandsresan vi gjorde i December, 3veckor. Underbart var det. Blir förmodligen en resa snart igen! Någon som vill hänka? 

Jag, älskling och JohanRider häst på stranden

Puss och Kram


RSS 2.0