God kväll

Var en vecka sedan jag skrev, jag har fullt upp hela tiden. Jobbet, plugga och hemmet. Imorse var det prov på skolan, smart som jag är så somnade jag i soffan igår när jag skulle plugga och vaknade runt 4, hade ställt klockan på 7 för att gå upp och hinna plugga ett tag. Men jag vaknar straxt efter 8 när Sabine ringer. PANIK! Provet börjar 9.00 på söder. Men vi åkte dit, det gick åt helvete typ. Jag var först in och först ut, 20 minuter. Ett prov som man har 2,5 timma på sig och skriva. Dåligt? Fick svar idag, behöver inte skriva om på skolan utan göra lite kompletteringar hemifrån! Tack och lov!

Åkte till Farsta med Sabine, shoppade lite. Det gjorde jag även i måndags när jag träffade Madde. Och jag som ha sagt att jag inte ska göra det! Menmen, jag har förstått nu att jag har några beroenden! Framförallt shoppingberoende och sen har jag ett enormt sockerberoende.

Efter Farsta så blev det lite städning hemma innan det var dags att springa upp till tandläkaren. Det gick toppen! Hon var superduper, dessutom hade jag hennes mage i mitt huvud hela tiden. "Förlåt om min mage är i vägen, jag är gravid" :) Mina tänder var rena och fina, en lagning sönder och ett litet hål mellan 2 tänder. Ska åtgärdas snart, på måndag tänkte jag om det finns tid. Hon tog bort mina fläckar på tänderna som för övrigt inte var tandsten. Lite kvar upptäckte jag, men det säger jag till om så får dom kirra det.

Handlat och tagit en fika hos mamma
 
Imorrn äre dags för jobb först 9-18 och sedan 21.45-07.45. Sen jobbar jag lördag natt också :) Snart åker jag till Teneriffa på jobb. Så sammanlagt kommer jag att ha jobbat 7 helger i sträck.. Menmen, it´s money och det betyder mer utomlandsresor :)


Torsdag och ledig :)

Idag har jag och syrran haft tvättstugan och storstädat/renbäddat. Superskönt att ha det gjort! Ska laga mat snart också, tänkte göra stekt potatis med snitzel idag :)

Häromdagen var min mardrömsdag! Jag stod och borstade tänderna på kvällen, sen kollade som vanligt tänderna i spegeln. Jag är väldigt noga med min tänder. Och vad fick jag se? Dom nedersta mellersta tänderna har blivit bruna på sidorna! Jag fick panik, borstade säkert tänderna i 10 minuter och använde tandtråd och försökte skrapa bort med en pincett. Det gick inte bort! Pratat med flera och förmodligen kan det vara tandsten, usch va äckligt! Nu har jag iaf bokat tid till tandläkaren nästa torsdag! Jag hoppas hon inte säger att mina tänder har börjat ruttna, jag vägrar leva med löständer 22 år gammal!

Nu ska jag sätta igång och plugga, hoppas hinna med 4 uppgifer idag och imorgon. Sammanlagt alltså. Det är mitt mål :) Ledig imorrn med så tiden finns väl förmodligen iaf!

Helt slut

Jag är van att jobba lugna nätter, det blev lite annat i natt. Hade lite larm och det blev lite stressigt. Men ingen större fara! Det gick bra, men idag är jag helt slut. Har sovit typ hela dagen, och snart äre dags att åka och jobba igen :)

Jag saknar en hel del saker i mitt liv..


Fredag

Jobbat 9-18, nu sitter jag här och lyssnar på musik och laddar inför natten. Nämligen så att jag ska gå intro med Sabine 21.45-07.45 :) Det blir skoj. Bara man håller sig vaken så man inte somnar framför ratten. Haha. Vi ska ses snart och gå och handla lite redbull och godis så vi överlever natten. En del av gamlingarna har jag ju träffat så det ska nog gå bra. Och imorrn äre också jobb med henne som gäller, kan inte bli bättre :) Jobba med sin bästa vän, då kan ingenting gå fel ju :)

Stod även en torktumlare hemma när jag kom hem, den har jag väntat på länge! Den har varit på nån lagning, så imorrn jävlar ska det tvättas. Skönt att kunna torktumla handdukar, sängkläder, strumpor och sånt skit! Det blev jag glad för och andra saker är jag mindre glad över. Börjar tröttna rejält, snart menar jag verkligen vad jag säger! Stå och stampa på samma ställe, man försöker men nej ingenting blir bra. Då klarar jag mig fan bättre själv.. Den saken är säker, jävligt säker. Hur tar man steget dit? Man vill men samtidigt inte.


Det är mycket nu...

Skolan började igår, sjukvård i 10 veckor varav 4 veckor praktik. Det ser jag verkligen fram emot! Så nu äre skola och jobb som gäller framöver. Nu har vi även Daisy här, haft henne sen i Lördags. Jag och syrran tajmar in bra med hur vi jobbar så hon aldrig behöver vara ensam. Får se hur länge till vi har henne, jag blir ju toookig på allt hår. Helt sjukt vad hon hårar, så det blir att damsuga ofta. Haha. Men hon är ju för söt! Och i dag fick jag veta att farmor ramlat och har brytit 2 revben så hon har ganska ont. Stackars farmor! Daisy trivs här iaf, full rulle hela tiden! Igår fick jag för första gången på 6 år se Daisy skälla i sömnen. Det var det roligaste jag hört på länge, så jag garva så jag höll på dö. Visst har man sett när dom "springer" i sömnen! Det är extremt gulligt! Fan att jag inte fick det på film! :)

Så imorrn blire frissan kl 9 och hem och plugga lite, städa lite och möte på jobbet. Och såklart promenixer med hunden! Leeeedig varje torsdag!

Kanske dags att tänka på refrängen, jag är supertrött. Godnatt!


Fin besök

Jobbat idag, sen hämtade syrran mig och så åkte vi och handlade pizza till oss och mamsen. Drog vidare till farmor där vi fikade och sen hämtade vi upp Daisy, tänkte ha henne ett par dagar. Åkte med syrran och hyrde ett par filmer, såg karate kid ikväll. Den var bra :) Sen var vi ute på en kvällspromenix på 45 minuter i regnet! Nu ligger hon så sött och sover här :) Jag ska väl också börja tänka på refrängen snart, upp kl 06 imorrn för att jobba..



Om någon känner sig sugen att hänga med på en långpromenix nån dag, så hojta till :) Alltid trevligt med lite sällskap..


Jobbet

Sitter på jobbet, kollar på nån dokumentär om barn som föds med progeria. En genetisk sjukdom som innebär att man åldras i förtid. Det är hemskt! Programmet heter 6 år och fast i en 60 årings kropp. Det är verkligen sant. Det är en dödlig sjukdom och oftast dör man innan man fyller 20. Man önskar ingen i världen hemska sjukdomar! Man har det ganska bra trots allt, man ska nog inte klaga..

I helgen jobbar jag, så det blir lungt. Kanske en bio eller hyra lite filmer. 3 timmar kvar på jobbet, sen slutar man :)


Skön lååt



Allt känns stressigt, jag har mycket att tänka på. Skriver lite nån annan dag! Känner att jag knappt kan tänka..

Ett nytt år, nya möjligheter. 2011

Igår jobbade jag, det var stressigt! En assistent dök inte upp, och vi fick inte in någon. Så vi fick pendla mellan 2 stycken. Men det gick bra iaf. Sen blev det middag hos mamma, hon hade gjort oxfilé provencale. Supergott! Vi rörde oss vidare till Högdalen till Kamillas bror och festade vidare. Det var en lugn kväll och inte ett dugg bakis idag. Vilket är superskönt! Hatar att vara bakis..

Jag hoppas att det blir ändringar detta år, annars kanske 2011 blir ett annorlunda år i jämfört med dem senaste åren..




Saknar lilla Daisy

RSS 2.0