Natti natti, goodbye Spain!

1 cider och 4 groggar senare, är det dags för sängen. Sitter ute just nu, 28 grader ute kl 01.40! Helt underbart! Men inte lika skönt inne, minst 35 inne. Hur fan ska man kunna sova? Aja, hoppas man får någon sömn iaf. Natten som var somnade jag straxt efter 07 på morgonen och sov 2,5 timma. ACN är paj. Yes, superskoj?

Nu plocka iordning lite, sen äre godnatt!

Sista kvällen i varma Spanien.

Sitter på altanen och tar en drink, redbull och vodka :) 29 grader varmt! Underbart! Idag har vi legat vid poolen sen har vi varit på Carrefour och handlat med oss lite sprit hem! Sen har vi förberett lite städning och packning för imorgon åker vi hem. Imorgon blire ställa klockan, upp och tvätta och städa huset/trädgården för att sen flyga tillbaka hem till kalla Sverige. Hoppas man hinner med lite sol och nått dopp också!! Planet går 19.25 och vi landar på Skavsta straxt efter 23 tror jag! Tillbaka till verkligheten! PUST! Hoppas det inte dröjer allt för länge tills nästa utomlands semester. Men näst på listan står en 2dagars shoppingtur med min bästa vän Sabine till Ullared!

Back to work, skolan och sätta igång med träningen igen! Hörs och ses!

Drömmar...

Lyssnar på massa gamla låtar, och typ drömmer mig bort. Tänk om drömmar kunde vara verklighet ♥

Hatar falska människor, och folk som snackar bakom ryggen. Yes, thats right!

HOT HOT HOT

Idag är det verkligen extremt varmt, 40 grader. Jag har badat och solat lite, Chrille har varit ute och badat en gång sen åt vi ute när jag hade gjort lunch. Sen har han bara suttit inne, han pallar inte värmen. Och nu ligger han och sover. Det är lite hårt med värmen när man inte är van. Men idag var det föööör varmt faktiskt.

Ska sätta igång med maten snart, sen väcka honom så vi kan äta. Sen ska vi städa iordning lite i trädgården och vattna alla växter sen tror jag nog att det blir ganska lungt..

Det här har verkligen varit en softa-semester. Inte ställa klockan, inte tänka på något alls. Superskönt!



Spanien

Vi har det superskönt här borta, i lördags var vi på marknad. Dock sjukt varmt, så man bara tog en snabbis och kollade lite. (Dom har alltid sina marknader mitt på dagen). I söndags tog vi en liten cykeltur för att hitta någon strand, vi hittade "Playa Flamenca". Dock en skit strand (bra säger alla här). Tog ett dopp och cyklade vidare hem. Man har blivit extremt bortskämd eftersom man tillbringat så mycket tid på stränderna i Thailand. Till och med Chrille tyckte att detta var en skit strand. Menmen, som sagt. Det är skönare med en kortare restid, sen är det ju extremt mycket billigare så man får ju vad man betalar för. Huset vi lånar är en bra bit från allt, och det är så svårt att veta hur man ska ta sig till olika ställen. Så det har knappt blivit mycket utanför huset, nästa gång får man åka hit när någon är här som hittar lite till olika ställen. Igår var vi inne i stan på kvällen, kollade lite på en marknad, tivoli, käkade och tog nån öl. Sjukt mycket folk, men det var trevligt. Det är skönt att bara slappa och inte tänka på nått alls. Det är semester.. Toppen väder och 35 grader varje dag :) Man ska inte klaga!

Tänkte ladda upp lite bilder, men det tar 1000år. Får försöka en annan dag. Nu blire softa ett tag innan det är dags att sova, en ny dag imorrn :) Denna semester satt fint, det behövde både jag och Chrille...

6 dagar kvar, sen hem till Sverige och verkligheten.. Det ser jag inte fram emot.


SEMESTERN ÄR KOMMEN!

Skrev sist i måndags, har inte hänt nått roligt sen dess. Varit lååånga jobbdagar, tvätta, städa, fixa och sånt. Nu är typ allt klart iaf. Guuud såå skönt, ska bara packa det sista imorgon!

Kollade hur vädret ska bli när vi är där nere, ska bli typ bra varje dag. Det är mellan 30-37 grader varje dag och det innebär mycket bada och sola. Faaan så skönt det ska bli! Har knappt hunnit tänka på att vi ska åka, haft så mycket med jobb och skola. Men nu börjar jag känna mig nervös inför flygningen, det är det värsta. Jag verkligen får panik och svettas som en gris. Och sen det där som hände med ett flyg häromdagen gör ju inte det hela bättre. Vi är framme straxt efter 19 imorgon i Spanien, sjuuukt nice :)  

Kommer skriva lite där nerifrån. Ha det bra så hörs och ses vi ♥ ♥


Måndag

Extremt trött idag, inte många timmars sömn mellan jobbpassen. Idag slutade jag straxt efter 18, och pallade inte göra mat så jag svängde förbi thaihaket på vägen hem och handlade med mig thaimat till oss. Har typ inte lagat mat på en månad, tiden har försvunnit.  Det var iaf grymt gott.

Lagt in alla räkningar för att dras när vi är borta. Så nu är typ allt klart, bara tvättstugan imorrn, sen städa och packa på onsdag och torsdag :) 3 arbetsdagar kvar, YEEEHOOOW!


Daisy och dom 2 labradorerna blev vänner :)


Söööta!


Jessica louncerar, eller hur fan det stavas!


Promenix med häst och alla hundar :)


Lunch på syrrans altan i solskenet :)


Sen duschade hästen efter träningspasset, Daisy också, det tyckte hon var skönt i värmen!


Ganska fridfull utsikt!



Trööötter

Fått en hel del gjort idag med plugget, känns superbra! Mailat om en uppgift som jag inte ríktigt fattade om vi skulle lämna in eller om det var det vi skulle göra på den obligatoriska dagen i skolan (när jag är i Spanien). Så får väl förhoppningsvis svar imorrn, då har jag bara den att göra innan jag åker. Sen såklart måste jag logga in där nere och kommentera/svara lite på forumet. Kommer hem den 31/8 en tisdag-natt, då har precis avsnitt 4 börjat på måndagen. Då äre bara att sätta sig på onsdag och skriva dom uppgifterna. Så jag slipper komma efter iaf :) skööönt!

Ett jääävla stök här i Sandsborg, man är ju för fan livrädd för att gå ut. Skulle aldrig sätta min fot här om det inte var för jobbet ..


Fan vad jag längtar tillbaka till Thailand, denna strand var gryyymt underbar!

Imorse höll jag på att köra av vägen när jag var på väg till jobbet. Jag kände hur det kröp på min arm så ser jag en GIGANTISK spindel. Asså den var sjuuukt stor, jag viftade till den och den åkte ner mot pedalerna sen satt jag med gåshud fram tills jag kom till parkeringen. Där kollade jag efter spindeln, men utan att hitta den. Jag ser inte fram emot att sätta mig i bilen i natt när det är kolsvart ute och jag vet att det finns en spindel där. Den var superstor och hade tjocka ben och tjock kropp. Förmodligen fått med mig den från landet när jag var och hälsade på syrran igår. Jag HATAR spindlar!


Helgen

I går vaknade jag vid 7, på min lediga dag. Då kan man börja snacka att man fått in rytmen på att gå upp tidigt. Men gick upp då iaf hade aldrig kunnat somna om. Så jag åkte och hämtade Daisy och drog ut till syster i Enköping. Hon visste ingenting, så det var en liten surprice :) Daisy och stallhundarna (tikar) som hon i övrigt ofta har svårt för gick jätte bra ihop! Det var jätte kul att se! Jag och syrran åt lunch på hennes altan, sen louncerade hon 2 hästar (eller vad det heter) Jag blev heeelt fascinerad! Ni vet det är när hon står i mitten med ett rep och hästen springer runt i en cirkel runt henne. Hon sa typ : Skriiitta, Traaaava, Galopp med olika tonfall. Och hästen löd helt galant. Skit häftigt att se faktiskt! Ena hästen fick ju spel, jag blev typ livrädd. Men syrran bara rycker tag i 1tons hästen och skriker. Jag har aldrig sett henne handskas med hästar på det sättet, hon är jätte duktig och inte ett dugg rädd. Det är ju unghästar, så det är ju hon som ska hjälpa till att rida in dom osv. Det var en trevlig dag :) Tills jag kom hem och allt spåra ut, sent in på morgontimmarna. Tack för sömnen! Snart ger jag upp..

Sitter på jobbet, jobbar 7-24 idag. Och jag glömde kabeln till kameran. Där har jag massa bilder från igår. Men det kan jag lägga upp imorgon :) Idag ska jag försöka plugga en del också! Blev inget pluggandes igår.

Trött på den här jävla förkylningen och hostan. Vart kom det ifrån liksom?

Fredag kväll

Natten som varit var jobbig, jag var uppe 100 gånger typ. Jag svettades som en gris och mådde inte bra. Imorse åkte jag iväg till jobbet, det kändes hyffsat okej. Och det gick bra på jobbet. Nu känns det sådär, har precis tagit en ipren. Nu är jag förkyld också. Jaja, det är ju typiskt. Men ingen feber iaf, och det får man väl tacka för. Kvällen blir lugn, jag ska plugga järnet. Precis lämnat in en uppgift som jag satt med igår, nu har jag börjat med en annan som är jätte krånglig. Den ska jag försöka hinna klart med idag, eftersom jag måste försöka hinna med så mycket jag kan innan jag drar.

När jag jobbat söndag-torsdag nu så har jag kommit upp i heltid på 19 dagar. Det är ganska bra jobbat! Nu får jag hoppas att jag inte blir sjuk med feber och grejjer bara så jag kan jobba mina sista 5 pass innan semestern!

Nu dags att pluugga! Ha en trevlig fredag :)


Torsdag

Jobbat idag like usually. När jag kom hem fick jag typ tuppjuck på alla mina blommor. Jag hade 2 som blommar, dom har blommat nu i flera månader. Nu började dom gröna bladen växa helt sjukt mycket och dom såg inte okej ut. Jag orkar inte hålla på att fixa dom. Som mamma säger : Men dom där kommer blomma igen, men orka? Dom har jag haft typ 3 månader. Sen kastade jag balkongblomman som var typ helt död och sen också 2 andra gröna växter. En var lite svår att sköta, och "palmen" ruttnade. Den har stått ett tag nu men inte gett med sig på att börja leva igen. Sen kastade jag en som hade för lite jord i sig och för lite blad. Hahha. Jag älskar blommor, men när dom börjar föråldra sig äre dags för nya! Så imorrn ska jag inhandla några nya :)


Jag mår inte bra, jag har ont i halsen och hostar. Ont i huvudet och är allmänt hängig. Jag hoppas jag inte blir sjuk. Först skulle jag jobbat i morgon, sen blev det inte så. Så jag var sååå glad över att få vara ledig och ägna lite tid åt plugget. Men nej, dom ringde så jag hoppar in imorrn 7-14.30. Sen ledig lördag, sen jobb söndag 7-24, måndag 8-18, tisdag 8-19, onsdag 8-18 och torsdag 8-16.30. Och därimellan ska jag hinna plugga och fixa iordning hemma innan man åker, packa osv. Yes, så ser det ut för tillfället. Mycket att göra och fixa innan resan. Men semestern kommer helt sjukt lägligt. Jag läängtar!


Sabine åkte till Spanien natten till i Onsdags. Jag är van att vi pratar med varandra typ minst 5 grr om dagen. Så det känns lite tomt nu. Och vi kommer inte att ses igen förs den 2 september. Hoppas du har det underbart! ♥


Stress, stress, stress.

Igår jobb, idag jobb sen skolan för introduktionsstart (etik och livsfrågor). I slutet av lektionen säger läraren som inte verkar ett dugg bra för övrigt att : Den 24 augusti så måste alla komma till skolan, det är obligatoriskt. En ny grej som kommunen har börjat med. Om man ej kommer denna dag får man IG i kursen. Då brann det i skallen kan jag säga. När dom hade fått veta det hade dom kunnat skickat ut ett meddelande på forum. Då hade man ju skitigt i den kursen och gjort den senare. Men ialla fall, efter mycket snack så ska dom försöka fixa det på något sätt. Det är ju det som är grejjen med att plugga på distans, att inte behöva vara där. Och just då är jag ju sjävklart i Spanien. Ska verkligen försöka göra allt för att bli godkänd i kursen...

Känner mig så stressad över allt för tillfället, har gjort värsta listan på saker jag måste fixa innan vi åker. Och jag jobbar typ varje dag, måste plugga och fixa en massa grejjer. Men jag ska försöka göra så gott jag kan, man kan inte mer än att försöka. Här om dagen upptäckte jag ett blåmärke på armen, har ingen aning om hur jag kan ha fått det. Sen nån dag efter så får jag lite ont på ett ställe på armen och där dyker det upp ett blåmärke och samma sak på knät. Kanske lite för mycket bollar i luften samtidigt?

Imorgon äre dags att jobba igen, sen börja bocka av min "att göra lista".

Söndag

Idag har jag varit med mamma, pappa och syrran nära Enköping. Syrran flyttade dit idag eftersom hon har fått jobb där och börjar imorgon. Hon fick en liten inflyttningpresent av mig och pappa. 2 påsar med disksaker/duschgrejor/tvättsaker och allt sånt som behövs och är dyrt och tråkigt att köpa. När vi hade kollat på stallet och omgivningen så drog vi till Willys (2 mil från henne) och hon storhandlade. Det kan vi snacka om landet. Hon bor supermysigt där, vid altanen har hon utsikt över alla hästahagar och vattnet som är väldigt nära. Hon bor i ett litet rum med egen dusch/toa och litet kylskåp, 2 kokplattor och så. Hon har ett stort fönster in mot stallet så hon ser alla hästar från sitt rum. Haha :) Det var verkligen mysigt där, nu får vi bara hoppas att hon kommer att trivas! Var 7 mil dit, och hon kommer hem och bor på helgerna då hon är ledig. Så det är inte så superlångt..

Lycka till nu syster! ♥♥♥


Triiist lördag

Först vart det jobb, hade typ ingenting att göra.. Skönt att för en gångs skull ha det lungt. Så det skadade inte om vi säger så.


"Gamla jobbkläderna" Nu har vi nya mörkblåa kläder :)

Sen efter jobbet åkte vi hem till Mimmi och Robban, William fyllde 7år idag. Så det blev lite presentöppning och tårta :) Jag ville hyra film och ha en myskväll, men Chrille verkade inte så sugen på det. Han ville göra nått roligt, ahh ni vet dricka öl. Och nu har han somnat, så rolig var han.

Tror att det blir en tidig kväll för mig idag, måste ladda batterierna lite grann. Sovmorgon och ledig imorrn! :)

Freeeedag

Igår jobbade jag, sen åkte jag och Chrille förbi mamma på en fika eftersom Chrille och mammas pojkvän Håkan fyllde år. Sen åkte vi förbi Chrilles mamma också. Och tiden gick och gick och det blev försent för att gå ut och äta. Så vi tog en pizza i Örby innan vi åkte hem.

Idag har jag också jobbat, sen har jag och Chrille varit på vår kvarterskrog och ätit middag och tagit ett glas. Trevligt! Blir superduper lungt här hemma, han ska jobba imorgon och det ska jag också. Han ligger iof redan och sover, efter 3 öl då pallar han inte vara vaken :) haha! En riktig färsking..





Idag äre precis 2 veckor kvar tills vi pyyyser! Innan dess äre bara jobb som gäller, imorrn också. Så nu blire fortsätta se på filmen på 4an. Sen suussa, upp tiiiiidigt. Godnatt!

Onsdag

Jobbat som vanligt, varit i Farsta med min brukare. Vi åt lunch och kollade/handlade lite. Jag handlade en träningskalender som jag har letat efter länge nu. Jag höll mig från shoppingen utom den då, det är fan rea överallt. Det var tur att jag jobbade. Annars hade jag kommit hem med massa saker. Jag handlar och handlar. Men jag blir fan aldrig nöjd! Jag har aldrig nått snyggt att sätta på mig.. Det där med kläder är inte riktigt min grej ;)

Imorgon fyller Chrille år, han blir 26. Jag har verkligen försökt att komma på nått att köpa till honom. Men det är omöjligt. Han önskar sig ingenting! Jag älskar ju att ge bort saker när folk fyller år. Jag har iaf betalat hans biljett till Spanien i förskottspresent och sen ska jag bjuda ut honom imorgon och äta och ta nån öl :)

Efter jobbet var jag och handlade på Hemköp med Catta. SKönt att komma ifrån Willys för en gångs skull. Nu blire ingen storhandling eftersom vi drar om 15 dagar. Sen åkte jag och Chrille och kollade efter en resväska. Handlade en liten present till Håkan, (mammas pojkvän) som fyller 51 imorgon samma dag som Chrille :)

Jovisst, det var den dagen det. Imorgon bitti är det dags igen att vakna av den irriterande klockan som man bara vill sula in i väggen. Skönhetssömnen är borta, och jag är svart under ögonen och ser ut som typ ett lik.

Jag lääääängtar tills semestern, värmen och solen :)




Tisdag

Jobb, jobb, jobb och jobb. Yes, men snart äre semester ;)


Måndag

Imorse ringde klockan straxt efter 8, jag hade planerat in en dag med Sabine. Vi började dagen med en kaffe hos mig sen åkte vi runt och kollade efter resväskor. Men vi hittade inga bra, dom vi hade sett förut var slut. Typiskt! Måste köpa 2 nya, lite mindre nu innan vi drar till Spanien. Sen drog vi vidare till Farsta och kollade runt, jag handlade en hel del även fast jag sagt till mig själv att jag inte ska göra det. Men det blev en träningsväska, ett par träningsbyxor, ett par gympaskor, en parfym, 2 nagellack och 4 linnen. Det är ju sååå roligt att shoppa! Sen åt vi sushi och avslutade med en supergod chailatte och växlade pengar till Spanien :)

Här hemma har det blivit storstädning och tvättstugan! Man måste passa på när man är ledig. Imorgon äre dags för jobb igen. Godnatt..

Sööndag

Haft fullt upp, igår jobbade jag också över till 19. Sjukt mycket att göra. Sen åkte jag och käkade med Chrille och pappa. Sen vid 22.15 stod jag utanför Sabines jobb. Hon jobbar ju så mycket så vi ses ju knappt! Så vi drog till Malin och hälsade på, hon hade skaffat en sån underbar liten söt amstaff valp! Den var 11 veckor, man blir ju käär! Sen hem och kom i säng straxt innan 01. Upp i morse och sen till jobb. Jag är glad att dessa 3 dagar är över, gud vad jag har jobbat. 7 dagar i sträck och 187 timmar har jag jobbat nu i Juli :) Nu är jag ledig en dag iaf!

Om typ 10 dagar drar Sabine till Spanien, och jag drar om 19 dagar. Det är ungefär 3 veckor ifrån varandra. Hur ska jag klara mig utan min fru?? :) Men ju mer tiden går dessto närmare kommer vi Gekåsresan :) Yeaaah!

Hoppas alla haft en trevlig helg!


RSS 2.0