Det går inte bra..

Igår kväll satt jag ju hemma själv i lugn och ro och pluggade. Hann med 3 kompletteringar och 2 inlämningsuppgifter. Jag ligger i fas, allt det skulle vart inne på torsdag. Men då ska jag till skolan och ha prov, och känner gärna att jag hinner plugga någon gång denna vecka till det istället eftersom jag jobbar så långa dagar måndag-onsdag nu. Så det känns superduper skönt!

Idag har vi varit och tvättat bilen invändigt och utvändigt, det behövdes :) Sen köpte jag en ny våg som inte riktigt vill fungera. Men ska nog få den att fungera. Min som jag hade hemma är ny sen ett år tillbaka typ, men det diffar så enormt mycket så den är inge bra! Sen hälsade vi på hemma hos pappsen.

Idag har det inte gått så bra med ätandet. Jag har värsta sockerberoendet. Jag känner det, det är extremt svårt!

Lördag

Ställde klockan på 8.50 idag, ingen sovmorgon alltså eftersom man la sig så sent i natt. Men jag gick upp och klädde på mig träningskläderna, käka en banan och lite kaffe och sen drog jag och körde ett spinnpass 45 minuter och sen 15 minuter på gångbandet. Hem och duscha, storstäda/renbädda och tvätta lite. Drog till affären XXL med Chrille och pappa i Bromma och köpte snorklar som vi ska ha med oss till Egypten. Skrivit ut biljetterna, växlat pengar, tagit upp resväskor. Hälsat på hemma hos mamma där syster, farmor, Daisy och söta kissen var :) Sen var jag dööhungrig, kom på att jag inte ätit nått sedan bananen kl 9. Och jag som ska försöka äta 5 grr om dagen iaf. Bra jobbat. Men brukar ju vara så, man har mycket och göra och hungern försvinner för att man inte tänker på det. Så det blev faktiskt en pizza.. AH, bättre altenativ fanns väl. Men den var jävligt god!

"Frukost": En banan
Träning
"Mellis": Några godisbitar
Middag: Pizza

Är ensam hemma nu, Chrille är hos en kompis och har tvspelskväll. Så nu sitter jag och pluggar lite grann :)

Fredag

Frukost: Filmjölk med hallon, linfrön, gojibär och flinggrejjer och kaffe
Lunch: Oxpytt, ett ägg, röbetor sallad och en tomat
Mellis: Kaffe och ett äpple senare en banan
Träning
Middag: Korvstroganoff, sallad och en tomat
Kvällssvull: Chips&dipp, cocacola och smörgåsrån och brieost

Jobbat idag, sen åkte jag och tränade med Catta. Körde 30 minuter på crossen, 10 minuter på stepmaskinen och sen 20 minuter på gångbandet :) Kollat på idol nu ikväll, JAY ÄGER STENHÅRT! Han vinner lätt idol!

Skönt att vara ledig i helgen faktiskt! Jag har massor att göra!

Fullspäckad dag

Igår var det jobb, sen hände det inte så mycket.

Frukost: 2 äggmackor med kaviar och kaffe
Lunch: En liten viktväktarpizza
Mellis: Ett äpple
Middag: Thaimat med ris

Idag gick jag upp straxt efter 6, på min lediga dag! Det var dags för träning med min PT ute i snön. Det gick superbra, fick dra ett stort däck och så bakom mig. Tungt med roligt! Varit på skadebesiktning från när vi krockade i somras. Sen åkte jag och syrran och kollade runt i lite affärer ute i Länna, jag handlade massa rengöringsprylar till bilen. Den måste stortvättas invändigt och utvändigt någon dag! Och sen lite småtjaffs från Eurostore. Sen träffade jag Madde för en lunch i farsta, gick in på apoteket och inhandlade massa desinfektionsgrejer och imodium inför egyptenresan. Folk brukar bli magsjuka där nere! Och det vill jag inte! 7 dagar är för lite för att ligga inne på hotellet och skita! Och så tog vi en sväng till Ica maxi, hon behövde handla. Jag tänkte bara handla lite frukt, ahh. Så brukar det gå, 900 kronor senare konstaterade jag att jag inte bara handlade frukt! Jag fattar inte hur sjuuuukt mycket pengar jag lägger på mat varje månad! Efter handlingen åkte jag och tränade med syrran som ska skaffa gymkort nu! :) Jag körde 20 minuter på gångbandet & 20 minuter på crossen sen visade jag syrran lite hur maskinerna fungerade! Och den där lilla spillevinken har undangömda muskler det vill jag lova! Så vi kommer nog gå ganska bra ihop när vi ska träna! Det blir kul och göra nått annorlunda med syrran! Hem och lagade mat och duschade. Precis kollat på robinson och lyxfällan. Snart äre väl läggdags.. Jobbet kallar imorrn.

Innan träning: En banan
PT träning en timma
Frukost: 2 äggmackor med kaviar och kaffe
Lunch: Kycklingfilé och ris med någon sås, ett glas cola light och 2 småå brödbitar
Mellis: En banan
Träning
Middag: Oxpytt, ett stekt ägg, röbetor, sallad och en tomat

Haft en bra dag! Men dock så har alla "måsten" lagts på hyllan. Som jag egentligen hade tänkt göra idag, plugga och lite sånt. Menmen, det får ligga på hyllan tills i helgen för då är jag ledig!


Tisdag

Frukost: Havregrynsgröt med hallon, 2 ägg och kaffe
Mellis: Ett päron
Lunch: Bacon&broccoli gratäng med grönsaker och 1 skiva mörkt bröd
Middag: Räksallad med lite cremefraische
Kvällsmål: 10 caschewnötter

Och sen 2 koppar kaffe till också!

Ingen träning idag, jobb 8-19 så pallade inte. Får skita idagarna då jag slutar 19 och köra lite längre pass dom andra dagarna i stället. Har haft väskan med mig med träningssaker tusen gånger nu, men bilen styr hemåt hungrig, trött och jävlig!

Fick ett mail av min lärare i kursen omvårdnad, nu ska jag lägga till lite i alla dom 3 inlägg som jag var först med att lämna in. Jag har aldrig behövt komplettera i gruppforum på hela 5 kurser. Och nu kommer det.. Och svaren hon ger är inte tydliga så fattar inte ett skit vad jag ska göra. Efter lite halvarga mail tillbaka hoppas jag att kunna lösa uppgiften om jag får ett bra svar. Varför ska lärare alltid vilseleda en? Och jag som kände mig hyffsad lugn med skolan, men nu börjar stressen ta över igen!

Imorrn äre jobb igen, 8-19!

Måndag

Skulle åkt och träna med Sabine imorse, hade ställt klockan på 9. Vaknade runt halv 12 och min mobil är avstängd! Den har börjat lägga av lite märker jag! Så det var lite surt, jag gick upp och käkade lite och sen drog jag på möte på jobbet, handla lite och sen hem och äta och sedan iväg till gymmet, spinningpass 50 minuter! Det brukade gå superbra förut, men idag var det tungt! Efter 2 veckor är det som att börja om på nytt. Kollat på ung och bortskämd, jag döör! Asså det är så jävla pinsamt! Jävla bortskämda ungar!

Tog även lite mått och sånt idag. Tyvärr är min våg helt kass, så den diffar mellan 1-8 kilo. Så vägning får jag göra på gymmet någon dag tänkte jag!

Lår: 66 cm

Rumpa:112 cm

Mage: 107 cm

Midjan: 89 cm

Bröst: 101 cm

Arm: 34 cm

Startvikt: -

Målvikt: 72 kilo

Vikt just nu: -

Kvar till mål: -

Mat idag:

Frukost/Lunch: Fiberhavregrynsgröt med linfrön, gojibär, hallon och mjölk
Mellis: Kaffe med mjölk och en banan
Middag: 2 skivor rostbiffsstek med fetaost och sallad
Kvällsmål: En banan

Känns som en bra dag iaf :)


Wonderful sunday

Jobbat, hälsat på Chrilles mamma och min mamma och sedan pluggkväll med Sabine. Det har gått bra, jag har lämnat in 3 uppgifter. Så jag känner mig supernöjd! Imorrn äre dags för en ny start till det nyttiga och aktiva livet. Vi får se hur det går :)

Hoppas få lite sömn i natt, att alla tankar och stress håller sig borta. Denna veckas sömn har varit extremt hemsk! Dags att göra sig iordning för sängen kanske, godnatt mina vänner..

Lördag

Jobbat, ätit pizza, varit med när Chrille böt däck på bilen, varit hos mamma och myyyyst med hennes nya katt. Den är såå jävla söt! Jag är käär. Det kommer nog bli mycket hänga hos mamma framöver, om tiden räcker till det vill säga ;) Han vill leka hela tiden och det är så roligt att se dem små liven. Katter är underbara djur tycker jag, hundar också iof. Men tyvärr för mycket jobb med dem. Nu sitter jag hemma, har precis gjort en uppgift till skolan. Tog väl 2,5 timme drygt. Nu känner jag mig lite lugnare med skolan, jag har skrivit upp alla uppgifter på ett papper och stryker när jag gjort någon. Bara att planera lite nu så kommer det gå great!

Imorrn äre dags för jobb igen..

Jag orkar inte med fulla människor, fyfan..

Fredag

Jobbat idag. Nu sitter jag och glor idol, Jay SMith är gryyyym! Massa fredagsmys, men snart äre slut på det roliga. Nu ska jag och Madde peppa varandra i kampen mot kilona! På måndag blire mätning/vägning och köra igång! Jag ska hålla mig från det onyttiga tills den 4e då det är dags för kryssning. Då blire 2 dagars svull, och sen köra nyttigt och träning i 6dagar sen äre dags för Egypten! Och då ska jag fan ha gått ner lite iaf. Ja, jag har inte så länge på mig. Nu ska jag verkligen försöka få ihop allt med jobb, plugg och träning. Det måste gå! 


Snart ligger vi på denna strand! Jag bara lääängtar!

Long time agoo

Var ett tag sen jag skrev nu, har fullt upp! I tisdags började skolan igen, det är sjuukt mycket att göra så jag måste försöka få ihop allt. Men det ska nog gå! Träningen har gått åt helvete! Ja, som vanligt. Jag blir så trött på mig själv. Så på måndag ska jag försöka sätta igång igen! Nu måste jag verkligen sköta mig! För nu är det mycket som händer snart:

Kryssning med alla gamla vänner den 4e till 5e december.
Egyptenresa en vecka med Chrille den 12-19 december.
Och sen jobbresa 6-18 februari till Teneriffa.


Ja, och man vill ju känna sig lite fin vid dessa tillfällen iaf och när man ska vistas i bikini. För nu sätter jag inte på mig en bikini som jag ser ut nu. Hemskt!

Måste försöka att inte ha så höga krav på mig själv och ta dagen som den kommer, känner mig snart som jag börjar gå in i väggen för allt stress omkring mig. Häromdagen var droppen, jag skulle gå och borsta tänderna på kvällen. Jag står där och funderar, vilken färg hade jag på min tandborste? Där står min och Chrilles som jag böt för typ 2 veckor sen. Jag stod i säkert 5 minuter och funderade innan jag var tvyngen att väcka Chrille och fråga. Om man glömmer bort sånt måste man fan börja slappna av, annars kan det sluta illa.

Nu äre jobb, träning och plugg som gäller dom närmsta veckorna! Kommer att lägga in bilder här och så för att se förändringarna. Därav lösenordet på bloggen.

Imorrn äre jobb som gäller, sen förmodligen idol och plugga måste jag också göra! Helgen kommer också bestå av jobb och plugg. Jag säger hejdå till det sociala livet fram tills den 12e december. Allt i skolan ska vara inne den 15e och jag ska försöka lämna in allt innan Egypten så att jag inte behöver plugga nått där nere :) Så efter den 12e kan jag återgå till lite socialtliv innan nästa kurs startar den 10e januari!

RSS 2.0